Sov så sött..

Natti natt...
Nu ska jag sova :) pallar inte skriva något egentligen hihi =P har varit en ansträngande dag på jobbet så, sorry ;) hihi... ska ju försöka komma upp i tid imorn med, mamma ska ju stå för frukosten så ;) det vill man ju inte missa :) nu svimmar jag snart av utmattning ;)


sov så gott...


ciao och puss... (L)


Frieri...

hade jag inte redan hunnit sminka mig så hade jag storlipat nu..
gick in på morgonpasset i P3´s hemsida för att kika lite, där stod det frieri i direktsändning... oh va spännande tänkte jag, men osmart som jag är så lyssna jag!! jag kunde väl för fan räkna ut med röööva att jag skulle börja lipa?!?! det var såå himla gulligt.. killen i frågan var med för att önska en låt, men ville även ställa en fråga till sin tjej, så radiofolket ringde upp hans flickvän som då var på jobbet. killen bad henne komma ut, för han befann sig en bit bort, åååhhhh redan då höll jag på att dö av att hålla tillbaka tårarna ;) så hon i ena luren, han i andra, så hör man hur nervös hon när hon försöker se honom, väl framme får hon en stor bukett med blommor, sen säger han att han vill fråga en sak, varav hon brister ut i ett, vad ska man kalla det, glädjetjut ;) sen friar han!!! åååh, börjar nästan lipa bara av att skriva om det... Grattis till er vilka ni nu är :) supergulligt gjort!! Kronprinsessan och Daniel släng er i väggen! =P hihi...


ciao och puss... (L)

Tänker..

sitter här och tänker lite över lite allt möjligt..
sitter här framför tvn och kollar lite på tv, dom visade vädret. då börjad jag genast tänka vad det måste vara lite meningslös. asså jag kan ju nästan själv räkna ut vilket väder det ska bli =P sen att han kan sveriges landskap och åt vilket håll öster ligger är ju en sak. sen är dom ju gryma på fina uttryck, kanske på olika namn på moln! woohoo, duktigt... men vädret, de kan ju bli precis hur som helst, tycker det brukar vara 50/50. sen kan man ju kolla lite väder inför helgen, för att lura sig själv, ser det ut som att de ska bli sol, då lurar man sig själv att det ska bli det, sen vet man ju inte, är ju inte så att man ligger kvar i sängen en hel dag för att det regnar ute. ta dagen som den kommer!! =P hihi.. så de så ;)

sen kom jag och tänka på våran stackars svenska kronprinsessa! hon kan fan inte ha det kul nu, fast hon är nyförlovad. men är man kunglig så är man, då får man väl räkna med det, och dom har ju på sätt och vis samlat sina krafter inför detta i 7 år eller vad det var! vilket jag tycker är bra!!!! ett steg för mänskligheten. palla att alla ska gifta sig efter ett år, då menar jag kändisar i allmänhet. varför?? har man starka känslor för varann så borde dom ju finnas kvar efter många år också. tycker människor borde lära känna varann riktigt innan man tar ett sådant steg och det gör man inte efter ett år, sen till vis del skulle tror jag inte man kan lära känna någon helt någongång men helt klart att man lär känna varann bättre och bättre för varje dag, vecka, månad, år ;)

dags för mig att äta frukost nu, innan top model 2 börjar hahaha :D 2, är ju jättelänge sen det gick haha, men men kuligt är det :)


ciao och puss.. (L)

Nattglass :)

TIPTOP
sitter här och äter tiptop och tittar på NCIS, såå bra :)
borde egentligen gå och lägga mig, man vet ju aldrig vilken tid snutten väljer att ringa ;) hihi..
älskar och höra hans röst på morgonen :) så mysigt...

snart är det heeeelg :) underbart..
ska ha utbildning på jobbet imorn så kommer nog gå ganska fort faktiskt :) kommer bli kul..
idag hade jag lite kul med hihi... roade mina stackars kollegor =P dansade lite till Linda B - jag ljuger så bra, eller vad den heter =P hihi.. men var ju fler som hängde på dansen så, så illa kunde det ju inte varit hahaha ;)

nä nu ni mina kära läsare ;) haha.. nu ska jag tvätta mig i facet, sen bôrsta tändera och bädda ner mig i sängen :) önskar så min tv kunde funka i sovrummet, eller tvn fungerar men inte boxen, morr! =P


ciao och puss.. (L)

dags att gå till jobbet...

oj så skoj...
ska försöka komma dit lite tidigare idag, så dom kan skriva i mina a-kasse papper... palla att dom aldrig är på plats när jag gått dit... har gått till henne 3 ggr, men aldrig har hon varit där, så idag får ni hålla tummarna :D hihi..
urk, är helt seg, får nog sätta på lite skön musik så blodet sätter igång i kroppen =P hehe..


ciao och puss.. (L)

Godmorgon Sverige!

god morgon gott folk...
då satt man här igen :) blir inte så länge nu dock... ska ju iväg och handla så :) får nog kolla till mina tillgångar först bara hihi :) löning imooooooooooooorn :) fyfan va gött det ska bli.. och bara två arbetsdagar kvaar :) kan ju nästan inte bli bättre :) fredagen brukar ju bara försvinna så :) ska till mamma och gå promenad och sen sola :D fyfan va gött det ska bli, inte för att jag får nån färg men :P gött och ligga där lite iaf :) sen blire hem till snutten :D sen skynda sig i säng så det kan bli lördag hahaha :) ska bli såååå kul, längtar hela tiden :) man skulle bli lyxhustru :) det vore nåt =P hehe...

nää, dags för mig att skynda på lite :)


ciao och puss... (L)

Över, äntligen över...

denna arbetsdagen har varit blandad...
den har varit riktigt seg, samtidigt som det har gått riktigt fort ibland :)
har varit på viktmärkningen som ni kanske känner till nu, urk, dödens mekka =P hahaha... jobbade tillsammans med anna vilket var en räddning på ett sådant ställe... vi har snackat allvar, vi har varit förbannade, vi har skrattat så vi gråtit, vi har sjungit, kört hejarklacker =P hahaha... lite gott och blandat helt enkelt =P så är lite trött i huvudet nu, vill bara lägga mig.. vi snacka om Never Stop också, att vi båda hade det hemma i skåpet och jag var jääävligt sugen på att öppna den när jag stod på jobbet, men nu när jag väl är hemma så känner jag inte för det direkt, vill bara sova :) och det är vad jag tänker göra nu. borsta lite tänder, tvätta bort lite smink, ställa klockan, sen soooova :) gud va gött det ska bli :) längtar nu hihi..


ciao och puss... (L)

Mästerkocken i mysbrallor :)

fyfan va gött det blev :)
att laga mat i ugnen är ju mycket godare än att steka det, och nyttigare är det också :D
jag tog bara en laxfilé, kryddade den med citronpeppar, svartpeppar och salt, ringla över lite olivolja sen swish in i ugnen på 175 grader i ca 15 min. svinenkelt och gooott :) fick bli minimajs och vatten till hihi :) men man kan nog göra en god sås av creme fraiché och lite kryddor och dill, gräslök att ha på :) med ris eller kokt potatis till :)
varsågod där fick ni lite middagstips :) hihi...
på tal om "ni" ibland blir jag så nyfiken på vilka som läser min blogg :) så vill ni stiga fram så lämna gärna en kommentar :) hehe..


ciao och puss.. (L)

Spänning i köket...

idag har jag försökt laga till något nytt till middag :) får se hur det går, den lilla laxen ligger inne i ugnen nu :) blir spännande, har aldrig gjort något "kött" i ugnen förut, förutom kasslergratäng men det är ju som vilken gratäng som helst :) hihi... hoppas det funkar nu, så man kan skryta med att man lärt sig något nytt hihi :D
nu ringde klockan..


ciao och puss... (L)


Bertan...

hahaha, bertan karlsson..
sitter och tittar på Efter Tio med Malou på tv, och om man tänker eftersom så kanske man vet i bakhuvudet att det är fettisdagen idag :) vilket betyder semlor! =P och vem är mer känd för semlor än bert hihi....
nu äter dom iofs inte semlor utan pratar mat på lasarett och prostata =P ja ja...
nu sitter mamma och tjötar i telefon med.. hihi...

dags och göra nåt nu kanske...


ciao och puss... (L)

Segt...

