Missade en detalj..

Kanske skulle skriva med det att min soffa kommer att vara BRUN! Haha...

Puss..

 


Soffa...

God Kväll!!

Åkte till Skövde efter jobbet idag!! Vilket resulterade i lite smink, shampoo/balsam och en soffa!!


Kommer bli så niiice... Den ser jäättelång ut men ser inte riktigt ut så i verkligheten, får ta bilder sen när jag får soffan. Skulle komma inom 2 veckor, jippi!!

Blir en lugn kväll framför tvn annars.. Blir väl sängen snart skulle jag tro, Idol slutar ju snart så... :)


Puss..

Ps. Var ju kul att jag roade dig lite Tezz.. Hihi.. Var inte riktigt lika kul då kan jag säga! Morr... Ds.

 

 


Förvirrad...

Hello igen..

Kom på en kulig grej som hände mig i natt, eller var inte så roligt då men är en bra story. Hihi. Eller vardagsrolig.

Jag somnade ju på soffan igår under idol, inte så bra. Så när jag vakna var det bara att borsta tänder och lägga sig. Såg även slutet på idol.
Var ju inte det som var det humoristiska. Utan denna episod.
Låg och sov så gott så gott. Vaknade av att jag var supervarm och svettades järnet. Usch. Somnade dock om ganska snabbt. Vaknar efter ett tag och börjar då klä på mig eftersom jag var helt säker på att det var dags att gå till jobbet. När jag sitter på sängkanten och ska sätta på mig tofflorna så tittar jag på klockan och funderar över varför den inte ringt? Inte så jävla konstigt eftersom det var strax efter midnatt. Klockan var 00:10!!! Flera timmars sömn kvar. Slet av mig kläderna och gick och la mig igen.
Vidrigt! Sånt som bara inte får hända på en och samma natt. Får hoppas denna natten blir bättre.

Sitter nu upp i soffan för att inte kunna somna under idol.
Äter ölkorv, vindruvor och dricker te. Nice...


Puss..

 

 


Ber om ursäkt..

Hejsan..

Får väl be om ursäkt till Coop. Eller sanningen är att batterierna jag köpte på coop inte var deras egna såg jag senare.. Var förmodligen inte batterierna det var fel dom iaf. Klockan funkar inte nu heller med duracell i sig eller vilket batterier det nu var jag köpte.
Betyder att jag får köpa ny klocka, inget jag blir ledsen över.. Hihi...

Kommer inte på något mer att skriva nu..


Puss..

 


Åter måndag...

Hejsan..

Då har snart första dagen gått denna veckan. Känns ju skönt! Måndagarna brukar ju vara värst, men denna har varit okej.
En vanlig dag på jobbet och sen en sväng förbi ÖB på vägen hem.
Hemma blev det matlagning. Sen fick jag tummen ur och grundmålade dörrarna igen. Duktigt duktigt.. Sen blev det dusch och startade tom en tvättmaskin. Gjort en hel del känns det som fast samtidigt inte.

Snart ska jag ta mig lite vindruvor, ölkorv och mysa ner under filten...


Puss puss...

 

 


Wallander...

Filmkväll...

Ligger uppbäddad i soffan och tittar på Wallander. Så skööönt. Den verkar väldigt bra faktiskt men otäck. Usch!
 Vet egentligen inte varför jag skriver detta men vill nog bara rekommendera om Wallander filmerna.

Nu ska jag krypa upp i soffan igen, sen blir det väl sängen. Ska ju trots allt upp tidigt imorn. Då börjar allvaret igen! Nu är mini-semestrarna över, hihi.


Puss...

 

 


Gudagåva!


Dom är tillbaka!!!! Ahlgrens bilar med choklad! Underbart goda!!!!


Puss...

 

 


Ännu ett litet kort inlägg...

Jag fortsätter väl då...

Kan ju faktiskt skriva lite och kolla på top model 12 samtidigt...

Lördagen? Hmm...
Det var ju igår och minns knappt ändå vad jag gjorde. Minns iaf att jag skulle åka hem för att hämta lite saker hemma, lite rena kläder och så eftersom jag skulle sova hos mamma även denna natt (pga fyllechaffis). När jag kom till Skara så kommer jag på att jag inte har några nycklar med mig!?!?!?! VAFAN!!!! Vände och var på väg tillbaka till Lbn och då kommer jag på att Louise har en av mina nycklar och hon bor i Skara, så stannade i en p-ficka och ringde. Yes! Hon var hemma så u-sväng på E20 och ner mot Louise.
Tillbaka i Lbn igen så käka vi lite och sen var det dags att köra in mamma och Bosse till Lich (Lidköping). Josse hängde med mig också, mycket roligare att åka ihop med någon. Körde iofs Bosses bil som är underbar och köra.

Vi åkte sen hem till Josse där Krille, Tobbe, Dennis och Alex sitter och spelar x-box. Oj så skoj.. Haha. Satt där och tjöta, åt godis och tittade på tv, en riktig myskväll. Tyvärr tog den slut ganska snabbt eftersom mamma och dom andra ville bli hämtade redan klockan tolv. Så var bara att åka in och hämta dom. Gick bra så. Var skönt och komma i säng i tid med. Hmm.. Iaf jämfört med att man var i säng 3:30 i torsdag. Hahaha. Inte likt mig!

Och idag blev det ju inte som det var planerat. Men lika glad är jag för det. Var dock trist att man inte var på vernissagen. Får kanske hoppa in och kolla någon dag i veckan och kika på utställningen...

Nu ska jag nog kika på Wallander eller så... Bara mysa..


Puss!

 


Liten uppdatering...

Nu ska jag uppdatera lite igen...

Berättade ju lite där om torsdagskvällen vilket gör att vi kommer fram till fredagen.

Den spenderade jag med min mamma i Nässjö. Var öppet hus på ett ställe som hon beställer varor ifrån. Vi var där och kikade och så. Hände inte så vidare mycket.

När vi var på väg hem så körde min söta mamma lite fel, vilket var ödet!! För när vi hade vänt så ser jag två älgar som står och lunchar i diket. Hahahaha. Tjöta om det hela vägen hem sen, hihi.
Hamnade ju självklart på A6 och Ikea på vägen hem med, en liten snabbis. Köpte en riktig favviströja på H&M, en mjuk skön "hårig" tröja, hihi. Underbar!
På ikea blev det inte så mycket vettigt, vi handlade för ca 300 ihop. Inte dåligt!!

Hemma på Jonstorp sen så stod Bosse i köket och lagade mat. Jag och mamma trodde ju vi skulle käka kräftor som jag hade köpt, men icke. Blev något mycket mycket bättre. Plankstek!!! Riktig jävla plankstek. Oxfile med mos och bea-sås!! MUMS!! Var så sjukt gott.

Slutade med att jag nanade över ännu en natt...


Puss...

 


Inte som planerat...

Hej igen..

Dagen blev inte som det var tänkt riktigt...
Blev en snabbis på akuten och lite sånt. Är förmodligen ingen fara. Inte mig det hade hänt något med. Så vill inte prata mer om det.
Efteråt blev det så att jag åkte hem och handlade lite först och så. Sen har det bara varit lite nödvändigt göra, duscg osv. Nu sitter jag i soffan och äter lite kvällsmat. Ska ta tag i mina räkningar och ta ett kik på blocket eftersom jag ska börja titta efter ny bil!

Skriver snart igen!!


Puss..

 

 


Ett litet kort...

Hejsan...

Det får bli ett litet kort inlägg iaf...

Slutade ju sist med att min kusin ville ta med mig till Skövde. Sagt och gjort efter lite om och men.

Åkte hem till henne och sminkade iordning mig och bla bla.. Lill-Tobbe, Jimmy och Anden kom och vi åkte iväg mot Skövde, med en mellanlandning i Skara för att ta ut pengar. Där började äventyret. Bilen startade inte mer! Vi ringde in folk som kunde hjälpa oss, en liten notering här är att klockan var runt midnatt en torsdagkväll!! Släktingar kom med startkablar, släktingar kom med andra bilar osv.
 Vi bytte då bil för att slippa riskera att samma sak skulle hända i Skövde.

