Kommer endast på bio?

troligt?
varför säger Disney alltid så om sina filmer?
alla vet väl att dom kommer på dvd, blueray, vhs osv sen ändå.?!? tycker det är så otroligt löjligt. kan ju inte finnas någon som går på det längre (?)

ja ja.. :) kom och tänka på det bara när jag kolla på reklamen.

Idag annars har jag jobbat, på alla möjliga linjer =P
först på en som inte fungera, sen på en där det gick som fan, sen på de näst trökigaste stället på bygget!
Möte mellan 15-15.30, härligt med liiiite övertid iaf hihi :) några extra kronor :) alltid nåt..
när jag kom hem så laga jag mat :) är så oootroligt dålig på köttfärssås asså =/ ni kanske har hört om hon på Morgonpasset i P3, Martina?! dom säger hon är kass, hmm, lite kass är hon väl med om man tycker att köttfärs och ketchup är en köttfärssås men, jag är nästan lika kass. är så tråkigt, är ju så gott med sån mat men jag kan verkligen inte. har gjort det två ggr under tiden här i lägenhet och blivit lika kasst båda gångerna. ger upp nu, ingen mer köttfärssås, får bli mammas här efter :)
sen blev det en härligt dusch :) annars har det inte hänt så mkt :) blev efterrätt idag med :) måste ju ha det när maten blev så dålig hihi! :) chokladpudding och vispgrädde!!! mums...

mamma kom med lite fler flyttlådor nu!!! :D wohoo... måste packa packa.. oj så skoj...!!
sket i att ringa runt idag, orkar inte.. tycker det är så tråkigt =/ så får väl se vad jag gör, kanske ringer imorn eller torsdag..


puss puss (L)


Sängdags...

Dags och lägga sig..

Ville bara säga Grattis till styvsyrran som fyller 25 idag..!!! woohoo, grattis grattis.. när är festen? ;)

Sen hoppas jag för syrrans bästa att hunden klara sig.. :( jobbigt när det kommer upp djur på vägen som inte ska vara där =/ *håller tummarna*


puss puss och natti natt... (L)

Börjat packa...

Jopp, nu är man igång..

Känns lite overkligt faktiskt. Tänk, jag har köpt ett hus?! Det är ju helt sinnesjuk egentligen hahaha :) men så är det och jag längtar fortfarande massor! Ska bli så himla kul!!!
Kollade ju på lite tapeter i fredags och kände bara att det kommer bli sååå svårt och välja sen.. Samtidigt skitkul men svårt!
Ska nog ringa mäklaren imorn och se vad han säger om att flytta in tidigare :) sen ringa din bostad och se vad som händer med min lägenhet!? vill ju bli av med den.. bara dom inte bråkar med mig, då blir jag ledsen :( jag kan väl bara få lämna detta varma getingbo =P
Ja ja, två flyttlådor är redo, kommer bli så grymt mycket att flytta sen =/ Kommer få åka massa med gånger fram och tillbaka hahaha :) Hoppas jag får lite hjälp från släkt och vänner iaf! Annars ¤%%#¤"¤"&%%¤#¤"W%¤#¤!!!!!!

Ska kanske packa nån låda till innan sängen!!


Puss puss på er..!

(Är ledsen älskling men FB har gjort mig till flata! Så vet inte hur vår framtid ser ut ihop! hahaha!! Love you!)

Getingar...!

Fyfan va jag hatar dom.
Dödade två stycken i lördagsmorse och idag var det dags igen.
Idag har jag inte ens haft fönstret öppet ju..! Hur fan kom den in?!?
Äckeldjur, hatar dom verkligen. Är fan rädd för dom..!

ja ja.. så kan det vara, tur man har en massa flugsmällare..


Puss puss..

Lite tid över...

Nu så ska jag skriva av mig...

Vi startar väl med fredagen va..?
Fredag: Jag stiger upp i god tid för att dra iväg på shopping! Syrran och kusinen ska med, vilket betyder att någon får stå för frukost, vilket blir syrran :) plockar upp kusinen på väg dit. Solen skiner och klockan är runt tio och då blir det frukost ute! Första frukosten ute detta året :) gött det! Vi åker in till Lidköping för shopping, undebart!! Hittar en ny BH vilket var mitt mål, hittar även ett par ljus jeans på rean inne på Vero Moda :) nice nice.. Rea brukar inte vara min grej annars, hittar aldrig något på rean, men nu så :) 300 kronor :) tycker jag var lagom! Hungriga som vi blir framåt eftermiddagen så åker vi till McD, även denna gången sitter vi ute! På nya möbler! Dom höll precis på att ta bort allt skyddspapper på utemöblerna när vi kom! Kan ju inte bli bättre! Efteråt åkte vi till Colorama för att kika på tapeter! Gud va kuuul, vill verkligen flytta nu så jag kan köpa massa snygga saker! Hade ju hitta en på nätet innan men blir inget med den nu när jag såg den "in real life" usch, inte alls som jag tänkt mig. Så nu får jag tänka om, lite iaf. Sen var det bara att åka hemåt.
När vi kom hem till Lundsbrunn så åkte jag ner till mamma för att göra henne fin inför kvällen. Hon skulle iväg på personalfest, eller vad man ska kalla det, utflykt med jobbet. Eftersom ingen var hemma någonstans sen så tog jag en sväng med bilen i det fina vädret :) Kom bort till det huset som hade brunnit ner för någon veckan sen, ser så himla obehagligt ut =/ Mådde verkligen dåligt, stackars människa som blev av med sitt allt! Fanns ju ingenting kvar, kanske något i utehusen, vad vet jag. Obehagligt iaf. Så åkte därifrån och hem till kusinen istället! Där vi tjöta och grejsa innan vi bestämde oss för att hälsa på grabbarna (Lill-Tobbe, Krille, Jimmy och Anden) på golfbanan. Blev en härlig promenad och mycket skratt på banan, hahaha. Grabbarna Grus, fyfan vilket järngäng! När dom hade "spelat" färdigt så gick vi med dom till Ovagatan, där det var/blev fest! Lite fler människor kom och grillen var i fullgång och självklart var ölen kalla i tunnan dom hade på altanen. Jag och Josse satt där och njöt av sällskapet och drack te och käka chilinötter! Kom iaf slut hem vid ett tiden, var gött det med även om vi hade haft roligt, riktigt roligt!!

