Nys och mys...

har varit en sväng hos kusinen nu så hon fick bjuda på lite te och macka :) gött det.. blev visst inte så mkt mat idag alls :S inte så bra om man vill bli frisk.. men är ju så.. man vill verkligen inte äta när man är sjuk... men känns som det börjar bli bättre iaf, gött det.. så blir väl jobb snart igen :) saknar allt flum på jobbet hihi... :) tycker faktiskt det är kul på jobbet, ibland iaf :) så sitter ju inte hemma för det.. =P blir nog sängen snart... borde läsa lite idag med, var längesen nu.. har ju fastnat för ett jävla spel på mobilen som tar upp den tiden då jag brukar läsa hihi =P ja ja...

saknar min snutt nu.. helgen blev ju så kort ihop.. men snart helg igen, då blire massa gooos :D saknar dig snutt..
fast jag älskar dig ännu mer hihi (L)

puss puss...

Trött..

är så himla seg i hela kroppen, men blir nog bättre efter jag fått lite ugnsmackor av kusinen.. hihi.. nån måste ju pyssla om mig.. så ska dra dit nu.. pallar inte laga nån mat själv, är alldeles för trött i kroppen.. har inte ätit sen frukost.. kanske inte så smart.. o förrkylningen blev inte mkt bättre efter duschen förut heller.. men men, vad ska man göra.. är man sjuk så är man..

nu ska jag ta tag i livet...


puss puss...

Herregud...

oh herregud, idag har man köpt hus då....
mår så himla illa asså, helt sjukt hur saker kan förändras på så kort tid... bara några telefonsamtal så har jag köpt ett hus, sagt upp min lägenhet, lipat tillsammans med mamma hahaha :) blev lite mkt..
så nu ska jag sitta här och fundera över mitt liv lite... :) spännande saker som händer nu..
skönt att man fick glömma av förkylningen för en stund.. =P men så fort man slappnar av så ska man snyta sig, näsan är öm, huvudet är ömt... men ändå är livet underbart... grymt varmt är det med, feber? nja tvektsamt.. kan vara att jag är helt varm i kroppen av allt, jag vet inte... hihi


puss.. (L)

Halsont..

det gör så himla ont i min hals.. :(
finns ju inget som hjälper heller.. borde kanske ta en kopp te, det borde funka...
vet inte om jag är så sugen på frukost dock.. men kanske får koka ett par ägg eller så.. måste ju äta så..
väntar på att kinnekullehälsan ska ringa med, stör mig på att dom ska göra det.. vad ska dom göra åt saken liksom.. oh nej snart kommer morgonens första nysning.. urk.. ska väl göra lite nytta med.. ska ringa mäklaren och så sen :S kanske får åka hem till mamma eller nåt hihi, för lite moraliskt stöd..


puss puss.. (L)

Husvagn..

nej ni mina vänner, tänker inte skaffa husvagn...
just nu sitter jag och käkar husvagnar... :) ahlgrens :) mums mums...


inte skitsnygg bild men :) hehe..

nu ska jag kolla på spårlöst och ligga i soffan..


puss puss... (L)

Mys i soffan...

finns inget annat man kan göra...
blir till att ligga här och mysa i soffan och nysa... vet inte hur många nysattacker jag har haft idag asså.. helt sjukt.. hehe eller ja, sjuk är jag ju.. ringde jobbet nyss och sa att jag inte kommer imorn.. har ju för fan ingen kraft, ingen matlust, ont i hela kroppen och huvudvärk efter allt snooooorande.. fan va segt och vara förkyld... jaha, där kom det 4 nysningar på en gång.. näsan och ögonen rinner för fullt och ännu en nysning... ¤"#¤"¤#¤"""¤%%¤¤"#"
nu ska jag tvätta bort sminket och lägga mig under filten och fundera över mitt hus... hahaha... det var fan... palla nysa mer nu.. lika bra och avsluta inlägget nu...

simma lugnt..


puss... (L)

Visning, igen!

jävla skit... skrev nyss ett inlägg, men sidan muppa sig så får la skriva om det...
har iaf ringt mäklaren nu igen och fått en tid för visning idag klockan halv fem, vill ju min pappa ska kolla på huset med innan jag går vidare.. känns lite pinsamt och be om det hela tiden men hihi :) måste ju.. sen får vi se vad som händer..
känns som att pappa och farfar är lite mer negativa än jag och mamma hihi :D men får väl se helt enkelt.. blir så nervös bara :D vill så gärna..
men iaf, hehe.. nu har josse, krille, neo och zorro varit här en sväng och ätit "jätten choklad-kex" :) mums.. och snackat lite skit :) hehe..
vågar inte skriva så mkt mer nu, men vet får ju kanske skriva om det igen.. skriver mer sen istället..


puss och kram.. (L)

Snorig...

kul då.. äntligen fick man en ledig dag så ska man sitta här och snyta sig!!!
men vad ska man göra, går ju inte och ändra på så.. ska ringa mäklaren snart med och se om han har tid för mig och pappa ikväll =P så pappa får säga sitt om huset med innan man går längre, om man gör det..
kusinen kommer om en stund med :) hihi.. kul och få lite besök iaf, är ju faktiskt ledig och inte sjukskriven, så ingen som kan säga nåt =P hehe.. men blir nog sjukskriven imorn dock, palla jobba och riskera att bli ännu sjukare.. sen tror inte jag att arlas kunder är så sugna på mina snorbasilusker i sin ost =P hahaha...
ska snyta mig nu och sen får jag nog ta och fixa lite i hyllor och tv-bänk, allt står i lådor och på skrivbordet hihi ser ut som kriget.. pappa och kicki ville ju komma på fika i veckan med, då kan de ju inte så ut såhär hihi :)


puss på er så länge.. eller näää, inga pussar nu när jag snorar som mest =P *slängkyss*

Så jävla typiskt...

varför är det alltid likdant...?
nu har man äntligen tagit en dag ledig, va händer då??? jooo man blir sjuk!!!! %#¤"%¤#%#W¤%#"¤%
blir så trött... hoppas den förbannade snoriga näsan i mitt ansikte är bra imorn när jag vaknar.. pallar inte att bli sjuk nu asså... urk..

annars har dagen varit bra, alla är typ sjuka så =P hehe.. var trevligt på namngivelsekalaset.. :) kanske lägger upp lite bilder sen om jag orkar.. :)

nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på Miami ink, och mysa under filten..


puss heeej (L)

Sommartid, VM-kval i fotboll och spöregn...

det är min lördag...
drog till kusinen tidigare i kväll och myste lite med Neo, så josse fick duscha :) sen gjorde vi räkmacka, MUMS... tjöta lite skit och så :) sen drog vi till skara och köpte varsin kycklingtallrik hahaha :) känner att jag skrivit det lite väl många ggr nu :) men vafan ska man göra, det är ju bara å njuuta :D hihi.. kollade på Robinson med, tycker det är lite halvkasst men :) blir väl bättre framöver kanske :) var ju meningen man skulle släckt ner idag med, gjorde ni det???? jag är ledsen men mina 3 lampor jag hade tänt i fönstren stod tända, eftersom jag inte varit hemma sen i fredags.. fy mig.. kvart i tio blev det fotboll hahaha :) 0-0 blev det, lite lam match men :) gött och kolla på nåt som man kan snacka skit till :) är ju bara och vända huvudet till så fort dom börjar höja rösterna =P sen var denna dagen slut =P
åkte hem till min lilla lya och satte mig här :) öppnade min deklaration med, väääärt... värt att få tillbaka 400 då?!? vill ha massa pengar ju hihi... massa massa massa... man kan ju inte få allt här i världen =P så äre ju :)
nu ska jag ta och tvätta bort sminket och sen krypa ner i sängen..