 Sen väl framme i Skövde så gick vi in där på utestället dit vi skulle. Husaren tror jag att det var, är inte riktigt säker eftersom jag aldrig varit där tidigare. Riktigt tråkigt var det iaf. Eller man kände sig gammal, man var nykter, det var dålig musik osv. Men vi höll humöret uppe iaf.

Runt tio i 2 så går jag och kusinen bort mot bilen för att slippa trängsel när alla ska ut.
Vi sitter i bilen och snackar lite och folk rör sig runt där eftersom vi stod på sandtorgets parkering så förstår man ju att folk rör sig runt där på nätterna. Bussplatser och annat. Kusinen blir nervös när det står ett gäng på 4 grabbar utanför bilen. Dom tittar konstigt osv. Hon tycker jag ska låsa och jag vet inte hur??? Låste ju bara 1 dörr om jag tryckte ner knappen, pinsamt!! Hahahaha..

Dom kommer mot bilen och säger något, typ hallå eller nåt. Jag öppnar dörren och dom stället frågan om vi är POLISER, hahahahahaha. Nää svarar jag såklart. Och dom tjötar vidare, Lovar du? bla bla... Efter en handskakning så springer dom fyra killarna mot sin bil och drar i vägen med hög hastighet. HAHAHA... jag asgarvar, lite pga att det var pinsamt och sitta kvar i bilen som en fågelholk, skrattande och lampan lyser i taket, (det är ju så på nya bilar, faaan). Jag skrattar, dom skrattar i bilen när dom drar iväg. Josse är nervös och ber mig åter att låsa, DÅ ser jag knappen, låsknappen när lampan lyser! *pust*
Grabbarna grus (tobbe, jimmy och anden) kommer och vi åker hemåt. Lugnt och skönt är det i bilen eftersom alla 3 sover i bak. Hahaha..
Och jag åker hem med ett leende på läpparna. Snutar? VI? hahahaha...


Puss...


I'm Back...

Jag lever, jag lever....

Har varit en helg full med spännande och ospännande grejer. Har haft noll tid framför datorn! Sorry sorry.. Men nu är jag tillbaka och jag lovar att skriva ner allt i bloggen ikväll. Nästan allt iaf! Eller asså nu lät det som om jag skulle undanhålla massa smaskig info men inte är det så. Men det tråkiga behöver jag ju inte skriva med.

Jag känner redan nu hur tråkig det inlägget kommer att bli. Kanske tar i små korta inlägg. Man blir inte alls motiverad att läsa ett låååångt inlägg.

Ska snart dra iväg på fika hos syrran.

Hörs ikväll...

Anledning till att jag inte kan skriva förrän ikväll är att jag ska till syrran nu, sen ner på en minnes vernissage (stavas det så), iaf till minne av min morfar, är massa konst av han nere i Götene.
Sen ska jag åka hem till Skara, handla, köra mamma till Kjell där bilen står nylagad =P

Hörs senare sen...


Puss!!!

 


OMG

Ett litet kort blogginlägg...

Min lilla kusin ringde alldeles nyss och frågade om jag skulle med till Skövde eller snarare så skreeeek hon VI SKA TILL SKÖVDE!!!!! Hahahaha. NÄÄÄ svarar jag, det är Idol nu!!
Vi hörs efter Idol säger hon...

Så vad händer efter Idol?? Ja kanske hamnar man i Skövde. Vi får se!!


Puss..

 

 


Nagelfix...

Nu kan man väl säga Godkväll iaf.

Klockan är ju trots allt efter 18.
Riktigt trött är jag också. Har ju varit en lång dag. Ska nog allt checka av listan jag gjorde igår så får vi se hur det har gått.

* Målat klart hatthyllan [ ]
(har ju börjat iaf, måste ju torka och så ni vet)
* Städa [x]
(Svabbade med såklart)
* Grundmåla ytterdörren [x]
(Målade iaf på insidan och även yttersidan på den inre dörren)
* Lägga markduk ute vid garaget och lägga på grus [ ]
(Hann inte med det + regn!)
* Ta en lång dusch [x]
(Det var ju en självklarhet, peelade även hela kroppen så niiice, borde man göra oftare)
* Packa ner lite saker för övernattning hos mor [ ]
(Ska göra det, har iaf lagt fram kattgrejerna som Figge ska få)

Visst är det väl underbart när man grejsat lite. Tyvärr så måste ju allt göras igen! Måste ju grundmåla fler gånger eftersom den fula dörren var brun!! Eller dörrarna! Urk...

Nu börjar jag bli hungrig igen, så får bli lite kvällsmat.
Ska även måla klart naglarna, fick ju göra om det jag målade på i onsdags eftersom allt blivit förstört under dagen. Hmm..


Puss puss..

 

 

 

 


Bokat!

Hejsan igen!

Himlans vad jag bloggar när jag är ledig. Är väl bra iofs, för mitt minnes skull. Är bra med bloggen på så vis att man kan kolla tillbaka kom det är något. Är ju min dagbok det här! Min blogg är inte till för att roa nån, haha. Utan för att hålla mitt minne igång! Eller för att jag ska kunna ha något att kolla tillbaka på när mitt minne sviker mig, hahaha.

Har städat lite nu iaf. Gjort rent och fint i "kattrummet", plockat ut saker till garaget som inte behövde ligga där och skräpa. Har lastat bilen med massa skit också. Blir återvinnigen sen! KUL!

Får nog bli att göra lite mat sen, typ nudlar, hahaha. Pallar inte göra något annat idag. Har inte tid! *Host* Vill ha det fint och rent hemma när jag åker sen. Blir ju toppen att sova hos mamma ikväll och åka till Nässjö imorn. Sen när jag kommer hem på fredag så är det rent, fint och nybäddat i sängen! Lovely.

På tal om BOKAT så är det systra-helgen i Gbg som är bokad. Hoppas det blir av nu! Kommer bli superkul. Vi är 3 systrar med väldigt olika stilar och smaker. Kommer bli roligt!

Nu kör vi igen!!


Puss...

  

 

 

 


En bra början...

Jag fick tummen ur kan man säga!

Känns riktigt skönt att jag har börjat måla. Ser ju förjävligt ut i början när det inte har täckt riktigt men. Ni ska få se resultatet att jag inte bara ligger på soffan!

  
Den första bilder är på insidan av ytterdörren. Den var riktigt ful mörkbrun innan! Syns kanske lite i rutan där jag inte målat eftersom jag inte har någon markeringstejp, hihi.
Den andra bilden är på utsidan av den "andra ytterdörren", vet inte hur jag ska förklara det annars. Den var gulbrun ful snusk-färgad innan, syns också runt fönstret.
Så nu är det grundmålat en gång iaf! Känns bra.

 
Har även målat hatthyllan på ena sidan! Valde att lägga den på en plastpåse denna gången eftersom inte tidningspapper var något att rekommendera. Hihi...

Snart blir det till att städa! Måste bara unna mig lite fika först.


Dessa underbara kakor är farligt goda!
Chokladbegär!!!


Puss...

 

 

 


Målar och fixar...

Godmorgon!

Nu är det frukostdags, kikar lite på Våra bästa år samtidigt. Hahaha...

Började faktiskt dagen med att måla ena sidan av hatthyllan, slippat den inre ytterdörren, hihi. Så ska väl grundmåla dörrarna sen. Iaf på insidan eftersom det spöregnar ute så blir det arbete inne idag. Riktigt vräker ner!! Och nu är det uppehåll igen och snart kommer det antar jag.
Men mysigt när det är lite mysigt och mörkt inne så man kan tända lite lampor och så. Myspys..

Ska väl dricka upp mitt te och se vad som händer sen.
Blir väl måla måla måla..

