Sista augusti...

God Kväll!

Jopp, sista augusti idag. Känns lite konstigt. Men märks klart och tydligt att hösten är här, utan tvekan.

Syrran kom hit efter jobbet idag. Var meningen vi skulle vara ute och gå. Och gick gjorde vi men inte ute, utan på Coop. Hahaha. Blev så, vi var helt säkra på att regnet skulle komma så. Iaf! Jag köpte mig nya sängkläder, tror dom kommer passa super i sängen sen. Måste ju tvättas först bara!! Min kära syster hjälpte mig med fönsterfilmen med. Blev riktigt mysigt! Såg bra ut från utsidan med, med mina rosa och lila lampor på insidan. Hihi... Lägger nog upp lite bilder på lite av det imorn. Hinner inte nu, för jag vill sova! Trött som fan eftersom jag inte kunde sova inatt... Hmm.. Jävla huvud som skulle hålla på och tänka på massa saker!!
"¤¤"#"!¤!"!¤¤!

Natti natt! Puss! <3

 

 


Myssöndag..

Hej på er!!

Hur har ni det där ute?

Själv har jag det jättemysigt i soffan och ska väl snart gå och lägga mig.

Blev en riktig slappardag idag, är väl så det ska vara på söndagar va?
Åkte hem till syrran tidigare idag och käka kinamat som jag hade med mig från Canton, hihi. Är ju så gott! Sen var vi båda supertrött så la oss på soffan och kika på krabbfiskare, haha. Tills jag somna och hon satte sig i syrummet. Haha!! När jag vaknade till så åkte jag hem till kusinen och satt och tjöta på hennes uteplats med några cigg, hihi. Aja baja. Men va nice det var, snacka av sig lite.
Sen var det bara hem, tända upp massor med ljus, fixa lite snacks och cola sen krypa ner under filten! Underbart. En helt perfekt söndag.

Har så mkt i mitt huvud just nu, dock inget jag tänker skriva om. De får stanna där inne. Bäst så. Blir nog en promenad imorn med syrran, om inte annat så får jag ta en själv, måste fan!! Usch!!!

På tisdag ska jag med Louise till frisören och så ska jag beställa en tid själv. Måste få iordning på håret. Fan värsta tantfrissen eller nåt. hahaha. Kan ju inte göra nåt kul med det. Bara tofs jämt jämt jämt... Usch..

Dags och göra sig klar för sängen.


Puss!! <3

 

 

 


Lördagmorgon...

Tjabba!!

Då var man tillbaka igen! Ska försöka lägga upp den där bilden nu.


Det var ungefär vad jag fick ut av min shopping, haha...
Köpte dom på SkoPunkten. Hittar aldrig något där annars och brukar gå in med den attityden, kanske borde gjort det i de andra butikerna med. Hihi.

Idag har jag iaf hunnit med att betala mina räkningar, inte så kuligt alls. Bläää...

Igår kväll efter shopping så åkte jag direkt till mamma med två paket kräftor. Blev en liten mini kräftskiva med mamma, Lindis, Bosse och Tuva, även Tobbe kom efter en stund. Var riktigt gott. Älskar kräftor!!
Senare så åkte jag en snabbis till min lilla kusin och tog en rökpaus, hihi. Alltid lika trevligt. Stod och tjöta lite med henne, Maria och moster.

Blev inte så mkt kväll hem. Skönt det iofs ibland. Gick och la mig runt midnatt och vaknar 1.15 av att mobilen ringer. Aja baja, hahaha. Får se om han minns det idag. Hihi..

Antar att Louise hör av sig om ett tag, ska nog färga hennes hår idag. Annars får vi nog se vad som händer. Tips?


Puss puss... <3

 


Shopping...

Godnatt...

Då var man hemma efter en lång dag. Visst är det konstigt vad vissa dagar är lång och andra korta..? Alla dagar är väl 24 timmar?

Hann ju iaf med storhandlingen där som jag berätta om.
Strax efter var det ju bara att plocka upp Louise och åka till Trollhättan för shopping, jiiiha!!
Blev väl dock inte så mkt shopping kanske, tur var väl det. En riktigt lyckad dag iaf. Tagit en liten bild av en sak jag köpte.

Tänkte lagt upp en bild, men som vanligt ska det jävlas!! Lägger upp bilden imorn istället för nu vill jag sova.. hihi...
 
Skriver mer imorn, orkar inte mer nu eftersom jag blir så trött på datorn när den ska bråka..!!

Puss..

 

Ojsan..

Heeej!!

Har varit riktigt dåligt på att uppdatera mig, inte likt mig. Haha!
Nu jäklar ska ni få höra. Känns som jag har massor och säga men samtidigt ingenting.

Igår började jag tidigare, möte vad annars? Så hann inte med att göra nåt inlägg. Tiden är knapp nu med eftersom jag ska hämta Louise på gymmet om 25 min. Hmm.. Långt kvar jag vet, men tiden går ju så jävla fort när man har roligt eller hur?
Idag har jag dock inte haft det så roligt eftersom jag valde en skitdålig dag att storhandla på. Pensionärsdagen!! Säger inget mer. Gör allt kortfattat nu. Haha...

Tell me vad sugdjup är!? hahhahahaha... Har en inställning på våran maskin på jobbet där sugdjupet var 30 mm.. Hmm... HAHAHA.. skratta så jag grät på jobbet det sista igår! FYFAN... Okej, kass humör, jag är pervers jag vet. Take it or leave it, hahahaha.

Som sagt ska snart iväg till Överby för en shoppingrunda med Louise! JIHA! Kommer bli kuligt kuligt. Känns lite konstigt att inte Tereze är med. Fan! Det har ju alltid varit vi tre. Hmm. Knas.

Ska samla mig och snart åka.

Kyss!!!

Känner mig lycklig fan, vet inte varför. Men både idag och igår så känner jag mig på topp och kommer njuta av det för jag vet att det snart kommer gå ner igen. Kan man inte bara få vara kär i livet för en stund? Jo, jag är det nu. KÄR, i livet!!

PUSS!! <3

 

Pengar..

Löning idag! Jihhaaa...

Nu var det inte det jag ville säga iofs... Hmm..

Heeeej!

Satt och tittade på tv, ovanligt? NOT... Såg en reklam för glasögon där dom ger rabatt beroende på vilken ålder man har...? Vad fan är det eller? Visst kan förstå att de som är gamla och lever kanske på dålig pension och så vidare. Men vafan, ungdomarna då? Dom har ju fan inte världens fetaste plånböcker heller. Varför ska inte dom få bra rabatter? Bara en tanke, tycker det är lite taskigt. Nu är det inte så att jag ska gå och köpa mig ett par glasögon, men finns ju det som måste ha! Ska man nu ha rabatter så kan man väl ha att det lönar sig för alla lika mkt!!

Ja ja.. Dags och göra lite nytta.. :)


PUSS! <3

2009-08-25

Hejsan hoppsan...

Ska alldeles snart åka iväg till jobbet.
Det bästa med det är att när jag kommer hem från jobbet så har det kommit in massa kosing på mitt konto, woohooo.. Löning!!! Det är det bästa på hela månaden. Underbart! Är så shoppingsuuugen. Jiiiihaaaa..

Tror jag hade något och säga men det försvann.. Hahaha...

Håller på och skriver på en lång lång lista, måste storhandla. BLÄ! Och då måste man göra en lååång lista så man inte missar nåt och allra minst att ta med sig den lappen till affären, hahaha.

Imorn får jag min fönsterfilm, späääännande...


Så fint kommer det bli i mitt sovrum sen! Love Bluebox.se.. Finns massor med fint där.

Dags för jobb... Puss... <3

 


090825

Hejsan på er...

Här sitter jag och äter frukost och tittar på Nyhetsmorgon. Det är en lugn och skön morgon. Vet att jag behöver ut och röra på mig och så men får se hur det blir med det. Har ju några timmar kvar innan jobbet. Handla måste jag hinna göra med. Tvättmaskinen är igång också, sen är det diskmaskinens tur. Hihi...

Har ni en lika underbar morgon Ni?


Puss...

 

Vissa frågor ställer man inte!

Eller hur? Visst är det väl så?

Jag och syrran fick en fråga i lördags, vem är lilla och stora syster? HALLÅ?!?!?! Jag brukar höra att jag ser yngre, mycket yngre ut än vad jag är. Men att jag skulle vara äldre än min 10 år äldre syster!!! Ärligt??? Sådana frågor ställer man bara inte. Vill man veta åldern på folk eller så, så ställer man en smart fråga.
Samma gäller när man misstänker att någon är gravid. Man ställer bara inte en sådant fråga, när är det dags? Fatta vad ont det gör innerst inne i kroppen på den som får en sån fråga (om man nu inte är gravid). Det handlar om vett och etikett, hur man beter sig bland folk.

Skärpning folk!!! Tänk innan ni säger nåt nästa gång. Vet att man inte menar nåt illa men saker och ting kan bli komplicerat ändå.

Nu är det inte så att jag bryr mig om att hon ställde den frågan, vill bara att folk ska fatta att vissa saker säger man inte. I så fall om man vill veta så ställer man en smidigare fråga.

Ja ja. Det fick ni lite och fundera över. Hihii..


Puss...

 

Höstens tv...

Såg på tvn nyss att dom gjorde reklam för ett nytt program i kanal 5, Roast på Berns. Verkade roligt faktiskt. Måste man se, ge en chans iaf. Magnus Betner var ju med så, kan ju inte bli annat än bra! 7 september börjar det, tror jag om jag inte minns fel. Lovar att kolla det nästa gång jag ser reklamen så ska jag ändra datumet i så fall.
Har ju även skrivit om att Lyxfällan snart börjar igen och då är det gamla programledarna tillbaka, yeah! Vågar inte säga när det började men var också i början av september, runt 3 nångång. Kommer bli en superhöst när det kommer till tv iaf. Säkert på andra fronter med.


Puss... <3

090823

Godmorgon...

Då var det söndag ännu en gång.
Undra om det kanske blir en riktig myssöndag idag. Har ju fortfarande en film som jag borde sett för längesen som jag fortfarande inte kollat på, Forrest Gump. Hahaha. Varje gång jag ska försöka sätta mig ner och titta på den så är dvdn fortfarnade inte inkopplat (är den fortfarande inte) och då skiter jag i det. Får nog koppla in dvdn nu och sen känna efter vad jag ska göra med min dag. Promenad? Blir det regn? Hmm.. Kanske slår en pling till kussen och ser om hon är sugen på en långpromenad.

Bla bla..

Ha en superduperbra söndag... Hörs senare..

Puss...

 

I'm Back!

Heeeej!!

Har saknat min lilla blogg! Varit borta från nya inlägg i 1½ dag, hahaha.
Skälet till det är att jag inte haft tid att lägga på det. Sorry.

Uppdatering blir det nu!

Direkt efter jobbet i fredags så åkte jag hem och funderade över hur jag skulle lägga upp min dag. Trött och härlig som man är efter en förmiddags-vecka. Ringde runt lite för att kika vem som skulle stå för min föda denna dag, haha. Ingen ställde upp så fick bli Canton. Tog med mig min mat hem till syster. Efter det blev det en kväll där med dator och bus. Hahaha. Såååå fult. Vi sminkade oss inför lördagen, lite tester för och se vad som funkar och INTE funkar! Självklart skulle ju webkameran sättas på då man såg ut som en spöke, hahaha. Men var superkul iaf och snacka och grejsa. Fick ju se det små busbarnen som Tezz tar hand om, hahaha. Små pajasar! Såg härligt ut när barnen hängde i henne, hahaha. Roligt att man kan befinna sig i olika länder och kunna se varann och snacka. Vet inte vad jag hade gjort annars. Tänk om ens vänner drar till ett ställe utan att man kan prata med dom. Usch, skulle jag aldrig palla, inte i ett helt år som hon ska vara iväg iaf. Och inte mer, du får inte vara borta längreeee, vill ha tillbaka dig hit!!! <3

Senare under fredagen så tänkte jag att jag skulle vara vuxen och köra med syrrans helvetesmaskin (Silke Pil, eller hur det stavas) på benen för att slippa stubb.
%#¤%"&&##&#%#¤"¤ FYFAN!!!!
Det gjorde ont enda in i själen på mig!! Syrran som fick göra det på mig skratta så tårarna sprutade!!! Hon låg dubbelvikt och skratta medan jag undra när mitt hjärta skulle stanna. Vem fan kom på detta tortyr-redskap?? PUCKO! Tror inte jag kommer göra om det. Tycker inte det var värt det asså. Vidrigt! Säg inget annat förrän ni testat själva!!!!
Nu börjar man ju verkligen tveka på om man nånsin skulle våga skaffa barn. Adoptera? Hahaa... Varför utsätter man sig för sånt? När man vet hur svinit ont det gör...? Nää, fy fy. Hela jag ryser bara genom att skriva om det. Mår fan lite illa med. Så sjukt ont gör det. Belive me!! Dont do it!!

Nu över till lördagen, glöm fredagens pinor.
Uppe med tuppen, om nu tuppen går upp runt 08:00. Sminkning, frukost, packa bilen med smink, unge och diverse skit, hahaha. Bla bla bla.... Upp till högkullen (Kinnekulle, för dom som inte kan förstå vad jag menar, *host*) drog vi sen. Träffade fotograferna som skulle vara med och fler modeller. Bla bla bla... Åkte till stenbrottet och gjorde första plåtningarna. Jag agerade assistent. Jättekul, NOT. Blev även plåtningar nere vid hamnen i Hällekis. Höll på att skita på mig när jag stod face-to-face med en stor jävla hjortjävel, hahahaha. Synd man inte hade kamera på sig själv då. Bla bla bla... Tillbaka till stenbrottet och mer plåtning.. Vid 17:00 skulle vi dra eftersom Lindis skulle iväg på kräftskiva. Dock fick hon vänta eftersom jag helt plötsligt skulle fotas efter massa tjat. Hahaha. Skaka som en asplöv, haha. Får väl se vad resultatet kan bli. Hahaha... Säger inget så har jag ingenting sagt. Fort som fan ville jag därifrån iaf. Hem till mor för maaat. Grillade entrecot, underbart gott. Blir ju inte annat när Bosse lagar mat. Undra varför? Hihi..
Trött och sleten som jag var efter en sån dag så åkte jag hem och satte mig i soffan. Så nu sitter jag här med halvöppna ögon och skriver av mig. Ska krypa bort till min säng nu och sova. Ska bli såå skönt och sova. Finns inte mycket som slår det när man är trött!!

Hur har eran helg varit??


Pussar... <3

 

Städdag...

Go' Kväll...

Har haft en städdag idag. Direkt efter jobbet så åkte jag till återvinningen, duktig som jag är. Efter det så var det bara hem och klippa gräset. Får passa på medan solen skiner. Sen var det bara att stoppa i sig lite föda för att senare orka med och städa. Var inte så mkt och städa egentligen, skakade alla mattor och tog bort allt som stod på golvet (som inte ska stå på golvet) för att kunna dammsuga och sedan svabba. Nu är det rent här iaf. Plockat ur diskmaskinen med och diskat. Härligt och ha det gjort innan helgen.

Imorgon blir det väl att komma hem, ta en promenad. På kvällen drar jag hem till syster för en myskväll, nää det är inte därför jag åker dit. Haha. Ska sova där så jag orkar upp på lördagen då vi ska till Kullen. Urk. Redan ångest. Men blir nog bra.

Nu ska jag kolla klart på Du är vad du äter. My favorite show. Haha...


Puss..

 

Ska snart lägga mig...

Hejsan hoppsan...

Nu äntligen får jag sätta mig vid datorn en sväng. Ska lägga mig snart men tyckte lilla bloggen var värd ett inlägg.

Åkte till mamma efter jobbet idag för att äta mat. MUMS. Blev grillad rostbiff (som dom hade grillat hel) och sallad till det. Vi tar bort kolhydraterna när vi äter ihop jag och mamma, hihi. Så klart fick ju mamma kunder hem så hon var ute i ateljen medan jag åt, som tur var kom mormor och var fika sugen, haha. Fick man ju lite sällskap iaf. Min mormor är verkligen den bästa! Hahaha.. Skönast i hela världen. Älskar henne verkligen av hela mitt hjärta. Var tvungen och dra iväg ganska tidigt dock eftersom jag skulle träffa upp syrran i den nya butiken hon ska börja jobba i. Kul kul och se det innan dom öppnar. Riktigt fint därinne. Vi drog vidare till SOHO (en liten klädbutik i Skara) där syrran skulle prova ut kläder som hon ska ha på plåtningen på lördag. Grymt kissnödig var jag och så skulle jag sitta där och kolla på när hon prova kläder, KUL!! Skyndade mig hem efter ett tag då hon började bli färdig. När hon kom så drog vi ut i Petersburg för en långpromenad. Härligt! Känner sig så duktig efteråt. Ska försöka komma ut fler dagar nu, utan syrran dock. Får se om jag lyckas motivera mig men känns så bra så. Kan behöva det eftersom jag är på så otroligt dåligt humör =/ Blir nästan rädd för mig själv, hahaha. Vill inte vara irriterad på allt och alla och ingenting.. Hjälp!!
När vi kom hem från rundan så gjorde vi lite soppa och avokado.
Sen var det bara och duscha och nu sitter jag här och ska lägga mig i sängen vilken minut som helst. Hihi...

Hoppas ni också haft en underbar dag!!


Puss...

Ps. Tänker på dig Tereze, hoppas allt blir bra!! Tråkigt att man inte kan finnas där för dig på samma sätt. Ds!

 

Förvirrad...

Haha...

Skrev ju lilla bilen som rubrik på förra inlägget. Kom på det nu och kom på att jag skrev ingenting om bilen, hahaha. Jag skrev ju bara massa skit. Vet inte varför jag skrev det ens... ?

Pratade iaf med mamma förut och hon hade varit hos min bilmek och pratat idag. Domen på min bil blir nog ändå att växellådan behöver bytas. Blääää. Är ju det eller byta bil, men vill ju inte det. Har ju inte haft min pärla ett år än vafan. Ska ringa meken imorn och se vad han säger, vilka summor det kan röra sig runt. Har ju fan inte råd med det NU =/ fan fan fan. Vill renovera mitt hus, hahaha. Men måste ha min lilla bil så är det bara. Den får väl kosta vad det kosta vill. Right?

Nu ska jag kika runt lite på nätet sen blire sängen. Göööött...


Puss..

 

Lilla bilen...

Heeej...

Tisdag, en riktig tisdag. En dag då man känner att man behöver då saker gjort. Jag känner så iaf. Har ju inte fått nåt vettigt gjort men har varit ute på en promenad iaf. Jiiiha!! Blev en kort en men bättre än ingen iaf. Skönt väder var det ute med. En toppen dag helt enkelt.
Nu blir det lite slapp och mys i soffan. Hihi...


Puss puss..

 

090817

Hejsan...

Härligt med måndag va?
Nja skulle jag vilja säga. Var en rätt okej dag på jobbet ändå. Fick ju kaka! hahaha. Imorn blire tårta med eftersom vi var så jävla grymma förra veckan och körde mer än vi borde, hahahaha.
Efter jobbet blev det handla, sen laga mat. Annars har det inte hänt mkt. Fick upp två hyllor i köket och min Torky, haha. Duktigt va?
Pratade lite med Tereze med, lite jobbigt var det eftersom Skype kände för att avbryta efter 2 min ungefär. Urk! Hoppas allt löser sig till ditt bästa vännen! <3

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen, byta sängkläder och lite sånt...


Puss...

 

MusikCafé...

Tja!!

Hur har ni det? Haft en härlig söndag? Min blev spontan kan man säga.
Syrran skulle iväg med pappa och Kicki och kolla på en trädgård en bit utanför Skara. Visst det kan ju vara kul och se tänkte jag. Syrran och Tuva kom hit med lite mat, från mc d vad annars? hahaha. Sen hämtade faster och hennes man upp oss. När vi närmar oss den här trädgården vi skulle kolla på så är det bilar där, i mängder och då var vi ändå fär 10 min innan det startade. Shiiiet. Hade inte en aning om att det var så stor grej. Väl där så står det skyltat mot Musik Café, hmm? What? Jag fattade ingenting. Träffade pappa, Kicki, farmor, farfar och lite fler folk. Kul och träffa släkten lite. Dock när vi kommer fram till det där cafeét som vi då tydligen skulle till så är medelåldern på folket där 80 bast eller nåt, hahahaha!! vad fan har vi gett oss in på?? *pust* Jag trodde ju bara jag skulle åka till en trädgård och kika lite för att få lite inspiration..(?) Nä nä... Så var bara och sätta sig där på uteserveringen. Då börjar "musiken", ja ni kan ju lista ut själva vad det var för typ av musik. Kunde iaf en låt och det var varmkorv boogie!!! HAHA. Ärligt. Ja ja. Dom flesta fikade, drack kaffe och käkade hembakade kakor och bullar. Men eftersom jag nyss hade ätit kunde det kvitta, inte så att jag behöver det! Till slut så gick vi en sväng i trädgården eller en stor park skulle man kunna kalla det. Såååå fint! Blev sugen på att grejsa i min "trädgård", haha..
Senare var det lotterigrejer och skit, tog evigheter. Men men, fick ju komma ut lite iaf. Hahaha.. Skönt det.
Ska lägga upp lite bilder så får ni se lite av de blommor som jag tyckte bäst om.

 
Visst är den fin...

 
Rosa små söta blommor...


Denna var så liten och söt...

 
Riktigt snygg "svart" blomma. Sen en liten stentrappa upp i ännu en del av den stora trädgården.

NU skiter jag i detta. Har hållt på med detta inlägget i två timmar nu! Ärligt!!


Natti natt på er! PUSS...

 

Tar dagen som den kommer..

Heeej!

Nu är jag hemma efter en väldigt spontan och härlig dag. Hahaha...
Vakna av att min mobil ringde. -Sover du? hörde jag i andra änden av telefonen. -Ja! svarar jag. -Upp och hoppa, nu får du öppna för nu står VI här utanför. What?? Vem, vad, när, hur, VI? Det var mamma som ringde men vem hade hon med sig? På med kläderna som låg på stolen bredvid sängen. Upp och öppna dörren, där stod mamma och mormor. Hahaha. Why? Sleten och nyvaken som man var så fatta man ju ingenting. Det var så att mamma skulle köra mormor till tågstationen i Skövde och tog då vägen förbi mitt lilla hus. Trevligt när folk gör så.
Efter en liten stund frågade mamma om jag skulle följa med, jo men visst. Bara och hämta väskan och slänga på sig en tröja.
När mormor hade kommit på tåget så åkte jag och mamma till Commerce-huset och kikade lite. Köpte ett par av mina favvobyxor till, i grått denna gången. Loooove them!
Tog även en sväng inne på Indiska där jag hittade lite saker. Köpte krokar och lite smått och gott så nu har jag och mamma gjort en egen liten hatthylla. Kan ju vara bra och ha det färdigt nu när det börjar närma sig höst och vinter. Blev riktigt bra.



Här ser man lite av det iaf. Svårt och få en bra bild eftersom hallen är så liten.
Hyllan ska ju självklart målas också.

Hungrig hann man ju bli med efter lite shopping och ingen frukost. Så på väg hem så beställde jag och mamma varsin Pekingsoppa från Canton. MUMS!! Så otroligt god. Underbar lunch.

Nu ligger jag i soffan och myser lite framför datorn. Kikar på Tv4 Fakta, riktigt intressant. Läskigt men intressant.

Hoppas ni har en härlig lördag! Puss...


Sminkafton...

Hej hej...

Nu är jag äntligen hemma efter en lång dag.
Åkte hem till mamma efter att jag var klar här hemma med gräsklippning och sådant. Köpte med mig lite glass hem till mor. Fick lite mat hos henne, lika mumsigt som vanligt. Syrran och Tuva kom förbi också. Blev glass till efterrätt då såklart. Tur jag hade köpt ett sex-pack med TipTop Mini. Sååå goda.
Lite senare åkte jag hem till syrran eftersom jag skulle sminka henne, provsminka henne. Vi började dock med att laga mat, hahaha. Vi bara äter och äter. Sen framåt kvällen så börja vi ta fram sminket, hela köksbordet var fullt. Haha. Jag hade med mig en hel del! Så kuligt, men kände jag behöver köpa en sminkbox så man kan ha ordentlig ordning på allt.
Blev lite olika sminkningar, riktigt kul. Är lite läskigt och sminka på andra dock. Plus att syrran har en del åsikter, hahaha.
Klockan hann ju bli en del innan man kom därifrån och då hamna jag hos kusinen en liten snabbis också. Haha. Satt och tjöta lite med henne, alltid lika trevligt.

Skönt och komma hem var det iaf. Underbart. Nu ligger jag här i min säng och ska snart sova. ZZZzzz....
Får se vad morgondagen bjuder på. Tips?

Natti natt på er... Puss!! <3

Tjoho..

Nu äre helg!!

Va skönt det ska bli med 3 dagar ledighet.
Ska börja den med lite frukost nu, sen blir det till att klippa gräset. Tvättmaskinen är igång med. Händer grejer idag. Haha...
Sov ganska länge idag eftersom jag satt uppe och snacka med Tezz inatt. Känns helt mysko att hon sitter i Amerikat och snackar. Kul och snacka lite iaf!! Och neee jag tänker inte köra över fåglarna, då äcklar dom ju ner min bil!

Blev inga inlägg igår, för innan jobbet hann jag inte och efter jobbet snacka jag med Tezz och sen ville pissinternetet inte släppa in mig på bloggen. Har ändå inget och säga, haha.

Drar till syrran senare idag och ska provsminka henne. Hon har ju varit med på lite modellgrejer och snart skulle det vara en. Jag nämnde ju för ett tag sen att jag var lite sugen på det där med make-up artist och nu ska jag få sminka henne inför hennes plåtningar. Ska bli kul! Får man lite träning om det nu skulle vara så att man vill fortsätta med det sen.

Nu ska jag göra frukost.


Puss puss...

 

Stjärnfall...

Hej era små nattugglor...

Här ligger jag i sängen och ska sova vilken sekund som helst. Har haft min vanliga blogg-rutin, läst mina favvis bloggar.
Och nu uppdaterar jag min egen, helt meningslöst egentligen, men skönt och skriva lite iaf.

Tror jag såg ett stjärnfall när jag åka hem från jobbet förut. Såg ut som när små glödbitar flyger ur brasor om ni förstår hur jag menar. Och eftersom jag var mitt ute på nya E20 så tror jag nog inte det var det, utan ett stjärnfall. Var även en räv ute och sprang på E20, gillar jag inte!!! Kan djur inte fatta att dom ska vara på ena sidan av vildstängslet och bilarna på den andra sidan. Läskigt när man åker i 110 och kommer upp djur på vägen. Fast är nog värre på morgonen då det sitter mängder med äckliga fåglar på hela vägen som inte flyttar på sig förrän man är 2 meter ifrån dom med bilen.

Dags för mig och lägga mig nu, måååste upp i tid imorn eftersom jag vill hinna städa innan jobbet. Hmm.. Lycka till till mig!!


Natti och puss...

 

Fyfan va underbart..

Hej....

Hahahaha... Är ju bara och glömma att jag tror jag ska få något gjort, att jag ska gå upp i tid. Går bara inte, ju mer jag tvingar mig så sover jag ännu längre. Gick upp halv 11 idag. Men nu njuter jag bara av det. Vad ska jag göra liksom?

Inget vettigt händer idag. Ska sminka mig nu och sen blir det väl att laga mat.

Puss puss...

 

Inte rädd..

Hallojsan...

Kom och tänka på en sak nu när jag åkte hem idag. För nämligen igår när jag åkte hem från jobbet så ser jag något ligga i en backe och tror då att det är ett överkört djur, eftersom det ligger en del sådant på vägarna. Sätter på helljuset och vips så kände grävlingen som låg på vägen för att röra på sig. Hahaha. Vadå inte rädd om livet...? Inte konstigt det ligger överkörda grävlingar på vägen då. Till alla grävlingar (och andra djur som gärna tar en "tupplur" på gatan, sluta vila mitt på vägen!

Ligger i sängen nu och lyssnar på diskmaskinen, ska nana vilken sekund som helst. Diskade även när jag kom hem, massa kastruller som det blev efter matlagningen idag. Gött och ha det gjort.

Time for some beauty-sleep.


Puss puss...

 

Väntar..

Väntar och väntar.. Vill att fönsterfilmen ska komma in nu så jag kan beställa. Kommer ju få ett mail då dom åter kommer in i lager. Tycker det dröjer väldigt länge. Tråk! Kommer ju snart hinna ångra sig innan.

Ska väl sätta på mig "riktiga" kläder snart och dra mig iväg till jobbet. Snart gjort halva veckan!

Syrran var här och kolla på alla förändringar som skett. Och så lagade vi mat, fick bli kokt torsk ( i folie) och mos, mums mums. Blev bra faktiskt!!

Nää.. Dags och förberedda psyket för ännu en dag på jobbet...! Hihi...


Puss puss...

 

Bara sover...

God morgon!

Jag bara sover och sover. Kan verkligen inte komma upp på morgonen. Vet inte vad jag ska göra för att lyckas tvinga upp mig. Tänkte försöka komma upp mellan halv 9, 9 idag, men näe då. Gick upp halv 10 istället. Blir ju bara mer trött av att ligga och sova. Vill komma ut och röra på mig. Nu hann jag ju inte det eftersom jag skulle duscha, käka frukost och göra mig iordning innan syster kommer. Hon kommer runt 12, då ska vi laga mat, fiskgratäng.
Ska väl slå henne en pling med snart och säga vad som fattas, hihi. Bra va.


Puss puss...

 

Ny vecka...

Jopp, måndag = ny vecka.
Ska snart åka iväg till jobbet. Kom en liten regnskur nyss, ordentlig en med åska och allt. Hahaha. Känns inte riktigt lika jobbigt och åka till jobbet då. Går nog bra idag, känner mig på ganska bra humör så. Är det uppehåll imorn så börjar motionen imorn. Får bli en snabb sväng i Petersburg innan frukost.

Ha en fin måndag.


Puss puss...

 

Farväl...

Snart får jag säga farväl till lilla aygon.. =/
Kommer bli riktigt tråkigt. Man blir ju så bortskämd, hihi. Vill med ha en NY bil. Vill ha en snygg röd golf. Men men, drömma kan man ju. Får gifta mig rikt. Men då vet man ju inte om det blir en sketen golf, hahaha.

Nu ska jag nana... Blir till att försöka komma upp i tid imorn, kanske man kan göra nån nytta innan jobbet.

Puss puss...

 
Jag skulle ju passa som handen i handsken i den!! Eller hur?

 

Varför??

Hallå...

Söndag igen då. Och skulle nog säga att söndagar är bland det mest deprimerande dagarna på veckan. Är väl egentligen inte dagen som gjorde grejen utan en annan sak. Vem fan kom på att göra en våg, en våg som människor skulle ställa sig på för att se sin vikt? Varför, vafan skulle det vara bra för? Dum som jag var så ställde jag mig på vågen hemma hos min kära syster förut och fick fan en chock!! Usch usch. Hade ju lust att börja lipa fan! Nu jävlar Carolin dit lata as så ska du börja motionera, varesig du vill eller inte!! Tack för mig! Nu blire dags för lite uppdatering.
Hahaha...

Åkte till mamma tidigt eller på förmiddagen iaf, då blev det frukost och lite snacka och lite annat små pyssel. Mamma var i full gång och gjorde gelé, saft, och paj. Hon hade plockat en hel del bär. Till slut så satte vi igång och målade det lilla huset. Gick rätt bra faktiskt. Varmt var det, men vi snacka så mkt så hann inte tänka på hur varmt och tråkigt det egentligen var. Gött det. Sen kom syrran hem och fråga om vi skulle färga håret, så så fick det bli. Blev lite te och smörgås med hos syster. Var riktigt skönt och färga håret med om inte annat. Var så himla sletet nu, råttfärgad utväxt, bläää!!
Och nu sitter man här hemma i soffan igen, underbart. Har vikt tvätt och diskat och satt igång diskmaskinen och pysslat. Är så mysigt här hemma nu. Myser ännu mer än vanligt. Tänt lite ljus och så inne med. MYS!!

Är bara skit på tv så funderar på om jag skulle se Forrest Gump. Får nog bli så.

Sitter och snackar med Tezz med. Det lilla fyllesvinet, hahaha. Nä då! Vore så kuligt och komma till dig! Får lösa det på något vänster!! Weeiiee... Vill verkligen åka till Usa. Man får se helt enkelt vad som händer. Kommer ju inte åka imorn direkt.

Dags och starta dvd.n.

Hoppas ni också har en myspys söndag!!


Puss puss!!!

 


Kräftskiva..

Hejje!

Vad har folket för sig?
Har varit en lång och underbar dag idag. Vet inte vart jag ska börja. Ligger i sängen med så är lite jobbigt och skriva, eftersom ryggen gärna vill värka.
Tar det lite kort så får ni bilder imorn.

Mamma kom på frukost runt tio tiden. Satte ute, skönt skönt. Planerade lite för dagen. Började med att hänga tvätt, haha. Sen gjorde vi lite arbete ute. Gjorde rent plattorna så gott det gick (ska ta dom med högtryckstvätt nästa år + lägga om dom). Grävde upp lite av gräsmattan vid garaget. Satte upp vattenslangen och lite annat småfix.
När vi äntligen kom in, vet man får inte gnälla på värmen bla bla, men var så sjukt varmt. Iaf, väl inne så börja mamma räkna på min lilla garderob vi försöker få ihop, då bestämmer vi oss för att dra iväg till byggvaruhuset och köpa lite mer saker. Abra Kadabra, så hade man sig en garderob till. Hahaha. Ska visa bilder på den imorn. Blev sååå bra. Lite för bra för att vara sant. Fick upp speglarna med och lite annat. Blir så himla bra allting nu! Myspys på riktigt. Hihi.

På kvällen så drog jag på kräftskiva. Är ju bara för gött med kräftor asså. Riktigt mysigt var det. Satt och tjöta med alla trevliga människor.

Nu är jag jättetrött. Skriver mer imorn. Kanske ett litet kort inlägg på morgonen, för sen är jag hos mamma hela dagen och hjälper henne med målning och lite annat kanske.


Natti natt!!


Puss puuuss...

 

Arbetardag..

Godmorgon!

Sitter här i sängen och har gjort en timme nu. Vaknade av att det var så snuskigt varmt!!! Svettades som en gris. Usch! Så la upp datorn i sängen och kikat lite på bloggar och sånt som jag inte hann med igår.
Ringde mamma nu och hon kommer snart och då vill hon ha frukost. Blir nog till att inviga utemöblerna. Ska väl klä mig nu och sätta igång och göra frukost om inte annat. Satt igång en tvättmaskin med. Så skönt och bli av med det stora berget i tvättkorgen. Lär ju torka på 10 min ute så :)

Dags och sätta fart nu...

Puss puss...

 

Hooot!

Goo kväll i värmen gott folk...

Nu sitter jag hemma i sängen efter en lång, men rolig dag.

Jag har lekt med Louise idag. Hämtade henne efter jobbet så drog vi till Skövde för lite shopping. Hitta lite smått och gott på Kicks. Köpte dock inget "roligt" smink, bara puder, fransk manikyr-lack set och naglacks remover. Efter en kort sväng på Elin's så åkte vi hem till Skara och köpte lite mums. Hemma hos Louise stod Robert vid spisen, hihi. Kyckling, potatisgratäng och sås, mums mums, var riktkigt gott faktiskt. Linus och hans flickvän kom med på middag. Efteråt fick dom den briljanta ide att de skulle ta ett kvällsdop. Sagt och gjort så åkte vi till Axvall och bada. Louise, Linus och Robert bada iaf. Haha.. När vi komma tillbaka till lägenheten så blev det film som jag och Louise hyrt på ica. Wallander - Kuriren tror jag den hette. Bra var den iaf. Sen var det hem och sova som gällde. Har dock inte somnat än. Sitter här istället. Målar på lite naglack, blev dock inga vita toppar från den manikyren jag köpte, orkar inte det.

Imorgon kommer mamma hit och hjälper mig med lite saker igen. Så skönt när det händer saker. Är verkligen skillnad. Är dålig på före och efter-bilder dock, sorry.
På söndag ville ju mamma självklart ha hjälp då eftersom hon hjälpt mig.. Tråkigt med sånt, men man måste ju. Haha. För samvetets skull.

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorn. Kan ju inte sova bort hela dagen när man kan få hjälp och grejer..

Vi lever Tereze. Vad jag vet iaf. Haha.. Ska hälsa muttan, hmm, nästa gång jag ser henne? Låter inget bra det där. Hahaha... Saknar dig, ganska mycket också. hahah. Mupp!! Ja ja, börjar bli övertrött.

Natti natt.. Puss!!

På jobbet.

Hej hej. Här sitter jag på jobbet och äter. Snart är sista rasten slut. Vilket betyder att man snart får gå hem. Jippi. Hade så himla tråkigt på jobbet så därför jag skriver. Tidsfördriv!:) ha en super bra fredag! Puss

Mysigt..

Hej hej!!

Börjar bli riktigt mysigt här nu när man börjar få ordning. Att det skulle ta sån tid.
Ni ska få lite bilder...


Element uppe, fönsterbrädan uppe med lite smått och gott...


Börjat bygga på den nya garderoben...


Korgar jag köpt på Jysk, så det blir ordning och reda med sopsorteringen...


Sist men inte minst, mina utemöbler! Altanen ser ju finare ut nu med möblerna...
Och så blomman jag fick av Kajsa. Fin fint...

Nu ska jag fortsätta titta på Du är vad du äter! Trevligt och se det programmet igen.
Snart är det helg, ska bli sååå skönt! Blir nog myskväll med Louise imorn. Kräftskiva på lördag hemma hos pappa. Blir trevligt.


Puss så länge...

 


Hejs svejs...

Hej hej!

Sikken skön soffa jag har! Kommit hem från jobbet och satt mig i soffan. Läst runt bland favorit bloggarna. Satt igång en tvättmaskin också. Ska försöka resa på mig snart och gå ut och kratta lite innan mamma kommer. Hon kommer och ska fortsätta hjälpa mig med lite grejer. Göttans att det blir något gjort. Komiskt bara att vädret ska bli bra så fort elementen kommit upp, hmm...

Skriver lite mer sen, ska försöka lägga upp en och annan bild med.


Puss puss....

 

Tillbaka...

Såg nyss att Charlie och Mattias är tillbaka i Lyxfällan! JAA!! Good news, really.
Tror det var säsongsstart 3 september. Jag ser fram emot det iaf.

Over and out...

 


Rea!

Hej hopp!

Nu så äntligen sitter man i soffan efter en fullspäckad dag. Först jobbet såklart. När jag kom hem stod min söta lilla mamma i köket och lagade mat, hahaha. Oxfilé med stekt potatis och 4 kantareller, MUMS! Lär ju aldrig hända igen. Riktigt mysigt iaf. Måste skaffa mig någon som är hemma och lagar mat åt mig när jag kommer från jobbet, om jag ens behöver jobba. Han borde ju vara rik. Haha!
När vi hade ätit våran gormetmiddag så drog vi iväg till Jysk där det var rea, den jag hade väntat på. Så nu har jag utemöbler! Grattis till mig! Köpte lite annat med, får väl ta lite bilder på det kanske.
Väl hemma igen så fixade vi med elementen och fönsterbrädorna, dock var mamma tvungen och åka hem till Bossemannen, haha. Hon kommer imorn igen och gör klart det sista. Jippi! Tur man har sin mamma!
Pratat med min grannar idag med, hade tydligen varit skitungar ute inatt och vandaliserat, dock hade jag tur som inte har krukor och annat nära vägen. Blir så irriterad på sånt! Jävla ungjävlar! Så går det när dom har 10 veckor med lov!! Visste inte riktigt om jag skulle våga låta bilen stå ute inatt men tror det. Rörde dom den inte igår så. Men ändå, är ju syrrans bil =/ Men palla backa den ur garaget imorn. Ja ja. Får ta den smällen om det händer nåt.

Mysigt iaf att det börjar likna något här hemma. Sitter och myser i soffan med mina ahlgrens bilar! Hihi..


Puss på er! <3


3 aug. -09

Hej hej...

Känns helt sjukt att det är augusti redan.. Urk! Hösten är på väg mina vänner. Hihi.

Kissen har fortfarande inte kommit. Just nu har hjärnan satt igång ordentligt. Funderar på om min syster kommer att få ta över kissen, jag vet att hon hade tankarna själv med ett tag. Min "förkylning" vill inte gå över och hostar en hel del vilket jag även gjorde då jag hade min andra kisse i lägenheten och kan tyvärr vara så att jag är allergisk mot min lilla sötnos. Tyvärr! Får se hur det blir, om han nu kommer tillbaka till mig. Hoppas jag får mina foton imorn så jag kan fixa och trixa och sätta upp bilder på han i affärerna. Känns lite hemskt =/ Som grädde på moset så ringde dom från försäkringsbolag och fråga om jag ville försäkra kissen =/ Kunde inte med och säga han var borta, hon hade väl inte något med det och göra heller så. Men får la ta tummen ur imorn och ringa Djurens Vänner... :(

Nu ska jag mysa loss i soffan.


Puss...

 

Flygmyror...

Hej hopp...!

Idag har jag varit och hälsat på min gamle far. Haha. Gamle och gamle, beror väl på vem man jämför med kanske. Var trevligt iaf. Fick mat, mums mums och efterrätt, ännu mer mums mums, kladdkaka med vispgrädde! Hahaha.. Jag och lillsyrran käka la säkert halva iaf.
Satt där nere och hade det jättemysigt, jag och Kicki satt och snacka lite medan de andra spela krocket (eller hur det stavas). Farfar kom ner en sväng med, alltid lika trevligt och se han. När vi satt där nere och kika ut över sjön så kom världens svärm med flygmyror, fyfan!! Äckel päckel! Och dom bet mig i svanken dessutom, hahaha. Riktigt vidrigt var det. Självklart skulle lille Måns stå mitt bland dom med, han sket i vilket, haha. Såg så hemskt ut när det krylla massa snuskdjur på han.
Kikade även på syrrans skolarbete, hahaha. Hon läser ju till svensklärare. Så hon hade sin version av Farbror Frej, hon var då Tant Frisell. Hahaha. Så hade hon massa grammatik scener. Lite halvkul faktiskt. Hon har ju självklart fått tillstånd från Galenskaparna att få använda liknelsen mellan farbror Frej och Tant Frisell. Är nog mycket roligare för elever och kolla på det än med alla andra tråkiga grammatik övningar man får göra. Är riktigt kass på sånt!

Kom hem vid nio tiden nu ikväll, fick ju tanka och handla på hemvägen. Så nu är syrrans bil fulltankad. Skönt och slippa tänka på det mer, bara tuta och köra.
Tyvärr satt inte katten utanför och väntade på mig när jag kom
:(
Nu sitter jag och småkikar på Generalens Dotter, med Travlota. Tror jag sett den innan dock. Får väl bli sängen om en stund så man orkar upp imorn.
Får hoppas jag får mina foton snart så jag kan hänga upp lappar på kissen om någon sett honom. Min söting kisse.

Ska slappa en liten stund till här nu i soffan med lite polly och cola. