Borta..?

Vart är min kisse??

Kissemissen är borta mina vänner!
Han har inte varit hemma alls idag och det är ovanligt. Usch, blir så nervös. Är säkert ingen fara men ändå. Man vet ju aldrig!?
Ska iaf försöka sova nu. Har ju en del och göra imorn. Ska tydligen till systemet med och


Fint.

Nu ska ni få en fin låt av Regina Spektor.


Riktigt fin är den. Lyssna på texten med, texten som gör den extra fin.
Nu är inte jag troende eller så men finns ju ett budskap i låten.

Hade inget annat och komma med.
Måste röja lite här innan jag drar hem till mamma på lunch. Syrran med familj kommer ju i helgen och vill titta på huset på riktigt för första gången. Dom gick på utsidan och kika in i väntan på att jag skulle få huset. Nu får dom äntligen komma in. Dock är det ju fortfarande kaos. Men ska göra mitt bästa imorn.

Hur har ni det? Händer i helgen för eran del??


Puss puss..

 

Spöken..?

Hejsan...

Sitter här i sängen ikväll igen. Eller natt är det väl.
Har läst det bloggar jag brukar kika på :) Undra varför man tycker det är så kul? Känner ju inte dom och varför skulle jag bry mig om vad dom gör? Gör ju egentligen inte det. Tror mest att det är för inspiration och kul och se hur andra har det i deras vardag.

Har själv haft en bra dag idag. Är så sjukt trött denna veckan, kan ju bero på att min förkylning inte vill ge sig. Har iaf känt mig kär idag (?) Fattar inte varför, hahaha. Var bra musik på P3 ett tag då det kändes ännu starkare. Knasigt. Tror nog jag skulle vilja bli kär igen, fast ändå inte. Trivs med att vara själv samtidigt som man saknar att ha någon.
Hade tänkt lägga upp favoritlåten just nu på tal om detta. Men hittade inget bra youtube-klipp. Tycker video distraherade en från att lyssna på låten. Miss Li - Dancing the whole way home! Sedan får ni söka efter det bäst ni vill. Texten är så underbar iaf. Satt på jobbet och sjöng med i den tidigare idag. Hahaha.. Visst blir man lite kär!?

Varför skrev jag Spöken som rubrik? Hahahaha.. Förvirrad. Funderade lite över det innan jag börja skriva. Hör ju saker här när jag ligger i sängen. Precis som om någon skulle vara någonstans i huset, vinden, garaget typ. Men eftersom det är så dåligt isolerat och så pluttigt hus så är det nog bra saker från utsidan som hörs. Jag är inte rädd iaf så. Får fråga Bosse om han känner något när han kommer hit nästa gång. Hihihi..

Blir nog att åka till mamma och få käk imorn. Orkar inte laga mat. Klipper kanske gräset om det är uppehåll, ser dock mörkt ut. Annars blir det en röjardag på fredag då jag är ledig, klippa gräs, tvätta (kanske), städa osv. Känner jag börjar sväva ut på massa konstiga saker nu. Hahaha. Dags och sova ju! Skriver kanske ett par rader imorn.


Natti natt på er turturduvor! <3

Puss puss..

 


Jägarn..

Min kisse har nog blivit en jägare trots allt. Trodde det skulle ta lite tid innan men inte då. Låg en död mus i mitt garage och då berättar mamma att det hade legat en fågel där i fredags med. Blääää!! Men han är ju katt och katter ska jaga så, bara och leva med det.

God kväll förresten :)

När jag kom hem från jobbet nu så hade jag 17 mail, hahahaha. Min kusin hade roat sig med att tagga lite bilder på FB. Gött man slappa göra det själv iaf. Hade fått ett från syster-yster med som jag ska svara på då jag är klar med inlägget.
Inte hänt så mycket annars. Funderade på om jag skulle börja skriva på min lista över vad som behövs göras men, hmmm.. Behöver skriva en handlarlista med så blir nog en sväng till Coop imorn, eller Ica.

Funderar lite på listan över hemmet... Kanske skulle börja skriva på den lite redan här och nu...?

* Måla "kattrummet"
* Hänga upp elementen
* Sätta upp fönsterbrädorna
* Köpa hatthylla
* Köpa skohylla
* Köpa badrumsskåp
* Köpa extra förvaringsskåp till badrum
* Ev. köpa handdukstork
* Fixa iordning fönstren i "kattrummet"
* Få bort jordhög + buske från gräsmattan
* Göra rent taket
* Göra rent och lägga om plattorna
* Tvätta utsidan av huset
 
Sen finns det ju självklart andra projekt, som att renovera badrum, köpa ny soffan osv..
Får se vart allt börjar. Finns och göra iaf. Urk urk urk...
Imorn får det nog bli att klippa gräs om det är uppehåll. Svårt och tänka mig det bara. Behöver tvätta med, men tar ju 3 dygn innan skiten torkar så vill ju helst hänga ut det. Huset mår ju skit av att ha massa fuktig tvätt inne. Aja baja!!

Ska luta mig tillbaka i sängen nu och sova. Ska försöka komma upp i tid imorn, yeah right...(?) hahaha.

Jävlar kom ju på jag skulle svara på syrrans mail, hahaha..


Godnatt på er iaf!!! Puss!!!

 

Räkningar..

Blää..

Hej på er!
Fyfan va tråkigt det är med räkningar. Blev lite mycket denna månaden. Tur man är så ekonomisk av sig och planerar sin ekonomi, haha. Ärligt asså. Klarar mig bra fast jag har massor med räkningar, alla räkningar var dyrare än vanligt. Sluträkningar från vissa ställen och sånt.
Var iväg till ÖoB en sväng med mamma, nu fanns den grillen jag letat efter. 179 kr, fynd anser jag, haha. Så får se hur många grillningar den klarar. Kollade även på utemöbler på Jysk, men väntar nog till rean som man vet kommer komma, kommer förmodligen inte sitta där ute ändå eftersom det regnar hela tiden. Blandat väder idag dock. När mamma var här så fick hon se vilket kaos jag bor i, hahahaha. Så nu kanske man kan få lite hjälp, har så extremt mycket och göra. Ska göra en lista snart, imorn kanske. Ryser bara jag tänker på det. Usch.

Ska snart dra mig iväg till jobbet. Underbart. Inte så många dagar kvar dock, weeiiieee... Snart helg.
Syrran och hennes mans släkt kommer ner och ska bo hos mamma i husvagnar och skit. Hahaha... Orka! Dom kan komma hit och jobba istället!


Puss på er!

 

Skönt...

Var skönt och komma hem från jobbet. Blev lite stressigt på slutet, hehe.

Hade ju gått och tänkt på att jag måste bädda nya sängkläder i sängen med, urk. Men gjorde det, blev lite förvånad själv, hahaha. Är bra på att dra ut på saker annars. Plockade ut diskmaskinen och i med det skitiga med. Flyttade sedan med mig datorn till sängen. Ska dock sova nu efter att ha suttit här en stund och läst lite bloggar. Kuligt. Lyssnar på härlig musik med. Kollade på klockan och fick då lite smått ångest och tänker nu tvinga mig till att sova, borde inte vara några problem egentligen eftersom jag har varit sjukt trött hela dagen.

Hur har eran dag varit?


Natti natt och Puss...

Ps. Hoppas Coldplay var bra idag T.. Ds.. :)

 

Lite bilder...

Lägger upp lite av bilderna...
Orkar inte skriva något. Är fortfarande sjuk och jävligt trött på det, därför orkar jag inte skriva så mycket. Bilderna säger nog en del ändå.. :)


Arla Trollet drar till Orust..


Landade på Torp för lite shopping..!


Äntligen framme på Orust!






Nu ska jag äta litet innan jobbet. Får se om jag skriver något när jag kommer hem.


Puss..

 

Hemma!

*gääääsp*

Har varken tid eller lust eller ork och skriva nu.
Sprungit runt på Liseberg i flera timmar, säkert inte hälften så länge som alla andra men det räckte!! Jag och syrran åkte hem själv, så Tobbe och Tuva fick åka med Anders och Josefin hem. Skriver mer om allt imorn. När jag fått lite skönhetssömn. Eller ja.. Sitter här osminkad, inte borstat tänderna och har skitiga sängkläder som varit på Orust och vänt! Hahahahaha! Fyfan! Kommer man hem halv tolv så. Var en lång resa hem, uuusch. Sen skulle man hämta nycklar, då hamna man på te hemma hos Josse, och först handla vi i Skara. Hem till mamma för att hämta packningen, sen hem till syrran och hämta bilen.. lalalalalaaaaaa.... Röva! Nu är jag hemma och nu ska jag sova.

Tur det är skift man jobbar så man får sovmorgon imorn...


PUSS! Hoppas eran helg har varit bra!!

 

Liseberg!

Hej hej..

Har verkligen ingen tid och skriva så sammanfattar det mesta ikväll när jag kommer hem. För nu drar vi till Liseberg...
Dags och packa färdigt.


Puss puss..

 


På Orust...

Hejsan!!