Fyfan va arg jag blir!!!
Har egentligen skrivit klart detta inlägget men så fort jag skulle spara & publicera så fucka det ur.

Nu kör vi!

Missa inte en klockren tv-kväll idag!

20:00 Idol - TV4
21:00 Lyxfällan - TV3
22:00 Comedy Fight Club - TV3


Puss!

 

 


Fullt upp..

Hejsan...

Tror nog att det kommer bli fullt upp imorn. Det är vad jag hoppas på iaf. Jag hoppas att jag kommer att vara lika taggad som jag var idag att göra saker. Har en liten lista över dagen imorn. Sen en lite lista i huvudet som jag vill hinna med i helgen.

Torsdag:
* Måla klart hatthyllan
* Städa (+ svabba)
* Grundmåla ytterdörren
(åtminstone insidan beroende på väder)
* Lägga markduk ute vid garaget och lägga på grus
* Ta en lång dusch
* Packa ner lite saker för övernattning hos mor

Ja ni ser ju. Vi får helt enkelt se vad jag hinner med. Ska allt ta kort på det med, det kan göra att jag blir mer taggad så jag får lite saker gjort, så jag har lite att visa upp!

I huvudet:
* Kolla soffa på Chilli (ev. beställa)
* Hitta höstjacka
* Kika in nya Make Up-Store inne på Commerce

Är väl mest shopping i mitt huvudet. Haha... Not so funny! Vi får väl se vad helgen erbjuder helt enkelt...


Puss!

 

 



 


Kusindag...

Det är en sammanfattning av dagen...

Har umgåtts med min söta kusin hela dagen i stort sett. Hon och Maria kom runt ett-tiden och fikade lite. Fick ju även bjuda Josse på lite frukost. Haha...
Blev äntligen av med mitt gamla soffbord, det fick Maria med sig hem! Hihi.. Eller fick och fick.. Ja ja...

När Maria hade åkt hem, pga jobb. Så tog jag och Josse en promenad med hund och barnvagn. Självklart låg lilla busfröet i vagnen (Neo). Var skönt att komma ut lite. Men har fortfarande så sjukt ont i mina ljumskar när jag går långt. Hmm, why?

Tillbaka hemma igen så lagade vi mat. Kyckling med färsk pasta och bea-sås. Blev riktigt bra. Fick även ett sms från en jobbarkompis. Hahahaha. Hon gjorde min dag då dom ville ha mig där för att dom hade problem. Eller skiftet innan hade haft problem. Hahahahaha. Är verkligen så skadeglad!! Lär dock säkert få höra det nästa vecka då man är tillbaka igen! Urk...

Nu är det Idol och jag har laddat med cola, choklad och pingvinstång.


Puss!!

 

 


Tisdag 22/9

Halloj!

Har ingenting och skriva om direkt.
Kollade på Roast på Berns då jag åt frukost tidigare men vafan!
Tycker det är lite halvdåligt faktiskt. De som varit med varje gång nu blir ju inte bättre direkt.

Det var väl det. Sitter mest och väntar på att gå till jobbet så man kan få vara lite ledig sen, hahaha.

När jag var ute och hämtade posten nyss så märkte man av den härliga hösten. Riktigt mysigt!

Så vad händer annars? Tips på vad jag kan göra på min ledighet? Hihi.. Förutom på fredag då, för då bär det av till Nässjö.. Stavas det så? Vem fan bryr sig? Inte jag!


Puss!

 




Tjuv...

Hello...

Vad är inte första sidan på blogg.se om inte Anna Anka är min nya idol! Fan, var ju det jag skulle skriva. Blev ju lite efter där eftersom jag jobbat. Hihi. Sitter och kollar på det nu, Svenska Hollywoodfruar asså. Hahaha. Skrattat flera ggr. Dom är ju bara för underbara. Fattar inte varför folk ska överreagera på allt!?!?! Lägg ner för fan och se det roliga i det. Löjligt!! Men alla gör allt för att få sina 15 min i rampljuset, inte sant?

Anna Anka är nog ändå min favorit. Haha... Hon är ju precis som vilken svensson som helst inne vid benmärgen, bara det att hon just nu är gift med en miljonär/miljardär vafan vet jag.. Hahaha. Det spelar egentligen ingen roll. Men hur många svenssons har inte kört för fort och blivit av med körkort och sedan kört utan? Garanterat fler än hon iaf! Haha... Att hon samlade in sniglarna och var det var för att sedan hälla salt på det, hahaha, jo fan visst är det djurplågeri och bla bla, men många många gör det. Absolut ingen ursäkt för att man ska få göra det, men vafan hon är ju precis lika mänsklig som vi andra. Tycker verkligen att det är helt underbart att man får se att dom är precis som vilka andra som helst..

Nu får man se Maria få ostbågar, hahahhahaa. Underbart. Är tydligen vanligt att svenskar som befinner sig i USA längtar efter det. Eller hur Tezz? Hahahaha...

Nej nu ska jag kika färdigt här och sedan lägga mig.. Har ju faktiskt en hel dag kvar att jobba imorn, sen ledig i 5!!! Wohoo...


Puss puss...

Ps. Har haft en grym träningsvärk i ljumskarna efter promenaden igår... hihihi.. Good to know! Ds.

 


Måndag 21/9

Hejsan hoppsan!

Då var det äntligen en ny vecka, nya möjligheter?
Det är ju underbart, lön på fredag ju!! Woohoo..
Sen är jag ledig mellan ons-sön med, mohaha! Ska bli så skönt. Ska fan motionera lite. Börjar få mersmak för det. Ut och gå asså. Vem vet man kanske gör 4 sit-ups med, haha. Är riktigt tråkigt med träningsvärk men man känner dig bättre då man har det. Känns att man gjort något. Bra bra.

Blev inget Lich idag, orkade inte. Känns som jag behöver spara lite pengar nu inför det att vi åker och har syster-träff i Götet. Då vill jag ha massa pengar som jag känner att jag kan bränna. Hihi... Vet ju inte när det blir av än men kan ju vara bra att spara nu så jag har då. Ska ju förhoppningsvis julhandlas lite i Göteborg med och det brukar bli dyrt, hihi.

Har varit iväg och handlat lite mat idag. Ska göra biffstroganoff, mums!! Börjar bli hungrig.. Köpte färska tekakor med, är nog bland det bästa jag vet. Är så otroligt gott!!
Nu ska jag börja med maten!


Puss puss...!

 

 

 


Lång lång långpromenad...

Tjaaaa....

Är hemma igen efter en riktig härlig dag.
Åkte till min kusin för att ta en promenad och det gjorde vi kan man säääga. Fyfan!
Hade träningsvärk idag efter att jag planterade lökarna igår, ja jag vet, pinsamt! Haha.. Vi bestämde oss iaf för en lång härlig promenad i solskenet. Blev en runda på 2-2½ timme, riktigt nice. Men känner på mig att det kommer att kännas imorn. Oj oj oj.

När vi kom tillbaka så åkte vi till Maria som hade gjort kladdkaka åt oss. Så gullig! Riktigt gott var det. Efter att vi suttit där och myst och snackat lite så åkte vi hem till Josse igen och lagade lite mat. Göttans. Har nog inte ätit fiskbullar på säkert 13-15 år asså. Men var rätt okej, allt är gott när man är hungrig, nästan allt iaf. Hihi.

Sen slängde vi oss på soffan en stund och kollade på Ensam mamma söker!?!? What? Fyfan, skämdes ju hela tiden. Världens mest pinsamma tv-program någonsin. Usch! Blev att jag gick och la mig och busa med Neo istället. Han är en sån ängel! Världens underbaraste ängel!!! Love him!!! Hahaha.. Vet inte varför men han skratta så himla skönt när jag bara hosta lite lätt och flinade. Så sööööt, ett sånt litet charmtroll..