Glöm inte sommartiden gott folk....!! vrid fram klockan, nu har man precis förlorat en timme... piss arne =P

Natti natt... ha en underbar söndag... (L)
själv ska man ju på namngivelsekalas... blir nog mysigt det med :)


Puss på er... (L)

Lets Dance final...

Magnus vann.. varken fel eller rätt...
själv hejade jag på Laila, tycker faktiskt hon var bättre, sen vet jag inte vad man ska gå på, om man ska rösta på den som dansar bäst, den som utvecklats mest, eller någonting annat... Lailas slut dans var sååå grym, tyckte verkligen dom skulle tagit hem det efter det... men men nu röstade svenska folket annorlunda, precis som vanligt... hihi =P
annars har början på helgen varit bra :) var i Lidköping igår med syrran och Tuva :) köpte massa smink hihii, sååå kul.. älskar smink :) så köpte vi ju självklart en doppresent med ;) det var ju det vi var där för att göra.. tog en fika med, såååå dyrt med fika!!! urk!!! sen var det bara att sätta sig i bilen till Falköping till min lilla snutt :) hihi.. så var lite surig för att han var hungrig =P så som vanligt blev det den enklaste vägen, han fick pizza och jag tog en lilla menyn på Mc D :D hihi.. så kan det gå...
blev en seg morgon imorse med, vakna 9.10 första gången, så tänkte jag att det lär vara omöjligt att få upp Andreas, så somna om, vakna av ett sms från kusinen hihi runt 11 :) då fick jag lite ångest, låg o tjata på snutten att han skulle gå upp =P hihi samtidigt som jag spela spel på mobilen =P hehe.. fick upp honom iaf, även om det tog lite tid :) sen var det dags att åka hem, han ska ju ut med jobbet ikväll och bowla så =P fick köra ner han till systemet med =P
så nu sitter man här vid datorn hemma hos mamma, dom drog iväg till Skövde dom.. kuul =P hehe.. bilen var full så jag fick stanna här.. gör mig inte så mkt iaf så :) ska väl dra mig till josse om ett tag med, inget roligt väder ute bara :( piiiiss skit röv regn =P såå tråkigt.. men får ju lite mindre ångest då om man ligger inne i soffan iofs =P hihi...
nu ska jag surfa runt på nätet lite :)


ciao och puss... (L)


Skynda skynda..

Igår är jag ledsen för att jag inte skrev på kvällen =P blev så irriterad på min msn som muppa sig, så kom mor på kvällsmat :) som en liten glad överraskning :)
men iaf, kom hem till en lagom lägenhet igår.. hade lämnat fönstret i vardagsrummet öppet (frivilligt) tycker det kan va skönt om det är lite kallare, bara det att det var 17 grader i köket där temp.mätaren står hahaha, de brukar va 22 eller mer annars =P men gött vare, sen öppna jag fönstret i sovrummet, tänkte det kunde bli lite skönt me frisk luft innan man lägger sig, men som sagt mamma kom, så fönstret stod öppet i en timme hahaha, faaan va kallt det hann bli :S men men :)
har egentligen inte tid och skriva =P men har varit redig och betalat mina räkningar så tänkte jag skulle komma in här lite och så :)
duschen väntar på mig och syrran med snart.. men vill INTE ut i skiiitvädret, usch!!!
får väl sätta lite fart kanske.. skulle behöva hämta kläder hos mamma med hihi, men men :)

ha en underbar helg allesammans :)


ciao och puss... (L)

denna veckan går fort..

skönt när veckorna går fort...
denna veckan har det blivit en del på schemat :) måndagen var ju ganska lugn dock :) igår var det banken, idag har man varit och kollat på huset, sen imorn (sista arbetsdagen) så ska jag hem till mamma och käka våååfflor :) är ju våffeldagen idag (onsdag) egentligen men blev inte riktigt så :) med lite gull med mor så fixar hon det imorn :D ska bli gööött :D sen blire möte på jobbet, inget kul det... känns lite jobbigt, fick ju veta idag att dom håller på och omorganiserar.. så nu försvinner två av oss till andra linjer.. trist, men ändå skönt för en själv att man fick vara kvar...
på fredag ska jag åka till syrran på frukost :) underbart och slippa tänka på det :D siss och jag ska ta en sväng till Lidköping och kolla på något kul till Lillybell :) Sofia och Magnus ska ju ha namngivelsekalas för henne på söndag :) så får hitta nån liten present :) man vet ju aldrig kan ju bli en liten present till sig själv med hihi :) blir en myshelg med snutten med, även om den blir lite kortare än vanligt.. :) han ska ju ut och roa sig med jobbet :D så får väl se vad jag hittar på :) finns alltid nåt skoj :D om inte annat så har jag en lägenhet som behöver städas... urk.. tror jag har nämnt att jag är ledig på måndag med ;) hahaha ska bli sååå nice :D underbart och bara få en ledig dag.. tänker inte göra nånting då :D bara softa... :) kanske blir dags och koppla in Louise nintendo wii :D haha så länge man har det kvar :D hihi...

nu ska jag titta vidare på familj annorlunda och sen sova, känner att ögonen är rätt grusiga... :S

natti natt :)


ciao och puss.. (L)


Onsdag..

ny dag, nya möjligheter :)
idag har farfar varit med mig och titta på huset, fanns ju lite och göra och det visste man väl om, men inget akut, inte som man hittar nu iaf.. förhoppningsvis kan pappa åka och titta på huset imorn, känns dumt bara att jag inte kan åka med eftersom jag jobbar.. men får väl se hur han gör.. :)
drog iväg och handlade lite när vi kom tillbaka.. så har ätit panpizza till middag idag hahaha :) palla laga mat.. måste verkligen ta tag i mitt liv, städa, laga mat, diska osv... urk.. skärpning carro!!! hihi..

nu ska jag titta på tv och slappa och äta dragé egg innan jobbet :) hihi..


ciao och puss.. (L)

Kyligt...

nästan 10 minus ute nu när jag gick hem från jobbet, jopp jag gick eftersom jag inte pallar med min bil hahaha :D orka stå ännu en kväll på parkeringen och frysa och va vresig, nej tack :D har ju egentligen ingen anledning heller så :) kan behöva gå, sen vet man ju inte om jag kanske inte kan gå till jobbet så mycket längre till..
var ju på banken idag :) fick ett lånelöfte iaf... känns ju skönt det :) men finns en sak som kan ställa till det för mig och det är det befintliga lånet på huset och den nuvarande ägaren, men men :) ingen idé och tänka på det :) bättre och prata med farfar imorn och se vad han säger om det hela :) ska bli så kul... men tyvärr känns huset lite längre borta nu än vad det gjorde innan, trots lån.. så kan det vara och inget att lipa över.. :) vi får se imorn mina vänner :)

nu sitter jag här och äter chips med dip hahaha :) var ju meningen man skulle ätit det i helgen men blev inte riktigt så :) man åt mat och man var hos mamma osv :) så fick bli nu istället :D innan dipen blir dålig ;) hihi...
nu ska jag nog lägga mig och läsa lite :) börjar bli en liten boknörd :) men känns kul så :) såg på Efter tio imorses, där prata dom om en bok,  Människor man bör undvika, den verka riktigt rolig :D haha den måste jag läsa när jag är klar med min som jag läser nu :)
glömt och tittat på Familj Annorlunda med, hmm får ta det en annan dag :)
dags för sängen..