Nu sitter jag i sängen på Orust. Är så sjukt trött, vilket ni förhoppningsvis förstår efter att ha gått upp halv 5 hela veckan. Undra när man kommer gå upp imorn?
Slutade 11:36 från jobbet idag, riktigt gött. Tyvärr kom inte Tobbe ifrån så mkt tidigare så vi åkte ganska sent, efter tre någongång. Tog vägen förbi McDrive när vi kom till Lidköping. Var behövligt.
Stannade till på Torp i Uddevalla. Rätt okej, men tycker nog faktiskt Överby är bättre. Så får nog bli att jag och Louise drar dit någon dag :) Shoppa shoppa. Köpte iaf lite smycken, en tröja och en sjal. Lägger upp alla bilder då jag kommer hem på söndag. Kommer bli en hel del känner jag på mig. Har inte sladden med mig heller så kan inte lägga upp några nu, tyvärr.
Imorn blir det nog en del åkande. Ska kanske åka till Ellens stuga där Hilli och Kjelle bor nu under deras semestervecka. Vi ska väl fiska musslor eller vad man nu ska kalla det. Kanske krabbor med, vet inte riktigt. Åker säkert förbi Göksäter. Hmm, kvittar mig precis. Är ett mini ullared typ, hahahaha. Tobbe, Anden, Viktoria och Joel kommer senare på kvällen, kuligt kuligt. Då blir det ju PAELLA-fest! Det är ju därför jag är här. Den årliga Paella-festen. Härligt med spanjorer i "släkten".
Blir väl kanske Liseberg på söndag med. Hoppas dock vi skippar det om det regnar för mkt. Får väl se. Kan ju alltid åka med mamma och Bosse hem annars.

Nu är jag så himla trött så nu ska jag bara välta bakåt och sova!

Natti natt.. Puss...

Ps. T tycker faktiskt dom funka rätt bra, smaka ju inte mumma men :) hihi... ds.

 

 

Lite blandat...

Hitta några snygga bilder på mobilen..


Lite frukost - frukt och varmchoklad med vispgrädde! Nam nam..
(Blir så jävla trött på att det ska ta 4 år att ladda upp EN bild)
Blir två till, orkar nog inte mer sen...


Såhär går det om man använder Absolut Torr. Svider det, så skölj med en gång!
Ser kanske inte så farligt ut, men gör ont!!!


Handlat lite Strepsils idag. Vet inte om det hjälper men.
Munnsogstöflur? hahahaha...


Popcorn och cola nu... Myskväll..


Puss puss..

 

 

Sweet 16 UK

Tjena...

Sitter och kikar på My Super Sweet 16 UK. Vad bortskämda skitungar gör mig förbannad. Inte konstigt vår värld ser ut som den gör när folk inte har någon som helst medkänsla för andra människor. Varför? Varför gör föräldrarna såhär mot sina barn? Menar inte att man ska snåla på saker och ting och sådär. Men det måste finnas lite uppfostran. Det är föräldrarnas uppgift att göra sina barn till människor som visar folk respekt, som förtjänar respekt. Lära dom om moral, rätt och fel och annat som man måste veta innan man kastas ut i livet.
Man kan ju köpa barnens lycka men vad blir det av dem då? Säger inte att det alltid går fel men. Något med SS16 som är roligt det är när dom som varit med får vara med i ett annat program på MTV som jag inte minns vad det heter, dom får iaf åka iväg till små byar och andra ställen och se hur människor har det som inte lever lyxliv. Klockrent. Tror verkligen dom lär sig en jäkla massa på det.
Så kan det vara.

Ska nog ta mig en dusch snart, ska bli skönt efter allt skitväder som håller på och busar utanför. Borde ju städa med men får se om jag känner för det. Hihi...
Ska väl packa och lite sånt med.

Puss puss...

 

Lyxfällan...

Sitter i soffan och kikar på Lyxfällan. Gillar och titta på sånt, annars hade jag inte suttit uppe nu. Ska iofs inte sitta uppe längre heller. Sömnen är faktiskt viktigare. Visst man lever bara en gång och bla bla bla... Men för att kunna leva måste man jobba och för att jag ska kunna jobba så måste jag sova! Är bra mot förkylningen med. Tänkte ju ligga och mysa på soffan hela dagen, yeah right. Plockat ur och i diskmaskinen, diskat, hängt tvätt osv. Inte suttit still så mkt ändå.
Nu ska det sovas, blir nog lite korsord först för att bli riktigt trött! Funkar rätt bra faktiskt.

Natti natt! Puss..!!!

 

En...

Jopp, precis så många näsborrar kan jag andas genom nu.

Hej förresten..

Fan va trött jag blir. Hatar att vara snorig. Näsan blir ju helt förstörd av allt snytande. Sen hatar jag att andas genom munnen med. Blir så torrt och äckligt.

Ja ja ska inte gnälla mer.

Hände en liten positiv sak på jobbet idag och det är att jag slutar kl 12 på fredag! Weeiieee... Då åker man iväg till Orust! Jippi. Sen blire Liseberg på söndagen. Så bäst för den förbannade förkylningen att den ger sig då.

Tvättmaskinen är igång med så man har något att ha på sig. Diskmaskinen är klar och behöver städa. Men tror jag tar det imorn, för nu ska jag slappa på soffan! Vila bort sjukdomen. Hahaha..

Nu ska pekingsoppan och den strimlade biffen med bambuskotten få vila i magen lite. Jopp, blev Kinamat idag från Canton. Mumsigt värre! Finns ingen bättre kinamat. Måste äta sånt när man är sjuk, delvis för att man inte har lust o laga mat och det smakar skit det man gör själv, sen behöver man piggas upp. Ingen annan gör ju det för en så då får man göra det själv. Hihi... Lika bra det, då blir det som man vill.


Puss på er...

 


Halstabletter tack!

Hejsan...

Nu kanske jag hinner bädda ner mig i soffan en liten stund innan man ska flytta sig vidare till sängen.
En kopp te och en stor skål popcorn kanske. Det förtjänar man väl. Hade behövt halstabletter egentligen, men nu har inte jag det! Utan jag har te och jag har popcorn.

Paris Hilton, My new BFF? Är det vad tvn har att erbjuda klockan åtta en tisdagskväll...?
Herregud..


Puss!
 

 

Vafan...

Ärligt?

När ska motgångarna ta slut???
Nu har man blivit förkyld med, hade ont i halsen hela dagen igår och idag börjar jag bli snorig?! Va?
Jag ska fan till Orust på fredag även om jag får svininfluensan eller pesten. Jag ska åka och shoppa med syrran påvägen dit (löning), jag ska vara med på paella festen, jag ska åka till Liseberg på söndag! Så det så!!!
Är på grymt dåligt humör nu (förkylningen). Har iaf lyckats äta lite kycklingsallad och vattenmelon. Måste duscha med, inte kul, inte kul. Orkar ingeting! Vill ingenting!

Hoppas ni har det bättre än mig! Hahaha..


Puss...

 

Härligt...

Känns så härligt när man varit ute och gått. 1 timme blev det idag med. Syrran fick en räksmörgås först som sagt så hon var glad. Kul och gå tillsammans med någon som man kan tjöta och inte tänka på att man motionerar. Nu är klockan ganska mycket i min värld så börjar bli dags att tvätta bort facet, borsta tänderna och gå och krypa ner i sängen. Låter bra va? Jepp jepp, det gör det.

Hur har eran dag varit?


Puss och natti natt... <3

 

Hejje...

Hej på er..!

Blev verkligen förvånad då jag såg kommentarer på mitt ena inlägg. Hahaha.. Är verkligen ovan vid sådant. Brukar få från Tereze oftast, haha.. Inte för att jag är ledsen för det. Var riktigt roligt iaf att få lite kommentarer. Tack för det..!! Bloglovin? Hahaha, jag är verkligen nybörjarare på detta med bloggar och allt. Gillar och läsa och att skriva och har läst om bloglovin, men vad är det..??? Hahaha.. Mycket haha nu, får sluta med det!

Jobbade första dagen idag efter semester, gick riktigt bra faktiskt! Är super att vara inställd på det värsta, då kan det ju bara bli bättre. Right? Blev till att handla efter jobbet eftersom jag var alldeles förslappad för att göra det igår, sen är inte söndagar någon bra dag att handla på heller, så det så :)
Blev sallad till "middag". Ska göra räksmörgåsar sen med ägg, sallad, räkor, majonäs, stenbitsrom(röd), rödlök och lite citron på toppen! Va säger ni?? Syrran kommer förbi efter jobbet så blev ju tvungen och bjuda henne på något. Sen blire promenad i Petersburg. Härligt, gött och slippa gå själv med. Då kan man ju alltid prata om sina tankar!? Min familj får verkligen reda på allt, på gott och ont. Mamma och mina två helsystrar får iaf veta allt. Idag blir det äldsta syrrans tur att lyssna, kanske om jag har lust. Kan vara så att jag håller det för mig själv ett tag till. Hahaha, nej inga fler haha.!

Kissen var ute hela dagen då jag var på jobbet och han trivs nog där eller under min altan iaf. Är ute fortfarande har bara ätit lite i omgångar.

Ha det bäst..!! Puss...

 

Godnatt...

Då var det dags för sängen.. Sitter och kollar på en film om Anna Nicole Smith. Är ju lagom intressant. Får bli sängen istället. Blir segt att gå upp imorn, men hamnar väl snart i vardagscirkeln igen. Blir nog bra.

Det är himlans vad mina tankar har börjat snurra. Jobbigt faktiskt. Vill, vill inte, vill, vill inte... Hahaha.. Varför..? Ja ja.. Den som lever får se. Vore iaf trevligt. Ni kanske bli förvirrade och det är bra. För tänker inte skriva något så ni förstår. Vill bara få skriva av mig lite och då får jag göra det diskret.  njckdsfj kejgekaf kjjbf.....!!!!!


