det var nära ögot...

hahaha, kunde ju fan inte annat än skratta när jag lämna bilen, men det var fan när ögat asså.. min stackars lilla bil var såååå nära att bli skrot :S fanns ju förhelvete ingen olja i bilen.... han hade aldrig sett så lite olja i en bil någongång när han tömde den  :S egentligen borde den blivit skrot så... men men ibland ska man ha turen med sig :) bilen fick lite ny olja och ett nytt oljefilter, sen fick jag och josse en fin lapp med oss ner till skara motor där jag skulle inhandla lite fler saker till den, men såklart fanns inget hemma till min lilla speciella bil på 1,0 liters motor hihi :) så nu har jag lämnat min bil och nu står bilens liv i hans händer :) hihi... tack ronny för att du räddade livet på den, medan jag inte fattar bättre hahaha :) kommer ju aldrig glömma kolla oljan igen iaf =P


så nu är min helg räddad iaf :) var ju också meningen jag skulle lånat mammas superbil, men eftersom min älskade syster skulle dra till göteborg så tänkte jag fråga om dom skulle åka i hennes bil (A) och det skulle dom INTE, wooohooo :) så nu får man åka i hennes lilla pluttmobil :) super aygo, inte så snabb och se egentligen heller men bättre än mammas ;) *host* så helgen blev liksom bara bättre och bättre...


tar egentligen inte slut där, för min älskling är här med :) hihi.. vi satt och myste med josse och neo igår :) neo sov iofs men =P vi åt ju gott och kolla på lets dance och tjuvrökte hahaha :P att vi aldrig kan låta bli när vi är tillsammans hihi :) men det är mysigt det :)


så nu har jag en bil i goda händer, en ny bil och köra runt i, haft en mysig fredag med andreas och josse, och nu är det lördag och jag tvättar och sitter här, medan min trötta man ligger i sängen och sover, såååå morgontrött asså.. ska nog hoppa lite på han nu så jag kan få åka lite bil, måste ju passa på nu hihi :)


imorgon kommer druvan också, vet inte när så får väl ringa mor, sen ska vi till pappa på kvällen så blir en ganska fullspäckad helg =P kul det iaf så man inte bara sitter här och blir tjock =P nu ska jag ringa mamma, sen hoppa i sängen...


ciao och puss (L)

vaken..

*gäääsp*


var lite segt idag faktiskt... men skönt att man är uppe så man kan ta vara på dagen :) vet inte vad jag ska göra förut  att lämna min lilla bil men kan nog hända något kuligt :)


fick en liten tanke på jobbet igår, har absolut ingenting med bilen, vad jag ska göra idag eller att vara nyvaken men.. måste skriva det medan jag kommer ihåg det :) hihi..
hmm, förstår inte en sak. vet inte riktigt hur jag ska skriva detta på något bra sätt men. människor som kämpat med sin vikt och så, finns ju en del som gör det nu för tiden ;) en del av dom som lyckas med det, dom blir så, hmm hittar inget bra ord för det. det jag vill komma fram till att dom tycker helt plötsligt att dom är så himla mycket bättre än andra. varför?! dom om några borde väl veta vilken kamp folk har? då menar jag inte bara mot övervikt, kan ju vara vad som helst, men deras spydiga kommentarer.
känns som att människor som tänker kämpa mot ett mål som rör deras egen kropp, lika väl utsida som insida, tänk efter innan vem du är, så att du kommer ut som samma människa på andra sidan, så att du blir den du faktiskt är när du nåt ditt mål. sen tycker jag man kan låta andra folk vara, finns faktiskt dom som kämpar hela livet utan att det kommer någonstans, men då har dom iallafall gjort sitt för att nå sin dröm.
tror faktiskt att man behöver en dröm hela livet, sen kan det ju självklart variera, ibland når man kanske en dröm, men då får man ju hoppa på nästa :)


så nu har jag fått skriva av mig lite. kommentera gärna om ni vill, men så ser jag det hela. låt folk vara och sköt er själva. den ända gången man egentligen behöver bry sig det är om någons liv är i fara, men hjälp då istället på något sätt eller håll käft och sluta med era spydiga sätt. Skärpning! ;)


nu ska jag ta tag i denna dagen...


ciao och puss... (L)


Natti natt...