Lördag: Sen var det plötsligt lördag då! Eftersom jag inte brukar äta frukost hemma på helgerna så tänkte jag att denna lördagsmorgonen inte skulle bli något undantag! Ringde mamma för att se vad dom höll på med! Hon ville ju givetvis ha min hjälp med lite saker, vilket jag självklart utnyttjade och bad henne om lite hjälp. Hon behövde bensin till gräsklipparen och jag behövde sy upp mina byxor! Bosse behövde ha hjälp med lite bilder från Spanien han skulle visa på jobbet och jag ville ha frukost! Så blev ju jättebra!! När allt var fixat så åkte jag till pizzerian i lbn för att hälsa på grabbarna och kusinen! Satt där och drack lite cola och tjöta med dom! Härligt. Satte oss senare på uteplatsen hos Josse och Krille och njöööt av solen, fick faktiskt lite lite liiiite färg! Var riktigt gött att sitta där och bara leva livet! Hungrig som man blir till slut så när älsklingen kom så åkte jag iväg till mor igen! Där blev det grillfest med halva familjen!! Riktigt mysigt blev det. Kollade lite Robinson, vilket inte var så roligt eftersom min favvo åkte ut först, Billing eller vad han nu hette hahaha :) Sen hade ju min lilla snutt fått veta att det skulle vara lite bilträff i M-stad så vi åkte dit och kika lite, och jäklar vad bilar det var!! Åkte ganska snart igen dock, ville ju inte fastna i nån bilkö senare =/ Blev till att åka hem och lägga sig istället! Skönt det med :)

Söndag: Nu är det söndag och känns bra faktiskt! Känns bra att jag tagit nytta av denna helgen! Riktigt nice! Älsklingen och jag drog hem till mamma förut för lite frukost :) Han hade ju sin bil där med, han kände att det var bättre den stod där än här! Mamma och Bosse höll ju på som vanligt hemma, dom lyckades tom sätta han i arbete! Han fick rensa lite i mammas land som hon nu håller på och sår massa saker i :) Och Bosse höll på med altanen och gjorde rent den. Även där hjälpte snutten till, han slog faktiskt i spikarna som hade börjat sticka upp. Började regna lite med så Andreas kände att det var dags och åka hem, hans lilla ögonsten (bilen) begränsar ju lite hihi. Är lite rädd för regn den bilen! ;) Blev att jag drog mig hemmet med då. Handlade lite och nu sitter jag här. Vet inte hur länge jag skrivit på detta inlägget. Blir inte skoj för er och läsa allt! haha.. Men inte mitt problem.
Ska nog dra hem till mamma sen igen, hon ska ju laga gädda så. Det är så gött att jag bara måste åka dit för att äta. Skönt att bara få vara hemma lite med. Har fyra flyttlådor här med nu, så känner jag mig uttråkad så vet jag ju vad jag kan sysselsätta mig med. Längtar fortfarande massor!!

Kanske skriver sen igen, om jag har något att säga!


Puss puss... (L)

Härlig helg..

Klockan är nu snart 00:00

Är verkligen jättetrött och ska nu lägga mig, har ju min snutt här med så :)
Har haft fullt upp hela helgen, så imorn ska jag ta mig tid och skriva vad jag gjort :) hihi... så ni får hålla er =P

Hörs imorn änglar...


Puss puss.. (L)

Fri...!

Nu är man fri, fri från jobb, tre hela dagar :)

Underbart är det att sitta här och veta att mina kollegor inte slutat än, mohaha :) nej då.. jag började ju lite tidigare idag så, vilket betyder att jag får sluta lite tidigare.. så lite extra långhelg blir det :) så skönt så..
imorn är det dags för shopping, så är nog bäst att jag lägger mig, för min mobilen kommer nog ringa strax innan nio =/ min snutt ska ringa och väcka mig, OM han kommer ihåg hihi.. eftersom jag är riktigt kass på att komma ihåg sånt så kan jag ju inte bli arg om han glömmer EN gång hihi :) men bara en ;)

inte hänt nåt spännande annars så.. har det det för er?? so tell me :) hihi..


puss och godnatt (L)

Ännu en låt..

jag brukar ju dela med mig av lite låtar och så ibland, här kommer en till :)
riktigt bra låt, som vi sjung lite smått på på jobbet igår :) hahaha..
eller iaf refrängdelen ;) hihi.. ni kommer förstå :)
 


fuck you very much :)


puss puss... (L)

The Voice..

Sitter och tittar på Vakna med The Voice!
Har egentligen inte tid med det, men nu när Katrin Zytomierska är med så :) haha..
hon är så cool, men ni fick jag en chock! en stor chock! Ärligt, "dejta" Bingo =/ hmm.. men men :)
dom kanske har skoj ihop, eller förmodligen har dom väl det =P haha..

ja ja, det var inte det jag skulle skriva egentligen :) roligare att se det på hennes blogg sen :) hon brukar va duktig på att lägga upp klipp från radio..

igår var det en helvetesdag på jobbet... fyfan va "vi" kämpa, urk!!
på vägen hem så kom det en kisse på vägen, så var ju tvungen och sitta där och kela lite med den :) såå söt och gosig!!! ska lätt ha en katt sen när jag flyttar. gosnoskisse :) hehe.. höll på att ta med mig den hem den kissen jag möte igår :) den var så mysig :D

ja ja, har inte tid och sitta här, börjar ju 12:30 iiiidag.. urk..
så nu ska jag ta en sväng med dammsugaren, sen hoppa in i duschen, vem vet kanske hinner med att ta en sväng till ica innan jobbet, annars får jag ta det på vägen.. men vill inte åka bil till jobbet hihi... :) vill gå dom sista gångerna jag kan det =P


puss puss.. (L)

Damm

nu har jag äntligen dammat på hyllorna under handfatet. satan va damm det samlas under där, är väl inte konstigt heller iofs, med tanke på alla handdukar och hår som faller av när man duschat och fan o hans moster :)
men nu är det dammat och imorn åker dammsugaren fram, då jag fixat med all tvätt så den inte dammar ner så är lägenheten ren och fin till helgen :D så skönt :)

ska väl släppa mig bort till jobbet snart. kommer kännas konstigt sen när man inte kan gå till jobbet =/ lite surt med egentligen, det är ju den enda "motionen" jag ger mig själv hahaha :D får nog blir skärpning på det.. ska kolla på ett par inlines som man kanske kan åka lite på :) hmm.. om man orkar ;) hehe..

nu ringde syrran..


puss puss.. (L)