Nu sitter man här hemma och myser en liten stund innan det får bli sängen. Känns som klockan är mitt i natten, hahahaha. Hur ska jag kunna jobba eftermiddag när jag är så trött hela tiden, hihi. Urk! Ja ja, får försöka hålla mig uppe en stund till. Syrran ville ha med mig till Lich imorn med, hmm. Får se hur det blir med det.

Natti på er om jag inte skriver igen!


Puss puss..

 




090920

Hejsan!!

20 september!! Fan va tiden går. Tom min klocka har börjat ticka igen, hahaha. Hörde att klockan hade startat sig själv igen, de jag skrev om igår, haha. Ja ja iaf.

Känns som detta året har gått sjukt fort. Var ju inte längesen det var milleniumskifte. Eller jo det var det, snart 10 år sen!!!! Vafan har hänt på dom tio åren?

Usch...

Så nu äre dags och tänka vad man ska göra av denna dagen. Är underbart väder ute. Blir nog till att åka och ta en promenix med kussen. Hon var ensam med Neo idag, då Krille är i Götet. Hihi... Så då får jag komma dit och roa dom. Hahahaha... Och ingen blir gladare än jag. Neo är min ögonsten! Älskar den lilla snutten. Även om han är en liten terrorist nu för tiden, hahaha. Han tog tag i min näsa, vilket inte är så svårt. Höll tag och kändes som han gjorde 1000 nålar fast på näsan, hihi.. Sötunge...

Får se vad hon säger.. Kan va gött och komma iväg lite. Har ju saker och göra hemma men är ju ledig 5 dagar snart igen, hihi. Niiice..


Puss puss..

 

 

 

 


Varning!

God Afton!

Hur har eran lördag varit?

Min har varit underbar. Grejsade ju lite i trädgården, sen en välbehövd dusch! Haha. Efter lite sminkning så åkte jag iväg till Sörbo för att se slutet av fotbollsmatchen som kusinen var på. Var rätt nice och sitta där i solen och kika lite och snacka lite.
När det var slut, när Lbn hade vunnit med 8-4 eller nåt så åkte jag hem till min lilla mamma. Ovanligt nog så låg dom och sov. Hahaha. Bosse ute på hans favvo soffa och mamma inne i soffan. Var ju bara för dom och vakna till. Sover inte jag, sover ingen? Haha...
Dom hade grejsat i pannrummet och tvättstugan hela dagen, som hjälpte dom bära ner det sista i källaren. Sen bjöd dom på mat. Sååå sjukt gott!! Fläskfile med rosépeppar/gräddsås med färsk pasta. MUMS!!!

På vägen hem så svängde jag förbi kusinen en snabbis, hihi.

Och nu sitter jag här och funderar över hur jag ska göra! Hmm..
Kolla på Taken eller slötitta på tvn som inte har något att erbjuda? Fan!
Kommer ju somna om jag sätter på en film.
Får se hur jag gör.

Nu kom jag på varför jag skrev Varning som rubrik, hahaha.
För er som vill att batterierna ska hålla lite längre än 3 dygn, köp INTE batterier från Coop. Sikken skit! Haha.
Bytte batteriet i min klocka i köket som har stått stilla lääänge, när jag kom hem idag så ser jag att den har stannat igen. Köpte ju förfan batterierna för några dagar sen och bytte det.
Inget att ha i väckarklockan iaf! Haha...


Puss..

 

 


Trädgården...

Hejsan Svejsan...

Jopp, idag fick jag tummen ur och satte lökarna i rabatten. Så tråkigt. Och skeptisk som man är så tror jag nog kanske att hälften kommer att visa sig till våren, hahaha. Om ens det. Hmm..

 

Här är två av de sex olika lökarna jag satt idag.
Hoppas verkligen det kommer bli bra. I så fall kommer jag få en superfin rabatt.

Nu borde jag ta mig en dusch och sen kanske åka och hälsa på min mor och se hur hon har det idag. Hihi.

Vad ska ni göra denna lördag?


Puss!

 

 


Blomma...

Tjolahopp!

Helg förfan ju! Så underbart!
Jobbet gick fan bra idag asså, var inte på min ordinarie plats men skit i det. Äntligen fick man liiiite rättvisa på jobbet! Jiha! Överlycklig över det. Är så gött att man äntligen har fått svart på vitt att man har RÄTT! Yeah!
Nog om det.

Åkte hem till min gulliga lilla mamma efter jobbet med en liten blomma. Det var hon värd idag! Vill inte säga varför. Fick mat också, hade inte alls räknat med det, men gott var det. Sen var det bara att åka hem, köpte lite fredagsmys på vägen också. Mums. Chirre och dirre ikväll!! Och kanske Taken? Hmm...

Nu får jag nog göra dippen så den hinner stå lite innan jag äter upp den. Hehe...

Hur ser eran fredagskväll ut?


Puss på er!

 

 


Ingen tanke...

Tjohooo...

Hade verkligen inte en enda tanke på bloggen igår =/ haha. Ovanligt för att vara mig, men skönt också.

Åkte ju direkt till Lidköping efter jobbet för att kika lite lätt i affärer efter en höstjacka. Behöver verkligen en! Är ju kallt ute nu. Hittade absolut ingenting, eller jo, ett par örhängen på H&M.

När jag äntligen kom hem blev det dusch och soffa, var ju helt slut. Hihi.
Idol var det ju självklart också, det får man ju inte missa.
Missa det inte ikväll klockan 20:00!

Har startat mina element här hemma idag, iaf tre av dom. Var 17 grader när jag gick upp imorse och 0 grader ute!!!! Hallå! Höst!
Tänkte eftersom det har varit fint väder så går temperaturen kanske upp under dagen, NÄE då! 17 grader när jag kommer hem också. Svinkallt ju!!
Hann åka förbi mamma efter jobbet för att byta bil över några dagar då hennes ska fixas. Kändes jättekonstigt att köra min igen. Men saknar den, min söta pärla. Hmm...!

Nää om man skulle mysa till det lite med popcorn och gott.
 
Hoppas ni får en lika mysig kväll som jag. Vad ni än hittar på!


Puss..

 

 


Över...

Yes, då var det över...

Min lilla semester är över. Men som tur är känns det ganska bra. Ska jobba 3 dagar nu sen ledig i helgen. Sen jobbar jag bara mån-tis nästa vecka, hihi. Sen var man visst ledig i 5 dagar till. Jippi!! Det blir ju grymt. Var tydligen löning nästa helg med, woohoo...

Idag har jag inte fått mkt gjort tyvärr. Hmm. Fan.
Åkte hem och fikade med mamma och mormor tidigare idag. Grejsade lite där innan jag åkte till Josse och tog en promenix med henne. Vi plockade upp Tuva hos hennes dagmamma. Senare så följde Josse och Tuva med mig hem och tjöta lite och så. Även Lindis dök upp efter hon hade jobbat klart. Bjöd henne på mat, lite pepparbiff med bearnisesås och fjärilsmackaroner. Mums!

När hon hade åkt så såg jag hennes mobil liggandes på bordet, haha. Blev så att jag och syrran fick sätta oss i bilarna och mötas på halva vägen, hahaha. Sen var det bara att dyka ner i soffan och kika på Idol!! Yeeah..

Nu ska jag fortsätta kika här! Vad tycker ni om Idol 2009?


Puss...

 

 


Mini-Semester...

Godmorgon...

Ännu en fin dag! Det är ju underbart. Kommer verkligen njuta av min sista dagen på min mini-semester. Ska nog ta mig en promenix, kanske till och med tar den med mamma eller min söta kusin. Har lite träningsvärk i låren med känner jag.
Ska ju självklart plantera lökarna jag köpte igår. Får se om jag kan ta lite kort på dom bilderna som är på påsen. Så får ni se vilken fin rabatt jag kommer ha sen!

Nu säger jag Puss så hörs vi senare!


Puss!

  


Riktig arbetardag...

Tjena!!

Nu så mina vänner. Ni ska få avgöra själva..


