En blandad dag...

Imorse vaknade jag hur många ggr som helst för att jag väntade på att mamma skulle ringa, vid halv tio gav jag upp och steg ur sängen. Väl uppe la jag in lite bilder på bdb. Kikade lite på nätet, lite bloggar och sådant. Sen kom samtalet från mamma vid tio. Var bara att väcka snutten och sen packa ihop mina badkläder. Andreas bar ner min tjock-tv och bordet till det till sin bil, så han kunde ta med de ut till deras sommarstuga. Sen for han sin väg och mamma och Bosse kom på sina motorcyklar. Var ju bara att dra på sig skinnstället, hahaha, och hoppa upp på Bosses hoj. Efter en lång resa hamna vi på Dillö hos Lindis och Tobbe och lilla Druvan! Drog ut med båten bort till en sandstrand och klippor borta på Brommö. Så där har vi göttat oss halva dagen!!


Här har vi lilla Druvan i båten på väg ut till Brommö.


Även Lindali fastna på bild i båten!


Ängeln Tuva visade sina vingar :) hihi..

Väl tillbaka på Dillö så fixade jag och Lindali iordning oss och åkte upp till Hällekis Säteri där Lindali och mormor har en utställning! Riktigt fint var det där. Köpte ett par kort som jag nu kom på att jag glömt hos Lindis!

På kvällen blev det MorsDag middag hemma hos syrran.
Blev kall lax, kokt färsk potatis med dill, en kall sås med rom och massa mums + en underbar sallad med rädisor, sockerärtor, champinjoner och massa massa gott!!
Som grädde på moset så blev det svenska jordgubbar med grädde till efterrätt!!
Var så himla mysigt där vi satt under syrrans (halvfärdiga) paviljong, jag, syrran, mormor, mamma och Bosse!

Hann ju inte träffa Tereze idag dock :( Så tråkigt!! Hade ju velat säga hej då och allt innan du åker. Kanske lika bra att jag inte kom, hade ju lipat så ögonen hade ramlat ur!!
Håller verkligen tummarna för dig vännen! Hoppas och tror verkligen du kommer ha det så himla superbra där!!
Vi måste bara hålla varann uppdaterade!! Kommer hända så himla mkt!!
Kommer inte förstå att du är borta förrän kanske till helgen, hihi!


Nu ska jag göra nåt annat, har så himla ont på mina axlar efter min fina bränna jag skaffa mig idag!!!
Hade gärna lagt upp bilder men skippar nog det ;) hihi...


Natti natt!!
Puss puss.. (L)




En underbar lördag..

Vilken härlig dag det har varit!! Underbart!!
Jag och älsklingen startade dagen med en rostad macka med skivat ägg och räkor på :) MUMS!!
Sen åkte vi ner till Skara och gick runt på Jula lite. Jag köpte ett par trädgårdshandskar! Den ni! Efteråt åkte vi in till torget där vi gick en sväng in på Soho och Bjarnes. Blev ju självklart en glass sen med! Mums vad det är gott med glass... Räddad lite smått en kisse med som hade hoppat ut på markisen ovanför glassbaren. Kom ett par tjejer som letade efter katten, så Andreas hjälpte dom att ta ner den. Den var så himla söt kissemissen.
Varmt och skönt som det varit idag så kunde man ju inte sitta hemma i lägenheten så blev ju som så att man åkte hem till mamma istället! Suttit i solen och läst skvallertidningar, käkat grillat och tittat på Robinson-finalen, måste nog ändå säga att fel vann... =/


Här har vi börjat duka upp middagen!!


På Jonstorp sitter man ute och äter på sommaren, samtidigt som man kan kolla på Robinson-final. Självklart ska ju lilla söta mamma skymma tvn :)


Lilla Bosse gick och la sig precis då vi åkte,
självklart hade dom fått för sig att sova utomhus!

Igår festa jag ju med Tereze och massa kompisar till henne!! Tänkte iaf ladda upp några bilder!


Här har vi Lovisa, Emma, Linda, Tereze mamma, Anna, Louise, Micke, Lena, Tereze och Sabina.


Lilla födelsedagsbarnet!!


Blev ju såklart Sing Star på kvällen, här är det Martin, Lena och Sabina som står för skönsången!

Det var allt jag orkade bjuda på. Nu ska jag göra mig klar för sängen, blir nog som så att jag drar med mamma och Bosse ut till Dillö imorn!!! Niiice...


Natti natt.. Puss puss.. (L)

Äntligen en bra dag...

Äntligen har det varit en bra dag...
Helt okej dag på jobbet tom, med skratt, va?? Man får ju inte ha roligt på jobbet jue..
Dagen gick ju rätt fort på jobbet med som tur var, så nu är det bara en fredag kvar att jobba denna veckan!
Jiippiii...!
När arbetsdagen var över så åkte jag till Colorama och lämnade tillbaka proverna jag hade lånat i tisdags, ville inte ha kvar dom över helgen. Vet nog ändå vilken tapet jag ska ha så :) Eller ja en av 4 tapeter typ! Haha.. Det andra får komma sen när jag har fått fundera lite!

Shit, kollar på Grannfejden, sikka idioter! Hahahaha...
Hoppas inte jag får så pantade grannar!

Blir helt borta om jag ska skriva samtidigt som jag kollar.
Så lägger ner nu, hade nog ändå inget mer värt att skriva.

Hände inte så mkt idag så, förutom att Josse, Krille och Neo var här och åt lite pizza med mig!


Natti natt på er.. Puss puss... (L)

Snart torsdag...

Nu är denna dagen över skulle man kunna säga. Ska alldeles strax gå och lägga mig och läsa en stund.