Deklarera

nu har jag gjort det. deklarerat asså :)
fyfan va tid det ska ta innan man får tummen ur, fattar inte det.
man vet att man har goooott om tid på sig, sen sitter man där sista minuten, tar ju bara 1 minut!!
men nu har jag gjort det iaf. så nu slipper jag tänka på det.

en sak jag har kommit underfull med nu, det är att sommarhitsen börjar komma, and I looove it :) haha..
här har ni en grym låt, liiite fjortis kanske men vafan :) det funkar iaf och dunka med i bilen ;) hihi...


ha en underbar sommar och vår allisammans :)


puss puss (L)

Akutshopping på fredag

jopp, så får det bli.
upptäckte att en av mina två bh:ar hade en trasig bygel nu efter att jag tvättat den!! hur fan ska det gå. haha.
kan ju inte ha en bh, därav akutshopping :) sen ska jag kika på tapeter med :D oj så skoj :) längtar.
bara två arbetsdagar kvar nu!

har egentligen inget mer att säga. hade något på tungan tidigare men glömt det nu :) hihi...

om inte annat kan ni få se lite enkla bilder på mitt hus :)


Framsidan! Ska självklart måla dörren och ev. byta fönstret i dörren :)


Det lilla lilla söta köket :)


puss puss på er :) (L)

God Morgon...

Var uppe halv nio idag..
visst tar jag mig =P hade väl iofs inte gjort det om det inte hade varit för att jag ska hinna tvätta lite.. =/ urk.. men nu har jag lagt i första tvätten, käkat lite frulle och är snart redo för städning..
sitter och tittar på nyhetsmorgon, vet ni vem som dyker upp och gästsjunger då?? Promoe det är ju underbart :) hihi..

ringde ingen alls igår :( så tråkigt, så nu har ju vinden vänt igen =/ vafan, det som verkade gå så bra.. men får väl hoppas jag hör något snart igen.. om inte annat kan ju DinBostad berätta för mig om dom nu har gett min lägenhet till någon !!

lönelappen kom ju igår och var ju ingen större succé, sen på jobbet var det flera som inte hade fått rätt lön! vilket jag inte heller har fått, woohoo.. det betyder liiite mer pengar till mig... dom hade inte gett något avsökarpeng, just det, så är det, jag är avsökare... hahaha.. hallå, ärligt.. jag, avsökare.. urk.. vet inte om det är värt 250 spänn men men =P dom vill ju ta bort den pengen för oss och då fan är dom värt det, hur fan har man kommit på en sån sak? dom kan ju inte ta bort några pengar från dom som får ta ett jäkligt stort ansvar om det nu skulle hända nåt.. dom kan ju inte ta förgivet att det inte gör det.. sen ska inte vi agera hjältar heller, men ett visst ansvar får man ju ta.. skäprning!!

får väl ta tag i mitt liv nu och inte sitta här och bli upprörd hahaha :)


puss puss... (L)


Tisdagsmorgon..

Vad har jag gjort? :)

jag trodde inte alls att min annons jag la ut på blocket igår skulle ge så mycket och snabbt resultat =/ jag tänkte mest att det kunde vara ett sätt att bli av med min lägenhet tidigare.
tog en timme så ringde det =/ hoppas det gick bra för honom :) så han kan ta min lägenhet!
efter jag kom hem från jobbet så hade jag två missade samtal från olika nummer, förmodligen har dom också ringt på annonsen, ringer ju aldrig någon hit annars. smart som jag var la jag ju bara ut hemnummret, var ju lite osmart eftersom jag jobbar eftermiddag. hmm, ja ja :) verkar ju som att jag kan bli av med den tidigare iaf :) så länge inte DinBostad bråkar med mig!
så nu får jag väl sitta och vänta här idag och hoppas någon hör av sig så jag vet hur det går med det hela :) kul kul.. börjar se ljuset :D snart bor jag i mitt hus istället :D

nu ska jag äta upp min frukost.. :)


puss puss.. (L)


Gnällig eller realist ?

trött jag blir på grannarna asså =/ men vet inte om jag är för känslig kanske..
här om morgonen när jag vakna kl halv fem, eftersom jag snart skulle gå upp för att jobba, hörde jag massa ljud från en av lägenheterna. palla sånt på morgonen.. och nu idag igen så har dom nog en fågel med som sitter och skriker :O ärligt!!! så har dom katt med, är nog inte så konstigt fågeln skriker då, om det nu är en fågel. skiter i vilket, ska härifrån snart så..
har mailat ett par nu och kollar om dom vill ha lägenheten :D vore kuligt om dom hörde av sig iaf :D
lagt ut lägenheten på blocket med, men den har inte kommit in än :S fattar noll.. men men :D


puss puss.. (L)

Så älskade Gud dig...

vafan! va? är det sån skit man ska få hitta i sin brevlåda?!?
gick ner för att jag hoppades att löne.spec.en skulle ha kommit, men icke... då får man massa annan skit.. reklam och så ett gult jävla papper...

ja, ni ser ju... ska bli så skönt och flytta från den här hålan, Skara är kanske inte mkt bättre men.. får nog inte lika mkt frikyrkliga skit saker i lådan.. och inte massa jehovas (eller vad dom heter), som knackar på dörren. urk..!

ja ja, ska väl laga lite mat, blir nog makaroner, bacon och ägg hihi :D finmiddag :) hihi..


puss puss... (L)

...och så kom Polly

Hej igen...
har så himla tråkigt, så då skriver jag lite här =P
sitter och tittar på ...och så kom Polly.. :) rätt kulig faktiskt.. men sett den innan så.. :D
äter lite ostbågar och vindruvor med och dricker cola :D synd bara man inte har nån ölkorv, den saknas faktiskt =P
men funkar ändå som det är :) myspys iaf :) saknar min snutt bara.. helgen gick så himla fort..

ska väl ta och göra nåt värt nu, men vad? hjälp mig... vill så gärna börja packa nu, helst det jag inte vill ha hihi :) funderar på att lägga ut mitt soffbord på blocket eller nåt, vill fan inte ha det alltså.. =/ stort och samlar damm urk.. allt samlar väl damm, men eftersom det är ett glasbord så blir det värre.. inte kul alls.. har hellre små söta sidobord :) och nåt litet fint framför soffan, har ju bara en tvåsits soffa så... ovärt med mitt stora tunga.. =P


puss puss... (L)

Svennebanan...

Heej...