Före. En stor hög med jord och ogräs!!
Bakom högen ligger den gamla töjan som Krille såga ner när jag flytta hit.


Efter. En stor fin rabatt och en stor gran mindre!
Det blev ju grymt, eller hur!?!

Jag är supernöjd iaf.

Jag och min syster åkte till Coop efter hon hade slutat jobbet. Dom hade bra priser på trädgårdsväxter och tag 3 betala för 2 på lökarna. Skitbra!
Så jag köpte lite allt möjligt. Blev blommor, lökar och lite redskap för under 500. Kan man väl vara värd. Var värd en Lilla Menyn på McD också. Haha.

Nu sitter jag och slappar i soffan och samlar krafter för morgondagen. Blir nog promenad och sen plantera lite lökar! Underbart med mini-semester.

På onsdag ska jag följa med syrran till Lich och kolla på krukor på Kruk Kompaniet. Får se om man hittar något där kanske.


Hur har eran vecka börjat?

Puss..

 




Nu kör vi...

Godmorgon..

Frukost just nu. Snart kör vi. Tror att arbetarna snart är på g. Det kommer bli en fantastisk dag. Svetten kommer att rinna, helt klart. Fantasktiskt kommer det att bli ändå. Kommer skratta mkt, det är jag helt övertygad om.

Nu orkar jag inte skriva mer.
Ha en underbar måndag!

Puss!

 

 


Kvällssnack...

Tjaba...

Nu har jag suttit nästan en timme och snackat med Tereze. Alltid lika kul. Känns så himla mysko bara att hon är på andra sidan jorden. Har inte riktigt fattat det än.. Hmm.. Trögfattad? Svar ja! Fan det är ju snart 4 månader sen hon åkte ju... Man har väl vant sig vid att inte ha henne här. Konstigt iaf. Kommer bli så superkul när man ser henne igen. Sen om det är för att jag åker dit eller om det blir när hon kommer hem är det väl ingen som vet.

Nu ska jag sova iaf. Kommer bli en hård dag imorn!

Natti natt på er... Puss med såklart...!

 

 


Betyg...

Betyg på TV4's filmserie blir två C...

Min kusin gav det 2,5 J

Så inga toppenbetyg direkt.
Slutet var riktigt dåligt. Ljudet var försenat eller så kom det förtidigt jag vet inte riktigt. Jobbigt och kolla på folks läppar när det inte passar in perfekt med ljudet. Värdelöst. Får bli skärpning på det!

Nu lyssnar jag på Eye of the Tiger!! Få lite energi inför morgondagen.
Vad gör er peppade? Musik, blod, svett och tårar? Hahaha...


Puss...

 

 

 

 



Filmkväll..

Kommissarien och havet...
Den nya filmserien på Tv4. Den har väl börjat rätt okej men lite långtråkig blir den.
Man har ju iaf myst till det med godis och cola och så det gjorde det ju lite bättre. Även om man får lite ångest, men vafan det är ju söndag.

Blir nog till att lägga sig efter filmen är slut. Har ju arbetare som kommer imorn jue! Haha...
Det kommer bli så bra så bra.. Längtar faktiskt...


Puss!

 

 


Wasa

Nu måste ni tro att jag inte gör annat än och kollar på tv men..
Såg iaf ett reklamklipp som är så himla likt mig.
Kan ni gissa vilket?
Jo, Wasa Knäckebrödsreklamen. Där en kvinna sitter på sängen och ska sätta på sig ett par strumpbyxor som hon senare märker att det är en rejäl maska i, hahaha. Hon börjar bita och slita i dom, hahaha. Det är så typsikt mig. Speciellt då jag är hungrig. Har ingen som helst stubin. Jag kan tända på 2 millisekunder. Haha. Kan ju skratta åt det nu men inte just då det händer.

Ja ja, det var bara en sak jag kom att tänka på nu när jag sitter här och tittar på Top Model 12, hallå! 12 det är ju hur mkt som helst.
Nu får vi se vad tvn bjuder på.


Puss..

 

 

 


Fotboll i Fkpg

Hejsan på er...

Idag sköter jag mig lite bättre va? ;) hihi..

Följde med min kusin och hennes minifamilj till Falköping för att kika på när Lbn spelade där. Trodde solen skulle skina och att det skulle va mysigt och stå där och kika lite men icke då! Usch.. Vi frös, vi var kissnödiga osv. Hahaha. Men har man ju gjort något idag iaf. Hihi.

Sitter nu hemma i soffan och fortfarande lite frusen och det är så mysigt. Kollar på ett Idolavsnitt som jag hade missat. Min box är underbar!! Hihi.. Så nu blir det att krypa upp här i soffan med lite snacks, ölkorv, cola och vindruvor. Life is wonderful.

Ska lägga upp bilderna från shoppingen med. Har glömt det och ser ju lite roligare ut när det ligger lite bilder på bloggen med så. Helt onödiga men iaf.


Den söta lilla sjalen jag köpte. Börjar bli en favorit.


Ingen vidare bild men vafan. Hihi.
Är ett mörklila naglack med guldskimmer, riktigt fint!

Handdukarna ska ni få bilder på med så småningom. Dom hänger på tork nu. Dom är såå snygga, love them!


Puss puss...
Ha en riktigt mysig söndagkväll nu!!

 

 


Radio

Såg en reklam för en radiokanal nu.
Dom säger att dom spelar dagens, gårdagens musik och massa sånt.

Kate Perry - HotNCold!?!?!
Det är väl inte dagens hit? Hon har la kommit med en ny låt för ett tag sen va?
Gårdagens var nån Bob Marley låt!? Visst är väl bra med blandning. Jag gillar vissa låtar av Bob, men ärligt. Ibland på jobbet när P3 kanske sänder program man inte vill lyssna på och man sätter på nån reklam kanal, asså jag lider, lyssnar hellre på bullret på jobbet nästan! Det är ju vidrigt. Dålig musik, musik som redan har tjatats ut på andra kanaler. Sen har dom inte så bra blandning. Vissa låtar körs lätt 1-2 ggr på timma! Skärpning för fan. Ni måste väl få sopas bra betalt genom reklam och annat att ni kan fixa bättre saker?

Är glad att man får så bra utbud som man får på P3, man betalar ju för det ändå liksom. Go P3! Finns mängder med program där som jag älskar.
Morgonpasset
Christer
Kvällspasset (ibland)
P3 Populär
P3 Svea
MNK
och lite annat smått och gott!!

Det var allt för nu.

Puss! <3

 

 

 


Söndagmorgon..

Och dags för uppdatering!!

Stoppade i mig lite frukost nu och ska nu ta tag i saker och ting.

Börjar väl med fredagkvällen.
Åkte ju hem till min söta kusin och följde med henne och Maria till Sörbo för att kika på fotboll. Var ju inte mkt och se. När vi hade fryst färdigt vid fotbollsplanen så åkte vi till pizzerian. Det var riktigt mysigt, vi satt 9 pers själva där inne och tittade på Idol. Hihi. Och åt såklart ;)
Efter det så åkte jag med kusinen hem och så la vi oss på soffan och kikade på Flight 93 (tror jag den hette), en film om 11 sept. (eftersom det var just 11sept i fredags). Filmen var rätt bra, men slutet var dock riktigt kasst, kanske för att vi snacka sönder det också. Haha...