då var denna arbetsveckan över då, äntligen :)


har haft min mamma här på lite kvällsmat med lite te och mys :) och fisprat haha =P mogna vi är dååå =P men nu har hon åkt och jag håller på att fixa till mina naglar :O lite ovärt och sitta med det klockan halv två en torsdagsnatt men... man vill ju vara fin då helgen kommer ;) så ska bara låta det torka, sen blir det säääängen, woohoo... :)


har begärt väckning igen hihi :) denna gång halv tio dock istället för halv nio :) hoppas han läser det rätt i smset hihi :) blir gött att slippa fixa frukost imorn med, för det får jooosse stå för hihi och hon brukar vara grym på sånt så :) skulle köpa med mig baguetter när jag kom med :P haha.. undra hur jag ska komma ihåg det...


nu vakna min snutt mitt upp i allt :O gött och vakna nu då när han ska börja jobba klockan 6, stackare :) hihi (L)


nä nu ni =P nu ska jag blåsa på naglarna för blotta livet så dom torkar så jag kan få sova lite :) hörs väl kanske i morgon bitti om jag hinner med =P



ciao och puss!! (L)


ps. gå och lägg dig älskling! (L) ds..

tv-shop..

fyfan va tråkigt.. denna veckan man jobbar eftermiddag så tycker jag det kan vara skönt att sitta framför tvn på morgonen och titta medan man äter frukost men tv-shop är inte något som intresserar mig, blir mest bara förbannad, sååå jävla löjligt!! urk.. säkert hälften eller ja kanske 1/3 av min kanaler visar tv-shop!! VA?!? och är det inte det så är det massa tjat om gazaremsan... orka! ursäkta att jag inte är tillräkligt intresserad av deras krig. skit jobbigt för alla inblandade och tycker det är synd att oskyldiga ska offras bara för att nån testosteronspräng snubbe vill ha krig, usch, blir så förbannad, därför orkar inte jag inte lyssna på skiten, det ända jag behöver veta egentligen är väl bara när det är över. dom behöver inte sitta dag ut och dag in och tjata om det, ingen som blir smartare av det. kan dom inte ta upp NYA nyheter.. jaja..


jaha, nu visar dom väder också :S nu blev det ännu mer deppigt =P urk.. mulet mulet mulet... dom kan ju snart sluta visa väder med, är ju bara samma skit hela tiden..


nu kom jag på en sak jag kan göra av denna dagen! rensa garderoben!! :) haha.. det blir bra det..



ciao och puss (L)


kvällsmat..

då satt man här igen då :) nu sitter jag och äter upp det sista av melonen :) mums mums.. och dricker vatten, visst låter det som man är duktigt haha :) och det är man väl egentligen också, just nu iaf.. man borde fan skärpa till sig men det går bara inte när man försöker tvinga sig själv, helt hopplöst, så förhoppningsvis så kommer det av bara sig själv, om man försöker sluta tänka på det helt och bara gör "rätt" hihi :) ja ja, livet är inte alltid en dans på rosor.. nu fick jag helt plötsligt en tanke på varför man säger så, vad kommer det ordspråket ifrån?! en dans på rosor, hmm, ja ja skitsamma tänker inte gräva i det nu =P


måste ju snart lägga mig eftersom jag beställt väckning igen :D hihi.. och nu kommer jag krypa ner i rena lakan :D bäddade iordning min säng när jag kom hem med rena fräscha sängkläder :D underbart... :) öppnade fönstret i sovrummet med så det blir ordentlig rumstemperatur... fan va varmt det ska vara asså.. tog bort duntäcket idag med hihi, har egentligen aldrig behövt det men =P det är ju sååå mysigt, tjockt och gosigt och krypa ner under :)


längtar verkligen inte till fredagmorgon :O vill inte lämna in min bil :( pratade med min mamma förut och hon sa åt mig att bara köra dit och inte längre på den. så är väl bara att lyda och ställa den där, om jag får det för honom hihi =P min stackars lille bil.. :( tråkigt men den måste service och ju snabbare desto bättre :) jag förstår inte varför tummen alltid ska fastna och rota sig gör den även ibland ;) hihi.. nej usch, inga fler ordspråk nu.. :)


ska nog fasen leta upp vad som sitter på höger sida vid revbenen, har haft ont där till och från sen i måndags :S känns läskigt, blir ju orolig om det är blindtarm eller njuren eller nån jävla skit =P förmodligen är det ingenting alls eftersom jag mår bra för övrigt, men tycker det är konstigt att det ska hålla på så länge :S hmm, ja ja :)


nu så åkte tummen ur och jag ska traska bort till sängen och lägga mig, lösa lite korsord så ögonen blir tunga ;) Natti natt på er/dig eller vad det nu är som läser ;) hihi...