Nu var helgen över igen mina vänner... men jag är glad ändå. haft en skön och mysig helg med min snutt :)
efter att vi hade shoppat igår så åkte vi uppe på båda bergen i falköping på kvällen :) fin utsikt asså :) synd det var lite kallt bara.. =/ men nice iaf :) sen låg vi bara och myste i soffan. trött som jag alltid är så gick jag och la mig tidigt hihi :) lite mobbat men :D så kan det vara..
åkte ganska tidigt idag med, skulle fixa klart presenterna till kusinen och sen hem och fixa lite :) sen blev det middag hos syrran :) sååå gött med grynkorv :) fin fina grejer :D
var på kalas sen :) mys mys, massa söta barn överallt hihi :)
efter det kom jag äntligen hem, då var det bara bort med sminket och på med myskläderna :D sååå skönt..
har gått runt och tänkt på mitt hus hela dagen, vill så gärna flytta nu, tror jag har lite mysko grannar snett nedanför mig nu med =/ hmm... ja ja, ska bli nice och få eget iaf :D läääängtar sååå...

kom och tänka på att lönespec.en kommer snart :D woohooo, men sen precis efter så kommer man på att hela nästa vecka så kommer det vara räkningar i brevlådan med :S urk... =P

nu kanske ni undrar över min rubrik, nu ska ni få se vad jag menar...



kommer lätt att bli min sommarlåt :) underbar...!
Go Promoe...


puss puss på er... (L)

Helg...

Fyfan va gött..
känner redan att humöret börjar bli bättre :)
är hos snutten i falköping nu med.. inte världens roligaste håla men =P
vi drog iväg till skövde en sväng, fick byta dom byxorna jag köpte i måndags, stod ju fel storlek på lappen =P palla ha förstora byxor :) hehe.. men gick bra iaf.. tog en McFlurry med mums mums :D sen åkte vi hem en sväng till snuttens mamma :) trevligt trevligt.. så söt är hon :)
nu ska vi nog laga lite mat skulle jag tro :) börjar bli hungrig... =P


puss puss... (L)

Mat i solen...

            
här var det kycklingtallrik :)




trevligt sällskap av tereze :) hehe.. inte gömma sig för kameran...

Det känns att det är vår...

... för det luktar koskit
åkte till skara efter att jag gått en snabbis på marknaden här i götene, o så kommer det vindar med skiiitlukt, sååå vidrigt.. fyfan!!! går ju inte å åka med fönstret öppet eller nåt... men men, det är bara och njuta av solen. det gjorde iaf jag och tereze när vi satt ute och käka på rocco :) så underbart gott var det :) sen tog vi en promenix bort till louise :) hennes lägenhet har verkligen fått sig makeover :D riktigt fint har det blivit :D och det gör ju att jag blir ännu mer sugen på mitt huuus :D vill dit och grejsa :D funderar på om jag skulle ringa han som har det nu och kolla om jag kan komma dit och grejsa redan i slutet av maj :D får nog ringa mäklaren först dock och kolla hur man gör då, med banken och allt =P

längtar massor iaf :)

även denna dagen har varit katastrof =P har en riktigt dålig vecka asså, men nu är det fredag imorn och då ska jag till min älskling, då ska vi nog hoppas på att allt går över hihi :)

nu sitter jag och kikar på Hjälp, jag är med i en japansk tv-show eller vad det heter... haha, lite för hysteriskt för min smak =/ men nu är det äntligen slut :D och nu blir det grannfejden!! woohooo :D det är fina grejer... :)


puss puss... hörs nog efter helgen!

En dag då allt går fel...

hatar dagar som denna...
denna dagen har varit hemsk, rakt igenom... började med att jag var sur och trött imorse... sen utbildning på jobbet, kaos allt på jobbet känns det som.. sen massa jävla gnäll från idioter som inte kan lyfta ett finger själv... blir så förbannad... sluta lipa och gör det själv!!!! sen skulle jag självklart slååå mig det sista på maskinen..
gick jag till netto efter jobbet.. sen ringde jag mamma för och be om mat hihii :) åkte till henne för lite dillköööött :D mums vad gott :D då blev livet lite enklare :)
åkte hem för en dusch, då blev livet ännu lite enklare :) så nu myser jag bara :) fyfan va gött.. kan inte sluta bättre än att ligga på soffan, äta morötter med dilldip och dricka cola :D mums!!!!

hörs senare kanske :D hihi...


puss puss (L)

Ny vecka, nya möjligheter...

fysatan, va trött jag var imorse... helt sjukt..
brukar inte va så trött annars första förmiddagsdagen, men denna dagen var seg... fy fy... men man klara sig igenom den =P med möte och allt =P prövningar på jobbet hihi... urk...
när man kom ifrån jobbet så gick jag och handlade och prata med mamma :) hehe.. behövde lite hjälp då jag skulle laga torsk med äggsås.. gick ju sådär, var ju första gången med så vad kan man förvänta sig =P hehe... men gick ju ner så... älsklingen var här och åt med :D sen däcka jag i soffan hihi... stackars snutten =P hehehe... sen blev det bus o tv..
när älsklingen åkte hem så passa jag på att rensa ur garderoben med lakan och handdukar och sånt :) så nu har mamma två papperspåsar med saker :) hehehe.. så får hon göra vad hon känner för med det =P vill fan flytta nu asså :) stör mig att tjejen som skulle tittat på lägenheten inte har hört av sig.. =/ hmm.. ja ja.. får hoppas nån annan hör av sig snart :D

nu får det nog bli sängen innan jag däckar igen.. ska ju palla gå upp 5 imorn igen.. urk...


puss puss på er... (L)

Påskbilder...


förfest på josses uteplats :)
från vänster; Emma, Josse, Andreas och Krille :)


här sitter KusinTobbe och njuter av en drink :)


avslutar inne med lite singstaaaar!!
Jag och Josse vid micarna, Andreas och Emma är publik :)


Sista påskdagen...

... vilket är lika med sista vilodagen =P

var ju meningen jag skulle visat min lägenhet idag istället, men ingen som dök upp :( så tråkigt.. vill ju bli av med lägenheten, men men :) får hoppas det ringer fler =P
så drog till skövde med tezz istället :) mkt roligare än och sitta här och ha tråkigt...
blev att vi hamna på chilli så jag kunde köpa filten, en sån gosig som min mamma har :) hihi...