Lördagen var riktigt seg på morgonen och tog inte tag i dagen förrän syrran slutade jobbet och då mötte jag upp henne där för att ta en titt i sminkbutiken här i Skara. Hihi. Där slutade det med att vi var 3 nya ögonskuggor rikare båda två. Lovely...
Åkte hem till henne för att färga håret, men!
Tuva och hennes kompis var lördagsgodissugna så då fick vi följa med dom till affären. Skicka mess till kusinen för att locka henne på lite hårfärgning. Hon dök då upp hos syrran efter ett tag. Även mostern kom efter en stund och då var det ju mysigare och dricka te och äta skorpor än att färga hår. Vilket resulterade i att vi kände oss lata och tyckte att vädret ute var riktigt promenadväder. Så ut i Lbn blev det och kika runt. Härligt härligt.
Klockan var väl närmare sex, sju när vi kom hem igen. Då var det förfest hemma, haha. Satt man där och tjöta istället. Bla bla bla...
Så klockan blev närmare åtta innan vi fick tummen ur. Färdiga runt elva kanske eller så. Underbart.
Då kommer moster tillbaka med maaat. Hon var guld värd då eftersom vi hade glömt av att äta på hela dagen!! Fyfan va gott det var, fläskfile med potatishalvor med kummin (vilket är min specialare). Vilket hon även påpekade att hon tänker på mig varje gång hon gör sådana potatisar, hahaha. Riktigt gott var det iaf!
Sen var det bara att åka direkt hem till sängen!!

Kom och tänka på en sak nu som hände då jag åkte hem i fredags kväll. När jag kom och åka på E20 precis efter Klippan-korsningen så möter jag en bil och var ju inget konstigt med det. Men efter en liten stund ser jag att det blir ljust i bakspegeln. Hade då ingen bil bakom mig som kunde bländat mig med billjuset eller så, och den andra bilen hade ju inget vitljus mot mig. Funderade då på om det var fartkameran? Hahahaha. Undra om den bilen jag mötte kanske får ett litet foto hem snart? Hahahaha. Vore superkul iaf. Ja, jag är skadeglad! Man får la förfan skylla sig själv eller. Dom har skyltar innan varje kamera så! Hihi.

Det var väl det.
Skriver kanske sen igen när jag kommit på vad jag ska göra med min dag. Behöver ju verkligen klippa gräset, fan fan fan. Och börja gräva upp lite där ute. Hmm.. Får la se vad det blir för kul som händer idag. Kusinen fråga om jag skulle med på fotboll i Falköping idag men vet inte riktigt om jag har tid fan.


Puss puss...!

 

 

 


Förlåt!!

Förlåt förlåt förlåt!!!

Riktigt kass uppdatering, jag vet!!!

Det kommer imorn allt för nu måste jag nana...


PUSS på er!!!! <3


Fin dag...

Tjena!!

Är hemma igen efter en dag i Skövde.
Mamma var ju här med svamp, riktigt smör och bröd och gjorde en kanonfrukost. Var det godaste jag ätit på väldigt länge.
Efter lite om och men så kom vi iväg. Kuligt kuligt..
Köpte bara lite småsaker.
Kanske slänger upp bilder på något av det sen.

När vi var på väg hem igen så ringde vi till Canton och beställde varsin pekingsoppa!!! MUMS!! Det är så farligt gott.

Hörde av mig till min söta kusin med så åker nog och leker med henne senare.
Drar väl iväg till Sörbo med och kikar på när killarna spelar fotboll. Kan vara kul och skönt och sitta ute i solen. Får ju passa på och njuta medan den visar sig. Hösten är ju så jävla nära den kan bli så.


Puss...
Ha en superbra fredag!!

 


090911

Tjoho..

Sitter under filten och kikar på Morgonpasset och det endast för att jag glömde spela in Idol igår!!! Kanske tar en titt på tv4s hemsida. Tyvärr är ju datorn så jävla seg så tar ju hundra år och se några klipp.

Nu ringde mamma och hon är snart påväg hit med svamp och bröd, mums!!! Blir väl till att sätta på tevatten snart då och kanske man borde sminka till sig lite.

Ja ja, inte lätt och ta tag i saker och ting när man vaknar med huvudvärk, usch.


Puss på er iaf... Hoppas ni får en underbar fredag!!


  


Nattinlägg...

GoKväll...

Ville bara säga godnatt egentligen.
Jag slutade ju tidigare idag men.. Hmm..
Ja klockan är 00:21 och jag har varit hemma en halvtimme ungefär. Hamnade hos mamma efter jobbet, på hennes jobb. Tänkte "hjälpa" till lite. Hahaha. Sluta med att vi gick på halvfart båda två och snacka skit istället. Så när jag gäspade till en sekund så var hon snabb och sa åt mig att åka hem och lägga mig. Hahaha. Hon ville nog bara städa klart och åka hem. Hihi.
Hon kommer ju ändå på frukost imorn innan vi ska iväg och shoppa.
Hon ska ha med sig svamp, så det blir riktigt nice frukost.

Dags och lägga sig, börjar ju bli hungrig när man snackar frukost. Morr...


Puss på er!!


 


Mysmorgon...

Vilken underbar morgon!

Är nog den bästa morgonen denna vecka. Svintrött är jag men började med en dusch. Satte igång en tvättmaskin och sen var det bara att fixa lite frukost och sen titta på Idol!! Underbart!

Vill ni ha ett frukosttips?
Det får ni iaf, mohaha..........

Vi kallar det Kallgröt!!
Det är havregryn, kakao, socker och mjölk. Riktigt gott! Är väl lite som flytande cocosbollar. Haha. Är ju rätt nyttigt om man bortser från sockret.

Nu ska jag se klart på Idol, fyfan va gött det är när man bara spolar förbi reklamen!!


Puss puss på er!!!

 

 

 


1 dag kvar...

Jippi!!

En liten sketen dag kvar! Sen är man ledig i 5, jihaa...
Eller vafan, ledig och ledig. Jag är ledig från jobbet men här ska det hända grejer. Hälften av gräsmattan ska bort, jordhögen ska bort och vem vet kanske händer något mer spännande på min söta lilla tomt eller i huset. Man vet aldrig.
Ska färga håret med min kära syster också någon dag. Urk. Känner inte för det. Blää.
Kan ju va roligt och få det fint iofs nu när det är nyklippt och så med så. Utväxt är ju inte så jävla upphetsande direkt. Hmm..

Nu ska jag sova. Har inte tid och sitta uppe. Börjar ju tidigt imorn, vet egentligen inte hur mkt tidigare men. Knas. Blir nog halv ett hoppas jag. Blir skönt att komma hem tidigare sen. Funderar dock på att åka till morsans jobb och se om hon är kvar och hjälpa henne lite. Får la se hur jag gör.

Nu sängen. Måste upp och titta på Idol sen tidigt imorn. Jippi!!!


Vad ska ni hitta på till helgen då?


Puss puss...

 

 


Dödlig fångst...

Hej igen...

Nu ska jag ta en titt på dödlig fångst innan det är dags att åka iväg till jobbet igen.. Jippi!

Hittade en sida med smycken och sånt nu, blev så otroligt shoppingsugen. Ska ju iväg på fredag så får vänta tills dess. Jiha!! Shoppa shoppa. Ska iväg med min söta lilla mamma. Kuligt och shoppa med henne faktiskt.

Har inte så mkt mer att säga annars. Missa inte Idol ikväll bara. Börjar runt 21 (efter fotbollen Malta-Sverige för dom som vill se det) hihi. Boxen är självklart beredd idag med. Kul kul.

Säger som alla andra, Jon, sikken pärla! Heja heja!!

Ska väl fixa iordning mina Special K och mackor, mums mums.. =/


Puss på er!

 

 

 




090909

Hejsan!!

Då har man varit ute på promenad med syrran då. Gick runt i kvarteren och tittade på hus. Finns riktigt fina, mysiga ställen, samtidigt som det finns riktigt fula hus!! Undra om det var rea den dagen som vissa var ute och köpte färg till huset... =/
Väl hemma igen så hängde jag upp lite tvätt och ska snart sätta igång med maten! Blir lasagnette idag. Vet det är pasta i men är såå sugen på det! Mums mums..

Hur har eran onsdag börjat?


Puss puss..

 

 


Hjärnsläpp...

Hej hej...