Natti natt... (L)


ciao och puss.. (L)


Glass..

här sitter man och äter Rocky Road glass :)
inte sååå äckligt :) tittar på Hem till gården med hahaa :) en liten fin serie..
har ringt till farfar och mäklaren idag :) och snart ska man till banken.. så imorn ska farfar få titta på huset med :D blir skönt att han tittar på det så man inte gör något förhastat... :) han kan ju så :) blir nice det.. börjar bli så spännande nu :) woohoo :) tänk om jag skulle få det, finns så mycket jag skulle vilja göra där :D skulle bli perfekt :D plus att jag skulle slippa min lägenheeeet!!!!
ska väl klä mig lite snart, tar nog en promenad fram till banken, tänkte ta bilen först men efter igår vet jag inte om jag pallar med att krångla med bilen inatt med =P hihi...

ha det bäst.. :)


ciao och puss... (L)

Snökaos och bilkrångel...

fyfan.. först kommer man till jobbet och får se att man ska jobba på helvetes stället, det pallar jag inte, så in till samordnarna och säger att min rygg pallar inte en dag där, då kan jag lika gärna sjukskriva mig med en gång... hihi.. så då blev jag flyttad till "min" linje, tack gode Gud =P sorry Harald...
så dagen flytter på, vi pratar hus, bilar, hockey och hmm, Anders helgbesök, eller Våra sjuka fantasier om Anders helgbesök, som egentligen inte var något besök utan bara ren fantasi.. ja ja roligt var det iaf och åter igen kommer jag på mig själv att det inte är någon idé och sminka sig då man går till jobbet, tårarna sprutar ju för fan =P hahaha...
så när man äntligen skulle få åka hem, hade ringt mamma och bjudit in henne på kvällsmat, dåå ser man att Securitas står utanför portarna i snökaoset och vill titta i våra väskor när vi går ut, ingen fara med det men när man kommer fram till bilen blire inte lika roligt, då man märker att låset frysigt fast!!!! har ju bara en nyckel med så får ju vara försiktig... så efter lite om och men så åker låset upp, men dörren sitter fast, går verkligen inte att få upp den.. efter en stund kommer två tjejer fram och hjälper mig lite, eller är stöd då jag försöker få upp bilen haha.. efter lite om och men så får vi upp bakluckan, så var ju bara att så smidigt som möjligt hoppa in där hahahaha :) även inifrån går det inte att få upp dörren på förarsidan, men dock på passagerar sidan, så tackade dom för hjälpen och drog en sväng i stan för att värma upp bilen.. väl hemma på parkeringen så försöker jag öppna dörren, men NOT! orka!!!! så var bara att snällt hoppa ut på passagerarsidan.. gick ju bra men, sen när jag kommer runt bilen så gick förarsidans dörr att öppna.. hahaha så stöööört... låste bilen och fick tanken att jag skulle se efter om det funkade men inte då.. i vissa lägen gick det att öppna dörren bara... myskooo....
äntligen så sitter man här iaf, sminket är borta, mamma och jag har tryckt i oss färska tekakor med medwurst och en kopp te.. :) så nu är denna dagen över... =P
imorn blire kanske liiiite sovmorgon.. sen ringa farfar :) sen innan jobbet blire banken... blir så spännande...
mäklaren ringde idag med och snacka lite så.. :) börjar likna nåt, hoppas hoppas :) håll tummarna för mig att detta blir min livs bästa affär :) hihi...

Natti natt... (får inte glömma och se Familj Annorlunda imorn till frukost på TV4 replay)


Puss på er... (L)    (ciao och puss)

Långsam resa hem...

vet inte om långsam är rätt ord, hur kul är det att köra i 65km/h på E20 liksom...
hade nästan lust och svänga av i Lundsbrunn och sova hos mamma hahaha.. men var ju typ lika långt dit som att köra hem. men äntligen är man hemma iaf hahaa...
varit en sväng i skara idag, åkte in och var med tezz när hon var barnvakt åt Ida hahaha, sååå busig och så söt :) haha.. jag, tezz, ida och crille (tezz kusin) gick en sväng förbi louise för att kika hur det går i lägenheten :) hihi, börjar likna nåt nu iaf :D sen var vi så hungriga så vi gick till munken och köpa varsin panpizza =P hehe.. fin middag :)
på kvällen blev det film (som jag inte minns namnet på) jag, sabina, tezz och louise tryckte ihop oss i soffan och myste och käka chips och godis haha :) måste man ju om man ser på film ;) den var ju sådär bra, hände ju saker hela tiden som tur var :) hade ju somnat annars garanterat =P
men nu är man hemma och sminket ska bort sen ska jag krypa ner i sängen och bara gotta mig :D fyfan va gött det ska bli :)
imorn blire banken :) såååå nervös, röööva =P funderar på om jag kan få med mig mamma, blir så nervös, måste ju ringa mäklaren oxå, och eventuellt lägga bud :S hallå, jag är en ensam liten 23 åring som fortfarande känner sig som en liten flicka som sluta skolan nyss, hur ska jag våga det!!!! *snyft* hahaha... ja ja..
fick ju beröm på jobbet i fredags med, att jag hade skött mig, verka typ som chefen tyckte jag skulle utveckla min teamledarroll och shit :S vet inte riktigt jag men =P vi får se vad som händer, snart kanske jag är Arla boss och mångmiljonär ;) hahahaha... yeah, dream on bla bla :)

natti natt mina änglar...

jobba på lilla snutten :D ska drömma om dig nu :)


ciao och puss... (L)

Bilder från helgen..

inte så många men alltid något :)


den lilla brasan.. :)


mamma och bosse vid brasan...


snygga träskor va ;) hihi.. jag ville vara så snygg som möjlligt när vi
elda såklart ;) hihi...



Miami ink...

åååhhh... det är fan farligt att kolla på miami ink.. blir så grymt sugen på en ny tatuering :) hahaha... sen är ju inte Ami såååå ful heller hihihi.. =P

oj oj, nu ringer det inne i sovrummet =P hahaha.. där den lille fisen ligger och sover =P tänkte han skulle få sova eftersom han ska jobba inatt :) hihi.. kanske får gå och titta till han nu.. har ändå inget vettigt och skriva =P


ciao och puss... (L)

Härlig lördag...