åkte även upp till Elins esplanad :) kika lite där.. köpte ett par solbrillor :)

                                     

härligt nu när solen har kommit, då måste man ju va snygg ;) hihi... annars hitta vi inte så mkt :)
åkte in till stan och tittade lite på commerce, där jag hitta mina bästisbyxor :) så köpte ett par såna med :D hihi.. dock ingen bild på dom ;) hihi... efter den shoppingrunda blev vi hungrig, då var det bara och åka till skara för lite kycklingtallrik :) muuums... hahaha :D

nu sitter man här och myser fram dator och tv hihi :)
ska väl bädda ner mig i soffan snart under min gosiga filt :D

ha det bäst... glöm inte gå till jobbet imorn =P ledigheten är över folks..


puss puss.... (L)

Påskparty...

Heej och glad påsk... :)

Nu är jag tillbaka framför datorn igen och tänkte skriva lite om min påskafton :)
skrev ju lite om det igår men nu kommer fortsättningen :) självaste festen hihi :)
åkte till Josse vid strax efter fem, då var det bara att öppna första cidern och ta en cigg i solen...! underbaaart.... sen var det dags för sminkning :) så man blev lite mer partystämd och så man inte skrämde gästerna för mycket hihi :) sen bara satt vi ute i solen och hade det skööönt :) solen stekte och musiken kom igång och snacksen hamna på bordet :) precis så som det ska va... sen anlände dom sista gästerna och grillen startades :) så blev det korv med bröd.. sen när alla var lite småglada så kom partytrixen igång, för grabbarnas del iaf :) haha.. till slut blev det förkallt för att sitta ute, så då kröp alla in till soffan och tvn där det var dags för sååång :) haha... singstar såklart :) fyfan va sjöng, fyfan va det lät =/ skrämmande hahaha :) men kul var det, riktigt kul... :) så vid elva tiden så var det dags och åka buss in till skara... lagom kul, man blir ju så fruktanstvärt kissnödig när man dricker, eller jag blir det iaf.. så bussresan var en pina =P hahaha... men väl inne så var det bara och festa loss, tog inte många minuter förrän man var på dansgolvet haha, det hade jag inte trott =P synd bara att det var skitmusik men =P vad kan man begära av skara liksom... =P 
senare på natten så mådde jag och tezz så himla illa, uuurk... då tänkte jag att jag lika gärna kunde ringa snutten så han kunde hämta mig :) hihi.. vilket vi redan hade bestämt innan =P hehe.. tack älskling, du är en ängel...

sen blev det helt plötsligt söndag (påskdagen), vilket har varit bland dom värsta dagarna i mitt liv... fyhelvete!!! har mått så jävla dåligt istort sett hela dagen.. som tur är har jag den bästa killen man kan tänka sig, som var iväg och köpa glass, cola och frukt till mig!!! då piggnade jag till lite, men då var ju klockan fem, sex på eftermiddagen =P hahaha.. så mitt liv har vart riktigt surt idag, just nu kan man ju säga att det var värt det, men det var det INTE för några timmar sen hahaha :D så lätt man glömmer =P så har varit ryggläge hela dagen, men sen kom mamma och bosse hem, så blev det mat för ett tag sen.. sen körde snutten mig till josse så jag kunde hämta mitt smink och bilen... så var den dagen slut =P

blir en natt på jonstorp i natt med, pallar inte köra ända hem... =/ urk.. vore synd om snutten stod på vägen, man vet ju aldrig... får dra hem tidigare imorn och hoppas på att tjejen kommer och tittar på lägenheten :) wohoo... vore kuul...

nu ska jag se vad dom sysslar med där ute i köket.. blir nog soffan snart igen... seg idag...


puss puss på er... (L) Älskar min Andreas!!!!


Provsminkning :)

Tjaba igen :)

nu är jag här igen :) anlände nu till mor för några timmar sen :) hihi... det var ju bara i med cdn och maxa volymen ;) haha.. okej, inte riktigt kanske men... :) får väl vara rädd om andras saker... har fixat mig lite mer och även gjort en provsminkning :) hehehe... tog kort och allt, men smart som man är så lyckades jag radera det.. så ingen bild, sorry =P hehe.. ni är nog glada ändå :) hihi...

men en härlig bild jag kan bjuda på är denna :)

17,3 grader ute...!!!!
19,7 inne, hallååååå, det för fan april
och det är soooommar :) haha...

ja ja, underbart är det... men blir så lätt uttråkad när jag sitter i solen dock, förmodligen därför jag är en blekfis ;) haha.. försöker intala alla att jag inte kan bli brun, 4 veckor i Thailand och inget resultat borde vara bevis nog!!!! blev ju bara ordentligt bränd en gång, sen hände inte mer... och anledningen till att jag blev bränd var för att Yves Rocher solskyddsfaktor INTE fungerar.... :) smörjde in mig hela dagen med 30 i solskyddsfaktor, men ändå blev jag bränd, med frossa och hela köret =P så tack för den...!!!

nu ska jag fortsätta mitt för förfestande hihi, sen drar jag till josse för förfest, grillning och sminkning på riktigt :D då ska jag nog lyckas få både mig och andra på kort :)


kyss, livet är underbart :) puss puss... (L)

Påskafton = Fest...!

Hur ska det gå?!?!
står 6 cider i kylen och väntar på mig :) hihi... nu kanske ni tycker det låter mesigt, men vafan.. var över ett år sen jag var ute sist... jag måste ta det relativt lungt, måste ju överleva söndagen också.. tuuur man är ledig måndag hahaha :) då ska jag visa min lägenhet för en tjej, hon kunde inte i fredags så :)
så till i fredags, långfredagen....
då åkte jag och snutten till mamma och bosse :) för dom skulle elda lite igen :) och jag ville tvätta bilen, så sagt och gjort :) jääävlar vad dom eldade =P halva jonstorp hihi :) men blir nog bra efteråt iaf :D älsklingen fick ju roa sig lite + va ute i det sköna vädret :) jag gick mest bara runt :) tvångskela med kissen lite ibland hihi :) han gillar sånt ;) hihihi... så bjöd dom på grillat med, MUMS... var längesen jag käka sååå gött :) har lust och åka dit idag och äta lite med, men eftersom man ska ut så borde man väl inte vitlök, som det var både i biffarna och självklart i Bosse´s aioli.. fyyyfan va god den vaaar... inget fejk där... ren och egengjord :) MUMS.... dreglar nästan lite nu :) hahaha även om min frukost med mina två mackor med medwurst, ägg och oboy också går ner... :)
sen var snutten tvungen och skynda sig iväg hem, han skulle på 30 års fest :) hihi... det är i den ligan dom spelar han och hans polare hahahaha :D *blink blink*
då passa jag på att dra ner till skara för och hämta spelet Singstar hos Tezz :) så vi kan roa sig lite ikväll på förfesten :) satt och tjöta lite i Skara med tereze och sabina med :D tänkte att jag kunde ju lika gärna umgås lite :) så kan jag dra när syrran och josse kommer hem från dillö, så vi kunde färga våra hååår :) hihi... så vid nio tror jag att jag åkte från skara hahaha :D lite senare än sju, som vi sa från början =P men kul och snacka lite med tezz med :D
väl hemma hos syrran så satt vi och tjöta lite och åt lite godis medan vi väntade på josse :) så kommer hon med sina små barn till slut hihi, lille söte neo och hulli bulli zorro :) hehe... sen var det bara att öppna frisörsalongen hahahah :D fyfan va vi höll på :) klockan blev nog ett när vi var klara... =P hahaha.. var skönt och komma i säng sen vid två :) hehe...