det var riktigt segt att komma upp imorse.
älsklingen ringde mig strax efter halv nio, då var jag knappt människa. sen låg jag och snozza lite hihi :D så kom upp vid 9.10 då var det bara att ställa sig och diska, urk. var ju inte så hungrig när jag gick upp så, lika bra och ta tag i det =P värre blev det när dom börja snacka mat och desserter på Morgonpasset :O då började magen ropa på mat, men när jag äntligen var klar med disken så var magen lugn igen :S fattar inte men har inte varit direkt hungrig sista dagarna. var aphungrig igår när jag kom hem, fattar inte =P brukar va hungrig när jag går upp tidigt eller på jobbet, men nu så är det nåt som inte stämmer, får väl se hur det blir på jobbet idag. får kanske ta fram nåt ur frysen med =P måste väl laga mat varesig jag vill eller inte =P :)


ciao och puss så länge (L)

Vem vill inte ha nattbesök?

jag vet att jag vill iaf :)
och idag är det min mamma som står på tur :) hihi... som vanligt på eftermiddagsveckan så kommer hon förbi på en kopp te :) blir även, kallt hårdkokt ägg, ölkorv, knäckebröd med skåne leverpastej :D muuums... ska bli sååå gott :D är vrålhungrig, har ju fan skärpt till mig på jobbet idag.
första rasten blev tre riskakor (luft) och vatten, andra rasten blev som vanligt special K med banan och sista rasten blev det apelsin på :) hihi.. jag tycker jag skötte mig iaf :) och det är det ända som räknas för mig iaf :) hihi...
nu ska jag tvätta mitt face sen får jag nog förberedda innan mamma kommer :D hade fan behövt diska men orka göra det nu =P nooot..


ciao och puss.. (L)

finns så mycket man vill göra och säga...

... som man aldrig gör.
frågan är ju egentligen varför man inte gör det? är det för att man är konflikt rädd? tror för min del är att jag inte kan kontrollera mig själv om jag bli arg. skulle jag påbörja en diskussion så skulle den nog bara balla ur. finns så mycket man skulle vilja säga till en del folk. ibland skulle man bara vilja att dom fatta nån liten vink. jag tycker bara att folk borde ta vara på det man har i livet och sluta tänka på det som varit, fan kolla framåt! att låsa fast sig vid vissa saker gör inte livet enklare! man är ju självklart ingen ängel själv, så kommer det alltid att vara. men man försöker iaf, mer eller mindre =P man försöker göra det man vill i livet, sen att andra har andra tankar det är klart, folk kan tycka att man inte gör nåt med livet osv, att man är en loser som jobbar på arla typ.. men en sen, orka bry sig om andras liv. jag tjänar iaf mina egna pengar, jag är lycklig tillsammans med min andreas och jag har min egen lägenhet, jag har en underbar familj jag älskar mest, och jag har mina vänner. sen är det klart man kanske har växt ifrån sina vänner, man skapar egna liv och saker och ting blir inte alltid som det har varit och fyfan va tråkigt om det vore så jämt.. =P allt är på gott och ont.. man börjar ju se att vännerna runt omkring blir äldre haha :) får lite panik ibland. som min lilla kusin som bara är ett år äldre än mig, hon har ett riktigt svensson liv och det passar henne som handen i handsken :D hihi så söt, hon har sin lilla busunge Neo, hon har krille som hon är förlovad med, dom har deras radhus, vovven, kissen och volvon :D o även en lite husvagn :D haha.. :) underbart... känns som det börjar bli dags för att starta sitt liv nu, på nytt :D
nu menar jag inte att skrämma upp min älskling med att jag vill ha barn o hund och hus hahaha :D men känns verkligen som att man har gått över från ungvuxen, till lite mer vuxen hahaha, eller nåt =P

nu orkar jag inte skriva mer :) men var skönt att skriva av sig lite :) tänk över era liv nu, och lär er av andras erfarenheter :D


ciao och puss... (L)


Göteborg!

here I coooome :) eller hmm, here we come ;)
fyfan va kuuul :) på lördag åker vi till Göteborg jag och snutten :) ska bli så skoj :) längtar massor haha.. men är väl mest för att jag är så sjukt shoppingsugen :) kommer förmodligen inte hitta någonting men skit samma :D hehe.. blir väl iofs jag och syrran som går runt på stan men :) älsklingen är nog glad om han slipper :) som tur är så har hans polare precis flyttat dit så :) då har dom lite och göra säkert :)
på kvällen ska vi vara hemma hos syrran i Lilla Edet (utanför i skogen iofs) och mysa :D kommer bli kuligt kuligt.. :)
och för er som inte varit i Lilla Edet eller som inte vet vart det ligger eller som tror att det endast är kända för sitt dasspapper så ska ni nu få ett smakprov av deras musikkultur :D


grym va?! ;)



ciao och puss... (L)

Morrn morrn..

då var det måndagmorgon igen...
lite trött i ögonen är man hihi... snutten ringde och väckte mig tjugo i nio :) hihi så söt :D
men nu ska jag ta tag i morgonen och äta lite frukost :) mums...


ciao och puss.. (L)

Knappnytt...


haha så bra :) har man inget liv så :)


När kungen är här, är festen här!!!

allt som det ska igen..

haha jag som var lite ivrig bara :)
nu är allt på plats verkar det som..
men jag är fortfarande lika uttråkad och rastlös.
kanske ska byta lite sängkläder eller nåt, göra nån nytta :)


ciao och puss! (L)

nåt har hänt...

av någon konstig anledning så funkar inte länkarna längre.. får kika med min lilla egna bloggexpert tereze sen :D hahaha... sorry, får hoppas dom fungerar snart.. :)


ciao och puss... (L)

Visa hattarna!


hahahaha.... så bäst detta klippet!!

28 veckor senare...

sååå äcklig film! se den INTE!!
var den vidrigaste filmen jag någonsin har sett...
mina polare brukar bli äcklade av Saw filmerna och lite sånt, själv somnar jag i dom, men denna!!!! fyyyfaaaan! aldrig mer.. mådde så grymt illa, kan ha varit för att dom filma så konstigt med, bara ryckte och blinka och spruta blod och lite allmänt hysteriskt, men mådde verkligen illa, hade kunnat spy om det vore så... :S
nu är den iaf äntligen slut så nu kan jag lugna ner mig och duka fram snasket hahaha :) dipp och chips och sånt mums.. :)
undra vad man ska hitta på nu, är snillet snackar på tvn, verkar sådär... hmm..
får se vad jag hittar på, kanske kommer nån film snart på tvn :)


ciao och puss... (L)

underbar dansare!!

Robert Muraine!!!! I loooove him!!!
han är så jävla skön dansare asså :) he´s the best!!
nää men här ska ni få ett smakprov så vet ni vem jag menar!!


NJUT!!!


nu kanske jag kan berätta lite snabbt om denna dagen..
vi åkte iväg till Lumber och Karle för att äta mat och kolla på mormors / morfars utställning..
var där vid halv ett eller nåt och gick runt och kika lite, så otroligt fint på det hotellet asså :)
hälsa på lite folk, sen blev det tre-rätters! MUMS.. det är ju alltid en speciell smak på restaurang mat men det var gott iaf :D sen ville snutten hem och tur var väl det hahaha, kom ju så mkt folk så han hade väl dött annars =P stackarn... träffa tant lila, min ena moster :D haha det var mysigt, var så himla längesen jag träffa henne och sofia sist så :) det var trevligt, och så massa vänner till mamma :) det var också kul :) sen kolla vi på resten av utställningen sen åkte jag med syrran och dom hem.. var hemma vid fem tiden som ni kanske såg på första blogginlägget efter det :D

nu sitter man här själv och undrar vad man ska göra med kvällen, blir snart en cooola och nåt mys framför tvn.. har ju en film jag borde se så kanske blir det :D tror den hette 28 veckor eller nåt, dagar kanske =P vem fan vet.. orka..


ciao och puss! (L)

spela spela....

nu har jag köpt spel :)
fan va kuligt :) kanske man har nåt skoj och göra när man är uttråkad och själv :D
Backpacker 3 (DVD) och Vem vill bli miljonär (DVD)


köpte hela serien med Skrotnisse och hans vänner med!!!
ett sånt underbart program :) det är nostalgi det :) hihi..


dom säljer ju ut massa saker på Ginza för nästan ingenting :)
underbart kul och shoppa där :) mycket bra. och sakerna kommer direkt hem i brevlådan med, kan inte bli bättre :D stor tumme upp för er!! :D

variation!