Syrran har varit här och käkat jordgubbar, fyfan va gött det var!!
Tvätten är ren, upphängd och den tvätten som jag körde i torktumlaren har jag redan fixat så de ligger färdigt i garderoben.
Dammsugit har jag gjort med, så har varit riktigt duktig känner jag!
Imorn får det bli en riktig slappardag!!!! Kanske packar lite på sin höjd.
Blir nog dock att åka till Colorama och kanske beställer 2 rullar av den tapeten jag valt till sovrummet :) woohooo!!

Nu ska jag dra innan jag börjar tjata om huset igen hahaha :)


Natti natt.. Puss puss... (L)

Tvätt och städdag...

Ännu en riktig skitdag! Var riktigt irriterad på jobbet idag, pga olika saker. Jobbrelaterade saker!

Efter jobbet åkte jag till återvinningen och slängde mina gamla skor. Åkte och handlade så jag kunde åka hem och laga mat :) Idag blev det räksallad. Blir inte alls så gott som man vill att det ska bli! Köpte svenska jordgubbar vid ica med!! Så när syrran kommer sen så ska hon få grädde och jordgubbar! Mums...!!

Sen har det blivit att springa ner till tvättstugan och gå här uppe och dammsuga. Gjorde ingen vidare städning, ska ju snart flyttstäda så. Om 15 min så ska det springas ner till tvättstugan igen för en sista tvätt. Tur det.

Ska komma ihåg och betala räkningarna med, fyfan vad det tar i!! Vill verkligen inte.. Usch!


Puss puss.. (L)

Trött, sleten och skitig...

Inte min dag idag känner jag... Usch!!
En lagom spännande dag på jobbet med ombyggnader och möte osv...

Efter jobbet drog jag till Colorama och hämta pärmar med tapeter som jag tog med hem till mamma :) KULIGT!!!
Hittade en riktigt fin som jag kanske bestämmer mig för! Får ni väl se på bilderna i så fall...

Pappa kom till Jonstorp med och lämnade lite skivor till mor och så. Snacka lite om altanen och det. Kommer bli sååå bra! Längtar massor.

Åkte även hem till Josse sen efteråt med min gamla micro och massa skor som hon fick, eller hon valde 2 par iaf, resten hamnar nog på tippen! Vi snacka lite, va ju längesen!

Kom väl hem runt nio någongång och har bråkat med datorn sedan dess, jippii!!! Avinstallerat och installerat osv... Men så fort sista installationen är klar här nu så blir det bingen! Fyfan va gött!!!

Sen ett STORT GRATTIS till lilla mutt-tereze som fyller 23 idag..!!! Hurra hurra för dig!!! Hoppas din dag blev toppen. Även ett litet Grattis till hennes bror som fyller 25 idag...


Natti natt... Puss puss... (L)

Sista veckan...

Sista vilan? hahaha...
Känns lite så. Shit vad arbete man har framför sig. Gör ingenting dock. Ska bli så otroligt kul :) Måste åka och hämta tapetkataloger snart. Kanske efter jobbet imorn! Känner att jag måste hålla mig sysselsatt hela denna veckan.
Idag åkte jag in till skara en sväng för att träffa tezz, måste ju paaassa på :) Hon fyller ju år imorn med, vilket vi ska fira på fredag :) Imorgon tror jag att jag ska hälsa på min mor, om hon är hemma. Blir väl att hämta lite tapetprover först sen åka dit. Har massa skor i en kartong här med som jag "hittade" i förrådet igår haha, vilket jag kanske får åka till tippen med =P Får se.. :)

Har egentligen inte något och skriva. Så slutar med det nu!

hahaha.. eller, jo det gör jag.


Puss puss... (L)

Avslutar dagen nu...

Nu får det vara slut för idag.. Dags för mig att gå och lägga mig! Redigt va ;) Ska väl läsa lite och så, snart är boken slut sen får jag nog börja boken jag fick av syrran. Men får börja med den när jag är klar med det mesta i huset, tror boken är nerpackad tom :)

Packat lite mer idag med. Är rätt komiskt vad mycket saker man packat ner, behöver man den skiten egentligen? Har ju rensat en del med såklart. Slängt två kassar i soporna idag! Sånt som har legat i förrådet och som jag aldrig kommer att använda igen, låg ju där av en anledning. Längtar något så otroligt, vilket ni redan vet, hahaha, så som jag tjatar.. Sorry ännu en gång, men vad ska jag säga. Allt kommer bli så spännande. Bilder ska ut på före och efter osv!!

Nää, skulle ju lägga mig!

Natti natt... Puss puss... (L)

Ps. Fan Tezz det närmare sig ju lika fort till din resa, kommer bli så mysko utan dig kvar här... =/ Party party på fredag blir det iaf :) woohoo... Ds... 

8 dagar kvar...

Hej hej på er..

Nu är det söndag ännu en gång.
Helgen har varit nice och ganska lugn. Älsklingen och jag var uppe på berget igår och åt lite glass, mums mums :) Skönt ute faktiskt. Sen åkte vi till hans ena syrra på kvällen. Riktigt mysigt där ute på landet, verkligen ute på landet! Så söta hundar, katter och hästar, hihi. Kelsjuka var dom med, men gör inget, jag gillar djur så :) Myspys.. Vi hade även hyrt en film på dagen som vi tänkte ta senare på kvällen. När vi kom hem så blev det tacos och robinson, bra bra. Efter det började en film som vi valde att titta på istället, dock var jag alldeles för trött för att se på filmen vi hyrt. Blev att vi såg den idag istället. Riktigt bra var den, Steph Brothers såg vi. Kul kul, den borde ni se :)

Nu ska jag nog städa eller packa lite, får se vilket det blir! Kanske lite av varje.