Har varit en riktigt nice dag idag :)
jag och snutten drog iväg till skara en sväng, så han fick kika på huset.. men svårt och lära gamla hundar och sitta hahaha, lilla neggot =P hihi... sen åkte vi och hämta Louise så jag kunde få min gitarr till GH:t :) hihi... så lånade vi deras nintendo wii med :) blir kul och testa :) kommer säkert inte fatta nåt men =P hihi... efter det så hälsa vi på kusinen en snabbis :) satte ute på hennes lilla uteplats och tog en cigg i solskenet :) underbart!!! ännu mer vill jag ha huset nu när man känner hur skönt det är med en egen uteplats :) hihi.. efteråt så åkte vi hem till mor, där vi tvättade min bil hihi :) den var lite skitig kan man säga =P men nu är den vit och fin igen :) tvångskelade ju självklart lite med figgemannen med :D så tjock och gooo :) min lilla älsklingskisse :) ska verkligen skaffa en kisse om jag skulle flytta till hus :) hihi...
mamma och bosse kom på motorcyklarna sen när vi varit där en stund :) då fick vi grillad korv med bröd :) underbart med grillat :) första för i år :) sen satte dom igång en brasa :) hehe... och mamma och älsklingen fick för sig att starta mammas gamla volvo hahahaha.. så dom satte in bosses bilbatteri i den och den startade, utan problem... och där hade den stått ute i över ett år =P haha.. dock hade bromsarna låst sig, så morsan fick dra igång bilen med hennes bil hahaha... så dom rev upp halva vägen hahahaha, såg så kul ut =P men sen funka den jättefint :) lilla bilen :) tut tut =P
även min lilla älskling hade en pyroman i sig =P haha... när vi andra hade gett upp och satt på en bänk och titta på solnedgången, då börja han elda hahaha =P så han kämpa den lille :)
Tuvisen dök upp mitt i allt med :) mamma skulle ju vara barnvakt åt den lilla busungen :) hihi, så söööt :)
grillen åkte fram igen med :) så blev det middag, med lax, potatis och bosses allt i allo sås :) hihi.. muuums...
klockan hann ju bli åtta så vi stannade på en tv kväll med Robinson 2009.. sådär bra skulle jag säga.. tycker de gick så fort bara =P sen var det ju bara gasen i bott hem så älsklingen kunde bänka sig framför tvn och kolla på Star Wars, så nu sitter jag här och skriver medan han trycker i sig chips och tittar... då får jag sitta här och skriva av mig =P
har snackat en del med mamma och bosse om huset idag med :) känns bra faktiskt... blir spännande och se vad banken säger :) förstår inte varför jag inte skulle få lån men :) det ska nog gå bra... sen får vi väl se vad mäklaren säger med, vill inte betala sååå mycket... =P ja ja, ska inte tänka på det mer nu :)
tänkt till och från på annat idag med, jobbigt som fan... hoppas verkligen att allt har gått bra idag! tänker på er... hoppas vi får hörat något snarast... kram på er!!! vill inte skriva mer, tycker det är lite för privat och utlämnande...

nu ska jag nog hitta på något annat och göra... kanske läsa eller något... =P


ciao och puss... (L)

Händer lite väl mycket nu...

både bra och dåligt...
jag är ju fortfarande asnervös över huset. Ringde mäklaren igår och kikade lite hur det hade gått.. var två stycken som hade visat sig intresserade, men inga bud. så på måndag ska jag ringa banken och kolla lån och lite sånt. skulle behöva prata med min farfar med och kolla vad han tycker, han som kan sånt där, som jobbat med hus hela livet, vad man ska titta på och tänka på.. så får väl se hur det går.. vore mysigt och ha ett litet hus till sommaren :D men men, vi får se hur det går helt enkelt, kanske inte är meningen jag ska ha det huset heller =P
nu är det helg så :) jag och snutten ska nog åka iväg och kolla på huset :) hihi.. saken är den att huset inte alls ser så roligt ut när man ser det från gatan, det blir bättre när man kommer in på trädgården och in i huset :) men blir ju inget med det idag så =P men skönt o komma iväg lite :) sen åker vi nog förbi mamma och bosse, dom ska elda lite idag :) lite förtidig påskbrasa :D o griiiilla :D muuuums!!!!

nu ska jag väcka den lilla slappisen :)


ciao och puss!! (L)

Vilsen...

känner mig jättevilsen nu efter vi var på husvisningen jag och mamma... var jättemysigt, eller det kunde bli jättemysigt, jag såg ju bara möjligheterna :) hihi... blev riktigt sugen, men jag blir ju så nervös =P vet ju inte hur jag ska göra... ska nog ringa imorn och kolla med mäklaren om det kommit några bud än, för ska folk hålla på med sånt så kommer jag lägga ner det ganska snart, tänker inte betala för mkt för det... men vore skönt iaf :) var faktiskt bättre än jag trodde efter att jag hade åkt förbi det igår med josse.. men men får se hur det går :) skulle bli riktigt mysigt iaf med ett hus :) hihi...

nu ska jag se på unga mödrar, sen ta en snabbdusch om inte kusinen hinner höra av sig :) får nog ringa min far med någondag och snacka med honom om huset =P hihi.. spännande och se vad han tror =P


ciao och puss...!! (L)

Snutten ligger i lä...

så snuskigt... huset i Rent Hus... där ligger du i lä min lilla snutt ;)
det är ju helt otroligt.. typiskt karlar hahaha =P säger inte att alla killar har det ostädat, men med mina fördomar så tror jag nog att det är fler killar som har det ofräscht.. usch... ungkarlar, skärpning hahaha :D
ska bli spännande och se huset imorn :) har fått en känns av att det bor en ungkarl där ;) eller kille iaf =P kanske inte ensam men... nu är det ju självklart mina fördomar igen :) hihi.. ska bli spännande, tror tyvärr att det inte är något att ha men :( hihi.. får se helt enkelt.. ska bli kul och börja iaf och titta på hus.. vem vet kanske dyker upp något snart, men kul och kolla iaf :) se hur folk har det hemma =P

ska väl fortsätta se på Rent Hus nu, sen blir det sängen, har fan ont i huvudet... urk, men pallar inte ta piller när jag ändå ska nana snart :D

imorn blir det middag hos mamma med :D det ska bli gött, var längesen man fick mammas mat :) längtar verkligen till morgondagen hihi :) trist bara man ska jobba 9 timmar först =P men sen är det fredag, vilket är lika med helg och jag får gooosa med min älskling igen :) sakna sakna... (L) han är ju det bästa, nu har han bytt skift på jobbet som ändras i början på maj :) då kommer han jobba samma som jag :D blir mys.. på tal om i början av maj hihi... undra om det är så att jag och min älskling varit tillsammans ett år då.. vi har ju inte bestämt något datum än hahaha :) får fundera på det =P hihi... inte lätt :) 

ja ja, dags och borsta gaddarna :)



ciao och puss.... (L) 


Mysko samtal...