ärligt, vad är det för fel på mtv på helgerna?!
dom kör ju samma program hela tiden! denna helgen har det enbart varit rob and big, och min kära pojkvän ÄLSKAR rob, tycker det börjr bli lite tjatigt själv men... kom hem nyss efter att ha varit borta hela dagen typ och gissa vad det är på tv, rob and big, orka!!!! nu hitta jag nåt annat, I survived a japanese game show?!?!?! vad fan är det för fel på min tv idag =P är det sån här skit man ska behöva se en söndagkväll... hahaha... det är ju inte sant, får nog gå in och kolla på sköna klipp med Katrin Zytomierska (sorry om jag stavat fel nu) haha hon är min idol asså, bästa bruden nånsin :) hon är bäst... haha.. gillar fan färgstarka tjejer asså, som verkligen kan stå upp för sig själv :D underbart..!! go girl :)

nu ska jag gå in och kolla efter kuliga spel som jag kan köpa :D hihi.. skriver mer om dagen sen... :)


ciao och puss!! (L)

Snö!

det var jävlar va det snöade igår kväll/na tt..
satt hemma varmt och mysigt i soffan igår kväll, DÅ helt plötsligt fick Andreas för sig han ville ut och gå, jag tänkte: hm, ja varför inte. jag kollade ut och väldigt snabbt ångrade jag mig haha =P fyfan! snöa ju som bara den. men som vanligt gav han sig inte. då tyckte  han vi skulle åka nånstans, åka vart tänkte jag, hmm. var ju på min hemmaplan så. då slog jag ihop åka någonstans med att komma ut och ta frisk luft, då blev det ju självklart kusinen :D hahaha.. tjöta lite med henne och sagt och gjort så var vi där :) kan ju påpeka att klockan var en del, kanske runt tio tiden. vi den tiden låg det säkert en decimeter snö ute, MINST. när vi var hos jossan så dök vi ner i soffan och tjöta lite :) mys mys.. alltid myspys hos henne :) hihi... vi tog ju självklart frisk luft och sen spela vi Vem vill bli miljonär! var faktiskt kul :D får nog gå in på nätet och se vad det kostar :) hehe.. går ju o spela själv eller upp till 4 spelar :D riktigt kul iaf :) prova det! :)

ja ja, nu ska jag hoppa in i duschen, orkar inte sitta här och lyssna på alla som plogar ute. jaha nu ringer kyrkklockorna med hahaha och andreas snarkar =P urk... hihi..
hörs ikväll då jag kommer hem från Lumber och Karle :)


ciao och puss (L)

Tillbaka...

äntligen var man tillbaka igen efter lite datakrångel =P

mitt internet la ner för ett par dagar sen och jag kunde verkligen inte fatta var det var, mycket irriterande. blir så otroligt trött på sådant. så jag grejsa och grejsa i några dagar för att försöka komma igång men gav upp ganska fort, var ju trött och grinig från jobbet redan så orka hålla på med sådant, kunde ju iaf gå in via mobilen på msn så :) bloggen fick vänta lite.

men så igår så fick jag för mig jag skulle öppna mina räkningar och fixa iordning dom så man slapp tänka på det och då helt plötsligt så fanns det två brev från glocalnet :O gissa vad som stod i det ena. Jo, Förändring av din uppkoppling, grattis Carolin att du är så bright och öppnar din post! hihihi.. så var ju helt och hållet mitt fel så inte konstigt det låg nere.. men nu är det fixat efter lite om och men :) hihi.. älsklingen fick ringa till kundservice eftersom vi inte fick igång det ändå men :) ordnade sig ju till slut som tur var :) Tack Älskling!

minns inte när jag skrev sist men, har inte hänt så mycket förmodligen.. :) Tezz kom förbi en liten sväng i torsdagskväll :) hehe, kom typ halv sju hahaha... vi fick nåt litet cp-ryck, var ju inte svårt och övertala henne och komma hit hahaha, hon blir ju så glad då hon får köra bil så =P hahaha... var likadan då jag tog körkortet med så :) gillar fortfarande och köra bil men, börjar ju tänka efter då man gör det och inte lite mer, åker ju inte i onödan någonstans hehehe :)

helgen bjuder på mys med älsklingen iaf :) han kom igår och fixa nätet hihi sen åkte vi och handla mys till helgen :) så ikväll blire vitlöksbrööööd och god mat :D hihi... :) vet iofs inte vad som händer under dagen än men :) ska väcka honom snart ;) hihi.. då blire mysfrukost iaf :D med ägg och färsk frukt och sånt mums :D blev mätt bara och prata om det :O hihi brukar ju bli tvärtom annars.
jag och may-britt har pratat mat på jobbet i veckan haha, båda har blivit ashungrig, hihi. började dregla nästan =P inte bra, på jobbet då det är flera timmar kvar tills man får gå hem då ska man inte prata mat :) hihi..

imorn blire niiiiice mat :) då ska vi åka till bosses jobb, Lumber och Karle i Kvänum :) hihi. där ska vi äta goooott och gå på vernissage :) lilla mormor ställer ut sin tavlor och även några av morfars gamla :) gillar inte konsten så men mormor är så söt :D hihi, när hon står där uppklädd och gullig och folk kommer fram och frågar saker och sånt :) hon lyser upp som en liten sol hihi :) nu kanske det låter konstigt men, min mormor är inte som alla andras :D min mormor är bäst och skönast med sin svengelska :) och hon har helt klart sin egen klädstil och absolut inget ont i det, för hon är grym :D haha, hon går sin egen väg, man borde lära sig mer av henne :D hon har ju haft ett riktigt äventyr till liv :) föddes i hongkong och då var hennes pappa lett och hennes mamma tysk haha hur nu det går ihop men dom var ju på resande fot dom med, precis som mormor har varit. tror det var så att dom flyttade till canada sen, och att mormor börja på nån konstutbildning av något slag i göteborg där hon träffade morfar :) det är väl ungefär det jag vet :) och att mamma föddes i göteborg men reste runt mycket som liten, bodde i spanien stora delar av sina första år, undra om det inte tom var mexico dom var i med :) tills dom köpte sörbo skola i Lundsbrunn :D där min söta mormor bor nu och där kommer hon nog bo resten av hennes liv iaf, finns nog inget som kan ta henne därifrån :)

nu har vi haft lite historielektion med hehe... nu ska jag väcka snutten iaf :) hörs av snart igen förhoppningsvis :)


ciao och puss.. (L)

ny granne...

då har man en ny granne igen!!!

denna gången en under mig igen, är inte van vid det, har ju nästan alltid haft en granne under min lägenhet MEN dom har nästan aldrig varit hemma, denna gången tror jag inte att jag har samma tur =P redan gört grannen... kan ju iofs förstå att man hammrar och grejar precis då man flyttar, får se hur det blir sen. får hoppas det inte är nån gnällig hihi :) vill ju kunna spela musik och sånt precis som jag gjort innan :) hehe.. inte för att jag spelar så högt men kan va skönt att få öka volymen ibland =P
förstår inte varför folk flyttar in och ut här så ofta :S är det något fel på "mitt" hus/trappuppgång =P hehe.. tror det flyttat in och ut folk här kanske 7 ggr på 2 år som jag bott här, är det vanlligt?? men men har ju vart helt okej grannar så spelar mig ingen roll egentligen :D undra bara när lägenheten snett nedanför ska få en inneboende =P hehe.. intresserad? hehe.. ;)


ciao och puss!! (L)

Sjuk....

inte jag men i stort sett alla andra...
är väl bara en tidsfråga innan man själv sitter här och hostar och snorar och tar tempen =P
orka vara sjuk då, NOT... stackars lilla snutten bara hostar och snorar hihi =P så gåre när man säger att man aldrig är sjuk.. det gjorde jag med sen satt jag där med snorpapper och halstabletter och strax efter det en härlig urinvägsinfektion haha, säger det aldrig mer efter det, kanske har ett bra immunsvar, men sjuk blir jag, ibland! =P

seg idag med, ingen bra start på veckan :S vem vet snart sitter man väl här med feber och skit =P urk.. hihi...

dags för att göra sig klar för soffan snart :D gött gött...
sen får jag kanske ringa syrran en sväng om inte hon slår en pling =P


ciao och puss (L)

TV

en riktig tv-dag har det varit :)
har legat i soffan i stort sett hela tiden sen jag kom från jobbet hehe, sååå gött. var riktigt längesen jag gjorde det, synd bara man ska va så himla trött, somnar ju till och från hehe...
nu avslutar jag kvällen med att titta på familj annorlunda på fyran :D hehe.. bra bra.. lite ångest får man, urk =P palla så många barn, jag tycker ett är för mycket ;) hahaha...
när det är slut blir det sääängen!!! fyfan va gött.. har laddat med att öppna fönstret vid halv åtta och ställt in fläkten i sovrummet, så kanske inte vaknar i ett svinvarmt rum i natt...!!

ha det bäst :)


ciao och puss.. (L)

Saknar...

saknar min älskling!!
helgen gick såå fort :( vill ha dig här min snutt :)
och nu är du sjuk med stackare... hoppas du är bra imorn..