ciao och puss (L)


ps. snart får jag träffa min snutt igen, längtar massor efter dig :) ds...

städdag...

nu har man fan varit duktigt...


bad ju min lilla snutt att väcka mig imorse och till skillnad från sig själv så kom ju han ihåg det :) men var redan vaken då han ringde :) men mysigt att höra hans röst ändå på morgonen :) så kvart i nio var jag uppe redan och gjorde frukost :) smörgås med sallad och kalkon, kokt ägg, melon och te :) riktigt mysfrukost i soffan blev det :)


sen när jag äntligen fick tummen ur så röjde jag som fasen, diska och plocka iordning i skafferiet så att allt fick plats hihi :) sen städa jag undan lite så jag kunde dammsuga och som pricken över i:et så tog jag fram skurhinken!! :) så nu luktar det gott i hela lägenheten. känns så gött :) har haft öppet flera fönster under tiden med, så nu är det normal rumstemperatur =P fan asvarmt här annars :S fattar inte det asså.. men men :)


sen var det skönt med en kalldusch :) och nu har jag målat på ett face med så man är klar till jobbet sen =P dom skulle väl tro att man var sjuk om man gick dit osminkad en dag hihi :) sen känner man sig lite fräschare och piggare med smink på med så :)


dags och äta lite nu :) får bli hamburgare som jag gjorde igår :) mums mums.. trist bara att hamburgebrödet var så äckligt :S värsta svampaktigt :P tänkte ju faktiskt vara lite nyttigare och ta det brödet som är lite mörkare än det vanliga vita, sen stod de ju att Max på med, den där hamburgekedjan ni vet.. aldrig mer att jag tänker köpa hamburgare med det brödet där iaf... urk!!! =P


ciao och puss!!! (L)

hamnat i bloggträsket

jaha då satt man här igen och skrev i sin blogg.. vet egentligen inte varför, ingen som läser den direkt =P men känns faktiskt rätt skönt ändå att få skriva av sig lite ibland.. nu var jag mest bara uttråkad och trött, men fick ändå där bloggsuget :S så då sitter man här och skriver massa meningslösa ord hihi :)  tänkte ringt mamma och fråga om hon skulle komma på "kvällsmat", som hon gör då och då när vi båda jobbat sent :) men idag var det ingen bra idé eftersom jag bett min underbara snutt att ringa och väcka mig imorn strax efter åtta :S vill så gärna komma upp i tid och tror att det är enklaste sättet, är ju en jävel på att snooza så det är ju inte till nån hjälp =P kan ligga och starta om den där mobilen en halv dag om det vore så :) men nog snackat om det, borde ju vara smart av mig att lägga mig nu såå....



ciao och puss!! (L)


ps. förlåt älskling om jag "var" otrevligt i telefonen, vet ju inte det än men... =P älskar dig! ds...


tisdag..

då har man precis varit iväg och handlat då =P fick allt bli hamburgare till middag idag :D mums mums...


jag fick en hemsk upplevelse där emot precis när jag hade parkerat bilen och gick ut så hörde jag talgoxen, varför i helvete hörde jag talgoxen, jo, det ska jag berätta för er, för att min lilla älskade mamma alltid tjatat på mig att lyssna efter den där lilla sketna fågeln =P haha... men på sätt och vis var det skönt att höra den, för när jag stod där utanför bilen och lyssna så kom jag på att jag bara valt att sätta på mig tröja idag och ingen jacka, vilken för mig betyder VÅR!!! nu tycker ni säkert jag är jättekonstig som tror att de skulle bli vår 27 januari!! men det var faktiskt skönt och bara få tro att det var vår för en sekund, de kommer iaf få min dag att kännas lite lättare :) så får väl säga, tack mamma för att du tjata på mig som liten ;)


nu ska jag laga mat, är ju snart dags för jobbet så :)



ciao och puss... (L)

Måndag igen...

spelar ingen roll hur man gör så blir det måndag så småningom... hade utbildning på jobbet idag, i Aktivt lyssnande.. vet inte om det hjälpte men, kände sig ju inte såå aktiv under det mötet direkt... men var gött och ha arbetstid mellan 8-16, lite lagom :)


drog till ica efter jobbet och köpte hårfärg, får ju färga håret massor nu när utväxten är fulare än vanligt hihi :) så nu blev de lite mörkare men fortfarande lite rött i :D hade haft de ännu rödare om det hade gått, men är för mörkt så :P får väl duga :D försökte bleka en större slinga på ena sidan med men gick inge vidare :P syns i stort sett inte :P kanske borde göra det då inte håret är precis nyfärgat :D men men :) sen slinga syrran och kussen lite med :) hihi.. kul och träffa josse igen :) var evigheter sen sist :P aja baja på oss :) så tjuvröka vi ju självklart också hahaha som vi alltid gör ;) hihi..