Åkte förbi huset idag med, tror det står tomt. Fyfan vad det känns konstigt, snart är jag där, snart bor jag i ett hus!!!!! Weiieeieee...

Ja ja, nu ska jag ta tag i det här...


Puss puss.. (L)


Lördagmorgon..

Ska in och väcka min snutt vilken sekund som helst.. :) Så man kan få äta frukost nångång.

Igår var jag i Skövde med Tereze iaf! Tiden gick så sjukt fort :) Men kul var det, känns som det var evigheter sen man shoppade sist. Hitta en present till mamma, får hooooppas hon gillar den =/ Sen köpte jag en filt åt mamma som hon ska ge till Malin nu när hon slutar 9an. Köpte lite smink till mig själv, fick passa på medan jag hade 20% på Hm :) Hittade en bikini med, en svart med vita små prickar från Lindex! Så söt så. Dock blev det inget till Tereze! Hur fan ska jag lösa det?!?! Ja ja, det ska nog gå :)


Puss puss.. (L)

Hej hej..

Nu ska jag packa ner mina sista grejer :) Sen ska jag dra iväg och shoppa lite. Födelsedagar, studenter och morsdag och fan och hans moster, you know... :) Så lika bra att dra sig med en gång :)

Har inget mer spännande att berätta på.
Hänt lite läskiga saker i släkten men håller det utanför bloggen..


Puss puss.. (L)

Testar lite bara...

Satt och kika på designa min blogg bloggen :) Fick lite olika tips. Eftersom jag ändå inte har något bättre för mig så tänker jag testa lite... :)

Jag och syrran satt och tjöta lite minnen från Thailand! Haha.. Bara lite tönt-saker då men.
Lite citat får det bli :)
På restaurangen så säger Kicki att hon inte vill ha maten så "spacy" hahahaha.. Då menade hon självklart inte så stark!
Våran kära far gjorde väldigt fina översättningar med! Vi svenskar har ju lite olika talesätt, som kanske inte funkar lika bra på engelska.
Pappa står och försöker pruta med en kille som inte vill sälja sina varor så billigt som pappa vill, då säger pappa: Have you wake up on the wrong side to day? (Har du vaknat på fel sida idag?) Sen när pappa tycker att han är lite "ful" som inte vill gå med på ett lägre pris så säger han: You are very ugly! HAHAHA.... Ja ja, så kan det gå när man direkt översätter :) Klockrent iaf!!


Ja ja..

Natti igen då... Puss!!!

I en annan del av...

Sörbo-leden...

 

 

 
Lägger bara upp små bilder här :) Blir så mycket annars..
Jag och syrran tog en ovanligt promenad i Sörbo-leden idag, hon fick för sig hon skulle gå till något ställe där dom brukade vara som yngre, för typ 20 år sen. Växt en del sen dess syster!!! Fyfan vilken vildmarksvandring..

Tidigare på dagen så satte vi upp hennes paviljong! Här får ni en liten bild på hur det såg ut under tiden, ska lägga upp en bild någon annan gång då det är mer färdigt!


Blev ganska bra till slut. Fyfan va grymma vi brudar är!

Stannade hos syrran hela dagen.
Avslutade med popcorn, turkisk peber, ölkorv, te och låtsas cola framför, Hjälp jag är med i en japansk tv-show, ännu en gång blev man av med Anna Book, shiiiit vilken jobbig människa =/ Lipar hela tiden verkligen. Sen var det starten på Bonde söker fru!! Nu fick man se bônderna! Haha!! Längtar till hösten! Spännande värre! Någon som hittade en läckerbit att sätta tänderna, som tänker "söka"??

Nu sitter jag här i sängen och kollar lite klipp på youtube.. Lite intervjuer med Lady Sovereign.. Vill ha hennes nya låt, men piss spotify har ju inte den än!! Skärpning! Tur man inte pröjsar för det..

Undra om man ska lägga sig ner och nana snart.
Borde gå upp i tid och dra in till Skövde imorn, måste fixa present till Tezz och mor, morsdag nästa söndag, you know!!
Sen drar jag till min snutt. Blev inget med det idag.
Någon som vill med till Skövde?? (L)

Natti natt på er..


Puss puss.. (L)

4 dagar ledigt...

Känns så gött..!!

Saken är den bara att jag kan få lite ångest av att inget göra. Egentligen borde man ha de lugnt och skönt, men gud så uttråkad jag blir. Så nu har huvudet snurrat några dagar, vad kan man hitta på? Ska ju åka till älsklingen sen så får ju utgå därifrån =P Inte det lättaste. Så mina tankar har gått åt Spiken, men är lite väl långt och åka om man åker från Falköping, sen tänkte jag på om dom har några såna utflyktsmål där borta men har jag ju inte en aning om. Vet ju att Andreas vill till Ikea med, eller han får såna impulser och säger att han vill det iaf, men då kommer det kosta pengar, det gör det alltid och jag har inga nu. Så kom jag på Gränna, det är ju så mysigt där, men kostar ju pengar det med men + att de verkar inte bli så bra väder i helgen. Men jag får la åka till min snutt och ta det därifrån sen :) Se vad han säger om livet.

Nu ska jag försöka hitta på något att göra idag.. :)


Puss puss.. (L)


Mer rolig post

åt folket :)
Alltid lika roligt så fort man får något annat än reklam och räkningar i brevlådan. Fick ett kort från min lilla mamma idag.


Är dom inte för söta. Hade tydligen namnsdag idag :) hihi...
Eller ja, beror på hur man ser det, men ska jag få någon namnsdag så får det bli idag då det är Carolina :)
Gulligt iaf att mamma skicka det :)

Idag har jag varit riktigt redig annars :) Ring runt till massa olika ställen. Får hoppas att det ordnade sig allt :) Man vet ju aldrig. Så nu är det mesta fixat! Tråkigt bara att det ska ta sån tid innan man får tummen ur. Skrivit i mina flyttanmälningspapper med så dom hamnar på postlådan sen!