pussar på dig!!!



ciao och puss... (L)

Trött!!!

fyfan va jag är trött idag! helt sjukt.. urk, urk, urk....
sov gött i natt tills det att jag vakna strax innan 4, då var de så helvetes varmt i rummet att jag inte kunde somna om, sen ringde klockan då gick det mycket bättre haha :) sen var jag uppe vid fem och gjorde det jag brukar göra, sen dags för jobbet... riktigt segt, men gick ganska fort idag ändå, hände saker hela tiden så...

efter jobbet kom mamma, lill-malin ( = min styvsyster malin ) och hennes pojkvän, så åt vi lite macka och så..
sen hamna jag framför tvn, tittade lite på tv - mannen som talar med hundar, tills jag somna en minut eller två :) haha sen var det bara att hoppa in i duschen innan man skulle somna igen =P så nu sitter jag här nyduschad och fräsch :D hihi... ska nog värma lite mat snart :) mammas dillkött från igår, eller egentligen bosses :D haha...


ciao och puss!!! (L)

Promenadhelg :)

jopp, mycket promenad har det blivit...

minns knappt vad jag har skrivit i helgen men :) var iaf ute och gick med kusinen i 1½ timme i fredags och idag gick vi nog kanske en timme.. inte så bra koll men :) hamna ju hos syrran på en kopp te emellan :D hehe...
är lite kuligt att man har stegräknare på mobilen, så ska man följa den lite så gick jag/vi 8km i fredags och kanske 5 idag, har ju gått lite utan att det varit "promenad" med så :) men det har varit skönt som fan :) riiiktigt kallt idag bara om ansiktet, hade behövt rånarluva =P
kollade en snabbis på temp.mätaren nyss, fyyyfaaaan -11,7 grader, BRRR!!! inte normalt =P har ju varit vårväder sista tiden... usch.. men fint ute med massa snö iaf som inte töar bort med en gång... kan bara tänka mig hur svinigt kallt det kommer vara imorn när man går till jobbet halv sex... :S usch usch..
tur man sitter inne i värmen nu och har det skönt och trycker i sig massa polly =) hihi... mums!


kom och tänka på denna då! haha. det var längesen =P


annars i helgen såå har det bara varit lugnt,  har ju varit hos min lilla stackars sjuka älskling ;) hihi.. gullplutt!! har varit så himla mysigt.. åkte hem till hans tvillingbror och hans flickvän, där vi åt mat och myste framför melodifestivalen, som för övrigt är skit =P men var kul iaf :D vi hade ju typ samma åsikt om det så :) haha.. var trevligt iaf. busade med lilla Maximus vovven också :D såå söööt han är :)

nu ska jag mysa lite för mig själv innan det är dags för sängen =P
natti natt...


ciao och puss!! (L) älskar dig min prins!!! ses snart igen! (L)(K)

Soffliggare

Hej hej! Ligger här i soffan hos andreas:) han är förkyld å snarkar mer än vanligt så vid nio imorse la jag mig i soffan:) var american idol på tv så sova lite kunde man inte:p sen kom jag på om jag skulle testa på att gå in på bloggen via mobilen och det verkar ju funka:) Ska titta vidare nu. Hörs senare.. Ciao och puss... (L)

Alla Hjärtans Dag!

denna dagen känns lite konstig för mig, alla dagar borde vara hjärtans dag !?! =P
men nu är det så iaf och jag och andreas har ju egentligen redan bytt lite saker med varann, känns lite ovärt, jag ger hellre honom saker då jag känner för det, känns lite påtvingat, men tycker ändå att "ståhejet" runt det vara mindre detta året =P skönt det iaf.. orka liksom, ger ju bara ångest, både för dom som har och inte har någon!

sitter framför datorn hemma hos snutten nu, medan han står i duschen, hände inte mkt här, men hann ju skriva lite :D ingen nytta egentligen men =P kuligt tycker jag, var emot bloggning först men har blivit som en drog nu, vet ju att i stort sett ingen läser det men känns kul och få skriva lite :D

ska väl sminka färdigt mig, så inte andreas börjar tjata igen!! haha...

nu ringde mamma också, och hör att snutten kommit ur duschen hahaha :D

dags och sätta fart..


ciao och puss!! (L)

heldag :)

fick en heldag med kusinen idag :)

skulle kommit till henne vid tolv, men lite seg som man kan vara så kom jag inte iväg förrän kvart i ett :D hihi... tjejer you know, föna hår, sminka sig och sånt :) hihi..
när jag kom fram så stod hon ute på parkeringen så det var bara att sätta på vantarna och ta lilla hullis vovven och påbörja promenaden :)
vi gick runt halv Lundsbrunn skulle man kunna säga :) inte för att lundsbrunns är så stort men =P
tog iaf 1½ timme :D riktigt härligt var det, köpte med oss lite fika på vägen med :D så när vi kom hem till kussen så mata hon lilleman :D neo asså :D och sen var det dags för oss och fika lite, var ju vrålhungrig :D hihi...
riktigt gott med vaniljmunk och kolabollar! kolabollar är gryyymma :D prova prova! :)
efter ett litet smygrök så åkte vi in till skara en sväng och kollade i några butiker :D köpte ett par stövlar :D fattar inte att jag har så Stora vader asså :S men fick på mig dom till slut =P hihi.. ska allt töja ut dom lite ;)
nere i centrum så gick vi in i lite mysiga butiker, fanns massa kul men plånboken sa ifrån ;) hehe..
köpte lite kaffe till snutten i en butik där dom gjorde iordning och malde och grejsa :D blev nog nice :D
när vi till slut var på väg hem så var klockan så mkt så jag tog en kycklingtallrik på Roccos för att slippa vänta på maten som josse skulle laga, sorry! gött var det iaf, och efter ännu ett smygrök så skynda jag iväg till min lilla snutt skrutt som vänta på mig :D
fick blommor och choklad hihi :D gullplutt!! vi tog de lite i förväg, löjligt och försöka gömma saker tills imorn hihi :) så han fick sitt kaffe :D får se vad han tycker om det imorn :)

nu ska jag inte sitta här längre, när lilla ängeln sitter ute i soffan :D hihi...
hörs snart igen :D


ciao och puss!! (L)

God morgon!

God morgon på er :)

segt och komma upp idag, gick upp vid tjugo i tio, urk! =P kokade lite ägg som jag kan ha till frukost :) och under tiden dom kokade så kunde jag äntligen beställa mina filmer :) woohooo...



köpte bilar, den är så bra :D hahaha..



och ice age 1 och 2 :) älskar dom!! speciellt denna lilla söta varelsen :) haha


men nu när det äntligen är klart så får jag väl ta tag i dagen :) kanske diskar först så jag slipper se det =P sen får det bli frukost, en dusch, packa och sen ska jag nog komma iväg till kusinen :D hihi...


ciao och puss!! (L)

ps. tänk efter innan du gör något dumt =P fredag den 13de idag you know :) ds...

Fredag den 13de

det är nog fan sant!

redan haft otur och det har bara varit fredag den 13de i 1 timme och 38 minuter!!!!
blir vansinnig.. försöker beställa ett par filmer på nätet, men neeeej då!! då ska det krångla när man försöker logga in, orka det mitt i natten.. får väl skita it och gå och  lägga mig, men det gör mig irriterad, att något så enkelt ska bli så jävla svååårt!!! piss arne! =P


ciao och puss!! (L)

svinigt..

sååå svinigt kallt ute !!!
gick hem från jobbet nu och kände att det var grymt kallt, knastra under fötterna på än när man gick.. =P sen ringde snutten efter en stund, när jag nästan redan var hemma =P han är ju lite mesig hihi, näää han är väl bara rädd om mig :) han gillar nämligen inte att jag går hem själv på nätterna hihi :D pussgurka.. :) älskar dig sötnos :D
men iaf när jag kom hem så såg jag att det var ÅTTA minus grader ute :O sjuukt, var typ kanske nån enstaka minusgrad när man gick till jobbet men NU, urk! tur det inte är så långt :) gick ju fort och komma hem iaf :) hehe..

tänkte jag skulle ta mig en titt på Sveriges Värsta Bilförare :) men mammsen kommer ju om en stund och äter lite kvällsmat med mig så får nog vänta lite :) har ju inte bråttom i säng heller så :) ska vara hos kusin vitamin josse vid 12 imorn så :) sooovmorgon fåre bli :D hääärligt...!!

skriver om en stund igen när mamma varit här (kanske)
ska ta bort smink nu och sätta på tevatten och lite sånt :D


ciao och puss!!!
du vet att du är bäst älskling :) looove you! (L)

vilse...

känner mig vilse på ica asså, helt sjukt vad rörigt det är när dom bygger om :S
lite småirriterad blir man. förstår att folk blir sura när dom inte hittar något =P försökte hitta dom färdiga
pastasalladerna men icke, gick verkligen överallt, tyckte jag, men nu låg dom ner i en såndär disk, ofta man letar där i då!? men men, frågade till slut och jag fann det jag ville ha =P svårare är det inte.. :) försökte även hitta glödlampor, hitta fan inte det heller då gav jag upp, orka tjata och fråga om saker, så viktigt är det inte. har ju inget ljus i hallen och inget myslys i fönstret i köket, men vafan gör det =P

nu ska jag nog pyssla lite :)


ciao och puss... (L)


Torsdag...