Sikka folk det finns... hahaha...
fick ett så himla kuligt samtal för några minuter sen hahaha.. det ringer en kille (skyddat nummer) säger att han heter Pelle och ringer från Systembolaget, hahaha.. bara där blev jag förvirrad, sen frågar han om mina alkoholvanor, om jag dricker på vardagarna, jag svara nej och småflinar lite ;) nästa fråga var om jag dricker på helgerna, varje helg, jag svarar även där nej, och då undrade han om jag drack nångång och där blir mitt svar, Väldigt sällan, då tackar han för sig väldigt snabbt och lägger på... hahaha.... realy myysko :) men men hahaha :D sorry att ni inte tjänar några pengar på mig snubbo =P
idag har jag varit en sväng i Skara med kusinen :) hon hade lite ärenden.. så tog vi varsin kycklingtallrik på Rocco :) hihi... vad annars ;) vi tog även en sväng förbi huset jag ska kolla på imorn, låg ju grannar runt om men, får se hur det känns imorn när jag kollar på det :) ligger ju ganska bra till annars :) hihi.. får göra en plus och minus lista efteråt :) hihi.. nu är jag hemma iaf och krypit ner i soffan :) sååå gött, tittar lite på The Hills :) hihi... nu händer det grejer på tvn hahaha :D

hörs senare muppisar :)


ciao och puss... (L)

Morsan....

min mamma är ju så smaaart, NOT! hon har så svårt och hålla tyst asså...
förmodligen hade hon inte sagt något, om jag inte hade sagt att hon skulle vara tyst... men ja ja.. så nu är syrran på mig och tjatar.. hihi... så kan det gå :) kommer förmodligen inte och bli nåt, men ska kika iaf :) det kostar ingenting.. hihi.. :) min lilla älskling är ju lite neggo men =P hahaha.. hoppas verkligen att det kan bli bra, vill så gärna slippa min lägenhet... men är ju rätt stort steg till det att man köper ett hus men :D får väl se helt enkelt..

nu tittar jag på den rätte för Rosing, fyfan va töntigt... vilka idioter det finns :S beställer champagne på hennes namn, VA??? vad är det för stil?? ¤"%%&"%#!#¤!%!
nää, dags att slappna av lite innan sängen :D hihi... kommer bli så skönt att nana sen.. hihi.. men ska nog se lite på House sen, får se hur länge ögonen orkar bara hahaha =P

saknar min lilla snuttis :) du är så söt... men lite väl neggo ibland hahahaha :) puss på bara dig..


ciao och puss... (L)

Sikket väder...

det är ju helt underbart ute :) sol sol sol.. underbart...
nu sitter jag och tittar på Top Model 3 hahaha :) sikka brudar... puckon =P har ätit lite med, lite tacos :) mums mums.. men nu ska jag ska jag snart ta mig en dusch, sen blir det promenix med kusinen :) ska bli skönt..
har egentligen ingenting och skriva hahaha :) eller jo, men skriver det nog lite längre fram i så fall :) håller det allt inom mig ett tag till... =P hihi..


ciao coh puss... (L)

Taco-kväll...

... med mig själv :)
var gott med lite mat.. :) tog en liten glass till efterrätt med :) hihi..  

mamma har varit här och hjälpt mig med tvn idag :D så gött att man fick iordning på det... blev bra iaf :) tur det efter allt slit =P hihi... ska väl fixa iordning på hyllan sen som tvn stod på förut, så den gör lite nytta med :) ska nog bli bra..

var ingen vidare effektiv dag på jobbet idag heller =P började sex, men maskinen ville inte starta, så kom igång vid halv elva hihi... rätt soft ändå :)

nu ska jag ta mig en snabbdusch och sen krypa upp i soffan och mysa lite innan det är dags att lägg sig igen =P


ciao och puss... (L)

Hus...

Känner verkligen att jag vill ha ett hus nu :) vore så mysigt nu till sommaren, att låta dörren stå öppen, musiken på hög volym, grillen redo för kvällen :) sitta i solstolen och mysa. tänk, man kanske tom skulle kunna ha en vovve då :) man skulle faktiskt kunna ha en hundgård med litet hus :) fyfan vad jag vill ha det... pallar inte min cpiga lägenhet längre.. orkar inte ha grannar vägg i vägg, vill inte springa fyra trappor ner för att tvätta, vill inte att den förbannade hyran ska höjas hela jävla tiden.... nu har den stigit ännu en gång, har bott här lite mer än två år och hyran har gått från 3770 till 4117... faaaaan!!! vill inte mer nu... vill inte betala över 4000 för att bo i en övervarm jävla lägenhet i götene!!!! inte när man kan ha ett hus på "landet" ska leta och leta och leta.. jag ska hitta ett, det ska jag... =P hihi...

funderar på att lägga mig nu.. finns inget annat och göra så... kan va kul och läsa lite i boken med :D innan man glömmer dom första sidorna =P ska ju upp tidigt imorn med... tror jag ska ha möte med imorn, får väl se hur det blir med den saken... så välplanerat på jobbet ibland så... får se om chifen är tillbaka med =P ja ja...

Natti natt rövhattar... simma lungt.. och säg till om ni hittar ett hus till mig :) hahaha.... man kan lämna kommentarer tråkrövar....


ciao och puss... (L)

Så ska en slipsten dras... ?

Grymt duktig jag varit nu :) fått ihop den förbannade tv-bänken helt själv.. var inte lätt alla ggr.. =P inte lätt o vara på två ställen samtidigt, men det gick, och det blev bra :) nu ska jag bara få hit nån som kan hjälpa mig med tvn :) sen kan jag börja grejsa :) hihi.. så det blir fint inför våren :) och påsken =P hihi... inte så många veckor kvar till påsken ju =P urk.. tycker det firas massa saker jämt nu.. inte för att jag brukar fira eller göra nåt speciellt på påsken, förutom och trycka i mig massa dragé egg då ;) hahaha...
nu måste jag nog äta något, känner inte för mat men.. kanske blir lite nudlar eller så :) ska försöka hitta lite bilder och lägga upp sen :)


ciao och puss... (L)

Dragé egg....

underbart!!!
nu är dragé eggen tillbaka :) dom riktiga dragé eggen från Cloetta...!!! sååå goda. har inte öppnat påsen än men det ska bli så gott :) ska njuta av den ikväll sen när man ligger i soffan och myser under filten :)
har varit en mys helg hos min älskling :) blev lite galet igår med Melodifestivalen, hahahhaa.. borde inte se på sånt skit hahaha =P får lägga ner det där...
drog en sväng till Tezz förut, hon var bakis och ville självklart gå till rocco hahaha, men jag höll mig, åt ingen underbart goood kycklingtallrik som jag ångrar nu, för nu är jag hungrig hahaha :) men fick lite skvaller från deras utekväll iaf :) hihi.. sen var det bara att handla lite och åka hem... och fortfarande ingen som har byggt ihop min tv-bänk hahaha.. då nu ska jag ta tag i det :) ska nog gå bra :) får be mamma komma imorn och hjälpa mig med att ställa allt på rätt plats :)

nu ska jag sätta fart, får väl bli att göra nåt att äta sen med.. hmm...


ciao och puss... (L)

Skäms över att vara svensk, faktiskt!!!

Hur kan ni med?? vaaa???
hur kunde det gå så fel?!?! är ledsen "vad du nu hette-du som vann" men hur fan hade Sverige tänkt att denna skulle vinna Eurovision??? finns ju inte en chans... självklart kan jag ha fel men... första omgången av röstningen gick ju så braaa.. lite lagom med röster till dom som var bra, H.E.A.T (för älsklingens skull), Måns (helt okej låt faktiskt för att vara han), EMD, dom är ju så söta hahaha :) tom Agnes hade kunnat få gå vidare, eller hon Sarah Dawn Finer, vem som helst, men att ha en stel Caroline af Ugglas och en opera tant i topp asså,
Skäms!!!!

nu ska jag ta att lugna ner mig lite och göra nåt annat, dränka mina sorger i coca cola =P hahaha... kalla mig patetisk men, vad ska man säga, FEL LÅT VANN!!!



ciao och puss... (L)

Helg...

nu var det min tur att sitta vid datorn :)
efter jag sett 3-4 avsnitt av The Hills och Andreas vid datorn så var det nu min tur att kika runt lite :) hihi...