nej fan, nu har jag räkningar att ta tag i :P skärpning på mig.. :) får nog bli några avsnitt the hills med innan man kryper till sängs ;)



ciao och pusss!!! Andreas är verkligen mitt allt :) är lyckligast i världen som har dig (L)


en händelserik helg!!

då var helgen snart över igen då :( urk... men hänt en del så inte så illa ändå :)


på fredagen efter jobbet så var det bara snabbt hem och duscha och göra sig fin, skulle ju hem till svärföräldrarna ;) lilla snutten och hans bror fyllde ju år så, 28 år!!! lilla gamlingen hihi :) var jättetrevligt där, fick träffa hans mamma och pappa :) även hans faster, ena syster och hans bror med flickvän var där :) åt smörgåstårta mums!!!  sen fick vi hallongrotta och muffins, orkade ingen muffins men hihi, man blir ju såååå mätt av smörgåstårta så :) sen åkte vi hem och myste lite framför tvn som vanligt :P hihi...


i lördags så var det en riktigt skiiitdag, usch pissväder :( satt inne fan hela dagen hihi, förut när vi körde andreas polare fors till station och sen när vi hämtade mat hihi :) men annars var det en riktigt inne dag :) andreas låg i sängen och vila medan jag satt vi datorn och kolla på the hills hahahaha... är helt såld på det asså... =P sen skulle vi kolla på hancock som han fick av mig i present, tog väl en kvart innan båda somna typ hahahaa :) så var ju bara bums i säng :) som vanligt vakna ju lilla älsklingen mitt i natten och satte sig vid datorn hahaa :) men jag sov vidare hihi så skööönt :)


så idag när jag vakna så fick jag ett sms av min syster Lindali hahahaha... ska citera "ha ha ha! Tuva undrade precis om inte du skulle med till Göteborg idag... jag fråga varför hon ville det. hon svarade: hon är så fräsch! var är hon det frågade Tobias.... i huvudet svarade Tuva! bara så du vet!  någon ser upp till dig!" slut på sms.. hahahahaha sååå är så skön min lilla tuva :) favoritmoster är jag ju lätt ;) hihi... så dagen började ju bra iaf :) åt lite frukost med älskling och satt och myste i soffan, eftersom även denna dagen bjöd på skiiitväder!!! dimmigt som satan ute :O vid ett halv två så åkte jag från falköping och skulle in till skara och träffa tezz en stund :) men helt plötsligt på väg, en bit från hornborga så dyker en liten tax upp på vägen och såg lagom vilse ut :S stackars lite, så satte på varningsblinkers och steg ur bilen eftersom ingen annan gjorde det, en annan bil hade dock stannat och undrade vad hon skulle ta sig till.. så efter en stund så bestämde jag mig för att ta  han in i bilen och hitta närmaste hus :S så åkte in på en liten jävla väg som var helt täkt med is :S där kom det en dam på cykel som jag stannade för att kolla om hon kände till hunden, han hade ju ett halsband med sökare så någon hörde ju till honom, förmodligen en jägare.. efter jag pratat med henne en stund så körde jag hem henne med hunden så han skulle få komma in i värmen, han var ju jättekall och blöt stackaren, hon skulle ringa till hennes granne som var jägare och kolla om han visste vem som kunde vara ägare... så hoppas verkligen att det löste sig med den lille stackaren :) hihi... så nu borde ju även jag komma till himlen hahaha :D så efter det lilla dramat så hamna jag hos tezz, och vi åkte iväg till skövde med sabina och hennes kille för han skulle åka hem :) annars hände det inte mkt, jag och tezz kika lite på youtube hahaha :D och till slut hamna jag hemma hos mamma efter att ha kört i snigelfart.. men sociala som dom är så åkte dom när jag kom, dom skulle ner till götene för att köpa en tidning hahaha... väääärt!! =P men dom borde ju komma snart så dom kan börja laga mat till mig haha :) ska leta upp min kisseman med så jag kan tvångsgosa lite med honom :D hihi... ha det bäst nu och simma lugnt... :)



ciao puss!!! saknar min lilla prins :D love you!!! (L)


torsdag..