Hej svejs :)

nu sitter jag här vid datorn och har ätit lite frulle :) var gott de, har solen i ögonen med, riktigt härligt faktiskt och få känna solen mot ansiktet.. :) vår vår vår :) det är fullt med snö ute men lite vårkänslor får man allt :D
ska nog sminka mig lite snart, sen dra iväg och handla lite.

äntligen sista dagen på jobbet idag med :) sen heeelg...
skulle ju lekt med tezz på fredag då jag är ledig, men blir inget med de, palla och få hennes sjukdom, vad det nu kan va :S tycker fan synd om dig, 1-2 dagar är jobbigt och vara sjuk, du har ju hållt på ett tag nu :( urk! får hoppas det vänder snart, annars får du fan åka in =P så det så...
så åker nog till kusinen en sväng imorn och hälsar på den lilla familjen :) Neo är ju bara såååå söt :D ett litet charmtroll!!
han är fan ett halvår nu :O usch va tiden går fort :(
älsklingen skulle nog vara ledig imorn med och grejsa lite :) inte roligt och sitta på jobbet när dom inte har något och göra stackarna :S

nu satt jag och kika på lite foton som hänger här över datorn så kom jag på att jag och andreas kanske åker till göteborg snart :) på tal om ingenting :) hihi.. och att vi ska hälsa på syrran och dom :D kan nog bli riktigt myyys :D lite shopping och mys.. nästan lite vuxenpoäng på sånt :) hahaha... =P ja ja, det får vi ta om det blir av :)

ska väl ta mig i kragen och sminka till mig och sen dra mig iväg och handla lite :)


ciao och puss...(L)

Eminem is back!!!!



så grym låt :) lyssna och gunga med..

skit snack...

det är vad jag har ägnat min arbetsdag åt hihi :)
började lite segt där, fick jobba med en som jag inte jobbat med innan, som mest tänker på kilon kilon, och då menar jag inte vikten på mig eller han, utan på osten, kilona ska ut och som ska bli många, gärna flera ton :) men efter en stund så kommer anna och tar över :) hon hade fixat lite ;) *host* så fick jobba med henne och livet blev lite enklare. viktmärkningen är ju inget roligt ställe och vara på som jag kanske nämde tidigare, men med anna så funkar det fint :) hihi.. vi har snackat om allt mellan himmel och jord :D hahahaha... riktigt skit snack :D
man skulle kunna säga att vi började dagen med att snacka tonårs-trots och slutade med bränd snopp (?) hmm, låter kanske konstigt men det är såna vi är :) och jävligt roligt har vi :) tur inga chefer var där, haha, hade inte blivit så roligt då :S hihi..

men nu sitter man här, inget kul folk inne på msn, sminket är borta och tänderna borstade så finns ju inget som hindrar en från att lägga sig, bara så segt och göra det med en gång, men är väl bäst så jag orkar gå upp imorn när älsklingen ringer och väcker en :D mys mys.. du är den bästa väckarklockan man kan ha :D (L)


ciao och puss!!! (L)

extremt!!

jag fattar inte!?!

är det bara för dom kan?
är det för att dom inte vet vad dom ska göra med pengarna?
eller är det bara så usa är?

kollade nämligen lite mtv cribs nu när jag inte har några avsnitt the hills och se längre.
fanns ett 50 cent special med som jag tänkte det kunde va kul och se :) och det var det väl men allt var så extremt!!! helt sjukt va stort det var, när fan ska han ha tid och gå runt där eller :S huset var stort asså och inte snacka om trädgårdet och allt det. den var helt osannorlikt i mina ögon. men det är väl så det är i usa kan jag tro, dom flesta kändisar bor ju så, men tror fan han tog priset av det jag sett i det programmet hittills.. hela trädgården var ju stort som vår huvudstad vafan. sist men inte minst så visade han ju självklart sina bilar, även där kan jag tänka, när faaaan ska han ha tid och köra runt i dom :S han hade ju närmare 7 stycken eller så... fattar inte asså, förstår att det är kul med bilar och så, men att äga så många är fan inte normalt =P man vet ju att man inte blir lyckligare av mkt pengar, jag skulle ju inte tacka nej till pengar men tror inte jag skulle trivas att bo så :S det är ju inte så att deras liv är en dans på rosor, dom har det ju trots allt rätt hårt, men helt frivilligt enligt mig, människorna där vet att paparazzi är i farten så fort man blir känd mm, så dom förtjänar väl till vis del sina pengar men lite enormt äre... dom kan väl vara realister!

ja ja, nu ska jag inte sitta här och tjöta om det, snart dags för jobbet :) tror det blir viktmärkning med anna idag, funkar ju så länge man jobbar med nån rolig :) annars är viktmärkningen en nära döden upplevelse ;) hihi..


ciao och puss... (L)

färdig...

äntligen klar med den tråkiga tvätten och städningen..

blää vad det är tråkigt, som tur är går det ganska fort =P
har ju massa tvätt kvar iofs, handdukar och sånt, men hinner inte ta det idag så, man ska ju jobba också..
nu ska jag sminka till mig lite, sen ska jag värma på maten jag fick med mig från mamma igår :D mums mums..


ciao och puss... (L)

onsdagsmorgon..

då var det redan onsdag då och tvättdag... :)
kom faktiskt upp lite innan halv nio och gick ner med första tvätten :) sen gick jag faktiskt och la mig en stund igen, min älsklings andreas ringde med och prata lite :) sen sov jag nån halvtimma till, riktigt skönt :) sen blev det frukost och nyhetsmorgon =P hände inget spännande direkt, inte i mina ögon iaf =P reporänta och veggielasagne =P nej tack! :)

nu har jag varit nere med en tvätt till och ska hälla upp diskvattnen nu och sen plocka lite, så det blir fint i lilla lägenheten :)

snart helg!! fyfan va gött :) ska bli så nice med långhelg :D får väl se vad som händer men :) kommer nog bli riktigt bra känner jag på mig iaf :) får ju vara med min älskling så, kan ju inte bli mer än mys och bus :D


ciao och puss!! (L)


krångel...

och nu är det inte jobbet jag syftar först på, utan den lilla bloggen....! inte bråka med mig såhär sent... orka!
vill ju bara få komma in och skriva ett par rader innan jag lägger mig, så ska det krångla!?! vad är det för påhitt...

ja ja, nu är man hemma efter jobbet iaf :) halva arbetsveckan gjoooord :) underbart!! har gått rätt okej på jobbet, bråkat en del och lite sånt, men inget man reagerar över längre ;) hihi... så äre on the riv :)
tvättade bort sminket det första jag gjorde när jag kom innanför dörren i stort sett =P hihi, såå skönt och ha det gjort.. sen fastna man på msn med lilla sjuklingen =P som ska skicka massa länkar till sidor på nätet där det fanns massa kul kläder :D taaaack för den, att du bidrar till mitt shoppingberoende =P haha skickar fakturan till dig sen :D (K)

nu ska jag nog ta och lägg mig, har ju halva vardagsrumsgolvet fullt med tvätt som påminner mig om att jag bör gå upp i tid imorn och tvätta!! orka orka, min hjärna vill lura mig att gå upp tidigt, typ halv åtta, åtta och gå ner med en tvätt och sen lägga sig en stund igen så man får vila ut lite, men känner jag mig själv så kommer jag antingen gå upp då för att jag känner att jag vill få saker gjort och att dagen blir längre, eller så blire som så att jag inte alls kliver ur sängen förrän kanske närmare nio bara för att jag inte orkar ta mig ur den, det alternativet är nog mer realistiskt =P hihi.. men får se imorn, vem vet ibland kan man förvånas av sig själv :) hihi..

sen har jag en lite fundering på vad några ungar gjorde på lekparken inne på skolgården mitt i natten?! förstod ju att dom var där och lekte men vafan klockan var ju midnatt och även om det är lov så måste det ju finnas bättre saker och göra än att vara där. undra hur gamla dom var? det var ju på en skolagård för 1-6 klass, men har svårt att tro att några under 12 är där nu :S aja baja till oansvariga föräldrar i så fall..