sen sov jag sååå länge som jag kände för :) därför sitter jag här nu och äter frukost :) och lyssnar på musik, lite högt måste det vara med :D så nu ska jag skynda mig lite med :D får bli att packa iordning sen dra till mor :D då blir det hööög musik :D mohahaha :D looove it :) sorry grannarna, men håll i hatten hahaha :D


puss på er och ha en underbar påsk... Glad Påsk!!!! botten upp..


puss puss...

Enkel...


såhär ser en enkelriktat skylt ut. för er som inte vet... :)
med eller utan mössa :)

Städa städa...

så tråkigt och städa...
men måste ju om jag ska kunna bli av med lägenheten hihi :) så imorn kommer hon och kollar... hoppas hoppas *håller tummarna* så nu är det städat iaf, så gott som, tänkte ta en sväng med dammsugaren imorn istället... :) och disken blir nog i natt, är inte så mkt så :) snutten kommer ju då med :D mys mys...
sen har jag gjort massa ärenden, samtidigt som alla andra, faaaan va folk... och sist men inte minst... nu kommer det, dagens utbrott....!!!

förbannade fruntimmershelvete!!! plocka upp dina läppar från knävecken och lär dig köra i rätt riktning!!!! ska köra in vid parkeringarna vid ica, där dom gjorde om för ett tag sen så det har blivit enkelriktat på 3 gator, jag kör in för att komma till parkering, då kommer det en kärring mot mig och ser sketsur ut.. vafan, ser hon inte skyltarna eller... men snäll som man är backade jag, tror du hon ler och tackar för det, NÄÄÄ, fyfan... hade sån lust och bara stanna och vänta på att hon skulle flytta på sig, skulle kört över hennes fula familjebil med min monster polo!!!!!

väl hemma igen så blev det dusch, skönt det.. lite mer städning, sminkning och maaaat, var gött med mat :D hehe...

nu ska jag bara stå ut en dag till på jobbet :) hehe.. urk.. blir segt idag, det känner jag :) som tur är har vi så kul hahaha :D igår skratta vi så alla grät :) haha, tur att vissa bjuder på sig själv och sina manboobs hahahaha :D


puss puss... (L)

Bor jag bredvid en flygplats...?

nä, jag gör väl inte det. men så kändes det imorse...
gick ner till tvättstugan vid åtta tiden, sen som vanligt gick jag och la mig lite igen hihi... låg och snoozade en stund, tills jag började höra "flygplan" starta utanför.. hahahaha... sen var jag nere i tvättstugan igen och det var där nere dom var, piloterna.. fyfan vilket oväsen :S visste knappt om jag våga gå ner där hahaha... :S livsfarligt ju =P som tur var så såg ingen mig hahaha, kom ju ner i myskläder med håret åt alla håll osv hahaha, nyvaken som jag var.. =P
äntligen fick man i sig lite frukost sen :) mumsigt det...
slog en pling till din bostad nyss :) dom hade ju ringt igår.. :) och det var som jag hoppades, en som ville ha mitt nr som kanske ville ha min lägenhet!!! woohoooo... :) snälla snälla snälla... :D vore så gött om jag kunde bli av med den :D
ska väl sminka mig lite snart och slå mamma en pling och berätta den goda nyheten hihi :)


puss puss... (L)

Snurrigdag...

sen jag kom till jobbet så har jag inte haft koll på mycket... hahaha...
först kommer man dit och vet knappt vart man ska vara eller vad man ska göra.. =/ hmm, sen när man gör det man ska så flyttas man till nästa ställe... så ska det ätas tårta och hållas koll på vart man ska vara efter ätandet hahaha... sen ännu lite mer förvirrad, sen så till slut kom jag på att jag hade en mobiltelefon och lite ledig tid över.. så checkade den, då hade Din Bostad ringt!!!!! faaaan va nyfiken jag blir då... vill veta nu vad dom ville.. men eftersom klockan redan var för mycket så får jag vänta tills imorn... =/ urk...
sen hade vi möte, bla bla bla... sen var det snurra runt i produktion hahaha, sen var det Special K och tårta igen... sen var det jobba på de tråkigaste stället på hela bygget, nästan... sen var det rast igen, dock blev det inget och äta då, blääää.. mår illa än fan =P hahaha.. inte van och äta nu efter jag var sjuk förra veckan heller... sen var det bara att stå ut sista tiden sen fick man äntligen gå hem :) gick i rask takt eftersom jag hade vårjackan på mig :) såg snutbilen med :O känns ju skönt hihi :) och securitas med :) hehe..
sen kom jag på att min mamma jobbade på sitt städjobb idag, vilket hon annars gör måndagar, så ringde henne en pling för och se hur långt hon kommit. orkade tyvärr inte vänta på henne, för lite kvällsmat :( är så trött, + att jag vill komma upp i tid imorn, tror fan jag har tvätt tid hahaha :) orka!!!!
nu är facet borta iaf, eller sminket som gjorde mitt face till ett face :) hahaha.. fasen måste klura ut vad jag ska äta imorn med =/ får nog bli kyckling med wok och ris.. det låter väl bra (?)
nu ska jag sluta skriva och gå och lägga mig, fyyyfan va gött :)


puss och godnatt... (L)


ps. ni kan väl säga till om jag missade och strycka under några sen ds...

Frukost med Oprah...