idag annars så har det var fullt upp hihi :) vi drog en sväng till A6 och Ikea imorses... kuligt kuligt, men lite väl dyrt.. måste skärpa mig =P var ju i Skövde igår med töserna... då rök ju några hundrigar med... hmm.. ja ja, på Ikea blev det lite nytt och fräscht till toan hemma :) så nu blir det en orange toa istället för lila :) hihi... våren är ju här så :) göööttans... sen lite annat smått och gott :) i Skövde hitta jag en del med :S hihi... jobbigt med vår, då vill man ha allt nytt :) + att jag köpte ny vårjacka i Lidköping med mamma... aja baja =P ja ja, man lever ju bara en gång vafan ;)

ska lägga upp lite bilder då jag kommer hem igen... för imorn måste jag verkligen hem och sätta ihop min tv-bänk, vet inte vem jag ska be hjälpa mig bara... muppar...!! ställ upp för fan =P hihi...

nu får jag väl hitta på nåt annat, älsklingen springer ju runt lite vilsen i sin egen lägenhet =P hahaha...



ciao och puss... (L)

Orka...

fan, här tog man sig sovmorgon och så är man astrött....
hmm, ja ja nu är man uppe iaf och är ju bara att ta tag i det =P i livet asså, eller nåt... igår blev det dusch och frulle, sen dra till kusinen med en gång :D vi skulle ta en promenix och käka lite och det gjorde vi med :) blev en promenad på 1 h 45 min :) jäkligt gött.. sen gjorde josse korvstroganoff :) mums mums.. sen blev det för ovanlighetens skull kolabollar till efterrätt :) hihi. sen var det bara att åka hem och fixa käket till jobbet.. =P och då var den förbannade parkeringen full... är ju så att jag parkerar på kyrkansparkering, och igår så var det väl tydligen nån begravning där eller nåt.... palla.. så tog bilen till jobbet :) och tur var väl det :) för på eftermiddag/kväll så kom det SNÖ igen =P vafaaaan, ska vädret aldrig ge sig, på morgonen var det solsken och vår, sen blev det snöööö... ja ja :) jag skiter i vilket =) på jobbet gick det väl helt okej. dom som vet säger ju att man kan få knutar i ryggen och sånt, som man kan massera bort och så.. eller alla har väl typ knutar men men, jag kan säga som så att igår kände jag dom ordentligt :S fyyyfaaan vad mina axlar och rygg värkte igår på jobbet, aldrig mer att jag ställer mig där igen =P fyfan.... ont ont... men nu är det helg :) och jag sitter här i soffan och gör ingenting, borde ju gå till köket och göra en frulle =P sen måste jag diska, uuurk! men men är väl bara och ta tag i det.. ska dra till skövde me töserna flax sen :) hihi... får se hur det går :) hihi... dom brukar ju bråka om framsätet hihi :)



ciao och puss... (L)


ps. njut av maskinens ny singel med :) ds.


Kaos i tv-rummet...

ser ut som kriget här...
som sagt så ligger ju bänken fortfarande kvar på golvet i tv-rummet hihi :) ingen som har varit här och plockat ihop det, konstigt.... hihi :) men orkar inte ta tag i det nu... måste fan sova, känns som jag inte sovit på aslänge.. :S jobbigt som fan.. men är väl för att jag envisas med att gå upp i tid =P och tur är väl det, hade ju haft grym ångest annars... hihi.. på tal om ångest, har ångest inför morgondagen hahaha... palla gå till jobbet, ska jobba på viktmärkningen, som för övrigt tar död på mina handleder, och på detta ska jag jobba med en som är kilokåt :O hur fan går det ihop hihi =P men men, är väl bara och köra i mitt tempo, jag tänker inte jobba arslet (handlederna) av mig för arlas skull hahahaha =P glöm det.. palla gå med handledsskydd när man är 23... NOT..!!
23, jag är verkligen 23 :O fyfan.! min ena syrra var mor och gift när hon var 23 hahahaha.... ja, alla är vi olika, och tacka gudarna för det... :)
nu ska inte jag sitta här och tjöta mer, utan jag ska borsta mina tänder, tvätta mitt face och gå och bädda ner mig, kanske läsa en och en annan sida i min bok (vuxenpoäng) hahaha... läser en bok som heter Smuts, riktigt bra faktiskt, hittills.. :) tur det för annars hade jag inte kommit längre än till sida 5 ungefär :) hihi...

Natti natt...


ciao och puss... (L)

Onsdag...

hemma igen :)
har varit i lidköping med mamma idag :) vi var och hämtade min tv-bänk, så nu ligger den i tusen del på mitt tv-rumsgolv hahaha :) har lust o börja men är nog ingen ide :P man behövde tydligen vara två :S =P ja ja... får sätta mig här lite då istället, ska snart fixa lite att käka på jobbet... köpte en vårkappa i stan med förut :D hihi.. var nära att köpa ett par skor med men.. fega ur =P hihi.. ska ju till ikea med så får väl hålla i pengarna lite =P på tal om det så måste jag kolla min internetbank nu..


ciao och puss... (L)


Uppe...

uppe ur sängen och frukosten är uppäten :)
och jag har varit duktig, gick upp strax innan 8 försöka gången och var nere med första tvätten =P sen gick jag upp lagom till det var dags för nästa... sen frukost på det, mums.. nu borde jag ta tag i disken... men vi får väl se hur det blir med det ;) hihi.. blir nog lite mer tv-tittande innan, känns som man inte vaknat till ordentligt än så :)


ciao och puss.. (L)

Personalfest...

nu har det varit personalfest igen :) själv var man inte där, faller "damen" (mig) inte riktigt i smaken =P hihi... nää men har varit där en gång, vilket betyder att jag varit där alla gånger =P samma fullt som blir redigt fulla, samma folk som blir utslängda etc. ingen idé. men man hoppades ju ändå på liiiiite skvaller från några som varit där.. men NÄE, vafan!! dålig stil asså... hihi... ingen som kommer ihåg något, undra vad det kommer sig... och några är sjuka, mycket ovanligt, NOT... så fick gå på jobbet och fantisera ihop vad som kunde ha hänt hahaha :) sen var jag lite smått irriterad på jobbet, palla med folk som alltid vet och kan allting bäst!!! denna gången var jag väl kanske inte lika tyst som jag brukar, utan va lite mer, Håll käften och kör ut skiten bara... hahahhaa... fyfan va hård man är ;) hihi... (NOT där med fan...) arbetsdagen är slut och jag sitter här och väntar in mamma :) och äter upp snuttens glass hihi :) har lite huvudvärk med, kan ha och göra med att jag varit lite sur eller för att det är fullmåne =P vet inte men :) ska snart få i mig lite och äta, sen sooova :) skrev upp mig på tvättid imorn :S får se hur det blir med den saken :) ska försöka komma ut imorn och gå en sväng om solen kan tänka sig att visa sig :)

nu ska jag nog grejsa lite innan mor kommer :)
Natti natt...


ciao och puss... (L)

Sol!!!