nu får det bli sängen, ju snabbare jag kommer dit, ju snabbare kommer jag kanske ur den ;) hihi...


ciao och puss!!! (L)

älskar min andreas mer än nåt annat! du är mitt allt, tänker på dig jämt :) (K) all kärlek till dig!

love of pink...

parfymberoende, eller kanske bara rent av shoppingberoende där parfymer ligger bra till i inköpslistan :)
köpte Lacoste - Love of Pink idag! lukta så gott, sen hade dom en liten liten söt flaska som inte var så dyr, jag vet jag lurar mig själv =P men skitsamma :D den andra dream of pink lukta med asgooott, men fanns dock bara i större flaskor.. och då den första touch of pink den hade jag ju redan så :) hihi dock slut men, dom är underbara iaf :D mums mums.. :) kan jag ha på lördag :D så luktar jag gott =P köpte lite mer med :O konstigt konstigt hahaha =P nooot! men hade ju planerat att köpa dom blå leggins brallorna på vero moda vilket jag också gjorde :) sitter i dom nu, så mkt skönare än vanliga jeans, legginsen är asså jeans imitation :D nice nice.. härmade tezz lite men det kan hon leva med :D köpte ett par såna svarta med på gina :D såå gött och ha såna byxor :) nu vill jag hitta ett par snygga skor/stövlar och ha till med bara :) hitta inget till min älskling :( kunde ju inte köpa en till parfym heller hihi, då kan han ju börja tro han luktar äckligt =P hihi... köpte armband och benvärmare med =P prova dom när jag kom hem, vet inte när jag ska ha dom men hihi :) det får lösa sig :D

åkte hem till min lilla mamma efter shoppingen i lidköping och så gjorde hon köttfärssås :) MUMS!! sååå gott, fick med mig lite hem med :) underbart.. hade köpt fika med till oss, bara jag som orkade min dock :D åt en biskvi från henrys bageri, sååå himla klart bäst :D mamma fick en semla, men förstår att hon inte fick i sig den efter maten :D hon hade en snubbe där med som satte upp deras luftvärmepump :D

nu ska jag göra mig klart för jobbet, blir spännande och se vad man får göra idag, om det funkar eller inte =P får säkert vara på nån skit linje annars :O orka!!!


ciao och puss!!! (L)
saknar min ängel, snart blire myshelg!! längtar efter dig!! (L) love you..!


haveri..

jopp, denna arbetsdagen har varit ett stort haveri :)
inte jobbat något alls skulle man väl kunna säga... =P skrubba rent kniven i maskinen det var väl typ det hela :)
annars har det stått stilla :D lugnt och skönt :D suttit vid datorn och kollat på alla bilder som ska komma upp på våra team tavlor hahahahha.... very nice.. =P hihi...

nu ska jag väl försöka ta mig i säng, ska ju bara göra kvällsritualen först med borstning och tvättning och allt vad det innebär =P sen ska jag nana :D inte så länge dock eftersom min underbaraste älskling ska ringa mig halv nio imorn =P ska bli gött och komma upp med så :) flyttade tvättdagen med till på onsdag så slipper jag tänka på det med =)

blev ingen nattmat med mamma ikväll heller, hon var inte riktigt klar på jobbet så, har inte tid och vänta på henne, är inte direkt hungrig heller så :) är väl bäst och komma i säng innan man blir det med =P hihi...

natti natt...


ciao och puss.... (L)

mer brevduva! love it!!





titta och njut!! såå grym dialekt.. är kär i brevduvan :)

kuligt


varför valmöjlighet?

varför ska man kunna välja mellan a-kassan och facket?

nu när jag väljer att endast vill gå med i a-kassan, då ska dom skriva massa skit om att man ska gå med i facket, då hade jag väl valt det.. borde inte finnas något val, borde bara finnas ett av dom istället, en summa mitt emellan eller nåt.. blir så trött på det, och så mesig som man är så får man ju någon typ av dåligt samvete för att man inte väljer facket, då tycker dom väl att man åker snålskjuts eller nåt.. jag har ju samma rättigheter för det.. får samma lön o sånt.. sen kostar det så grymt mkt, tycker a-kassan är dyr bara den :O men känner att i dagens samhälle så kan jag behöva den säkerheten hihi... :)
nu hoppas jag verkligen att det löser sig med det hela, orka bråka om det mer...
blir lite irriterad när man hör om i media att unga inte går med i a-kassan och sånt,
vore det inte så jävla förbannat segt och gå med så vore dom nog fler, saker är ju egentligen inte den att det är svårt, bara det att det inte funkar! det ska ju för fan inte stå att man kan skicka ett brev med lite uppgifter, jag har skickat ETT brev en jävla massa ggr för att försöka komma med, tror det är ca 1,5 år sen jag försökte.. om inte till och med det är 2,5-3 år sen när jag och louise satt ihop och skrev ett..!!! fyfan vad trött man kan bli, men nu ligger det här och jag ska ta med mig pappren till Carolina så hon skriver i med..

så nu har jag skrivit av mig lite :)


ciao och puss!! (L)

Måndag..

då var det måndag igen...
måndagar brukar ju vara riktigt hatade men när jag jobbar em så är dom inte lika jobbiga som då jag jobbar fm.

gick upp vid halv nio idag, riktigt skönt, får mycket mer gjort då :)
så gjorde lite frukost och satte mig vid datorn och kikade på the hills, vad annars ;) börjar kännas jobbigt nu, har inte så många avsnitt kvar och kolla på nu, typ 2 :O men är ju mest för att jag inte kan se dom 15 första avsnitten i säsong 4, vilket för mig liiiite irriterad =P
men tog iaf tag i mitt liv efter frukosten och tog en dusch o snygga till mig för att ta en promenad in till centrum ;)
gick in på sambo´s där det verkligen har blivit katastrof :S inga kul kläder alls för oss "yngre" nu haha :D sen gick jag iväg till den skoaffären vi har, tog väl 30 sekunder och gå igenom där, orka götene =P avsluta med att handla lite på ica :D
deras fruktdiskar är farliga hahaha :D kan inte låta bli att köpa :D bra är väl det iaf :D
sen när jag gick hem så var det så grymt varmt... solen lyser ju så :D nån liten minusgrad, sååå niiice :D nästan så det känns som vår igen :D men snön ligger ju så får väl kalla det en underbar vinterdag :D
när jag kom in så ringde jag mor för att snacka lite :)
sen tittade jag lite mer på hills :D lagade lite soppa till lunch :D orka laga seriös middag jämt =P
och nu sitter man här och skriver lite :D ska nog kanske ta en titt på mina a-kassepapper som kom idag, äntligen! det var ta mig fan på tiden =P haha, segrövar :D
fattar typ inte vad jag ska skriva i men... :) får väl ta det jag vet, sen ta med papprena till chefen..

imorn blire tvättdag och kanske en liten snabbtripp till lidköping (A) hihi :D är ju alla hjärtansdag på lördag :D måste ju köpa något till min snutt :D skulle nog tro att han hellre skulle slippa men :) älskar och köpa saker, och då inte bara till mig själv ;) så något litet vill jag allt köpa till han :) var ju flera flera år sen jag fira det så :S hihi.. :)


ciao och puss så länge (L)

vinter igen..

känns ganska skönt att det är vinter igen, så länge snön ligger kvar. snöa ju massa massa i fredag, snöa under hela tiden man var på jobbet =P var skönt och åka bil till jobbet då :) men sen så börja det ju töa med en gång på eftermiddagen, väääärt, NOT!!
sen snöa det nu i helgen igen men nu ligger den :D mysigt faktiskt, kallt är det men det är gött :) frisk och skönt..

nu till helgen händelser :) mysigt har det varit :)
åkte hem efter jobbet och duscha och kolla på hills och grejsa innan jag åkte iväg till mamma, eftersom systeryster kajsa hade kommit med familj :) och snutten kom med :) så vi satt hemma på jonstorp och myste :) åt mammas grymma "kotlettgratäng" :S hihi vet inte om den har något namn men :P potatisgratäng med kotletter och tomatsås iaf :D såå goooott :D mammas mat är nog bäst faktiskt :) satt och tjöta typ hela kvällen tills jag och älsklingen bestämde oss för att åka hem och hinna mysa i soffan en stund :) kolla på nån film jag inte minns nu haha.. var så grymt trött, uuurk.. sen gick jag och la mig, själv dock eftersom min lilla nattuggla till pojkvän inte var trött :D hihi.. lika bra det kanske, tog ju 2 minuter så hade jag somnat =P hihi..