Sista dagen på jobbet för denna veckan idag med, riktigt skönt! Får hoppas det går lite bättre idag.

Pratade med mamma förut med, så snacka vi om flytten och allt :) Woohoo... Kommer bli så kul och få rensa sen och riva ner tapeterna!! Längtar..

Nu ska jag softa lite innan jobbet..


Puss..

Tur man får betalt...

... även om man inte jobbar så hårt.

Idag har inte varit något aktiv dag på jobbet direkt. Maskinen har krånglat ständigt, NOT så kul. Men skönt att man får betalt även om det inte händer så mkt. Fick ju dock jobba över hela 5 min hahaha.. :) Så tråkigt. Jobbigt man ska behöva slita sista minutrarna på dagen. Ja ja så kan det gå, onsdag = sista arbetsdagen för denna veckan, jippi!!!

Nu ska jag bädda ner mig och läsa lite, måste försöka att komma upp i tid imorn!!! Ringa och fylla i papper och sånt skoj =P


Puss (L)

Denna dagen började inte bra...

... eftersom jag råckade tappa ett ägg i golvet det första jag gör!! Orka!!

Så kan det gå. Blev iaf en nice frukost sen. En härlig dusch osv.. En vanlig dag helt enkelt.

Lagat och ätit mat nu. Hamburgare blev det med sallad och fetaost :) MUMS. Går fortfarande bra med min såkallade diet! hihi... :) Börjar väl bli dags och röra lite på sig snart med så man ser lite resultat =P hehe.. Har egentligen inte tid med sånt.. Blir ju mest packning som jag sysslar med :) Kuligt det.. Men eftersom ingen tagit min lägenhet än så börjar jag bli lite tröööött.. Vill ju bli av med den!! Får väl bli så att jag får pröjsa för den även i juni =/ urk.. men men.. sen är jag av med den!! Snart blire det dags för att leta tapeter och riiiva tapeter :) wohooo... :D

ja ja, ska väl göra klart maten till jobbet..


Puss puss... (L)

Banken..

Snart ska jag till banken :) Det går så himla fort allting nu! Tyckte det var nyss jag var på banken och prata om huset och lånen osv, och det var 1 april =/ Nu är det 18 maj! Vart tog den tiden vägen??

Tog ner mina gardiner och stänger i vardagsrummet igår! Är i stort sätt bara soffa, tv och flyttkartonger i vardagsrummet nu hihi :) Skönt är det iaf. Ska ringa till dinbostad med och borde ringa länsförsäkringar med. Hmm, får se hur det blir hihi :) Ska försöka få tummen ur röven.. :)

Ska äta upp min frukost nu sen banken, och handla lite...


Puss puss.. (L)

Då var helgen snart över...


Visst är dom väl snygga, Felix och Kajsa som... ja vad ska man säga? Sångerskor?


Här har vi en Tuva som älskar limpa!

 
Maat!! Grillen är igång och fritösen lika så :) MUMS!!!


Här har vi dukat lite fint..

 
Andreas och Kajsa vid bordet =/ inga kommentarer....


Här sitter lilla Måns med sin MC tidning.. Gullplutt :)

Det är väl ungefär vad som hänt i helgen...
Fredagen blev en myskväll med familjen..
Lördagen blev också mys på Jonstorp, vi åt gott och snacka lite skit. Sedan kolla vi på Robinson och sedan Eurovision, kunde ju kvittat, sikken skit :) Tycker iofs Rysslands mellan nummer var bra, då det var show i det där vattengrejerna i taket, riktigt ballt faktiskt.. Lite annorlunda..

Nu sitter man här efter att ha varit hos mor och ätit som alltid, spelat lite fotboll med Tuva och suttit i solen och kikat i skvallertidningar och Ikea-katalogen...

Får bli en dusch nu och se kanske packa ner mina gardiner + stänger.
Allt känns så "verkligt" nu =/ Blir lite nervös hihi. Ska till banken imorn och då är det bara 2 veckor kvar..!!!!
Ja ja, ska bli så himla kul iaf. Älsklingen tog mitt barbord idag och sen blir jag nog av med tvn snart och förhoppningsvis soffbordet, sen är det inte mkt kvar :) hihi... weeiiieee...

Hörs senare kanske..


Puss puss... (L)

Grannfejden, veckans höjdpunkt!

HA HA HA! Fyfan vilken skön dialekt! Riktigt vâgôtska, eller nåt =P
Riktiga karlar på Grannfejden idag, herregud! Roligt är det iaf. Och naiva är dom, precis som det ska vara.

Iaf.

1 juni händer det en j**la massa... Min älskade vän Tereze åker till USA för att jobba som au pair! Samtidigt som hon sitter på flyget dit sitter jag på banken och fixar det sista på huset, lån och sånt. Kommer lipa så himla mycket den helgen innan du åker vännen!!! Kommer bli hemskt. Men är så himla glaaad för din skull. Du kommer att få en superbra tid där nere, men du mååååste komma hem igen och jag mååååste få komma och hälsa på dig :) hihi... Kommer bli så himla tomt här utan min lilla tjötrövs-tezz hihihi :D saaaaknar dig redan hahaha.. urk.. nu ska vi inte tänka mer på det!! Vi måste följa varandras bloggar, kommer ju hända massoooor på det året!

Nu ska jag göra mig redo för sängen, tänderna är borstade så blir väl att ställa om klockorna mm, ingen sovmorgon imorn inte... :) hehe...


Puss puss... (L)

Efterrätt...