Sitter här framför tvn och äter frukost, det är Oprah på 3an.
Det handlar om överviktiga tonåringar, tycker så himla synd om dom. Det gör mig irriterad när folk säger "elaka" saker om överviktiga. Vafan, i den värld vi lever i nu så är det fan inte så lätt att passa in. Det är som dom säger, maten sviker dom inte, dom blir lyckliga under tiden dom äter, så är det ju =/ visst sen kommer ångesten efteråt, men klart man inte alltid tänker på det som ska ske efteråt. Jag hade inte suttit här med ett par extra kilo om jag hade suttit och tänkt på vad jag ska göra och vad som kommer hända om jag gör det.. man måste faktiskt leva lite också. Tycker iaf synd om dom, och jag hoppas att dom en dag lyckas få den hjälp dom behöver, man kan inte som 15 åring, kanske inte ens som vuxen, klara av att göra sig av med sin övervikt, det är en jävla kamp!

ja ja, nu ska jag inte skriva mer om det.. vet att alla har väldigt olika åsikter om detta. jag hoppas bara dom lyckas ta sig ur den onda cirkeln...

nu ska jag nog ta en dusch och ev. ta en promenad ;) hihi.. är ju underbart väder ute... synd bara min kropp blir så stressad på em veckorna :S sketjobbigt...


puss puss på er... (L)

Bortglömd...

idag har jag helt glömt bort bloggen hihi :) lite skönt..

har ju inget och säga så :) hahaha... inget mer än ni redan vet, vilket är att jag längtar till flytten!!!!!
ska snart till jobbet.. köpt lite fika till dom idag :) hihi... vissa får för sig att göra det ibland och nu var det min tur, fast själv firar jag lite... :) hihi... =P

inte gjort nån nytta idag... kollat på massa life of ryan, ganska ovärt.. =/ hehe och spelat wii.. :) louise ska la få tillbaka det nu när dom har flyttat till nya lyan och allt :D hihi...

nu ska jag göra mig redo..


puss puss... (L)



Då var denna dagen snart slut...

söndagar har alltid en tendens att gå fort :S
blev en ordentlig städning förut, pallade inte att gå runt i skiten, uuuusch... mådde fan dåligt... men känns så underbart när det är klart :D svabbade golven och grejer så gööööött :D lär ju bli skitigt snart igen men... gick å tänkte på hur tråååkigt det kommer bli att flyttstäda hahaha... fyfan... usch usch usch... men ska bli såå skönt att man ska få komma härifrån, vill till mitt huuus, till mitt lilla söta huuus :D hihi... saknade det så himla mycket nu när vi satt hos kusinen och sola och fika och bara myste :D underbart!!!

nu tittar jag på sanningens ögonblick... sikket program.. kan inte förstå hur folk sätter sig där.. när man vet att man har nåt att dölja... med dom sjuka frågor dom ställer så skulle jag aldrig sätta mig där hahaha.. dom kan ju sätta dit vem som helst... =P

nu känner jag att jag börjar tappa tråden, så slutar här och kanske återkommer senare :) hihi..


puss puss.. (L)

Slutet på helgen..

Då var det söndag, ännu en gång :) hihi...
älsklingen har precis lämnat mig =P så nu är frågan vad man ska göra hihi :) (?) vill koppla in nintendot men ändå inte, kommer ju sitta där och inte göra nån nytta i så fall, det går ju inte =P så funderar på att rensa ur garderoben på handdukar och sängkläder, så kan mamma få det jag inte vill ha hahaha :) kan ju inte ta med mig allt till huset, hellre att man ta med för lite än för mkt :) då kan man ju köpa på sig det man vill ha där sen :) hihi..

kvällen igår var riktigt mysig :) åkte till josse igen och tittade lite på Robinson, är väl sådär bra :S blir väl bättre när man kommit in lite mer i det.. =P sen var det bara att koppla in nintendot hihi :) tereze kom med, efter en liten sväng på Lundsbrunns gator hahaha, smarto :) sen blev det massa mario kart :) hahaha, så kuligt.. även Lill-Tobbe kom :) trevligt trevligt... som vanligt går ju tiden fort när man har roligt... åkte väl hem vid tolv, halv ett...
sen var det bara bums i säng hihi :) och nu är man här...

nu ska jag slå min mamma en pling och se vad som händer och sker... :)



puss puss... (L)

Toppen dag...

så underbart väder :) över 15 grader i skuggan!!! det är lätt våååår :)
jag och älskling köpte med oss fika och drog till Josse och Krille :) hahaha helt oanmälda hahaha, inte så uppskattat hihi, jossan är ju så noga med att städa, och jag lovar med katt, hund, unge och allt så är det inte lätt och hålla rent, Skärpning kusse :) hahahaha.... men mys var det :) satt ute och fika mums mums :) men såååå varmt, urk hihi :) men man får ju inte gnälla tydligen ;) hihi... josse bjöd på middag med :D mums mums... så nu har man käkat fisk två dagar i rad ;) nyttigt värre hahaha :D
sen drog jag o snutten upp på kullen och titta lite på utsiktsplatsen :D såå fint :D blåste lite skönt där med :) men blev inte kvar många minuter, glassugna som vi var så åkte vi ner till götene och handla glass, och mys till kvällen :) mindre nyttigt, host host hahaha :) ställde oss vid bron och åt glass i solen :) sen ville vi vara snäll mot dom söta små ankorna som gick runt där :) så gick hem och hämta lite bröd så ankorna kunde få lite lördagsgodis :) och va glada dom blev hihi :) nu sitter vi i soffan lite innan vi ska dra iväg till josse igen och mysa hemma hos henne med lite tjöt och wii-spelande :) hihi...


puss puss...

Fredag...

idag var det äntligen fredag... bättre i näsan med.. :)
var hos mamma på frukost.. sen drog vi till mormor, moster malin hade kommit från Dalarna :) alltid lika kul och träffas :) visade mitt lilla hus och så :) hihi.. sen var jag hos josse o hälsa på med lite :) tog en promenix med vovven... :) skönt o komma ut lite.. inte orkat vara ute i solen :S bara nyser hela tiden =P hehehe... sen drog jag o handla lite gött till mig och snutten :) så lagade mat till han :) lax med potatis och gräddfilssås med massa goda saker :D mums mums.. var inte så hungrig dock :S hmm...
sen koppla vi in louise wii :) hihi...tog ett jäääävla tag innan vi fick igång det eftersom batterierna va slut i ena dosan :P hitta inte mina batterier heller hihi.. inget man använder varje dag.. fick spelat lite mario kart iaf :D det var kuuul som fan :D hehehe... men nu va visst snutten trött, måste ju vart himla jobbigt och bli väckt vid 12 hahahaha... mobbas mobbas ;) hihi...

nu får man väl göra nåt annat då.. hmm... pimp my ride ^o) kuuul, not....


puss puss...