på lördagen gick vi upp vid tio, halv elva kanske :) hihi.. kolla på sveriges värsta bilförare hahaha :D såå kuligt.. sikka muppar :D allt för lite tid i tv =P sen bestämde vi oss för att ta en sväng till skara och äta på roccos MUMS!!!! borde vi dock inte ha gjort med tanke på vad som väntade oss hemma hos mamma :S
för när vi kom hem till mamma på kvällen för att ha lite kalas för henne så hade ju bosse gjort mörkelsooooppa, sååå jävla grym är de, bäst i hela världen :) och det var ju bara förrätten :O sen blev det ju kalkonfile med bacon, äpple, lök och ost i... var typ ingen som orka hahaha... tror bosse, tobbe, johan och älsklingen var dom som gjorde bäst ifrån sig, vet att andreas tallrik var tom iaf ;) haha, snutten :D sen blev de lite lättsam fruktsallad med glass.. supermysigt var det iaf :D
när vi senare hade kommit hem, koppla vi in VHSen inne i sovrums-tvn och kolla på Torsk på Tallinn hahhaha sååå bäst :) tror nog det är bästa svenska filmen genom tiderna :D så klockren :)

och nu till idag, söndag.. fick köra hem min lilla älskling till mamma eftersom hans bil stod där :) så även denna dagen spendera jag lite tid på jonstorp med systrarna :D vi gjorde ansiktsbehandlingar :D med peeling och massa konstiga krämer :D hihi, såååå skönt :D sen blev det mat :D samma som igår hihi, blev ju så mkt över så :D men idag var det riktigt gott när man var hungrig med :D sen åkte jag iväg till lilla tezz och busa med henne :D vi gick iväg och hämta lite saker hon hade glömt, var fan lååångt dit, och kallt var det ute!! uuusch.. mina stackars tår hihi :D sen gick vi och handla lite tacos :D mums mums.. nu låter det som jag inte gjort annat än och ätit men hihi :D då äre la så =P
sen har vi mest suttit och tjötat hahaha :D och kollat massa kläder och skor på nätet, aja baja!!!! är sååå grymt shoppingsuuuuuuugen!!!!! inte bra, inte bra..

nu ska jag tvätta bort skiten i nyllet och sen krypa upp i soffan och se på film, eller om det får bli lite hills :D hihi..

kanske skriver sen igen :D man vet aldrig, måste ju hålla mig vaken en stund ikväll när man ska jobba em nästa vecka =P



ciao och puss (L)

nu händer det...

är det inte så dom säger i Triss reklamen? :)

för nu hoppas jag det kan hända mig. inte att jag ska vinna på någon lott asså, utan att jag kan få pengar från mitt jobb :)
eftersom jag är så jävla smart och just låtit företaget vinna 210 000 kronor på en sak :)
så nu är det upp till bevis om det fungerar med den där förslagslådan.. folk snackar skit om den och jag förstår dom, snåååla är dom med utbetalningarna... =P men nu händer det! hoppas hoppas iaf :D har delat förslaget med en jobbakompis eftersom jag är för mesig och inte vill ta åt mig äran själv men ;) hihi.. lite givmild måste man ju vara också :)

så dagen har varit ganska bra :) måste ta vara på det, sen om dom hittar på töntiga saker och ger mig 50 spänn så, då har jag ju varit glad för en dag iaf :D + det är ju heeelg, så kan ju inte vara bättre nästan :)

nu ska jag se ett avsnitt hills (istället för att ta en powernap) sen duscha, göra mig snôgg och åka till mooor :) äta gott och busa med änglabarnen (huliganerna felix och måns) och gosa med snutten :D bara helt underbar myskväll på jonstorp :) livet är härligt.. love is in the air (L)

nu ska jag inte tjöta mer om det, utan ta tag i dagen...


ciao och puss (L)

välkommen in..

då har ännu en torsdag gått...
började ju 7 idag, va helt förvirrad imorse, inget som gick som det brukar =P
och chefen var förvirrad på jobbet, inget ovanligt men :) hihi..
sen en sleten dag på jobbet, våran maskin har verkligen varit riktigt jävla kass sista tiden och denna dagen var inget undantag, eller egentligen var det igår kväll som den paja men.. var ju inte igång när vi kom heller så.. men så äre och skönt de ibland så inte varje dag blir lik den andra :) sen hade vi möte med :S kändes lite onödigt, vi var ju båda skiften, ingen som vågar säga något typ så.. =P men nu glömmer vi jobbet :)

har haft en underbar dag :) njutit och gjort nytta :) kom hem och gjorde middag, lite egen gjord pizza :) blev helt okej faktiskt :D och kollade ju på the hills såklart under tiden jag åt :) sååå bra, men vilka puckade människor :S blev sååå arg och det är väl meningen, för då måste man ju se vidare och se vad som händer :) hihi. efter det var jag tvungen och ta en duuusch, såå skönt :) rakade benen med så inte älsklingen blir rädd i helgen hihi :) stackarn, han får stå ut med mycket hahaha :) men nu är dom lena, iaf en halvtimme till =P urk... diskade faktiskt med sen :) tog emot men känns skönt att ha det gjort innan helgen :) toaletten är ren med nu när snutten ska komma :) hihi.. har fan varit redig =P eller är det såhär det blir när man blir vuxen ;) ??

nu bara måste jag se på the hills igen... ;)



ciao och puss... (L)

saknar dig så himla mycket nu älskling, jobbigt och vara ifrån dig så länge!! du är min prins! puss på bara dig!!(L)


perfekt...

min lilla bil är perfekt igen :D
den sötaste lilla underbaraste bil man kan tänka sig :D
min min min =P

nu är det avklarat iaf :D
gött att få det gjort så jag vet hur mkt jag kan shoppa för nu resten av månaden ;) wiihooo :) hihi..
självklart skulle han ju skrämmas med att det skulle bli värsta dyrt :S klart att det blev det på sätt och vis, men inte mer än vad jag redan hade räknat med, det känns jäkligt skönt :) så nu är det bara att tuta och köra igen :D och kolla oljan då och då ;) glöm aldrig det!! aldrig aldrig, det kan ta livet av din lilla pärla :D blev överlycklig när jag fick se den igen :D hihi.. nästan så man ville pussa på den ;) nää, nu ska vi inte överdriva =P

var hemma hos mamma och myste med på hennes födelsedag :) (bytte samtalsämne där lite smidigt) dom hade det så mysigt så :) Bosse hade ju självklart lurat morsan att han kommit hem sent från jobbet och att det var 16 grader inne eftersom ingen vart hemma och eldat (så som många måste på landet) och fråga om hon ville ha varma mackor när hon kom från jobbet! yeah riiight!!! tror inte att bosse the kökmästare skulle göra varma mackor då flickvännen fyller år ;) haha.. turturduuuvor :) nää, det var några laxknyten och räkor och vin och massa ljus på bordet och sånt :) present med såklart, ett par jääättefina örhängen, såå söta, vill med haaaa!! ;)
och så kommer vi gamla barn och stör i romantiken ;) hihi.. så kan det gå... satt iofs och tjöta med systra-ystra i telefon ett tag :) så dom fick äta i lugn och ro ;) boris kissen låg bredvid mamma i kökssoffan och myste :) tjockis kissen :D såå goo, mums mums.. :) 
jopp, så har min dag varit iaf, lite kortfattat =P

nu ska jag lägga mig... klockan ringer vid kvart över 5 imorn och börjar min snoozning ;)


ciao och puss (L)

ps. snart får jag gosa med min lilla snutt igen :D längtar massor efter honom :) ska ju inte bara snacka massa mys om min bil, min snutt är ju faktiskt ännu bättre :) älskar ju honom över allt annat (boris kissen ligger väl väldigt tight andra plats ;) ) ds... (L)

fattig..

nu kommer jag bli superfattig.
min bil är ju klar nu så :) kan ju inte bli så jävla billigt, men det är den värld den lilla pärlan :)
ska bli skönt och få hem den igen, känns bättre när man vet att den finns där :)
skulle slå in pannbenet på den som fingra på min pärla utan tillstånd hihi :) hade ju ändå inte funnits nåt bakom så
måste ju gå lätt :) hihi..
nää fy på mig, så säger man inte :)

ja ja, nu har jag ätit lite mackor och apelsin med en kopp te :) och kollat på the hills :) woohoo...
så nu är det väl bara och vänta in syrran, hon är ju inte för övrigt snabbast i stan så, får hoppas hon skyndar sig, kan ju inte med och hämta bilen hur sent som helst... :S
sen ska vi laga mat, sen åka hem till lilla mor och fira henne :) gammeltanten :D har ju sovmorgon imorn med, får en hel timme extra och sova på =P så behöver ju inte åka därifrån jättetidigt om inte hon och bosse vill bli ensamma ;) hihi..