Godnatt på er alla...!


Puss...

 

Somnade..

Smart man är då... Somna i soffan tidigare ikväll, kanske inte så bra! Måste ju kunna sova imorn eftersom jag ska gå upp halv 5 imorn. Hmm.... Var iaf skönt med en liten nap efter middagen. Har suttit framför tvn annars och myst med lite popcorn och vatten. Tjötat en del med Tereze på Skype med. Känns fortfarande overkligt att hon är i USA. Hahaha... Du har varit där i 2 månader snart.. Så om 10 ska du hem...!! Hahaa..
Ska ta och borsta mina tänder och göra mig redo för sängen. Alltid skönt att bara kunna lägga sig när man känner för det.

Hur ska jag göra med kissen imorn..? Ska han vara ute eller inne tro? Blir nog ute tror jag faktiskt. Får se vad han säger om det.

Puss så länge..

 

Söndagsmiddag...

God afton...

Har lagat middag och ätit upp den.
Blev ungsbakad lax med färskpotatis och kall romsås med massor med rom och dill. Blev avokado och pinjenötter till med, lite nyttigt. Eller var riktigt nyttigt. Därför måste jag jämna ut det med efterrätt snart.

Fan hade behövt handla inför imorn till jobbet men orkar inte det. Får handla imorn istället.
Får se om det blir en promenad imorn med. Beror på vädret och skavsåret.

Nu ska jag slappa lite till framför tvn, skönt skönt...


Puss Puss...

 

Otur eller självplågeri?

Hejje...

Är hemma efter en timmes promenad ute i Petersburg. Var riktigt skönt faktiskt. Hade ingen aning om vart eller hur jag skulle gå i det där föbannade spåret, haha. Men tror det blev en 5 km eller så. Riktigt dålig koll.
Fick ju skoskav med såklart. Fattar inte hur man kan få det i skor jag använt förut. Så nu är jag solbränd (aj), skoskav (aj) och så igår när jag tog Absolut Torr så sved det så in i hel***e så idag har jag utslag i armhålan, göööött. Njuter verkligen av min sista semesterdag. Hahaha..
Ska nog ta fram lite mat nu så man kan göra något nyttigt hemmalagat *host*

Tittar på Cribs nu, dom är hemma hos T-Pain, shiiiet asså. Inget litet hus, men det hade man väl inte trott heller.

Time to go...


Puss....

 

Frukost...

God morgon..

Var segt att komma upp idag, det är ju så varmt och skönt i sängen på morgonen.
Måste ju iaf ta vara på sin sista dag. Hmm... Får nog börja med en frukost, för har inte en aning om vad jag ska hitta på (?)
Ska ta mig en promenad sen iaf så det slutat regna och gör det inte det så går jag ut i regn. Finns ju inget dåligt väder..?
Hade behövt städa här med men tror nog inte jag gör det, det kan man väl inte sysselsätta sig med på sista semesterdagen eller? Näää, det kan man inte. Får se vad det blir helt enkelt.


Puss...

Segkväll...

Go' Kväll

Ska snart gå och lägga mig. Tar emot att behöva vakna upp imorn. Haha.. Min sista semesterdag för denna gången. Usch. Känns ändå som man fått lite gjort samtidigt som man har fått göra ingenting..! Skönt.
Ikväll har jag kikat på supergamla avsnitt av Paradise Hotel, hahaha. Blir ju lite sugen på att ta upp våra Parodi Hotell planer igen. Hahaha... Slö titta bara lite, är ju inte direkt intressant.
Min kusin ringde med, hahaha. Du är så knäpp. Hoppas du hade kul ute iaf. Hon är nämligen expert på att använda sin mobil flitigt på fyllan, hahahaha.. Lite kul är det ju ändå. Man känner ju igen sig, tur man inte är ute så ofta. Händer ju ändå grejer i Skara denna helgen. Dock är jag inte så intresserad av att festa och speciellt inte med gamla gubbar som har supit flera dagar i rad på ett trav. Hmm, precis låter det kul? Not. Behöver väl inte festa med dom, men Skara kryllar av dessa typer nu. Börjar bli dags och stänga dörren, hahaha.
Händer inte så mycket här annars, därför får det bli lite sömnmedel (korsord) och sängen.

Natti natt... Puss puss...

 

Hundvakt...

Hejsan hoppsan..

Idag har jag varit hos syrran igen. Tittat på henne när hon sytt lite och så. Fick vara hundvakt åt kusinens lilla hulli med. Och syrran var hundvakt åt mosters Zimba. Så vi tog hundarna på en promenad till mamma och "vattnade katten", alltså matade katten och vattnade blommorna, iaf dom som behövde vatten, tomaterna i växthuset och så. Tuva och hennes kompis cyklade med oss.

 
Här har vi Lindis med Zimba. Tuva och Elvira på cykel och lilla Zorro.
Tuva är en jäkel på att cykla så till slut så...


Satte hon säga vid vägen och väntade på oss andra som inte var lika snabba. Haha..

När vi kom hem så beställde vi pizza och körde tysta leken under maten, hahaa.. Hade fått skavsår i öronen annars kan jag lova.
Linnea kom förbi med en korg med kantareller, muuums. Så efter rensning av dom och lite stekning så blev det kantarellmackor, sååå gott..! Tur det tar lång tid att rensa och tillaga annars hade jag inte orkat något efter pizzan. Riktigt gott var det iaf.
Sen orkade inte jag mer och drog hem.
Nu sitter man här och kollar in Ami i Miami Ink, muuums han med. Hahaha...

Puss på er...!

 


Promenad...

Nu ska jag snart åka iväg till min syster. Vi ska ta en promenad bort till mamma och titta till kissekatten och mammas blommor och tomater. Skönt och få komma ut och röra lite på sig.. Kan verkligen behöva det. Nu måste det bli ändring. Kollade på Tezz bilder från hennes fest som hon hade innan hon åkte, fyyyfaaan!!!! Inga snälla bilder Tezz, hahaha, men en riktig wake up-call...

Ska åka och slänga lite återvinningssaker först och sen köpa med mig lite fika tror jag. Låter bra va, hahaha. Inte alls säga emot sig själv, neeej då. Kan ju ha hälfen nyttigt fika och jämna ut det med det onyttiga.. (?) Hmm..
Skit samma, nu drar jag..


Ha en superhärlig lördag.. Puss... <3

 

Bränd...

Heeej...

Kom hem för en lite stund sen. Sikken dag det har varit, underbart..!
Åkte ju hem till syrran förut som sagt på lite frukost. Sen skynda vi oss ner till pappa och badad och där låg vi hela dagen. Riktigt skönt var det. Tills det att man kom in och såg sig i spegeln, hahahaha. Bräääänd. Ovanligt, not! Men ska man få någon färg så. Var en riktigt perfekt dag. Vi fick mat hos pappa och Kicki med. Kyckling och färsk potatis, mums mums. Farfar och farmor kom ner med jordgubbar också, mums det också såklart! Kul och se dom, men man skäms så varje gång att man inte hälsar på dom oftare =/ Lika trevligt varje gång man ser dom iaf. Körde hem syrran och barnen sen och självklart ville hon så gärna att jag skulle stanna, för att jobba!! Så var bara att sätta sig och pilla med prislappar och grejer till hennes medeltidskläder som hon ska sälja på Gotlands medeltidsmarknad. Fick iaf lite fredagsmys, chips och godis och te och sen kolla vi på Jägarna, uuusch.. Sveriges äckligaste film. Åkte hem i slutet då jag inte orkade kika mer. Så nu sitter man här och kikar lite och ska nog lägga mig om en liten stund. Måste smörja in mitt stekfläsk med after sun nu... Aj aj aj...


Puss puss...

 

Bada...

Tjabba....

Måste dra mig egentligen.. Ska på frukost hos syrran nu. Gött gött... Sen blir det iväg och bada hos pappa.. Hääärligt..
Kissen har jag bestämt att lämna inne =/ vågar inte lämna han hela dagen ute själv.. Spytt har han gjort idag med. Bläää... Sen gör han inte annat än och äter efteråt... Hmmm, kom på nu att jag måste stänga in till sovrummet...

Time to go...


Puss.... <3

 

Make-up artist..?

Satt här vid datorn och kikade runt lite på olika bloggar så hitta jag en riktigt rolig. Var en tjej som var make-up artist. Hon hade massor med fina bilder på olika sminkningar. Tycker sånt är så roligt så slutade med att jag stod i badrummet och sminkade mig. Kanske vore något? Är säkert ett hårt yrke med mycket jobb och lite betalt. Säkert massa skit göra. Hade varit riktigt kul och kunna smink bra. Kunna massa knep och ha rätt saker och produkter för och göra ett bra resultat.
Vad tycker ni? Skulle det passa mig..? Hihi..

Bör nog lägga mig snart. Ska tydligen äta frukost hos syrran halv 10 imorn. *pust* Är det semester..??


Puss puss..

 


Paket och kalas..

Hej hej..

Nu är jag hemma igen.
Har varit hemma ett tag iofs.
Var iväg i Skövde en sväng förut, var inte lätt och hitta nån present där inte. Slutade med att jag köpte ett läppglans som lukta/smakade vanilj, ett rosa naglack och ett presentkort på Chilli. Finns så mycket kul på Chilli!! Hoppas hon hittar något där. Dom hade fått in gosfiltarna igen i massor av färger, turkos, mörklila, brunt och rött tror jag, säkert nån mer färg.