Får alltid hjärnsläpp när jag ska skriva en rubrik. Kommer på en precis innan sen när jag ska börja skriva är det borta! Nu kom jag på en som jag kunde använt, "Kvällsmat".
Iaf.
Äter kvällsmat för övrigt. Ölkorv och vindruvor, en så grym kombination på kvällen. Jag är som min mamma, vi har små konstiga saker för oss och som vi stoppar i oss på kvällarna, haha. Hon kommer ju också hem från jobbet sent ibland.

Nu måste jag lägga mig, måste komma upp i tid imorn så jag kan kolla på Idol som min lilla box har spelat in åt mig. Wohoo.. Kommer bli kuligt. De är ju dom första programmen när alla gör bort sig som är kul. Längtar!!

Natti natt.
Har ni sett första avsnittet av Idol? Vare kul?


Puss puss..

 

 


Inspelningsbar...

Tjohoo...

Då var det tisdagmorgon. Är fortfarande morgon va? Jo det är det. Jag gick iofs upp halv 9, helt chockad. Jättetrött var jag men är man kissnödig så är man då måste man upp. Haha.
Sen var jag sugen på att se Roast på Berns som min söta inspelningsbara box hade spelat in åt mig när jag var på jobbet. Jippi! Det funkade! Så det blev frukost och Magnus Betner. Haha. Love him.
Var meningen att jag skulle klippa gräset idag med men icke då, hihi. Blöt i gräset ju! Inte bra inte bra. Så får bli att sitta inne och kika lite på töntiga såpor. Våra bästa år! Hahaha..

Vill påminna om att Idol 2009 börjar ikväll klockan 20:00. Gissa om boxen är redo? Yes! Haha. Skitbra ju. Tror att jag och min inspelningsbara box kommer få ett bra liv ihop i höst!

Nu ska jag bara ställa in mig på att jag har 3 dagar att jobba denna veckan sen är jag ledig i 5, wohooo...

Hoppas allt är bra med er!?!


Puss puss!!

 

 




Försäljare...

Det måste verkligen vara världens sämsta jobb. Att vara försäljare. Med tanke på att det i det stora hela är väldigt "hatade". Såg en bil på parkeringen vid Coop när jag skulle handla. Min första tanke var "Fan, hur ska jag komma förbi dom?"
Klarade mig på vägen in iaf, haha. Måste verkligen vara jättetråkigt och stå där dagarna i enda och fråga vad folk har för mobiloperatör. För det var vad jag hörde när jag var på väg ut, "Vad ringer du med för operatör idag?" Skit du i det tänker man då! Haha...
Ja ja, jag tittade aldrig åt han, dom är inte värda en sekund av mitt liv. Har en ny mobil med ett nytt abonnemang så. Orka berätta det för dom. Ovärt!

Ska snart göra mig lite lunch, blir majskolvar idag! Mums. Kanske inte jättebra middag men vafan. Har verkligen aldrig någon lust att laga mat. Såå tråkigt!
Har ni några bra tips?? Enkla, snabba, goda middagstips? Helst utan ris, potatis, pasta, helst iaf.


Puss!!

 

 


Måndagmorgon..

God morgon...

Har ni sovit gott?

Det är så skönt med sovmorgon, även om jag gick upp innan 9. Har lite och göra. Handla, måla hyllorna som jag började på igår. Sen ska det ju lagas mat innan man ska till jobbet. Urk. Ska börja dagen med 2 timmar möte också. Blir kuligt.

Nu har man fått i sig frukost iaf. Blir till att ta tag i målningen tror jag..


Puss puss...

 


Kalas...

Hejsan hoppsan...

Nu är man hemma igen efter en härlig söndag!
Åkte ju hem till mamma för att äta upp resterna från kinamaten, mums! Alltid lika mysigt och vara hemma hos mamma!
När vi kom dit så kom Kjell efter ett tag, han hade nämligen med sig en sak till Tuva. Lindis och Tobbe hade köpt en ny 4-hjuling till Tuvis, det var något fel på den som dom hade fått den billigare och Kjell hade då fixat den åt dom.


Tut tut...

Tobbe fick springa efter och agera "broms" om det skulle behövas. Hahaha..
Han sprang och sprang.. Bra med motion!

Senare så åkte vi till Hilli och firade henne. Satt ute på altanen och hade det gött och åt kakor och tårta. Mums! Riktigt skönt var det att sitta där. Gosa med Lilleman med. Han är en ängel!! När man har han hos sig så vill man bara äta upp han!! Det är enda gången som jag blir sugen på att skaffa en kotte, annars kvittar det precis. Är inte så mkt för barn annars, tyvärr kanske jag vet inte. Man vet ju aldrig vad som händer i framtiden.

Provade mosters spikmatta med senare på kvällen. Ont gjorde det men skööönt var det också. Ska verkligen skaffa mig en egen. Kan vara bra för min rygg. Nice nice nice.. Får nog dra iväg en sväng på fredag och kika lite i Skövde.

Sitter här nu och tittar på Den utvalde. Har redan sett filmen men huvudrollen är ju rätt snygg så kan ju kika lite ändå. Hihi..

Hade nog något mer och säga men minns inte det nu, haha.


Puss så länge iaf. Skriver nog imorn igen...
Puss!

 


Ont..

Godmorgon!!

Var en toppenkväll igår. Var ju hemma hos mamma och fick kinamat. Så hiiimla gott!! Bosse gjorde med en kinarätt med strimlad biff med purjo, den var också jättegod men blir svårt och toppa morsans när det är den man sett fram emot, haha. Efter maten fortsätta mamma och Bosse självklart på kina-temat. Blev friterad ananas och friterad banan med vaniljglass och syrup. Tog lite glass jag, är inte så förtjust i varma frukter. Och bra är väl det, friterat är ju inte något man borde äta eller hur.
Sen döck vi ner i soffan, sååå skön. Kollade på Nina Frisk, rätt okej film. Efteråt så åkte jag och hälsade på hos moster, Josse var där så blev en lite sväng där med. Satt och tjötade med dom ett tag, fick lite chokladpudding, hihi. Mums. Satt med Lilleman ett tag, busfrööö. Han är bara så underbar!!
Sen var det bara att åka hem och nana.

På vägen hem så kände jag av det som hade gjort lite ont i bakhuvudet. Smärtan växte mer och mer under kvällen. Gör ont när jag vrider på huvudet, smärtar upp i bakhuvudet på mig. Riktigt jobbigt. Speciellt när man skulle kolla på vägen när man hamna i olika korsningar. Men gick bra, bara och vrida på hela kroppen så gott det går istället. Hihi.

Får hoppas det går över snart!

Nu ska vi se vad som händer idag då. Blir väl till att åka till moster igen eftersom hon fyller år idag! Undra vad man ska köpa med sig? Hmm.. Ja ja..

Ha en fin dag!
Grattis till moster såklart!!


Puss..!

 


Barnens dag...

Tjena!!

Idag var det barnens dag i Skara.

Åkte med syrran, Tuva och Elvira in. Vi gick en liten sväng och kika fram tills det att jag skulle till frissan. Var så gött och sitta där och bra blev det med!! Ska lätt gå dit fler gånger.

När jag kom därifrån så gick jag till Nockes där syrran och co satt. Hade tillkommit några stycken, som Josse, Krille, Neo, Maria, Henke och Liam!! Hahaha. Blev lite fika där. Mums. Trist bara att dom är så jäkla långsamma där. Men blir nog fler gånger man går dit eftersom dom hade bra öppet tider.

 

Sen gick vi lite på en mini medeltidsmarknad dom hade bakom gamla biblioteket. Hade så himla fina fårskinnsfällar där, MYS! Vill ha!!
Fanns även en fakir där som skoja och grejsa lite som vi stod och titta på ett tag innan vi åkte hem igen.
Satte igång diskmaskinen med en gång när jag kom hem så den ska hinna klart innan jag drar till mor. Ska bli så gott med mat!!

Nu ska jag lägga upp lite bilder från dagen...

Mums mums med sockervadd, kanske inte bästa jackan att ha på sig?