Nu så lyckades jag äntligen få iväg de där filmerna. Gick tom ut i mina fulaste mysbyxor bara för att få det gjort! Haha!! Min syrra hatar verkligen mina blå mysbyxor! Ska nog ge dom till henne i present någongång :)

Iaf!

Idag hade man ju sovmorgon då, rätt gött faktiskt. Ingen större skillnad på att gå upp 6 istället för 5 men, rent psykiskt känns det bättre. Blev lite jobb och lite möten och en massa snack, haha... Kul har det ju varit iaf.

När jag kom hem blev det lax (som blev kvar från igår) med keso och linser och solrosfrön. Gott faktiskt, men blir ju hungrig med en gång!! Lite jobbigt faktiskt. Så nu är jag hungrig igen. Idag blir det efterrätt, man skulle kunna se det som så att jag inte ska äta det men denna efterrätten godkänner jag :) Blir banan, med vispad grädde, över det blir det riven mörkchoklad!!! Mums! Ska vispa grädde nu, så himla suuuugen på det!!

Imorgon är det fredag och då kommer systra ystra med familj!! Kul kul.. Då blir det mys på Jonstorp! Om inte annat kan Jonstorp bli mitt hem igen för ett tag. Känns lite skrämmande :) Men samtidigt nice! Mammas och Bosses mat hihi. Slippa tänka på saker själv hihi.. Ja ja... Kommer ha fullt upp iaf så..

Bla bla bla...

Nu ska jag göra efterrätt, svälter snart :)

Hoppas ni fick med er någon fisk iaf älskling!! Kul att du fick komma ut på sjön lite så kul som du tycker det är :)


Puss puss... (L)

Fantom-smärtor!

Igår tisdag var en riktigt skitdag.
Vaknade med huvudvärk, la mig med huvudvärk.
Därav mina fantom-smärtor.. (ni får räkna ut poängen själva)

Därför blev det ingen skrivande igår.
Efter jobbet så åkte jag till återvinningen med lite kartonger och glas. Sen blev det middag hos mamma, kyckling med pesto/färskost-grejs, riktigt gott! Blev sallad och morötter till! Håller fortfarande min diet, mitt lilla påhitt!!
Följde med mamma till Skara sen, där hon skulle hämta Bosse. Vi hann hoppa in på Jysk och kika lite. Självklart hittade jag saker! Nödvändiga saker måste jag nog säga ändå. Köpte dynor till mina utemöbler som jag ska köpa.

Nu fick ju inte möblerna plats i bilen så får köpa dom någon annan gång.

Sen åkte vi tillbaka till Lundsbrunn där jag hoppade in hos frissan, som kunde klippa mig med en gång. Skönt det så man slipper beställa tid och skit. Blev kort nu. Eller jag, halvkort. Blev axellång kan jag väl säga.

Åkte hem och la mig för att vila på soffan lite, sen palla jag inte med värken mer så gjorde mig klar för sängen! La mig vid kvart i nio, riktigt gött!! Jobbigt bara att det skulle ringa 10 min efter, palla! Sket i och svara, hihi... Så kan det gå!

Idag har snutten varit här och inget värt har blivit gjort hihi... Myst i soffan hela tiden i stort sett. Tvättat har jag gjort med! Skönt det iaf, så man har lite kläder att ha på sig :)

Nu ska jag pyssla lite. Sovmorgon imorn, börjar 7.


Puss puss.. (L)
 

Mitt nya godis..


Granatäpple är ju sååå gott. Det är mitt nya godis.
Det är ett jävla jobb och äta dom, men så fort det är slut så vill jag ha mer :) hihi.. mums...

Till middag blev det kyckling i ugnen som jag sa och avokado blev det till.

Nu hade jag tänkt att se 27 dresses, sen blir det till att säga upp lovefilm, tyvärr..


Puss puss... (L)

3 veckor..

Är mindre än tre veckor kvar!
Sen har jag nyckeln i min hand! Fyfan va underbart. Visst går tiden fort. Så nu har jag försökt söka lite ledigt 4 juni och måndagen efter, hmm vilken dag det nu var, 8 juni! Hoppas hoppas jag får ledig så jag kan grejsa! Sorry, ska inte tjöta mer om det nu, för denna gången..

Ska laga mat nu iaf :) Idag blir det kyckling i ugnen! Mums.. Eller vet inte om det blir mums än men :) Det blir det nog!

Hörs senare...


Puss puss.. (L)

Shopping-söndag!

Gillar verkligen att Skövdes butiker har öppet länge på söndagar!

Tog med mig min lilla kusin för en sväng på Elins. Hittade två slapp t-shirts liknande saker. Fast dom var virkade eller hur man ska säga.. =/ Kanske lägger upp en bild på dom senare. Det var vad det blev helt enkelt. Höll på att köpa smink med men, aja baja :) Är ju såååå kul med smink, looove it :) Var mysigt iaf och komma iväg lite. Syndade på Mc sen =/ Lite dåligt samvete får jag, urk. Men nu börjar snart en ny vecka och då blir det skärpning!

Vi åkte förbi Skara på hemvägen, där en bil hade kört av vägen och börjat brinna igår natt =/ Handlade lite på coop, livsfarlig affär asså. Man kan ju gå där i evigheter. Men blev mat iaf och ingenting annat :) En stor toblerone med som kommer att ätas i helgen och inget annat :) Så det så!!

Ska nog ta och lägga mig i soffan och kika på film, så kan jag avsluta, ev. pausa mitt medlemskap hos lovefilm. Känns lite ovärt och betala alla pengar för det när jag nästan aldrig kollar på film längre. Billigare och hyra då o då istället.

Ha det bäst..