Det är denna filten jag menar! Myspys-filten!
När jag hade lämnat Skövde så åkte jag till Munken och hämtade min mobil, weiiee.. :)
När jag kom hem igen så bestämde jag och syrran att vi ska åka och bada hos pappa imorn. Måste ju bada lite nu de sista dagarna.
Sen var det dags att dra iväg på kalas iaf. Fick massa kakor och bullar och jordgubbstårta, vad annars? Hihi.. Mumsigt var det iaf. Trevligt och bara sitta och snacka lite. Hon har ju en lagom knäpp familj så, haha.. Så roliga!
Hamnade här hemma i soffan igen sen. Kikat lite på tv och ätit lite middag, måste ju göra det minst en gång om dagen så. Snart är det Supersize vs Superskinny, riktigt spännande är det att se på det. Själv motionera man ju lite förut då jag gick till Louise och hem igen. Var lite längre än jag trodde hahaha. Inte långt men längre. Måste verkligen ut och röra på mig. Nu börjar det på tvn här.

Bye bye... Puss...

 

Grattis...

Grattis till Louise idag..!!! Hurra hurra hurra hurra...!

Hej på er...
Har nog kommit på vad jag ska köpa till Louise sen, tänkte dra iväg till Skövde eller så sen vid 12, 13 tiden kanske. Man får ju skylla sig själv när man inte fixat sånt innan. Hihi..
Annars blir det nog en ganska lugn dag. Ska göra mig lite frukost och sen får man väl måla på ett litet face. Kan ju inte visa mig bland folk annars.. Nej då så farligt är det inte eller jo ibland. Skit samma.

Vad händer hos er idag..??


Puss...!



Kattlucka...

Fan va man bloggar mycket under semestern.. Haha.. Måste ha riktigt tråkigt.

Saken var den att nu när kissen gick ut och inte hördes när jag ropade på honom, han jamar ju annars, hela tiden! Då blev jag nervös och tänkte att han kan ju inte va ute när jag stänger för natten. Han är ju van vid att springa ut och in som han vill. Därför har jag ju blivit mer säker på att jag behöver en kattlucka. Känns taskigt att ha han inne eftersom katter är nattdjur. =/ Men vågar verkligen inte ha han ute nu när han inte kan komma. För fan om han väcker mig på nätterna genom och stå ute och skrika! Det funkar inte! Så nu måste jag hitta ett ställe som säljer en lagom billig och bra kattlucka. Kan ju kika på det samtidigt som jag kikar på en present imorgon.
Lycka till till mig..
Måste ju ha någons hjälp med sånt där, haha..

Nu sitter han och jamar igen, som vanligt men känns taskigare nu när man vet att han kan gå ut. Får stå ut med det helt enkelt tills jag hittat en kattlucka! Punkt slut, hahaha...


Natti natt, tror inte jag skriver mer idag iaf. Puss...!!

 

Inte bara hemmet...

Inte bara hemmet har fått pyssel idag. Jag har allt pysslat om mig själv lite med. Körde ansiktsmasken jag köpte i måndags, kändes riktigt skönt. Sen har jag fixat naglarna, filat och målat vit under och lackat på. Då kanske man är lite fin imorn då man ska på kalas. Var bjuden hem till Louise klockan halv fem. Tårta tårta..!! :)
Behöver nog ta mig en promenad imorn, känns som jag bara ätit massa feta saker och legat på soffan hela semestern, inte bra alls. Usch..!! Fan, bor ju granne med ett elljusspår. Ut och röra på sig ska man! Lika bra och börja nu så man kört ett par ggr innan man börjar jobba igen.!
Vad tror ni om det? Hahaha.. Ni känner mig va? Hmm...
Någon som ska med?! Kan behöva någon som peppar mig. Fan syrran och jag skulle ju göra det. Det ska jag påminna henne om! Yes!!
Undra om min mobil kommer imorn, läääängtar. Jag vet jag har ett fel, är beroende jag vet. Det är väl bättre än andra beroenden som cigg, alkohol osv. Kanske? Okej jag röker väl kanske ibland och dricker väl någon gång, väldigt sällan men är ju inte beroende iaf. Roar mig bara lite, hahahaha. Usch, det lät inte bra. Men vad gör det om 100 år!?!

Kollar på The Sex Education Show, hahaha. Är faktiskt bra. Alltid lär man sig något nytt.


Puss på er.. <3

 

Bara mys..

Nu blir det bara mys resten av kvällen. Ska bli så skönt. Svalt ch skönt är det med nu när man kan låta dörren stå öppen. Flugor och snuskdjur kommer ju in men hellre det. Har massor med "smugsmällare" så :)
Funderar lite på chokladpudding och vispgrädde eller ska man ta det en annan dag kanske.

Sitter och snackar med Tereze med, blir så sugen på att åka till USA och hälsa på. Vill shoppa där istället!! Weiiee... Hoppas verkligen jag får tummen ur och åker.

Kom på nu med att Louise fyller år imorn.. Hjääälp. Vad ska man köpa till henne då tro?? Hihi.. Lite sent ute kanske men så kan det gå. Får dra iväg imorn och se vad man kan hitta. Några förslag..?? Jävligt tacksam för tips, hihi..

Skriver kanske lite sen igen...


Puss..

 

Gott och blandat...

Här kommer lite bilder i blandad ordning..

 
Min söta lilla kisse, på det högra fotot kan man se hans ögon, ett blått och ett gult.


Den färdiga altanen.. Det lilla vita i buskhörnet är kissen, haha...


Klösmärkena som kissen gjorde i sovrummet...
:(
Kanske inte syns så väl men iaf.

 
Badbilder från igår. Visst ser det mysigt ut!?!

Lite bilder blev det iaf.


Puss..
 
 

 

Tacos..

Blev en tacoskväll och va gott det vaaar. Hade nog varit gott med det mesta, var så himla hungrig efter allt röjande i huset. Hihi.. Nu ska jag plocka iordning lite sen blire soffan, myspys. Kanske kikar på Forrest Gump sen, hört att den ska vara bra ;) Är tydligen ett måste att se den med.

Kissen springer ut och in här med hela tiden hihi. Han har blivit röd på ena benet, hahahaha. Han har nog smygit mot garaget så har det färgat av sig, hihi. Han är så söt nu när han ligger här i fåtöljen. Har massa foton som jag aldrig pallat lägga in så blir ett inlägg med endast bilder sen om en stund!


Puss och kram!!

 

Duktig..

Känner mig ganska redig faktisk. Har handlat, lite mer storhandling än vanligt, känns skönt. Så skulle tro att det blir tacos ikväll. Mums!! Jag har diskat och gjort fint i köket, planterat om lite blommor eller en blomma iaf. Tömt handdammsugaren. Skrapat rent fönsterbrädshållarna. Som jag snart kanske kan sätta upp, hmm. Måste ju fortfarande ha brädorna som dörr, hahaha. Men snart kanske!
Så, vad ska jag göra nu..? Jo nu ska jag sätta in massa papper i pärmarna, så saker hamnar på sin plats, bra va? :)
Fick ett mail med från Halebop att varan är levererad. Wohooo...!
Kissen är fortfarande ute och solen skiner och det är varmt och skönt, känns riktigt bra att kunna ha dörren öppen. Hade ju varit skönt att åka iväg och bada med kusinerna med men. Bra att jag fått lite gjort iaf!
Börjar ju få lite ångest för att semestern snart är slut, men jag intalar mig att inte försöka tänka på det och att det kommer gå bra på jobbet när jag börjar igen. Har ju 3 veckor att ta ut någon annan gång vilket känns riktigt bra!!

Hur har din dag varit...?


Puss puss...

 

Rubrik..?

Nää, kunde inte komma på någon.

Ville bara meddela att första stunden nu som kissen varit ute har funkat bra. Än går han inte så långt bort. Jag ska väl ta mig i kragen och snart dra iväg och handla så man har det gjort. Sen idag blir det bara pyssel i huset. Fixa iordning papper och sånt kul.

 
Lite som jag pysslat med redan..

Ska väl sätta lite fart igen. Hmm.. Känner inte alls för det men det måste väl göras antar jag.


Puss..

 

Öppnat...

Nu har jag öppnat dörren, så nu får ni hålla tummarna tillsammans med mig.. Kissen är ute påå äventyr nu och förhoppningsvis kommer han hem igen..!! Han är både lite tuff och lite feg när han går ut. Får hoppas det går vägen, men antar att han har massor och se på så han lär vara borta ett bra tag, inte för långt bara hoppas jag. Usch är så jobbigt..! Vad ska jag göra liksom? Funkade inte att ha koppel på han för att få ut honom i början. Ren chansning blir det bara. Lämnar inte hemmet idag, haha.. Eller bara för en kort stund, då jag måste handla. Måste verkligen så.

Nu orkar jag inte skriva mer.

Puss på er..

 

Blandade känslor....

