31 Maj 2010

Hej Hej!!

Har förmodligen ingenting och skriver eller så har jag massor, beror på hur man ser det.
Orkar iaf inte gör det just nu så kanske åter kommer jag imorn. Ville bara skriva lite för att inte glömma bort bloggen helt.
Snart återgår man till "vardagen" på jobbet, lämnar kontoret och går tillbaka till linjen, iaf för ett tag. Kommer kännas knas men kommer nog bli kul ändå.

Idag är det mors dag och jag har varit hos henne och ätit så himla gott. Känns som jag kommer vara mätt i flera veckor, hahaha. Den jordgubbstårtan!! MUMS!!! Så enkel och så himla god!!! ♥

PUSS!!

Älskar dig mamma!! ♥


Mobilblogg

Hej hej! Slänger in några rader bara. Ligger i sängen nu och hoppas på att jag kommer kunna sova i natt. Huvudvärken har varit konstant hela dagen och blev inte bättre efter en liten olycka på vägen hem från mamma. Som tur var gick det bra. Skönt att det finns snälla poliser också. Puss!!

22 Maj 2010

HEJ!!

21 grader i skuggan!!! Solen har även kommit fram nu såhär på eftermiddagen. FYFAN. Inget kul och klippa den förbannade mossmattan då!!! Gjorde det för första gången runt 11 imorse, sen nu precis. Krattat upp en jäkla massa efter båda gångerna. Men nu är det gjort och jag är värd en kall dusch och sen en glass!!

Nu blir det bara slapp resten av dagen, helt slut. Så varmt ute, vad kom det ifrån? Vill bada nu känner jag. Men lite kallt i vattnet fortfarande kanske?? Hmm..

Duschdags!

Lite bilder från shoppingen igår då på tal om ingenting.
Var i Skövde med mamma och det blev en hel del, men detta är de jag bjuder på i bildform.


På H&M blev det en svart kjol 99kr, ett beige/brunt linne med ficka tror det kostade 99 det med, sen ett grått linne för 49,50!


Strumpor på BikBok... Minns inte vad dom kostade eftersom dom hade andra erbjudanden i butiken så det blev ett par strumpor till till mamma + 2 trosor till mig :)

Blev även en bh på Lindex och massa nödvändigt ont på Apoteket.


Puss!!




19 Maj 2010

Heeej!!

Party party...!! Hmm..?
Vet inte om det är vädret, musiken på Spotify, grillfesten för någon helg sen eller vad det kan vara, men partysugen är jag..?? Hmm.. Knas känns det.

Kan vara för att jag är övertrött och för att denna veckan har varit pest. Börjat tidigare 2 dagar i rad, kuuul, nooot..

Imorgon är iaf en vanlig dag, lovely. Sen är det ju helg!

På fredag blir det shopping i Skövde med mor. Ska åka till MediaMarkt och känna och klämma på lite mobiler med. Woohoo...!

Har inte så mycket annat och säga. Förutom att jag missat massa spännande pga mina ändrade tider på jobbet. Bland annat så missa jag tydligen en rätt nice fönstertvättare!?!?! Synd han inte var barkroppad och inoljad.. HAHA!


Puss och Godnatt!! ♥


17 Maj 2010

Godmorgon!!

Är det en God morgon? Jo det är det väl. Jag kom upp i ganska god tid. Inte riktigt så tidigt som jag hade hoppats men iaf.

Detta kommer dock bli en skitvecka, möten möten möten. Redan nu är jag irriterad över dom. Usch!!! Eller inte över mötena i sig, utan över annat.
Nu ska jag iaf bara ta det lugnt, kanske städa lite, var ett tag sen, hmm...


Puss!!




Angående festen...

Tja igen!

Såg nu mitt inlägg där när jag skulle ha garagefesten. Haha. Den blev superlyckad! Helt klockren. Blev dock inte så många "på stört", men de räckte med alkohol ändå. Riktigt kul var det iaf. Inte dagen efter men ändå. Alla sov över här, hahaha. Såg riktigt mysigt ut i vardagsrummet, iaf såpass mysigt som det kan se när alla är fulla och trött, bakis och slutkörda =)

Ville bara köra en liten försenad uppdatering där iaf.
Bilderna ligger på FB, iaf några av dom. Vill ju inte bjuda på alla ;) Sry...

Puss..


16 Maj 2010

Hejsan!!!

Nu är helgen snart över.
Har varit en riktigt bra helg, det har varit riktiga bra helger det sista. Lovely!

Slutade lite tidigare i fredags pga haveri. Synd. Hihi.
Så åkte hem till Lbn då och tjötade med mamma. Följde med Josse till Lidköping på eftermiddagen då hon behövde köpa doppresenter.

Sen satt vi ute och tjöta och hade mys. Var ju relativt varmt iaf.

På lördagen sov jag till 12, alldeles för länge, förstår inte varför jag sover så länge, sov ju lika länge idag.. =/
Gjorde inte nåt vettigt på hela dagen. Har egentligen en del och göra men finns ingen ork. Mamma ringde och fråga om jag ville komma på kvällen, inte ens det hade jag ork till, då är det illa!!!
Syrran ringde på kvällen och sa att det var 20 min kvar till maten var färdig på Jonstorp, så var ju bara att byta om och åka! Haha. Hade ju ändå skittråkigt!
Var verkligen supermysigt där. Vi åt underbart gott. Satt ute och pratade och skrattade och diskuterade. Igår var de iaf varmt, hela dagen och säkert en 13-15 grader på kvällen. Gick ju inte in förrän regnet började komma runt halv tolv.

Nu sitter man här hemma igen, behöver ta mig en dusch och göra mig iordning. Blir väl till att åka hem till syster och färga håret på henne. Jippi! =P


Puss!!!

Ps. Har ett problem, hahaha. Ett I-landsproblem. FAN. När man är fullt medveten om att man är mobilberoende, varför låser man då en mobil med abonnemang på 24 mån???? Hmm.. Blir nog snart en ny iaf. Så det så!! HAHA!! Skönt att man är vuxen, tjänar sina egna pengar och får göra precis som man vill. Funderar iaf på en SE Vivaz...? Ds.


8 Maj 2010

Heeeej!!

Om jag tyckte de var långt mellan det senaste två inläggen så vet jag inte vad detta är. Nästan en hel månad emellan. HAHA! Dumma mig.

Jag tänker då inte skriva om allt som hänt sen sist. Men kan ju försöka skriva lite iaf. Om jag nu egentligen har något och säga.. (?)

Det är lördag och det blir lite mini grill/garage-fest. Haha.
Kommer nog bli toppen, det är vad jag inbillar mig iaf. Vi ska köra "på stört" hela kvällen och sen ligga och kräkas hela natten. Är ungefär så det ser ut i mitt huvud. Nej då. Jag som är en sån duktig liten flicka som inte dricker så ofta ska försöka sköta mig och inte falla för grupptrycket. Haha. Dom har inte lyckats innan så. :)

Ska försöka ha framme kameran hela kvällen med. Vore kuligt. Om så är fallet kommer dom bilderna upp på FB och inte här skulle jag tro.

Nu ska jag käka frukost, sen äta nåt igen, sen dricka 6 liter vatten och även se vad man kan äta.


Ha en superduper bra dag, helg osv. Så skrivs vi när vi skrivs.


PUSS!! ♥


RSS 2.0