fyfan va gött det är med sol :)
idag titta den fram igen, lagom till att man ska dra till arbetet... så typiskt...
hellre det än att det ska va skitväder iaf... kusinen kom för en stund sen och vi tog ett rök i solen :) fyfan va gött det vaaaar :) finns knappt nåt bättre :) bara sitta där och njuta och snacka lite :) klockrent.. det gör att man känner sig lite mer lycklig iaf :) har känt mig lite deppig senaste dagarna, så synd att det ska gå ut över folk i min omgivning, inte deras fel =P sorry snutten... (L)
på sätt och vis så känns det iaf skönt nu och man vet att denna veckan kommer gå relativt fort och då är det helg med snutten, vi ska dra till Ikea och ha det lite mys :)
förmodligen drar jag och mamma och hämtar min tv-bänk med snart, tisdag eller onsdag :) blir kul, då har man lite och göra iaf :) få det lite fint här hemma :) mysmys..



ciao och puss... (L)

Måndag...

jopp måndag igen...
måndag brukar ju vara en hatad dag annars, men nu när det är eftermiddagsvecka så är den mindre hatad, iaf av mig :) sitter här i soffan och har precis ätit frukost. idag blev det två rostade smörgåsar med keso, ett kokt ägg och lite melon :) mums mums.. nu funderar jag på att ta mig en dusch.. tog ju inte riktigt hand om håret o det igår då töserna kom =P så ser ut som ett troll :)
kanske skriver några rader sen :) om jag kommer på nåt kuligt och skriva om ;)



ciao och puss... (L)

Presenterna...


parfymen jag fick av älsklingen :)


tv-bänken jag fick av mamma och syster-yster :)

lite presenter iaf :) fick ju fler men orkar inte skaffa bilder på alla ;)

Gäster..

Var ju bara dags och städa efter frukosten imorse.. skulle ju få gäster då kan det ju inte se ut som kriget hihi :) började med köket, disken och sånt som vanligt... :) flyttade runt lite på sakerna med :) kul med lite förändring :) sen städade jag iordning resten av lyan :D kändes lite ovärt när mina första gäster kom :) min syster med familj (Tuva och Tobbe) dom kom ju med pizza så då var hela köket fullt med kartonger och bestick hihi :) men vad gör man inte :) fick ju skratta lite åt dom också :) dom kom ju från en veckas semester så dom såg lite lagom "generade" ut haha.. efter maten så började jag och syrran färga håret på varann :D Mandel Chokladbruuun ;) skönt och slippa det röda lite, gillade det men ser ut som man är gråhårig när utväxten kommer hihii =P sen kom mina andra gäster :) Louise och Tezz :) mina små flaxisar =P då blev det kolabollar, mjuk pepparkaka och choklad havreflarn :) hihi MUMS.. var inte så sugen men var ju tvungen och äta lite bara för att va social ;) hihi... kul och träffas lite igen iaf :)
nu sitter jag här i soffan själv och myser :D så skönt hehehe :D kollar på wipeout hahaha, ser sååå kul ut, skulle med vilja göra såna saker :) hihi... ska krypa upp i soffan nu...


ciao och puss... (L)

Söndagmorgon...

då var ännu en helg förbi...

nu sitter jag här hemma i soffan :) och funderar på vad som hände med denna helgen, gick lite väl fort. Iofs har söndagen bara börjat men ;) hihi... då ska vi se..

Fredag: jobb som vanligt. sen åkte jag och mamma till lidköping för lite ärenden :) gick en sväng på stan först med :D sen åkte vi till jysk och fixa min present ;) hihi.. äntligen får man snart en ordentlig tv-bänk :) blir bra det..
hämtade syrrans bil med som hade varit på service.. efter det var jag så grymt hungrig så fick med mig mamma till sibylla. hahahaha... dom har ju byggt om busstationen i Lidköping =P så tog ett tag innan vi fatta hur vi skulle komma in dit. så det slutade med att jag körde mot enkelriktat och mamma på bussfilen hahahahaha... :) så kan det gå =P jävligt osmart har dom gjort det iaf =P men sluta ju bra.. jag fick min mat så :) sen på kvällen så kom älsklingen och hämta mig hos mamma, och då kom han på att han glömt min present hahaha, smartooo :D men sluta med att han åkte och hämta den :O hihi.. sötnosen.. sen blev det att somna i soffan hihi..

Lördag: Paket på sängen ;) fick DKNY´s nya parfym, såååå underbar :D mums.. sen fick vi ett litet anfall efter 5 avsnitt av Life of Ryan så vi drog till Skövde och kika på media markt :) hitta inget men =P eller har väl inte råd och köpa nåt hihi... sen i kön på drive in:en på max så ringde halva familjen och gratta mig på min födelsedag hihi :) just det, jag fyllde år igår!! wohoooo... får ju inte paket på sängen annars =P sen åkte vi hem och bytte om :) för var ju kalas hemma hos mormor på kvällen :D hon fyller ju faktiskt 75 nu på tisdag :) lilla gamlingen :) så blev myspys i Sörbo :D alltid lika mysigt där :) sitta framför brasan och ha det varmt och skönt :D kusinen var ju där med neo med :D så satt med han en stund framför brasan :D han är ju bara föööör gooo :D busungen.. såå söt.. hade kunnat äta upp han hihi =P sen på kvällen när vi kom hem så satte vi på Tropic Thunder, såg väl kanske 20-30 min haha, som vanligt så somna jag i soffan.. helt sjukt... =P

Söndag: idag, ja... nu har det inte hänt så mkt, snackat lite med tezz, josse och fått en efterskottsgratulation från kusin Hanna :) haha.. bättre sent än aldrig :)
nu ska jag göra mig lite frukost :) sen får jag väl handla lite om nu dom små muttorna (Tezz och Louise) skulle komma sen =P hihi...

skriver sen tror jag :)


ciao och puss.. (L)

Äntligen torsdag :)

då var det torsdag igen då...
bara en dag kvar av arbetsveckan :D woohoo.. :)
idag hände det inte så mycket så mycket på jobbet :) rätt soft faktiskt.. möte sista 2,5 timmarna men.. gick bra ändå.. sen var lilla tezz uttråkad så åkte till henne, så drog vi till rocco sååå klart :D hihi... sen gick vi en sväng hem till louise nya lya :D shiiiiit... såg ut som kriget hahaha :D dom hade fullt upp kan man säga :D men kommer nog bli riktigt bra när det är klart iaf :D
själv går jag mest runt och hoppas på att min mobil ska komma imorn, men tror dock inte det!!! urk... men kan ju hålla tummarna iaf :D hihi... vore kul, så man kan få den i present från sig själv..
jag och mamma ska nog iväg och titta om tv-bänken jag hitta på jysk finns i lidköping imorn :D + att vi ska hämta syrrans bil =P schysst ho´ är det och låter folk sköta sånt när hon är utomlands hahaha subba =P
ja ja, nu ska jag duscha sen ta en glass och krypa ner under filten i soffan :D underbart!!!

hörs senare kanske..


ciao och puss...!! (L)


ps. HAHAHA hade fått ett gb-inlägg på min bilddagbok.
 Anonym   Idag, 12:37
du ser ut som en missbildad röv i ansiktet. Trä en påse över huvudet innan du går ut nästa gång ditt jävla vidriga äckel! Alla hatar dej


hahahahaha, har inte folk bättre saker för sig?? ds...

Roligt!!

lisatofft.se
gå in där :) finns så himla mycket söta saker där :) och roliga...
smakprov kommer här.. :D

denna har jag själv på mitt kylskåp :)
tyckte den passa mig hihi :D

hihi, så söt :)
och sist men inte minst...

haha såå himla gullig :)
måste nog vara jag det där med ;)


ciao och puss...!!! (L)

Tankar...