Igår när jag skulle lägga mig för att sova så upptäkte jag att min %#%#&%##%%&¤# katt hade klöst på min fondvägg i sovrummet!!!!! Blev så otroligt förbannad att jag höll på att börja gråta!!! VARFÖR skaffar man katt...???? FAN!!!!! Gjort är gjort och senare idag åker han ut!!! Pallar inte mer nu asså.. Är ju värre än och ha unge!! Saken är den att just där han har förstört går inte att täcka med något =/ Kan inte ha sänggavel så högt upp... Ja ja... Över till dagens händelser istället :)

Vaknade och ringde min mamma för och se om man kunde få lite frukost och självklart kunde man det!! Mums, så mycket godare och äta frukost hos någon annan och med sällskap. Efter lite snack och brevskrivande till släktingarna i Canada så åkte jag till kusin Josse. Väl där så bestämde vi att vi skulle dra och bada, utmana vädret lite! Hmm...
Fick med oss kusin Tobbe med och Krille och Neo såklart. Åkte till Björkelasand (stavning vet vi inte, haha, hade en diskussion om det i bilen). Iaf.
Vi kom fram efter lite om och men. Kikade upp på himlen och insåg snart att det egentligen inte var badväder + att det hade regnat där innan det såg man ju.
Tuffa som vi var så skulle det badas, så var det bara. Själv har man ju blivit lite badkruka på senaste men det var bara och bita i det sura äpplet och hoppa i. Doppade tom huvudet, var tvungen var så himla kallt i vattnet att det var det ända som hjälpte, låter kanske konstigt men.. Lite badat blev det iaf.
Har man 2 veckor semester så måste man!! Badade mest av oss 4 iaf! På land igen så skulle vi fika lite, gick inte så bra eftersom det började komma små droppar och då var det bara att byta om, fort som fan! Slänga in unge, hund, barnvagn och oss i bilen, hahahaha.. PANIK!
Gick bra iaf, lite äventyr ska man väl ha. Bestämde oss för att fikat som vi hade köpt måste ätas upp och åkte då till Hällekis Camping och satt i bilen och fika vid vattnet. (Hade då slutat regna) Så ut med unge, hund, barnvagn och oss för en lite promenad på campingen. Krille och Jossan är ju mycket för det livet så dom ville se sig omkring. Sen var det bara hem hem hem. Hem till Josse då för lite grillning och Allsång på Skansen, hmm... Fick ju sig ett par goa skratt. Efter det så blev det popcorn och Deep Blue Sea. Har ju sett bättre filmer men. Haha.. Gött och bara sitta och slötitta.

Hem kom jag nu för en stund sen, skönt med riktiga heldagar med allt som hör semestern till.
Nu ska jag inte skriva mer, blir så himla tråkigt och läsa för er! Hihi...


Puss, skriver mer imorn när jag vaknar, så får vi se vad som händer då!

 

Avslut..

Då var det dags för sängen...
Kan inte sitta uppe längre nu, ska ju försöka komma upp i tid imorn.
Blir till att åka till mamma och ta en frukost, var längesen man träffa lilla mamma nu.
Nu var de bra programmen på tv slut med så, perfekt. Sova sova..
Blir kanske att man drar och badar en sväng imorn med, eller det är vad Jossan fått för sig.. =/ Hon tycker att vi ska övervinna vädret och bada iaf. Hahaha... Yeeeayyy... Får väl se hur det blir med den saken, kameran får följa med iaf!!

Natti natt på er...
Fyfan vad jag kommer sova som en prinsessa nu!!

Puss...

 

Ideér...

Får lite ideér när jag kikar runt lite på bloggar. Såg en sak som jag kikat på för längesen. Har en bild här så ska ni få se.


Visst är detta fint, det är en fönsterfilm. Tycker den är så himla fin och funderar på att ha sånt i mitt sovrum. Både fint och praktiskt. Men efter denna shoppingdagen så får jag nog vänta lite och be om andras åsikter.. Så..?? :)
Har massa annat jag behöver med, ska nog sätta mig och skriva ner lite. Oj oj oj, känner hur dollartecknen rullar runt bakom ögonlocken..

Ska väl fortsätta titta på Beck här och fortsätta gnagga på mina micro popcorn, haha... Ska börjar skriva på min måste-ha-lista, får se om jag skriver ner den här sen..

Puss på er...!

Beställd...


Lilla bilden! Hahaha.. Här har vi den iaf.. Min nya lilla mobil. Hoppas det blir bra nu!! hihi..

Puss..

 

Bilder..

 
Köpte två BH:ar på Lindex för 199 kr/st.
Blekmedel på HM (59 kr eller nåt tror jag) och ansiktsmask från Nivea (ca 19kr (?)).
 
Två små söta toppar köpte jag med.
Den lila är från VeroModa 130 kr och det grå linnet är från H&M för 98kr.
Köpte ju även en svart Björn Borg plånbok som jag missade att fota. Köpte även 2 par jeans leggings från VeroModa, gick inte och fota dom, såg så konstiga ut. Köpte ett par ljusa jeansfärgade och ett par svarta. Tror dom kostar ca 260-280 kr eller nåt. Riktigt sköna iaf. Har fyra stycken nu!
Tror det var det.

Nu ska jag slappa framför dator och tv + beställa min mobil hihi. Lägger nog upp en bild på den sen!

Puss..

 

Shoppat...

Fasen vad jag har shoppat.. haha.. Lite ångest får man nästa, får se hur mycket pengar jag lämna kvar på mitt stackars konto..

Oj oj, nu kom jag hem från ännu en sväng haha. Ja ja, jag tar det från början igen..

Jag och Louise tog en sväng till Skövde förut för en shoppingrunda och det blev det kan man säga :)
Ska lägga upp lite bilder på det senare vad jag köpte. Blev en hel del och bra känns det.. hihi.. Samtidigt som det är lite jobbigt för en del pengar försvann..
Iaf när jag kom hem så kom syrran för att hämta lite saker och jag visade vad jag köpt. Då skulle hon iväg till Coop för att handla lite saker och då följde jag med så jag kunde köpa ny toasits och nytt duschgrejs. Saken var den att när vi kom till kassan märker jag att jag glömt plånboken hemma. Hade ju lagt den på soffan för att jag skulle byta till den nya jag köpte idag!! Faaaan. Tur man hade syrran med sig :)
Ska ta lite bilder nu iaf så får ni snart se vad det blev...

Puss puss..!

 

Hej hej...

Godmorgon på er!!
Nu har jag kommit upp ur sängen, inte bra med mina långa sovmornar.. Har man semester så har man, eller vad säger ni?
Blir lite shopping med Louise idag, weeiiieee... Så blir till att titta till internetbanken. Frukost ska det bli med och sen en dusch. Då är jag redo för shopping sen :)
Kikar på Våra Bästa År just nu, hahahaha.. Måste ju kolla bara för att det är sååå dåligt!

Nää, dags att sätta fart nu!
Frulle frulle..


Puss puss...

 

Slut..

Då var första semesterveckan slut och nu börjar den andra och sista... Hmm.. Vart är solen..? Får kanske klara mig utan sol och hoppas på att de tre semester veckor jag kan ta ut en annan gång bjuder på mer spännande saker än dessa två.
Kom precis hem från kusinen nu och ska vilken sekund som helst slänga mig i sängen och sooova, kommer sova som en prinsessa..
Så vad händer imorn eller egentligen senare idag..??
Jag är ju sådan att jag tar dagarna som dom kommer.. :)
Vem vet, imorn kanske det blir lite shopping. Måste kolla över mina konton först bara *host* hihi..

Hoppas ni haft en superduper bra söndag. Vet att dom är lite jobbiga att ta sig igenom ibland..


Natti natt och puss...!!

 

LA ink..

Sitter och kikar på tv för ovanlighetens skull.. Händer grejer i Kat´s studio. Hihi.. Här händer det dock ingenting..!! Har tvättat, var skönt det iaf. Drar eventuellt till Josse senare, får se hur det blir.

Man har så många tankar när man inte gör någonting, är nog därför jag vill ha något och göra, för att slippa tänka. Tänker dock inte skriva om alla mina tankar, delvis för att dom ändras hela tiden och sen är det alldeles för privat ;) hihi..

Lite av mina tankar är nu hårfärgningen och mobilen, hahahaha :) Sånt som ni kan hjälpa mig med.. Hihi.. Kikade på gamla bilder jag har på min nattstad där jag såg hur jag ser ut i ljusare  upptill och mörkare underhår, fint faktiskt. Saken är den att det kändes ju inte likadant i verkligeheten, blev bättre på bilderna. Är fortfarande sugen på att beställa en av mobilerna med, ska kika vidare på det och se om jag kan behålla mitt nummer och sånt skoj.. Vi får se.. :)


PUSS... :)

 

Långtråkigt..

Börjar bli segt med Life of Ryan maratonet nu... Sett massor med avsnitt nu, vissa av dem har jag redan sett innan men.. Seeegt... Vad ska man göra liksom..?? Tvättmaskinen är igång och kissen sover som tur är.. Finns verkligen ingeting och göra, känns det som. Hade gått ut och skrapat på dörren om det inte regnade.. Snart gör jag nog det ändå. Så uttråkad och så känner mig sig duktig efteråt.. Haha.. Saken är den när jag är uttråkad är att jag snart kommer beställa en telefon, haha... Lalallalalaallaaaaa.. :)

Simma lugnt och säg till om ni kommer på något att göra.. hihi...

Puss puss...

 

Beroende..

Varför?? hahaha.. Skrattar åt mig själv, samtidigt som jag vet vad andra kommer tänka nu, när jag kommer säga det jag håller på att säga/skriva.. Men vafan bryr jag mig om det, nada!! Hahaha, det får mig att skratta.
Var inne på Halebops hemsida för att kika på deras mobiler, ja deras mobiler!!! För kände att jag inte hade råd att köpa mig en helt ny och varför inte då köpa en med abonnemang? Jag slipper betala flera tusen för en ny mobil och det kommer kosta mig ungefär lika mycket som det gör nu, abonnemanget kostar typ samma i månaden som det gör nu när jag laddar på min, såå its a win, win :) hahaha.. Då kommer vi till valet av mobil dock... Help me...