Mina änglar kommer i helgen!!! BUS blir det då!! Längtar :)

Tuva och Felix !                                                                                             


Måns!


Puss på er! (L)

Filmkväll...


Jag och snutten avslutade kvällen med en film.. The House Bunny's

Tyckte den var helt okej faktiskt :)
Tiden gick ju fort när man kolla på den så! Den var ju inte mer än 1,5 timme men. Bra iaf! Men blev ju shoppingsugen! Inte för att jag vill ha deras kläder, men just dra ut och shoppa, kläder, smink och massa kul saker :) Blev ju inget sånt denna helgen heller :( urk...

Tror jag nämnde att dom som kikat på lägenheten hade ringt, han ringde igen iaf. Hade lite extra frågor, som jag glatt svara på ;) HÅLL TUMMARNA för att dom tar den!! Please please pleeeease!!

Får la gå och väcka min man nu =/ Alltid lika hopplös på morgonen! Hahaha :)


Puss puss.. (L)

Hagel...

Jopp, det är sant, det har haglat idag..

Men vi tar det från början..

Gick upp, käka lite frukost och putsa lite extra på lägenheten innan jag visa upp den :) Sen kom dom och kika lite, gick nästan lika fort :) haha.. Vet inte riktigt vad dom tyckte men.. Får la se :)

Efter det var snutten hungrig, så vi åkte in och käka på Rocco där även Tereze och Linda dök upp efter en stund :)

Trevligt trevligt..! Åkte även förbi min lilla stuga för och titta om den stod kvar och det gjorde den :) Köpte lite fika på ica och åkte hem till mor och bosse. Och gissa om jag blev förvånad när vi åkte förbi Tone's hus.


För detta var vad jag såg. Snygg va? ;)

Ringde till pappa när jag var där och fråga om han ställde upp med att bygga en altan sen :) Och som tur var så gjorde han det så gärna! Bra och ha sin lilla pappa ibland :) Iaf när vi satt hos mamma och fika så ser vi att det kommer ett oväder!! Och det slutar med att det börjar hagla..!! Det kändes lite speciellt :) hihi..
Min snutt och jag åkte vidare upp på kullen för att leta ramslök =/ hmm.. Ja det gick ju som det gick. På vägen dit så såg vi denna fina regnbåge!!

Nice nice...

Blev ingen ramslök på kullen, vi åkte bara och kika :) Såg massa till salu-skyltar, vadå att man längtar ännu mer till huset då!
Tillbaka i Götene så köpte vi lite godis till kvällen och sen varsin glass :) Tur det är lördag, då kan man få götta sig lite :)

Nu ska jag kika på Robinson och blir nog lite popcorn med :)


Puss puss.. (L)

Müsli till frukost..

Det är inte gött med müsli asså... usch..
Försöker ju anpassa mig iaf, men dom fyra skedarna jag har tagit nu får räcka. Får försöka imorn igen, haha :)
Ska ta mig en kopp te, så jag får lite bättre smak i munnen igen.

Tereze den dillchipspåsen under bordet öppnade Andreas i lördags och jag har inte rört ett enda chips från den påsen kan jag lova dig! Men nu är det helg så vem vet, kanske tar ett eller två ;) Så du kan va lugn. Min enda synd var igår på jobbet då en arbetskamrat hade med sig en chokladkaka!!!! Hon är sååå bra på och baka så var ju tvungen och ta en bit. Så får bli lite mindre sånt idag! (går ju tydligen inte och dölja ens en liten botten av en chipspåse, inte när Tereze falkögon är igång) hihi...

Idag ska jag ta tag i min lägenhet och städa den!! Ställa upp alla flyttlådor lite snyggare. Skura golvet med massa medel så det luktar gott här!! Mums, längtar tills det att jag är klar! hihi...
Sen blir det kinamat ikväll, om bensinen i min bil räcker till Skara men det ska den göra ;) Alla säger ju att reserven räcker sååååå långt, våga riskera att få bensinstopp?? NÄÄ, säger jag åt det! Går nog bra!


Puss på er.. (L)

Middag...


Ser det inte gott ut :)
Entrecôte, keso och morötter!
Sen en sallad bredvid med sallad, gurka, morötter, pinjenötter (som jag rostade lite lätt i stekpannan), rostade solrosfrön och en egengjord dressing av vinäger (rödvins), olivolja och salladskrydda :) MUMS. Sen självklart ett glas vatten till..

Nu får det nog bli efterrätt vilket blir en ruta mörkchoklad (86%)

På tal om föda, min frukost blev ett granatäpple och ett kokt ägg :) hahaha.. bra va :)


Puss puss.. (L)

Skylla ifrån sig på "Gud"?

Ärligt!
Har man kidnappat och våldtagit små pojkar och sen skyller på Gud!!
Det är ju inte bara ett eller två fel i huvudet på en sån!!

Satt och läste lite på Aftonbladets sida, såg att Madeleines föräldrar hade lämnat ut en ny fantombild, ni vet den lilla flickan som försvann =/ Tycker så synd om föräldrarna. Måste verkligen vara ett helvete, är ju ett tag sen hon försvann nu. Antar att det är hoppet som får deras vardag att gå ihop, kanske även Gud är inblandad här med ;)

Men sen när jag kom ner till "Pedofilgurun" som dom kallade honom. Som sa att det var Gud som tillät han att kidnappa och våldta sig på små killar :( 8 och 13 år gamla!! Hallå!!! Dom kommer ju aldrig få sin ungdom tillbaka på samma sätt. Usch, vidrigt är det!! Anledningen till att han stod med idag var att han hade gripits efter att ha fått hjälp att fly. Vem faan hjälper ett sånt AS???
Är det en sån värld vi lever i??? Ibland önskar man att man aldrig läste eller hörde några nyheter! Men samtidigt vill man veta vissa saker.