äntligen torsdag, fyfaan va göööött :) snart helg, bara en liten arbetsdag kvar. gjort en del denna veckan ändå :)

måndag: åkte in till skövde på eftermiddagen och köpte present till min lilla snutt som fyller år på fredag :D mötte upp syrran i hennes butik (köpte nya gardiner där med hihi) sen åkte vi ut till media markt och kika lite och den nya affären chilli :D maaaaassa skoj där :) synd bara man var fattig hihi =P men fixa present till farsan och kicki med, skönt och bli av med det..

tisdag: blev lugn, tror jag haha, minns inte riktigt vad jag gjorde då så :) men låg i soffan och hade de gött på kvällen iaf, sååå grymt skön soffa man har asså :) skulle kunna ha den som säng om den inte vore så liten ;)

onsdag: åkte in till lidköping direkt efter jobbet, mötte upp syrran, tuva och tobbe på rhodos så käka vi lite :) sen gick vi runt lite i butikerna :) hitta inget direkt =P sen åkte jag hem och drog på mig myskläderna och myste lite och kollade på tv och the hills :) hihi, har blivit helt såld på hills alls, känns lite sorgligt, för är ju ingen dunderbra serie men :P hihi

torsdag: då satt man här då efter en händelserik dag på jobbet :D ska snart åka till ica och hämta mina saker från hm :D kuligt kuligt... :) sen ska jag åka till mammas jobb och hämta mina gardiner som hon sytt :D får la åka hem och pyssla sen :D hihi, kul kul :) sen blire självklart lite hills och mys framför tvn ;) hihi..

imorgon är det snuttens födelsedag :) mys mys... :) ska åka hem till hans föräldrar på kvällen och hälsa på lite :) bara träffat hans mamma innan så kan ju bli kul :) nervöst, men kul hihi :D nu ska jag ta tag i mitt liv lite och fixa i köket efter jag lagat mat :) sen snart dags och dra :) hihi...


ciao puuuss... (L)

då var helgen förbi...

då var helgen redan över då :S gick riktigt fort som vanligt, som tur var det ju en "långhelg" :D hmm nu ska vi se vad som hänt då :)

fredag: åkte in till tezz och lekte lite :) vi fika lite inne i skara, muuums.. sen var man ju tvungen och testa gh world tour :D hahaha sååå kass på trummor asså, svårt fan =P men sen gick vi över till sing star, trodde fan de skulle va skettråkigt, men askul :D haha.. louise kom förbi en sväng med innan jag drog :) min lilla snutt kooom ju så var tvungen och dra :) så vi åkte iväg och handlade och köpte mat från rocco, VÄRLDEN´s bästa kycklingtallrik har doooom!!! mums, sen låg vi bara i soffan och myste framför tvn :D kollade på dont mess whit the Zohan, den var inte så bra faktiskt, min åsikt men :P lite för överdriven... =P

lördag: sov alldeles förlänge hihi, men hade ju sovit pissdåligt så var skönt och sova lite :) sen la vi oss i soffan även än en gång och titta på MTV cribs, shiiiit vilka villor dom har :O fattar inte vad det ska vara bra för =P men men, amerika, behöver man säga mer ;) sen drog vi in till skara för att lämna in filmen vi hyrt, då tog vi självklart en sväng förbi tezz så andreas kunde visa vad han gick för på gh rummorna hahahaa =P gick ju bättre för han än för mig men :P aja ;) sen åkte vi hem till mig igen och lagade mat och myste lite mer :D hihi... kollade på film på tv (edtv och wallander)

söndag: så till idag :) lät min snutt sova ut eftersom han börjar jobba inatt :) så jag satt och kollade på cribs och tjöta med folk på datorn tills han vakna :) sen åkte han hem och jag tog tag i mitt liv =P hihi.. stäääädat min lägenhet och diskat så nu är det fint igen :D vikt tvätt och sånt :) sen blev jag uttråkad och drog in till skara igen och var hos tezz en sväng igen :) haha.. hon är ju hus och kattvakt nu när hennes mamma är i Indien :) så då kan man passa på och umgås lite när hon har ett helt hus för sig själv :D snacka mest skit, sen åt vi pannkakor med glass :D haha.. och vi upptäckte att pelletspannan var  paj, var fan svinkallt, sådär en 16 grader =P så en gubbe kom och hjälpte henne :D haha.. tur de =P men vi tände upp massa värmeljus så det blev mys :D men nu är klockan mycket och jag ska snart upp till jobbet så ska väl passa på att få lite skönhetssömn ;) hihi.. så nu ska jag tvätta bort mitt ansikte och borsta mina tänder sen krypa ner under täcket :)


ciao och puss... andreas är min och bara min ;)

äntligen hemma

äntligen var denna dagen slut... höll på att bli en riktigt sketen dag. började ju med 2,5 timmars mötet på jobbet, bläää... gick segt, de togs upp så mycket saker så hjärnan orkade inte hålla igång hihi =P sen så fick man två nya möten nästa vecka JIPPI.. men som grädde på moset så fick dom för sig att man skulle jobba imorn på sin LEDIGA fredag!!! =O och det var riktigt nära att det blev så, kul o jobba 15-22 en fredag då! men som tur är så gick jag till chefen och sa nej, palla fan inte.. man längtar ju jämt efter den lediga fredagen, skitbetalt får man oxå om man ställer upp, VÄRT? skulle inte tro det va!!!! så nu ska jag njuuuta av den lite längre kvällen man fick när man sluta tidagare =)


ciao puss (L)

skit dag...

känns skönt och börja sitt första blogginlägg med, skit dag....
men just nu kunde jag inte hitta ett bättre namn.. vi kanske ska ta det från början.. =P

dagen började ju iofs ganska soft med lite frukost och en kort sväng på "stan"  med syrran och tuvis, gick till leksaksaffären och så, delade en pizza på gatuköket.. kom hem till mig och ändrade om lite i mitt tv-rum innan hon körde mig till jobbet, det var det SKIT dagen börja, kanske inte helt oväntat.. börjar med att våran maskin ännu en gång haft en dålig natt/fm, vilket gjorde mig otroligt tröööött, k******k maskin... eller ja, kan väl inte lägga allt ansvar på maskinerna men vafan, de borde väl för fan fuuuunka, kan ju fan börja jobba på stenålders sätt annars... sen hade vi ett härligt möte med den lite högre uppsatta chefen som varna för att bemanningen kanske skulle dras ner en del, det gjorde mig självklart orolig, mest för att min tumme fastnat i röven och inte gått med i a-kassan, så får hoppas att jag kan hålla mig kvar ,men ska självklart göra allt för att komma med i a-kassan, fattar fan inte varför det ska vara sååå jävla svårt!!!! urk!! sen har ju kvällen på jobbet bara fortsatt med "prövningar"
en sak med det eventuella "varslet" som kan bli gör ju att man börjar fundera på vad man ska göra om man blir av med jobbet, söka jobb känns ju jälvigt meningslöst :O alla är ju fan arbetslösa snart.. har ju inte tänkt mig att sätta mig i skolbänken direkt men måste man så måste man kanske =P får nog ta en funderare på det men det som känns mest aktuellt skulle nog vara att studera lite mat/hälsa, tycker det är kul även om man kanske inte lever som man lär ;) hihi..

som tur är har man kommit hem nu och tagit en dusch så nu är man människa så gott som igen!
sen måste jag säga att Movits kan göra vilken dag som helst att bli bäst!! fick skivan på posten idag!! så underbar!!!!! nästan ett måste i skivsamlingen, inte för att den är så stor men =P

dags att få något i magen innan man kryper ner i sängen...

ciao och puss :)

en ny dag

då var det äntligen en ny dag.. vet inte om jag har så mycket att se fram emot direkt, om en halvtimme ska jag ju dra iväg till jobbet för ett möte i 2,5 timme, JIPPI!! men kan ju inte komma undan så bara att ta sig dit, får ju som tur är sluta 2,5 timme tidigare och ändå få OB de sista 2,5 timmarna haha :)
denna dagen har ju vart rätt soft eftersom jag inte haft så mycket tid på mig innan jobbet, så åt frukost sent och kollat på top model :)
kollade även upp a-kassan igen, så ska skicka ett brev för sista gången nu och se vad som händer (stod ju man skulle göra det så) annars ringer jag, gör allt för att slippa ringa :S usch, hatar sånt.. får nog se till att vara riktigt förbannad den dagen jag ringer annars så jag vågar säga nåt =P =)

borde fan ha städat idag, ser ut som fan här hemma, ska nog ta en sväng till tippen någon dag med, kanske kan göra det i helgen. sen måste jag ge louise sin dvd o de, så jag slippa ha den här o skräpa hihi =P

snart helg, tur det :)

RSS 2.0