Hmm nu vill inte bilderna laddas upp.. Gör ett sista försök nu annars lägger jag in senare.. Urk..

 
Nu får ni hjälpa mig?? Vänstra eller högra?
Vänstra är ju bättre men högra snyggare...? Hmm..

Puss på er...

 

Oj..

Här sitter jag och funderar på vad jag ska göra..? Märkte ju att det var uppehåll och ganska fint väder ute så då får man ju passa på och göra sånt som behövs göras ute. Hmm.. Skrapa och måla ytterdörren, klippa gräset, skrapa rent fönsterbrädshållarna, det kan man ju sitta ute och göra.
Har iaf ätit frukost nu och kikar lite på Mannen som talar med hundar, tycker det är jätteintressant.

Ja ja.. :) Får nog planera min dag lite nu, hmm.. Får nog börja med gräset.. Det måste ju verkligen göras.. Växer som ogräs när det regnar och då kan jag inte klippa det heller. Är nog fortfarande lite blöt men kommer ju bli knähögt annars.

Hur ser eran söndag (vilodag) ut? :) hihi...


Puss puss...

 

Dörr...?

Någon som har en liten dörr till mig..?? hahaha.. Måste ha mig en sovrumsdörr. Är inne och kollar på blocket. Ska ta att borsta mina tänder snart och sen bygga en egen liten "dörr" eller ja vad ska man kalla det, har ju en gardin som skynke i dörröppningen och får ställa massa saker runt ingången för att slippa ha kissen inne i sovrummet, går verkligen inte att ha han där. Skönhetssömnen ni vet ;) hihi..

Nu är det slutet på Ondskan... Ryser lite i kroppen, han är stencool när han säger åt sin styvfarsa hur han kommer ligga på sjukhuset om en timme osv.. hihi.. Heja heja... :)

Dags för sängen...


Puss på er..

 

Ondskan...

Ligger under filten och kollar på Ondskan.. Den är faktiskt bra, + att Andreas är så snygg hihi... Hade inte Gustaf haft sin roll som överhuvud så tycker jag nog ändå att han är snyggast, MUMS!! hahaha... Ska väl inte sitta här och dregla men, svårt och låta bli. Just nu är det Nyheterna, kan vara bra med lite update.
Var inne och kollade på SMHI´s hemsida med för och kolla hur resten av min semester skulle bli, regn regn regn. Litar ju inte helt på SMHI men känns som det bara kommer vara regn. BLÄ!! Kunde ju vara kul med ett par dagar sol på sin 2 veckor långa semester.. Blir till att fixa med mitt lilla hus iaf. Tur man har saker och göra inne. Behöver ju måla min dörr med. Ska börja med att grundmåla den, men känns inte så lockande när det regnar =/ Måste få ut min katt med snart, hahaha, han har ju spelet hela tiden nästan. Ska bli skönt när han kommer kunna gå ut och in som han vill..

Sitter här och pratar med Tereze samtidigt och hon hade färgat sitt hår så nu blev jag med sugen på det... :) hihi.. Funderar på att slinga det övre håret ljusare sen ha mörkare hår under... Säger ni om det? Eller ska jag färga det brunt sen köra hätta med ljusa slingor som sist?? Hmm... Please help... :) hihi..


Puss puss..

 

Myspys..

Nu ska jag sysselsätta mig med min favorit hobby, myysa :) Livet är så nice när man duschat och satt på sig massa mjuka goa myskläder och krypit upp i soffan... :) Kollar på MTV nu på ett program om unga tjejer som ska adoptera bort sina barn =/ Förstår att dom tycker det är pest och pina när dom fött dom och har sitt barn i sina armar.. Usch, skulle inte vilja hamna i den sitsen, iofs så skulle jag aldrig fundera på att varken adoptera eller göra abort, faktiskt. Har svårt för sånt, tycker inte det är fel något av det men jag tror inte jag skulle klara av det. Jag skulle hellre ta hand om mitt eget barn och ta dagen som den kommer. Ödet, tror det mesta händer av en anledning, det mesta iaf :)
Behöver ju inte diskutera det mer med mig själv.. Har ni åsikter om det så kommentera i så fall, alltid kul med diskussioner :) hihi..

Här har jag nu tänt upp ett par ljuslyktor, mys mys. Ska hämta mig en cola sen bara ha en underbar lördagkväll i soffan..


Har ni myspys med..??


Puss puss...

 

Sikken helg..

Då var man äntligen hemma igen, hahaha...
Nej då, det har varit ganska okej men jag är så himla trött nu..!!!
Åkte ju till min syster i Lilla Edet eller om det är i Kungälv kommun dom bor, blir alltid ett jävla liv så fort man pratar om det, hahaha... + att jag körde fel när jag körde dit med, såklart... Det fick man ju höra med.. Bla bla bla..
När jag och Tuva kom fram igår iaf så fick vi lite soppa och knäcke, var riktigt gott efter en regning färd!! Sen åkte vi iväg och hämtade Felix och Måns som var hos sin dagmamma :) När vi kom hem igen så lekte barnen och tiden bara försvann, vi käka och sen blev det mys framför en film. Ska ta reda på vad den hette, för det har jag glömt nu, men var faktiskt riktigt bra :)
Idag var det ju kalas!!! 2 kalas!
Dagen började med att Måns vakna väldigt tidigt, han brukar ju vakna runt 4 så.. KUL! Bråkade hela förmiddagen då vi skulle förbereda för första kalas, barnkalas klockan 11. När vi tröttnat på Måns gnäll så fick jag gå en sväng med honom så han kunde somna i vagnen.. :) Tur det inte regnade, hihi...
Sen kom det 11 glada lekfulla barn, hahaha.. Underbart, men dom skötte sig faktiskt riktigt bra :) Tur för dom det.. hahaha.. Blev hamburgare och chokladpudding och frukt och massa gott.
Senare runt 13:30 så kom Johans släkt för att fira barnen, då hade det tidigare firarna åkt. Då blev det annorlunda rätter med ris, curry och räkor och en annorlunda pastasallad med korv. Gott gott var det iaf, efterrätten då blev glass med maräng, frukt, chokladsås, strössel och allt annat ni vet :)

Nu har jag inte tid och skriva mer, eller jag orkar inte för jag måste duscha innan jag somnar i soffan.. bläää va trött jag är...!!! Skönt och sova i sin egen säng nu.. :)


Hur har eran helg börjat??

Puss puss..

 

Städat...

Nu var det städat och klart. Ska bara tömma diskmaskinen, packa klart och slå inte presenterna. Tuva kommer om en stund, hon ska följa med mig till Kajsa i helgen :) Skönt och slippa åka själv. Hihi... Hon ska sova här hos mig ikväll eftersom vi behöver åka tidigt imorn och är det någon som är morgontrött så är det HON!!! hahaha... Ska nog gå bra, bara vi lägger oss i tid.. Hmm.. :)

Nu kollar jag på Supersize vs Superskinny =/ Ska fortsätta med det och kanske skriver jag mer senare. Annars kommer det nog dröja ett tag innan jag skriver igen, kanske lördagkväll tom :)


Puss puss...

 

Sovmorgon igen..

Goood morgon..
Är helt sjukt va trött jag är på morgonen, kom upp 10 idag. Funderar på hur jag ska orka komma upp imorn då jag ska åka klockan 9.. Hmm.. Blir att lägga sig i lagom tid ikväll :) Är sååå sugen på att dra till Skövde eller Lidköping, men jag borde verkligen inte och kommer förmodligen inte att göra det. Hihi... Blir nog att jag drar upp till ÖoB, kanske Jysk och lite sånt. Finns ju faktiskt små söta butiker inne i Skara med. Varför inte dra till SoHo och den andra lilla klädbutiken som jag inte minns namnet på :)
Ska försöka städa lite här med sen, skura toan osv... Måste verkligen det. Och fixa kattvakt.. Urk..!!

Finns massor och göra verkligen känner jag nu, ska måla naglarna, slå in paket till barnen och säkert massa annat kul med =P hihi... Får se hur det gått när jag kommer tillbaka ikväll.. Ska försöka hålla mig borta från datorn.. Hmm.. :) hihi..


Ska ni göra idag..??

Puss...

 

Onsdagskväll..

Hello...

Här sitter jag i soffan och tiden bara springer iväg! Börjar egentligen bli dags och lägga sig, men går så mkt roligt på kvällarna :)
Först såg jag nån tönt serie om en brud som letar mannen i sitt liv.. Bla bla.. Trött på såna program.. Sen fick jag lite sex-kunskap.. hahaha.. Kuligt och lyssna på vad folk har att säga om vissa saker, som tex om det spelar någon roll hur många man legat med osv.. :) Spännande. Sen gjorde de gyn-undersökning på 5 killar =/ Bennysar är inte för vackra, hahahaha :) Inte muttan heller dock, den tryckte dom också upp i rutan.. Bläää... Fick se bilder på det 5 vanligaste könssjukdomarna med!!! FYFAN! Så vidrigt den bilden på könsvårtor!?!?! Urk.. Ja ni kan nog se bilderna framför er :) hehe.. Eller nä vet inte om ni kan det... Såg ut som ett köttstycke med såriga vårtor och det skulle vara ett kön! Fyfan.. Hahahaha.. Nä förlåt ska inte äckla er :) hahaha... Sorry...
Glöm inte och skydda er vänner!!! Man är ju lagom sugen på en undersökning faktiskt. Blir nervös av såna program.