nu ska jag plocka fram något att ha på mig :) kan ju inte med och ha myskläder på sig hos mamma sen, inte riktigt schysst =P


ciao och puss... (L) be back later...

fear no darkness..

vet egentligen inte varför jag skrev den rubriken, eller jo för att jag hade dålig fantasi och det är den låten jag spelar nu.
med tanke på det förresten, asså timo, det ska jag döpa min son till om jag skulle få någon =P helt klart skulle han få heta Timo!! woohooo... timo räisänen är ju bara för bra.. :) speciellt live, kommer aldrig glömma den spelningen han gjorde på WayOutWest 2007 grymmmmeeee :D hihi.. var kuligt då, jag och tess i "storstan" :D hihi... hade ju inte blivit något om det inte var för pandan och dom andra killarna :D bäst i världen!!! :) tackar så mycket för det, var grymt kul :)

men egentligen gick jag bara in här för att skriva någon liten kort rad innan jag ska lägga mig :)
har slagit in lite paket :) 2 till syrran som fyllde år 6 januari, så gåre när man bor för långt bort då blire sena paket =P
sen slog jag in ett till min älskling :) som ska få en liten överaskning till helgen då vi ses igen :) hihi..
tänker inte skriva vad det är eftersom jag kan tänka mig att min lille buse smyger omkring här.. =P
sen har jag fixat tvätten så att den ligger i fint i garderoben, duktigt duktigt ;) hihi..
varit en skön dag idag med massa saker som hänt :) jobb, mat, disk, ankor, promenad, situps, dusch, hills (tills datorn sa nej, som kanske tur var) tvätt, paketinslagning och nu ska det borstas tänder och krypas ner i säng :) underbart!!!


ciao och puss!!! (L)

simma simma...

duschdraperi
mitt coola duschdraperi!! kunde inte låta bli att köpa det..
simma simma, fortsätt simma!! :)

fler bilder

hittade lite fler bilder :) på styvsyrran Sofia och Magnus lilla söting :) Fia och Lillybell var nämligen och hälsade på när vi var hos pappa i söndags :) men som vanligt så blir korten så mörka..

Lillybell
gullungen Lillybell (hoppas jag stavar rätt)

Lillybell
ett till lite bättre kort på sötingen :) inte lätt och ta kort på någon som
ligger och sprattlar hela tiden :) hihi... busunge..

Tuva, spikmatta
här har vi stor Tuva som ligger på Kickis spikmatta :S
Kicki hade ju så grymt ont i ryggen, hon hade varit på sjukan på söndagen,
och denna mattan gjorde smärtan lite mindre, eller den funka som så att den "jämna"
ut smärtan eller hur man ska säga, svårt och säga... =P

Mina ankor

här är dom mina sötingar :) 
här har vi mina ankor :)

svårt att få en bra bild då det är mörkt, fick in dom under gatlampan men hjälpte inte så mycket :)  
här har jag lockat in dom under gatulampan för att få en bättre bild men nja..

här är dom i dagsljus när jag kom från jobbet :)
här har vi dom i dagsljus, tog på dom när jag gick från jobbet :)
folk titta säkert lite konstigt på mig men.. skit i det.. :)

anktant...

jopp, nu är jag det, en anktant =P

har idag för första gången matat mina små söta ankor :)
dom blev så glada sååå.. hihi.. slåss gör dom om maten med, dom vågade inte äta ur handen på mig men =P
kanske får börja lite mjukt :)
fanns några små mobbade ankisar med :( stackarn, dom fick ju inget bröd eftersom dom flydde från mig..

fick mig även en rask skön kall promenad med :) fick ju bara i mysbrallor och tjock tröja hihi :D var ju tvungen och gå fort =P men det var gött att få lite frisk luft och känna att man kan sätta sig i soffan utan dåligt samvete idag :)

ska ta mig en varm skön dusch nu, sen blire kvällsmat i soffan, eller varför inte framför ett litet avsnitt av The Hills!! min drog hihi.. men har man börjat kolla på det och sett 2½ säsong så kan man ju lika gärna fortsätta. ska nog ringa syrran med och fråga om vi kanske kan överaska mamma imorn på hennes födelsedag :) hihi..
skönt det är med föräldrar som inte klarar av datorer och internet, då kan man skriva såna små hemlisar ;) hihi..


ciao och puss (L)

ps. skriver snart igen ;) ds.

värdelöst..

det är fan värdelöst och vara utan bil.. man vet ju att man klara sig innan man fick körkortet och bilen, men nu är den mitt allt hihi... känner sig lite lagom handikappad.
så ringde min lilla mamma och gulla lite hihi, så jag kan få lite skjuts av henne hem från affären sen :) lovar att mina fingrar hade gått av annars, är så grymt kallt ute, termometern visar bara 2½ minus men tror den ljuger =P brrr...

ska bli så nice och handla sen, ska tvinga mig själv att köpa massa frukt och gooott :D funderar på att köpa stekfläsk med, MUMS... kanske inte låter så hälsosamt, men för mig är det vanligt jävla husmanskost, så säg vad ni vill :) hihi...

min mage kurrar för fullt, får nog leta upp något :) och skriva en inköpslista med, blir enklare så :)


ciao och puss!! (L)

läggdags...

nu är det snart läggdags igen.. sååå tråkigt att man vet man ska gå upp innan fem imorn bitti.. fy fy fy... men så är det.

har varit nere hos pappa nu en sväng och firat dom =P var mysigt, fick mat med, äääntligen, hihi.. hade ju inte ätit något idag så, smart som man är..

men såklart så skulle dom börja prata vikt, varför?!? kuuul och lyssna på när man själv känner sig som en flodhäst :( vet ju att det bara är mitt eget fel, men vafan alla mår väl dåligt och ibland!! kände sig jälvigt obekväm i det iaf.. men men.. är man småtjock så är man.. måste fan göra något åt det, men hjälper fan inte, är inte så stark, fattar det inte, känns som jag inte kan styra över min egen kropp, jag kan ju självklart styra över vad jag stoppar i mig, men jag orkar verkligen inte göra något, inte så att min kropp inte orkar, utan mer mitt psyke som tar över och säger åt mig att hoppa in i duschen, eller tvätta, ta tag i disken eller något sånt, har ju ingen annan som gör det liksom.. får la se om man vill visa sig i bikini till sommaren.. =P

är så glaaad över att jag har min älskling, han får iaf livet att kännas värt att leva och får en att känna sig lite bättre :) du är bäst i hela världen! skulle aldrig kunna få någon bättre än dig, för det finns ingen bättre än MIN Andreas :D


Natti natt!

Ciao och puss....!! (L)

ps. nu är man bil-lös, jag vet inte hur länge :( känns hårt det.. ds.

shopping och strôg

det är innehållet denna helgen!


lördagen tillbringade jag och andreas i Skövde, på Elins esplanad :) fint där, men så mycket folk :( urk, inget kul när man har en snutt med sig som inte gillar affärer ;) hihi... hittade inget direkt heller, så lite ovärt var det. träffade lilla muttis louise där med hihi =P
fick ju åka ut till Biltema med så andreas skulle bli nöjd :)
sen åkte vi till skara och handlade lite mat :) mums mums.... så var ju bara och ställa sig vid spisen när man kom hem igen.. var tvungen och diska med, haaatar disk, blir fan arg av sånt och speciellt när jag är hungrig =P hihi.. men efter jag fått lite mat i mig så blev jag snäll igen och efter ett tag uttråkad =P så då fick vi ett litet ryck och drog och ströga i lidköping och skara!! hahahaha sååå ovärt :) men men, så kan det gå :) kuligt och köra syrrans bil så :) bara gasa och bromsa och svänga lite ibland :)


söndagmorgon vakna jag helt ensam i sängen =P då hade den lille busen redan vaknat och satt framför tvn =P blev en riktigt seg morgon.. men till slut så fick jag på mig kläder, lite smink och drog ännu en gång iväg till Skövde, men tog med mig tezz denna gången :) hihi.. älsklingen ville hellre hem ;) förstår dig snutten hihi :D gick en sväng inne på commerce, hitta inget ju... :( är så shoppingsugen hihi =P men kanske bra det, innan jag vet vad lilla pärlan kommer kosta mig :S urk...


ska väl fräscha till mig lite nu innan man ska iväg på kalas hos far... =P



ciao och puss!! (L)


RSS 2.0