Nu är jag igång och tänker igen..
Känner att saker och ting är jobbiga nu.. Fick ett besked om att en i familjen har fått cancer, igen!! tycker det är riktigt jobbigt.. förstår inte varför någon ska behöva drabbas så.. första gången hade hon bröstcancer, det gick ju förvisso bra och så, men denna gången är jag mer orolig även om jag inte riktigt vet hur allvarligt det är än :S vilket gör mig nervös :( och ledsen.. hoppas verkligen att det ska gå lika bra denna gången, denna gången är det i ryggen :S känns som ett väldigt konstigt ställe.. usch, mår dåligt nu när jag skriver om det.. så slutar här... hoppas det går bra iaf och att den snart är borta!!!

idag har det inte hänt mycket, städat undan lite och tvätta och diskat... ska snart hämta sista tvätten.. och hänga upp den =P sen blire nog sova :D
ska dra till lidköping med mamma på freeedag :D woohoo.. ska titta på en tv-bänk eventuellt :D som hon kan få köpa till mig i födelsedagspresent :) kul kul...
får lite dåligt samvete med för att jag inte vill ha något kalas nu när jag fyller, men mormor ska ha ett kalas nu på lördag då jag fyller så.. hon blir ju 75 så :) lite mer och fira än mina ynka små siffror ;) hehe...



ciao och puss.... (L)

Fullt upp idag...

blev en "kort" dag idag...
jobb jobb jobb fram till tre :) sen åkte jag och hämta ett paket på ica :) och eftersom lilla tezz hade lämnat in sin mobil så fick jag ju inte tag på henne, så testade att åka hem till henne för o se om hon var hemma :D och det var hon hihi, så fick med mig henne till skövde :) hehe.. hitta ju inget som vanligt hihi.. kanske lika bra det... eller iofs hitta en aaaasgod parfym, DKNY´s nya!!!! men blev lite snål där så sket i det ;) hihi... köpte en ny väska iaf, en stor som jag kan ha när jag packar med mig halva garderoben då jag åker till snutten :D hihi... sen var vi ute på mediamarkt och kände o klämde på mobiler :D hihi... looove it...
sen åkte vi hem, körde hem henne te hennes far =P
sen åkte jag till ica för att handla, gick lite för fort eftersom jag längtade hem hihi, så självklart så glömde jag det som var viktigast att köpa hahaha, smaaart, så var bara att vända på parkeringen hemma och åka in till centrum igen, tog netto denna gången hihi... inget folk där så det var skönt :D hehe..
har inte varit skönare att lägga sig i soffan förut, sååå gött... tvättade bort sminket då jag kom hem o slängde in saker i kylen... :) så nu sitter man här och snart börjar House, tänkte faktiskt se det idag =P brukar inte sitta uppe "så länge" annars men idag så får jag nog göra det ;)
har precis köpt en present till mig själv med :) haha.. fyller man år snart, så gör man :D

visst är jag värd den ;) hihi...


Natti natt..
Saknar min prins...!!! (L)


ciao och puss... (L)

En vanlig måndag...

detta har varit en helt vanlig måndag... seg och tråkig och skitväder... usch..
hade möte i 2 timmar i slutet av arbetsdagen med, vilket gjorde att jag höll på att somna i soffan hihi.. men hamna i duschen till slut, sen har jag suttit i soffan heeeela tiden!! så sorgligt... usch... pratade med josse under promenaden igår att vi skulle börja gå långpromenader upp till 2-3 dagar i veckan :) kan bli riktigt gött.. får hoppas vi skärper oss bara :D denna veckan blir det nog inte förrän tidigast torsdag eftersom hon hade annat planerat redan :D imorn ska jag försöka komma iväg till skövde.. och tezz SKA med varesig hon vill eller inte hihi =) får väl försöka gulla lite med henne sen :) får väl åka själv i värsta fall :( mobbad som man är.. =P hihi..
hittat en mobil idag med :D hoppas hoppas jag kan köpa den :)

så fin så fin :) hihi...
får se hur det blir imorn, en dag i taget folks :)

snart läggdags här :) snart dags för jobb igen så :) hihi...
sweet dreams ;)


ciao och puss...

Slut på helgen...

denna helgen gick alldeles för fort :( urk...
men kul och mysigt och stressigt och kaotiskt har det varit hihi =P
var hos mamma en sväng i fredags och hälsa på och vi sola och lite sånt :) borde inte ha gjort det märkte jag, brände sönder samma ställe som jag brände i Thailand :S inte så bra alls men... får väl skippa det, får väl leva som albino :(  urk... så tråkigt.. men men..
sen åkte jag iväg till tezz och kika på hennes nya lägenhet :D jättemysigt där.. vi åkte till blomsterlandet och kika lite så hon kunde få lite blommor i nya hemmet :D hehe..

sen åkte vi till göteborg i lördags :D körde ju då ;) gick ju jättebra fram till det att vi kom till göteborg hahaha =P missade nån skylt eller så har den försvunnit.. hmm.... jävligt irriterande och filer överallt och skit... liiite mer irriterande blev jag att när vi hade byr plats jag och andreas så han fick köra så var vi så nära p-huset att lika gärna jag hade kunnat fortsätta köööra... morr =P men hittade ingenting såååklart när man längtar så mkt efter att få shoppa!!!! faan!!! så var lite surig där... men sen blev det mys med kinamat hemma hos syrran på kvällen :D myste i soffan framför lilla brasan och spela vem vill bli miljonär :D hihi.. vi spelade i par och vi vann varsin gång så var väl tur hihi =) sen var jag svintrött på kvällen, så gick o la mig vid tolvtiden kanske, då satt andreas och johan uppe och kollade på Idol klipp hahaha, fjantar :D på tal om idol :) i göteborg så kom vi på att systemet stängde vid 3, så blev lite sena dit, men ingen större skada skedd =P för när vi kom dit tio i tre så var det kö utanför hahaha, KÖ utanför system bolaget =P kändes helt sjukt hihi, inte van vid sånt :) men iaf när vi stod där så kom Idol Robin E tror jag han kallades, den rockiga utav dom från 2008, han kom och fråga oss om det var kön till systemet ;) hehehe.. inte van och se "kändisar" ;) hihi... så kan det gå :D kuligt var det iaf.. kändes lite ovärt o gå till systemet, jag och syrran dela på 3 cider så :) är verkligen inte sugen på att dricka något.. :S usch =P
idag så har det inte hänt mycket :) åkte från syrran runt tolv :) då körde jag hem snutten till falköping :) sen åkte jag och handla och åkte till kusinen och hälsa på :D hon bjöd på mat, såå gott :D slapp man det med :D sen gick vi på en liten promix på kanske 40-60 minuter :D duktiga vi är :D skönt var det iaf :D sen åkte jag hem och gjorde iordning för imorgon :D så slipper man tänka på det när man ligger och myser i soffan :D
så nu sitter man här äntligen :D kollar på erik och mackans nya program Herren på täppan :D kuligt faktiskt, fast ganska sjukt men =P ja ja :D
ska nog sätta på en film nu och lägga mig under filten och mysa :D mys mys :D synd att älsklingen inte är här.. men ses nog snart igen, nu jobbar vi ju lika i veckan så :D hihi...


ciao och puss... (L)

RSS 2.0