Iaf, nu ser jag på Navy CIS, gillar det :) Dom är grymma fan.. Efter det blir det 2½ män, riktigt bra det också. Ni förstår ju att jag inte kan lämna tvn än för senare kommer How I meet your mother.. :) Så roliga.. Blir en sen kväll/natt idag med. Ska iaf försöka komma upp i tid imorn :) Fast man har ju inte semester för inget :) hihi.. Blir nog till att åka iväg och fixa lite saker. Behöver en vattenslang, ev. en grill och lite annat roligt :) Kanske dags och dra till Blomsterlandet med. Är även sugen på att dra till Lidköping en sväng, vill ha ett par byxor på Vero Moda :) Looooove deras jeansleggings :) Får se hur jag gör.. Kanske får med mig Louise eller nåt :)

Nu blire 2½ män... Puss puss på er..

Tråkmånsar som sover, ni ska ju vara uppe och roa mig nu.. Ingen vaken verkligen :(


Puss iaf.. <3

 

Börjar likna något..

Hejsan..!!!

Idag har jag tömt alla lådor! Hela förrådet i garaget är fullt med lådor och grejer dock :) hihi... Känns iaf skönt att huset kan bli ett riktigt hem till slut. Men det finns ingen plats..!!!! Hahahaha.. Hade ju räknat ut det innan så får ta en dag längre fram då jag kan slänga massa skit. Eftersom det är semester nu så får det helt enkelt bli en annan gång :)
Har tvättat en del men finns mängder med tvätt kvar, bläää.. Får se om jag fixar lite med det även imorn. För imorn blir det städning, dammsuga och kanske tom svabba. Då är det städat och fint när jag kommer hem från en helg i Lilla Edet :) Åker tidigt på fredag, syrran ville jag skulle vara framme tidigt så blir väl att åka vid 9 senast =/ urk.. haha.. Ska bli jättekul iaf att få träffa mina små prinsar och bara umgås med min syster. Blir riktigt mysigt.. :) Skönt och komma bort lite med. Självklart får man dåligt samvete för kissen men jag måste ju leva också. På sommaren ska man inte vara inne eller hemma, hahaha.. Då är det borta match som gäller :) hihi...

Nu ska jag slappa resten av kvällen i soffan och äta upp resterna från chipsen och dipen igår :) Mums...

Josse, Krille och Neo har även varit här idag och hälsat på, därför jag inte hunnit städa färdigt :) Så finns ju lite kycklingtallrik kvar i kylskåpet som vi köpte tidigare då vi kände att vi alla var hungriga och stressade :) haha.. Inte lätt när Rocco har så god mat att erbjuda också :)

Puss på er. Hoppas ni haft en toppen dag..
Händer i helgen??


Puss...

 

Röjardag...

Idag ska det röjas här...
Nu kan jag inte smita längre från kaoset jag har här hemma. Känner mig laddad så ska nog bli bra. Tvättar redan och tar mig en frukost nu. Sov till 11 det var riktigt skönt! Behövde det känner jag. Katten har damp och livet leker, hahaha.. Eller nåt. :)
Nu ska jag käka färdigt här sen sätta igång! Härligt!!

Hoppas ni har det toppenbra!


Puss...

 

Bilder..!!


Tuva väntar på EMD...


Här har vi dom små grabbarna :)

  
E.M.D


Här avslutar dom självklart med Baby Goodbye..


Sahara Hotnights spelade senare på kvällen..


Kvällen avslutades med Beach Boys!!!

Lägger in fler bilder senare...



Måndax..

Hej hopp...

Idag är man inte på topp...!
Vaknade runt 8.30 igår och hoppades på att få slippa lämna sängen. Farsan ringde strax efter och sa att han var på väg att han bara skulle plocka upp Kjell först. Så var bara att hoppa ur sängen och klä sig och plocka undan lite. En stund innan dom kom börja det ju självklart regna! Regna till och från hela dagen, tråkigt. Men fan va vi jobbade, jaaaa, VI, jag hjälpte faktiskt till :) Var riktigt duktig faktiskt :) Bar leca-block, skruva fast plankorna och lyfte bort plattorna som låg där innan :) Blääää, hitta massa äckliga myror och massor med myrägg =/ BLÄ BLÄ BLÄ! Senare bjöd jag dom på mat :) Självklart från Rocco :) Hahahaha... Fyfan va gött det var, var ju svinhungrig, åt ju ingen frukost smart som jag är ;) Har iaf en altan nu!!!! Ny trappa upp på den och så :) Blev sååå bra, är supernöjd. Mitt lilla söta hus är mycket finare nu :) woohooo... :)
På kvällen sen iaf så var det ju dags för Måndax kvällen. Var ju bara och hoppa in i duschen då dom avslutade trappan där ute, kände att jag itne kunde bidra med något då :) hihi.. Åkte med dom till Lundsbrunn och sminkade mig hemma hos Josse. Sen var det dags för en lite förfest hos lill Tobbe.... :) Riktigt trevligt faktiskt.. Vid halv elva, elva så drog vi in till Lidköping. Var första gången jag var på Måndax så hade väl egentligen inga förväntningar.. =P Riktigt kul var det iaf, massa folk var det. Tiden gick väldigt fort iaf. Till slut kom jag och Josse på att vi inte kunde ta oss hem, våran skjuts hade redan åkt, vilket var mycket förstårligt, kan inte vara så kul och vara nykter då alla polare står på dansgolvet och är fulla och glada + att han skulle jobba idag. Ja ja :) Slagga över i Lidköping iaf. Hade lagom huvudvärk på kvällen så hade svårt och sova. När man senare vaknade så hade ju inte huvudvärken gått över direkt.. :( urk... Kjell kom och hämta oss som tur var runt 11, då var det bara dirket hem till mamma och lägga sig på soffan =/ blä blä blä va kass jag blev. Är så himla tråkigt och dricka, spelar ingen roll hur mycket eller lite så blir jag så kass. Inte värt det egentligen. Tur man inte dricker så ofta :) hehe...

Nu sitter man här och dricker cola och kikar på FB, haha... Mår fortfarande halvdåligt, har ju inte så mkt i magen så, bara managrynsgröt som mamma gjorde till mig förut :) Mums mums.. Min mamma är bäst :)

Nu ska jag sluta skriva och sen lägger jag upp bilder ikväll när jag kommer hem på helgens fester och gårdagens :) hihi..


Puss hejs...

 

Mobil pics...

Här får ni några av bilderna, dom jag hade på mobilen :) hihi..


Lilla kissemissen :)


Världens sötaste Neo. Han ville mycket hellre hålla i colaflaskan än i sin vattenflaska :) haha...


Här har vi den lilla söta hamnen på Dillö :)

Många fler bilder kommer :) Dock bara på EMD hahahaha, nästan iaf :) Fick bäst bilder på dom :) Vad ska man göra liksom :)


Puss..

 

Helgen är över..

Tyvärr är helgen över nu! Men vilken toppen helg det har varit!!!! :) Så nu ska jag se om jag kommer ihåg allt :)