Reklam är fan farligt...

såg nyss en reklam för kinderägg... vadå suuugen...
det är ju så himla gööött.. men som vanligt så är jag inte hungrig och inte sugen på att laga någon mat heller... blev nudlar till middag idag hahaha =P vad ska man göra liksom, tänkte käkat majskolvar först, men hade inga hahaha =P så kan det gå =P kollar på sthlm arlanda, sikket töntprogram... fan har alla kanaler idetorka eller... man kan fan inte göra tv program av alla yrken, det funkar inte.. självklart kan man, men det roar inte!!! palla lyssna på folk som talar kass engelska om massa småsaker.. skiter väl precis fullständigt i om den där kärringen får betala mer pengar för barnflickan, för att det tar mer tid och ta sig hem eller nåt... PALLA.. jävla offer... =P haha.. ja ja, de skapar ju känslor iaf.. ungefär samma känslor som linda rosings dejtingprogram hahaha... vem fan kommer på sånt..?!?! det sjuka är att jag inte pallar saker som i det senaste programmet nu med henne.. där hon skulle välja mellan dom två sista killarna... :S jag blir så nervööös eller nåt hahaha.. enligt mig valde hon "rätt", om det nu kunde bli rätt, ingen av dom hade hon ju stannat hos iaf.. så spela roll, då kan man ju ändå ta den som är snyggast hahaha...

nää nu ska jag nog hämta en cola och mysa i soffan, tänt ljus och sånt :) hihi.. härligt med lite mys såhär på kvällen...

shiiit, nu fick jag se farväl på tvn... kom och tänka på tezz.. tänk när man ska säga hej då till henne när hon drar till usa i ett år :O kommer ju fan storlipa :( uuusch.. kommer bli så tomt utan henne :( så tråkigt.. men är så glad för henne att hon vågar göra detta, så som hon har tjatat om det hahaha :D go girl :) (L) ska allt hälsa på dig din lilla muttröv :D haha..


puss puss.... (L)

Packa..

vill börja packa och rensa och ha mig :) hihi.. vill vill vill... får nog kanske börja på söndag eller nåt.. :) rensa ur garderoberna och sånt :) hihi.. slänga massa saker.. shit, kommer ju inte få plats med något i huset hahaha :D men blir nog bra och mysigt... läääängtar.. varför går tiden så långsamt.. måste fan börja jobba igen hahahha... så man kan flumma loss lite :) hehe...

nää nu får jag väl göra nån nytta.... kan ju inte sitta här och skriva massa blaha blaha här heller... urk...


puss puss puss...

Facebook

fyfan... är nästan lite besviken på mig själv hahaha...
vad skulle jag på facebook och göra.. ja ja, nu är man medlem där.. så kan det gå när man sitter hemma och har tråkigt.. verkar som att jag blir hemma imorn med, vill ju vila ut helt innan jag börjar jobba igen, palla bihåleinflammation... är ju öm där nu så... trodde fan inte det skulle hålla i sig så länge.. men men.. nu är det snart helg, och min snutt kommer till mig och pysslar om mig :D hihi...
längtar så till mitt hus :) vill att det ska bli maj/juni nuuu :)

någon som vill ha min lägenhet??


puss puss (L)

Mormor

Grattis Maria till ditt första barnbarn :)
det var allt på tiden...
Det blev en lite pojk, vid namn Pau :)
självklart Grattis till Veronica och Vincent med :) föräldrarna till den lille busen :)
hoppas vi ses på Orust denna sommaren, eller någon annanstans.. där man kanske får se kort eller så på lillen :)

Grattis till er alla iaf :)

Storhandlat...

... på apoteket =P
skulle bara åka dit för att köpa Sinova, gött med tabletter istället för äckligt nässpray, vet ju inte om det fungerar men.. =P de var iaf det jag skulle köpa, sen tänkte jag att halstabletter kan ju vara bra med, sen stod de 20% rabatt på Olive hand creme hahaha, nemen oj det behöver jag för mina händer är så sjukt torra!!! speciellt nu när man tvättar händerna hela dagarna, inte så fräscht när man snyter sig hela tiden, urk, måste ju tvätta mig =P sen nagelförstärkare, mkt bra :) hoppas jag iaf... =P så nu blev man 211 kr fattigare.. men men... då äre la så.. :) pratade med Kinnekullehälsan igen nyss, hon trodde nog inte jag skulle jobba imorn,så får la se hur jag känner mig ikväll... känns skönt att dom är förstående iaf, att jag inte sitter hemma för att det är kul för det är det inte... det är verkligen inte kul och sitta här och snyta sig och inte göra nåt... pisstråkigt..
funderar tom på att skaffa facebook :O hallååå, då är man fan desperat hahaha, jag vill inte ha facebook,men jag är sjuk och jag är uttråkad... hahaha.. får se... får hoppas nån dyker in på msn snart som man kan roa sig med :) älsklingen drog ju till jobbet nyss så...


puss så länge... (L)

Maskinen!!!

jag bara mååååste gå på Maskinen på Olins i Skara den 25 april!!! vill bara se dom uppträda, tråkigt bara att det är lönehelg hihi, alla kommer ju stå o knö =P hahaha... ja ja.. ska försöka få med mig min snutt :D

puss...

Husägarinnan!

vet att det är 1 april, bla bla.. men jag har just skrivit på papprena på huset :)
så nu mår min näsa skit, har sååå ont.. vilket går upp i huvudet, så nu ska jag ligga på soffan och vila och snyta mig.. blir nog tyvärr inget jobb imorn, men går nog på fredag, måste få komma hemifrån lite innan helgen hihi :)
händer så himla mkt nu, så mkt som jag inte kan hantera känner jag hihi =P
min söta lilla mamma bjöd mig på middag idag med :D va nice det eftersom man inte har ätit ordentligt på några dagar, så fick "blodig" biff med bakad potatis och vitlökssmör!!! mums mums.. + efterrätt :D chokladpudding med grädde och strössel, kan det bli bättre ??

nu ska jag sätta på myskläder och mysa i soffan...


puss puss... snart helg mina vänner.. (L)

RSS 2.0