Ja ja, nu ska jag sminka mig och förmodligen dra iväg och handla =/ urk...


Puss puss.. (L)

4 missade samtal..

fan fan fan fan!!!!

Varför ska folk alltid ringa då jag är på jobbet?!??!
Kommer ju aldrig bli av med min lägenhet om det ska fortsätta såhär =P
Har varit inne och ändrat lite på min annons på blocket nu, lagt till mobilnumret! Hoppas folk ser det. Inte för att jag kan svara på den när jag är på jobbet ändå men. Någon kanske slänger iväg ett sms om dom har mobilen i handen!!
Ja ja, det får väl lösa sig.. Såg att grannen här bredvid hade lagt ut sin lägenhet med. Ofta det byts grannar här :) Folk har kommit och gått en del under dom 2 åren jag har bott här, eller 2½ kanske det är :) Tiden går fort när man har roligt.
Gick dock inte fort på jobbet idag. Två timmars möte, seeegt. Hamnade på VM en stund sen, och avslutade dagen på linje 3, urk!!! Blev iofs lite soft tid där emellan :) niiice..
I morgon ska vi ha VÅRSTÄD på våran linje, jiippiii... Borde städa här hemma med, inte sååå skoj. Men ska försöka komma i säng i lagom tid idag, så kan jag komma upp i tid imorn :) Då har jag ju varit duktig hela veckan i så fall :) Fortfarande skött min kost med hihi :) Om man nu ska se det så. Höll på att falla i fällan på jobbet förut då Anna tänkte bjuda på mig en godis, men icke :) Även om den var pytte pytteliten så sket jag i det! Plus poäng :) Ska väl ta upp mat för imorn med, vad ska det bli då tro? :S Ingen fantasi kvar alls =/ Sen vill jag ha massa saker med, men palla och åka och handla imorn igen. Iofs så kommer ju snutten hit i helgen igen så måste ju handla men. Orkar inte, ska ju ha städdag.. =P haha.. Ska nog hitta nåt iaf :) 
Nu sitter jag ju bara och skriver blaha blaha =P Ska skita i det nu och göra nåt annat. Kanske lägga mig och läsa.
Kollar dock på Scrubs, haha. Gamla avsnitt, vissa ser så roliga ut. Va dom har ändrats i utseendet under programmets gång.


Puss puss iaf :) Hörs imorn.. (L)

Seg idag...

Var sjukt jobbigt och komma ur sängen idag.. Gick upp vid nio, rätt duktigt tycker jag eftersom jag inte la mig förrän 2!! Har inte gjort nån nytta idag. Verkligen ingenting. Känner att jag inte hinner, ska dra mig om 45 min och då ska jag ha fixat lite "mat" till jobbet med. En sak jag gjort idag är att jag maila din bostad. Kände att jag inte hade något och säga dom direkt, så kändes bättre och maila och fråga om någon fått den! Så hoppas verkligen på svar nu. Är ju så att man alltid ska ringa då man är förbannad, idag är jag inte förbannad, inte än iaf :)

Nä, dags och göra allt klart för jobb.. :( urk..

Hörs kanske senare, är ju hemma efter tio någongång =P


PUSS PUSS (L)

Strax promenera till jobbet..

Men först blir det till att skriva lite :)



Titta här vad fint :) Sånt mums blev det när jag hade handlat förut!!
Sen blev det till att laga mat, lax med dill och gräddfilssås och istället för potatis blev det
morötter och blomkål! Mums mums mums.. Gott blev det. Och som en liten prick över i:et så stoppade jag in lite pinjenötter med laxen i ugnen :) Riktigt gott!!! Prova prova :)

Ska strax gå till jobbet, blir att ta med sig regnjackan ifall det börjar regna sen igen. Tänker verkligen försöka gå alla dagar till jobbet nu som jag har kvar här, sen blire bilen hihi. Ingen lust att gå/cykla, 1,5-2 mil =P hihi..

Var inne på Djurens Vänner's i Skara's hemsida förut, blev ju käääär. Söta små goa kissekatter!!! Ska bli kul och skaffa katt igen sen :) Underbart..!!!

Ska väl njuta av de sista minuterna hemma, sen dra mig.. :)


Puss puss... (L)


Tisdag 5 maj 2009

Hej hej lilla bloggen :)

Idag var det segt att komma ur sängen, urk...!
Blev att kliva rakt in i duschen så man piggnade till lite :) Blev en frukost med en rostad macka med stekt ägg och en med gräddost! Mums mums..
Blev till att åka och handla sen :) Massa frukt blev det. Ska ju börja mitt nya liv nu hahaha :) Har känt att mitt humör sviktar så himla mycket, vilket gör mig deppig =/ Vill inte gå runt och vara sur och vresig jämt. Så nu ska jag försöka testa på nåt nytt :) Låg kolhydratdiet eller vad man ska kalla det. Bestämde mig i söndags för att börja sköta mig på veckorna och njuta lite på helgerna. Blir inge mer potatis, ris och pasta, borde ju givetvis sluta med det vita brödet med, ska bara ha nåt att byta ut det med först. Har lite dålig fantasi men det kommer såklart :D Ska väl lära mig äta müsli tänkte jag med vaniljyoghurt kanske :) hihi.. Får väl se hur det går :)
Såg ett klipp på Skaraborgsnyheterna imorse, kom så lägligt detta. Var en gubbe som vägde över 140 kg och hade gett upp allt och tänkte äta sig till döds. Då började han äta massa saker som han trodde va dåligt, alltså feta såser, majonäs och kött o sånt. Inte för att kött är dåligt, men han hade iaf slutat med kolhydraterna, vet inte varför riktigt. Han hade iaf gått ner 70 kg pga det, då han trodde han skulle äta ihjäl sig. Häftigt skulle jag vilja säga :) Så nu ska jag med gå ner 70 kg hahaha, nää då :) Men vill verkligen gå ner 7-10 kg :) Vore gött, men det får ta den tid det tar. Vill inte gå ner fort i vikt, eller jag vill det, men det är inte bra. Så får väl se hur länge mitt tålamod orkar hålla ut :)

Nu ska jag göra en kanna med lime-vatten :) mums mums...


Puss puss... (L)

Här igen...

Nu får jag äntligen lite tvätt ren...!! Att det ska vara så svårt =P

Tänkte jag skulle skriva några rader om igår :)
Åkte iväg till Lundsbrunn på dagen och tog en glass och en promenad med josse m.fl. :) Sen var det fotboll på Sörbo. Lundsbrunn förlorade =/ så kass domare hihi =P
På kvällen myste jag och josse hemma hos henne :) Busa med Lilleman :) hehe.. Kikade på film och åt "kläm-mackor" och drack te :) mys mys...

Nu ska jag ta en dusch sen fixa lite mat och ta tag i livet innan jobbet =P


Puss puss.. (L)

Blir såå trött..!!!

Här går man upp tidigt (8.30) för att man ska tvätta!!!! Men icke då.. Då är dörren låst och nyckeln borta. Blir så jääävla trött asså.. Är ju inte första gången det händer. Tvättmaskinen var ju ändå inte igång, så dom tvättar nog inte.

Så nu sitter jag och äter frukost istället. Måste ju göra nån nytta, hihi. Ska snart gå ner med soporna då får jag väl kolla till tvättstugan igen. Blir så irriterad bara. Hur svårt kan det vara att hänga tillbaka nyckeln?

Ja ja, hörs senare kanske...


Puss puss.. (L)

Imorn är det jobb igen..

.. men det gör inte så mycket faktiskt..

Denna helgen har varit "lång" och solig. Riktigt bra. Blir inte lika stressad på söndagen då jag känner att det hänt mycket.
Som jag skrivit tidigare har vi ju varit på bio, vid sommarstugan och lite sånt. Även igår höll vi igång! Åkte in till Tezz och tog med oss lite macka från smörgåshörnan, så blev lite frukost i solen :) Sen kom louise och robert så tog vi glass vid brunnen i Skara :) muuums va gott :) Drog vidare hem till Tezz mammas hus där Tezz skulle vara lite kattvakt under helgen. Så vi passa på att njuta av den lilla trädgården och körde lite kubb :) Jag och Tereze vann ju dåååå :) loooosers!!

Och som en härlig avslutning på lördagen så åkte vi hem till mamma och Bosse för grillad kalvrostbiff :) MUMS!!! Lindis med familj var där med :) Så som en vana så blev det familjeträff på toan som vanligt, hahaha... Mamma klippte Lindis och Tuva, sen fick Lindis raka snutten och Tobbe. Lite senare åkte vi hem till Josse och Krille. Jag, Josse och Hilli satt under partytältet med infravärme och gött :) och snutten och Krille satt vid datorn och kolla på klipp...

Var riktigt gött att komma hem till sängen sen :)

Idag är det ju söndag, så vad ska man hitta på???
Har ju valet att dra upp till kullen och ta en stenugnsbakad pizza med kusinen eller om man ska slå en pling till mor och kolla vad dom gör. Ligga där och götta sig i solen, även om den har en förmåga att gå i moln ibland :) Lite färg har man ju fått nu under helgen iaf :) inte illa för min del.. är ju albino nästan så :)

Kanske skriver mer sen, lägger in bilder o så :)


Puss puss... (L)

Härlig start på ledigheten...

Man blev ju lite långledig nu när det var 1 maj och allt...

Igår efter jobbet eller ja, beror på hur man ser det.. Menar iaf efter jobbet i torsdags så åkte jag hem, skynda skynda. Duschade - packade - vattnade blommorna - snôgga till mig... Sen var det dags att dra in till Skôvde :) Åkte till Tygposten och hälsa på syrran lite som jobbade :) Vidare sen till Elgiganten där vi kika lite, skulle egentligen åkt till Media Markt men var inte öppet så.. Gick vidare till Onoff där jag köpte mig att par nya datahögtalare :) kuligt kuligt.. verka bra med så :) niiiice.. Åt middag på Tai Pak sen :) Mums, älskar kinamat!!! Råckade ta deras version av "pekingsoppa", fysatan va stark den var och inte bara det den var så grym smakrik, blev lite för mycket, gillar det starka annars.. Men var gött iaf :) Promenerade bort till bion sen :) Där kika vi (och en massa lite för unga killar, under 15, vilket var gränsen) på Fast and the Furious, riktigt bra faktiskt.. Vin D var ju med så :) Namnam!! Blev bums i säng sen när vi kom hem till Falköping. Var lagom trött efter varit uppe kl 5.

Idag har jag och snutten varit ute vid deras sommarstuga. Riktigt härligt. Suttit ute i solen och göttat sig :) Grillade lite flinta och kycklingspett.. Senare på kvällen valde vi att åka hem til Götene istället för att nana över där :) Skönt och komma hem till sin egen säng och en riktigt toa och dusch :) hihi..

Har iaf varit en underbar start på denna helgen :) Har ju lördag OCH söndag kvar, niiiiice :)

Simma lugnt..


Puss puss puss... (L)

ps.. torsdagen var lite speciell med bio och kinamat eftersom det var ett år sen då jag och Andreas träffades första gången... :) Mys pys. Kan inte förstå att det gått så lång tid, men dom säger ju att tiden går fort när man har roligt ;) ds..

RSS 2.0