Vi börjar väl då självklart med fredagen. Jag gick upp och tog mig en dusch, då min kusin Josse skickar och frågar om jag ska med óch bada. Självklart!!! Åkte till Björkelasand och badade, såååå skönt! Första doppet... :) Lilla söta Neo tog också sitt första dopp i Vänern :) Har söta bilder på han som jag lägger upp sen.
Hemma i Lundsbrunn igen så hann vi knappt komma innanför dörren förrän vi drog i väg till Lidköping för en snabbis shopping. Hittade en del ändå, kanske kommer upp bilder på det med senare. Då vi var färdiga där så åkte vi hem till moster och fick grillad kyckling och grillade revben, mums mums...!! Var party där med eftersom kusin Tobbe skulle fylla 20 på söndagen så hade hans polare fixat fest och en överaskning, som jag tror jag hoppar över att skriva om ;) hihi.. Dom drog iväg ganska tidigt och tur var väl det för ett tag efter så kom värsta åskovädret!!!! Fyfan, trodde vi hade fått nog av sådant. Var ju grymt då man stod i fönstret och kikade på många snygga blixtrar, men huvudet mådde inte bra av alla spänningar i luften. Eftersom ovädret inte ville ge sig så åkte jag och Josse hem och tittade till kissen och hämtade min tandborste så sov jag hemma hos Josse, hon gillar ju inte alls sådant väder och till slut hade hon ju nästan skrämt upp mig med.
Sedan kommer vi vidare till lördagen, då jag vaknade runt 10 så var ju att skynda upp och säga hej då till Josse för att senare dra iväg hem eftersom Erica, Mojje och Louise skulle komma vid 11 :) haha... Var så pinsamt att behöva visa upp huset med tanke på hur det ser ut =/ urk.. :) Städa städa måste göras!! Var iaf jättekul att dom kom, vet knappt när jag såg Erica och Mojje sist :) Kul kul.. Kissen charma dom alla som tur var :) hihi.. Louise åkte även på att titta till min kisse nu när jag drog till Dillö. Hann bara duscha och packa efter folket åkt. Var bara att dra till Dillö sen och hinna göra lite ärenden först. Runt 14:30- 15:00 var jag nog vid Dillö, fick ett mess från syrran där hon tyckte jag skulle starta  grillen eftersom dom var kvar ute på sjön men skulle komma om 10 min. Så sagt och gjort..! Sminkade oss, jag, Lindis och Petra som också var där :) Var ju tvungna och göra oss snygga för kvällen ;) hihi.. Efter att vi käkat så åkte vi in till en förfest där vi hann vara kanske 15 min, hahaha.. Så värt! Var ju så att EMD spelade klockan 19 och det fick vi ju inte missa... Helt okej var dom faktiskt. Bättre än vad jag hade trott.. :) Kul och se lite liveband. Vi hade ju alltså hamnat på Töreboda-festivalen för er som inte vet :) Såg även lite av Sahara Hotnight och avsluta kvällen med Beach Boys, sååå bra!! Hela kvällen var superbra!! :) (Kommer även bilder på detta senare, orkar inte lägga upp nu) Var nykter med så vaknade upp pigg och fräsch :) Sov till 11:30 sååå skönt och få sova ut, även om jag vakna kanske 4 ggr innan men :) hihi.. Gött iaf.
Söndag, idag alltså. Ja, jag vaknade upp vid 11:30 som sagt. Då kommer syrrans grannar på Dillö och frågar om Tuva var vaken. Han hade med sig typ 3-4 ungar, hahaha :) Men eftersom Tuva var nyvaken så gick dom hem igen så Tuva fick äta frukost, sen gick vi med henne dit till deras sommarstuga. Jättefint hade dom det. :) Så visa dom deras hus där dom bor nu, dom kommer från Australien egentligen eller pappan gör det. Dom hade ett hus vid vattnet eller jättenära vattnet i Sidney. Nice nice nice.. :) Iaf, jag, Lindis och Petra tog en liten promenad sen på Dillö, till badplatsen som finns och den lilla båthamnen :) hahaa, så söt :) Har även bilder på detta som kommer upp. Sen var det bara att åka på kalas hos Tobbe som fyller 20, Grattis grattis till dig min söta kusin!!! Kan inte förstå att han är 20. Usch, känner mig så gammal =P Var iaf en supermysig dag. Dom hade ställt upp mammas partytält, ett stort stort partytält, där satt vi och käka smörgåstårta och till efterrätt blev det glass med jordgubbar. Var mysigt då det regnade lite ibland, kallt blev det men mysigt iaf. Så nu ville han ju ha förfest där imorn och senare gå på Måndagsklubben.. Vore kul så får se om jag hänger på :) Vill ju få med mig Josse med :) hihi.. Men vafan man måste ju få komma ut och roa sig lite ibland med :)

Nu tror jag att jag fått med allt, i det stora hela iaf :) Min katt har haft damp ända sen jag kom hem och det är 1½ timme sen!!! Då kanske han är trött ikväll iaf. hahaha. Lille busen :) Tack så oerhört mycket Louise för att du hjälpt mig med kissen!!!!
Nu ska jag bädda min säng med nya fräscha sängkläder och sen krypa upp i soffan en stund till sen sova :) Pappa och Kjell kommer ju imorn och ska börja med altanen så :) Äntligen!!!! :) Wohoo...

Natti natt, hoppas även ni haft en toppenbra helg!!!

Puss puss..


 

Semester!!

Nu är det två veckors semester som gäller mina vänner... :) Ska bli så underbart..! Det får gärna regna och allt möjligt bara jag får slippa fabriken för ett tag så är jag nöjd!!! Jippii...!!!

Blir en liten shoppingrunda imorn, en bra start på en kort semester.. :) Fick nog med mig min lilla söta kusin :) Sen blir det att ta tag i huset. Iaf lite :)
På lördagen drar jag till Dillö och förhoppningsvis hinner jag väl ta mitt första dopp!!! Vafan måste ju bada snart... Svettas ju ihjäl på land. På lördagkvällen blir det ju Tôreboda festivalen..!!! hahaha.. Ska bli kuligt, blir lite förfest innan med grillning och mys. Känner typ ingen men vafan, blir ju inte värre än att man lär känna nytt folk, kan behöva det känner jag :) Kul kul.... :)
Får dock lite dåligt samvete för kissen, men tror det kommer lösa sig iaf :) Han klarar sig ju bra här hemma själv.

Får se sen vad ledigheten har att erbjuda :)

Hörs... Puss på er...!!

 

Sista dagen...

Idag gör jag min sista dag på jobbet, sen är det semester...! Kan det bli bättre?? Jo om jag hade haft 4 veckor istället för 2 hade varit mycket bättre :) Nu är det så och det är bara och njuta av det man får :)
Blir ju garanterat till att röja här..! Måste verkligen få iordning lite ser ut som 7 svåra år =P hehe..

Undra hur det ser ut i lilla Skara idag..? Får väl se sen när jag åker till jobbet. Måste tanka innan med =/ Inte så skoj.

Har inget vettigt och skriva  just nu!
Hörs senare kanske.. Puss puss...!

 


Översvämning...

Jag vet inte vart jag ska börja... Ja som ni kanske läste i inlägget innan så vet ni ju att det åskade en del här och inte bara det, det reeeegnade också. Så jag tänkte att fan jag borde skynda mig iväg till jobbet eftersom det kan vara risk för vattenplaning osv.. Så 14.05 (börjar 14.54 och tar ca 20 min och åka annars), går jag ut i ovädret (har 10 m till min bil och ändå blev jag genomblöt) åker iväg med vindrutetorkarna på högsta fart och börjar åka. Kommer inte långt förrän jag ser på sidan av bilen att det sprutar vatten på sidorna av bilen och då kör jag kanske 40 km/h. Tänker att det är nog lugnt, pöl efter pöl efter PÖL åker jag igenom innan jag känner att det är kört, bilen börjar gå konstigt, överallt är det viadukter jag måste under för att komma upp på E20. I alla viadukter står vattnet så högt att det knappt går att köra och med min lilla bil vill jag inte riskera något. Folk körde med varningsblinkers och allt möjligt. Så jag tog enklaste vägen hem igen för att ringa jobbet och säga att jag kommer senare. Sitter då i bilen kanske 10-15 min eftersom jag inte vill gå ut i ovädret igen!!! Och jag säger att det var fan inget litet åskväder, marken skaka och bilen vibrerade och blixtrar lyste upp allt! Kände sig ju ändå ganska säker i bilen. Gick iaf in efter en stund, ville ju titta till kissen med, han låg som vanligt bakom soffan och sov. Han sket fullständigt i att det var värsta kaoset ute. Väl hemma så la jag mig i soffan, vad kunde jag göra liksom, var ju bara att vänta ut det värsta. Vid 15.10 börja det lugna ner sig. Så gjorde ett nytt försök och åkte ut. Självklart var det ju en del köer och grejer. Men åkte över Skaraberg och ut på E20. Väl på jobbet fick jag höra att taket på Jula hade rasat in =/ Hade dock gått bra, inga skadade, men många chockade och det förstår jag.. Man var lite lagom rädd ett tag utan tvekan!!! Precis då jag öppnar dörrarna in till produktionen på jobbet så går strömmen där 1 sek, hahaha.. Så typiskt! Ja ja, har varit en riktigt bra dag på jobbet iaf..! Maskinen har gått klockrent, bara det att i slutet så kände brandlarmet för att gå igen.. Skönt ute var det iaf.. Dimmigt var det med, det gillar inte jag när man ska köra på kvällarna. Hem kom jag ju iaf  och nu har katten nåt jävla ryck, som tur är så är han nog färdig för en stund nu så jag kan sova sen. Fick ju sova i natt så, kommer bli så skönt..!!

Har en länk här så kan ni se kaoset med egna ögon.. :)
http://www.gt.se/nyheter/1.1625765/kaos-i-skara-efter-askovader

Det enda jag kan bjuda på är detta...

Denna bilden tog jag då jag gjorde mitt andra försök att komma till jobbet..


Nu ska jag sova.. Försöka få katten och lugna sig som fått ännu ett ryck...


Natti natt... Puss...

 

Sola, åska, regna....

Händer mycket idag... Så vi kan ju börja med gårdagen...

Allt gick som det brukar på jobbet, med och motgångar.. Vid halv elva gick brandlarmet, hahahaha.. Satte ute och tjöta och hade det jääätteskönt i nån halvtimme.. Riktigt skönt var det ute, lite väl varmt kanske, men nice och sitta ute i sommarnatten och bara njuta och få betalt för det, haha... Blev lite stressigt på slutet bara för det :) hehe.. Väl hemma igen så skulle jag vattna mina två blommor jag har ute, varav min lilla rosbuske har börjat blomma eller rosorna är påväg att slå ut :) Då tyckte kissen att han skulle vara jätteball och gå ut... Orka! Hade ju ingen koll på vad han skulle ta sig till, men fick in honom till slut.
Idag fick han ha kopplet på och komma ut lite igen, går faktiskt bättre och bättre. Just nu har han dock cp-ryck. Han blev lite rädd då han det började regna ute med förut, men inte då det åska, hahaha.. Konstig liten pissekatt :)
Har iaf åskat här idag, ordentligt. Strömmen gick till och med och nu hörde jag det igen =/ orka...!!!
Ja ja, ska väl sluta nu då iaf det börjar igen för då måste tvn och datorn stängas av :) hihi.. Är rädd om mitt "liv"...


Puss på er...

Oj oj, nu åskar det... Bye...

RSS 2.0