Kaos i mitt lilla hus...

Färdig!!! Nu är all "skit" äntligen på plats i det lilla huset! Eller på plats, det är inom husets väggar iaf. Sååååå skönt och slippa de där förbannade trapporna nu. Kommer väl behöva gå upp någon gång till kanske men sen är det över och ingen är gladare än mig för det!!
Jag, mamma och Bosse kämpade mängder med timmar. Ni är mina änglar!!!!! Ni har verkligen räddat min dag! Vi körde två lass med bussen, vi hade kartonger och mattor och hyllor och diverse saker. På kvällen kom syrran, Tobbe och Tuva och hjälpte till med det tyngsta, sängen, tv-bänken, tvn och lite annat smått och gott som blivit över. Självklart fick min lilla söta syster kramp i nån jävla muskel hon inte visste hon hade i axeln! Så då fick jag bära ner tvn tillsammans med Tobbe, shiiiet va tungt och händerna blev så svettiga så trodde tvn skulle glida mig ur händerna hela tiden! Nervös var jag lite där ett tag. Men nu står den på plats här. Köpte ju en 10 m lång antennsladd på Coop senare, men tro faaaan jag köpte fel!!!! Röva! Får åka dit imorn och fixa det. Kan ju inte leva utan tv!!
Nu sitter jag här iaf i den lilla röda soffan och tänkte lägga mig om en liten stund så jag orkar upp imorn och ta tag i detta kaos som är här nu! Mängder med lådor och påsar och grejer som man ska hitta plats till, hmmmm... :) Löser sig nog ska ni se! Lägger nog inte lite bilder på kaoset imorn :) hihi.. Orkar inte nu!

Puss på er så länge..!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0