Fun Slide! Elvira och Tuvis åkte, hade gärna gjort det jag med, haha. Askul ju!

 

Fakiren. (Lik Jonas Gardell?)  Medeltids Tuva.

 

Nu ska jag snart dra mig.

Puss!!

 

 


Grottmänniska...

Tjabba igen!!

Nu sitter jag äntligen i soffan, känns som jag inte kommer göra mkt mer ikväll. Kommer slockna tidigt med så.

Har duschat och bäddat sängen, kommer bli så skönt och lägga sig sen! Behövde verkligen en dusch med efter min neandertalar-middag, hahaha. Kände mig som en riktig grottmänniska. Gissa vad jag åt? Jo, revbensspjäll. Mums vad gott det är. Var ica som hade lagat det åt mig, hihi. Klockren fredagsmiddag. Kanske inte så vitaminrik men. Hmm, fiberrik? Nää, men proteinrik! Hahaha... Ja ja ja..

Händer inte mycket här annars, precis så som jag vill ha det.

Ska till mamma imorn med vid 17-18 för mat, har ju beställt mormors-kinamat som jag berätta om va. Ska bli så gott! Mys med familj, looove it. På tal om det, får nog skicka ett mail till systra, tror hon tappat tråden lite. Vill nog allt åka dit snart. Vi snackade om en systerdag i Götet i oktober nångång, vi tre systrar. Kan bli kul. Vi får la se. Hihi...


Puss puss...

 

 

 

 


090904

Goddag!!

Hur står det till idag??

Här är det bara bra. En ganska seg dag på jobbet idag. Men vad gör det nu? Inget, för det är heelg! Regnar gör det även idag, igen! Men vad gör det? Inget det heller, hahaha. För jag ska bara ha det gött och ligga på soffan och mysa med godsaker och levande ljus.

Åkte och handlade efter jobbet, såååå osmart. Ska aldrig mer handla på fredag på ica i den här stan. Är mängder med folk, fult på parkeringen och p-huset. Gamlingar som ska gå vid parkeringen så man får stå och vänta halva dagen för att få åka ner i p-huset. Trött man kan bli. Gick ganska snabbt ändå, skulle ju inte ha så mkt. Sen var det bara att åka hem, packa in i kylen och sen kika lite på tv och dator. Nu får det bli att bädda nya sängkläder och sen duscha. Sen är ju hela denna fredagkvällen räddad. Underbart!

Imorn blire frissa med, ska bli så gött. Får se hur man ser ut sen, hahaha. Har inte riktigt listat ut hur jag ska ha det. Får se om hon får någon bra idé när jag säger vad jag tänkt ungefär. Hihi.


Puss så länge..

 

 

 

 

 


Regn, städ och mys...

Halloj!!

Denna dagen började också med att jag blev förbannad! Haha. Senare på dagen dock så blev det tvärtom. Har haft så sjukt roligt på jobbet idag. Älskar fan mina arbetskamrater. Hahaha. Kan va så att jag var väldigt övertrött med. Efter jobbet så möte jag Josse och Hilli vid Pressbyrån och tog en glass. Tro fan att det började regna då. Sen blev det att gå till ung.mott, alltid lika trevligt och sitta och snacka med dom där. Väldigt trevliga är dom. Jag och Josse var ju lagom övertrött med och flumma. Haha.

Sen hade hon bråttom iväg och jag var tvungen och ta tag i städning, så blev till att åka hem. Åt lite sen blev det städning!! Var skönt och få plocka iordning lite. Känns skönt när det är över. Imorn blire till att byta till det nya sängkläderna!!

 


Va tycks?

Såg förresten ännu en reklam på tvn, Comedy Fight Club!
Vet inte riktigt vad det är men stod en massa kuliga komiker med. Bl.a Kodjo, haha, han är ju bara så rolig. Han är en av programledarna i Morgonpasset i P3. Lyssna på dom där. Riktigt underbara är dom alla tre.

När jag ändå är igång med bilder så ska ni få fler.


Fönsterfilmen. Från insidan.


Från utsidan.

Nu har jag gjort popcorn här och ska krypa ner under filten och mysa framför tvn. Är snart Du är vad du äter och sen Lyxfällan!! Underbar kväll kommer det bli. Regnar ute fortfarande också vilket gör det lite mysigare. Har självklart tänt en massa ljus med. Hihi. Man får göra det så mysigt man kan när man är själv och jag njuter massor.


Puss puss!

 


Långpromenad...

Hejsan!!

Då var ännu en dag över!
Var en ganska kass dag på jobbet faktiskt. Var på dåligt humör, eller blev väl. Och det fortsatte under hela dagen. Urk!
Efter jobbet åkte jag till min syster för att äta, mums. Fiskgratäng blev det. Mamma kom med på middag. Sen i helgen har jag beställt mat hos mamma, haha. Längtar så efter "Mormors Kinamat", det är det vi kallar det iaf. Världens godaste. Är som en gryta med kött, bambuskott, ananas, morötter, vattenkastanjer och lite annat smått och gott, så äter man det med ris och jordnötter på!!!!! MUMS! Längtar sååå...
Efter middag så var det dags för promenad. Fick bli i elljusspåret eftersom vi inte ville vara förlångt hemifrån ifall regnet skulle komma igen. Blev två varv iaf, varav vi sprang upp för tre uppförsbackar varje gång. Hahahaha. JOBBIGT! Sen gick vi en liten sväng i samhället med och kikade runt lite. Kom upp i lite mer än 9000 steg! YES!!

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Blev inte mkt tid hem, var bara att plocka ur diskmaskin och vika tvätten. Sitta ner och äta en macka och nu blire sängen. Är ju iaf torsdag imorn, börjar närma sig helgen! Underbart.

Natti natt på er söta!!
PUSS!
 


Påminnelse...

Heeej..

Såg på tvn nu att Lyxfällan börjar på torsdag, missa inte det!! Ska själv komma ihåg det. Hmm... :) Jippi!!

 

Blev en dag full med saker. Min kusin ville jag skulle komma till henne direkt efter jobbet. Hihi. Kan inte säga varför.. Får bli en hemlis tills jag vet mer. Inte för att ni har med det och göra ändå. =P mohaha.. :) Vi satt ute i solen och hade det gött och röka och snacka. Lilleman vakna innan jag åkte med, guuuuuuullefjun. Den enda gången jag känner för att ha barn är när jag ser honom. Annars kvittar det precis! Han är bara så underbar!!! Efter att jag hade slitit mig från honom så åkte jag och plockade upp Louise som skulle till frissan. Tog typ 20 min så var hon klar, hahaha. Beställde jag en tid med, ska bli så gött! På lördag 13:30 tror jag det var. Hihi... Ska bli så skönt och få lite frisyr igen! När jag kom hem sen satte jag på tvättmaskinen och tvättade mina nya sängkläder som jag köpte igår. Weiiee... Sen var de dags för diskmaskinen och även jag fick en dusch. Gött gött...!

 

Nu sitter jag och tittar på en dokumentär som heter Åttlingmammans otroliga liv. Hon hade hämtat 2 av sina barn och var på väg hem med dom. Dom sitter inne i bilen och filmar henne och hon pratar lite och så, sen börjar det blixtra, kamerablixtrar! Helt sinnessjukt!!!! Papparazzi!! Dom var överallt. Sen när hon kom hem och chauffören skulle ställa in bilen i garage och sen stänga porten så försökte fotografer och journalister öppna den och ta sig in. Helt sjukt! FYFAN!!! Jag hade blivit så otroligt förbannad. Hatar såna giriga jävlar. Är det verkligen värt det? Stackars människa som får utstå sånt. Usch!!

 

Såg även på reklamen ännu en gång att Svenska Hollywood-fruar börjar 14 sept. Blir nog kul och se, får nog ge det en chans iaf.

 

Nu ska jag mysa vidare i soffan.

 

Puss puss...!!

 

 


RSS 2.0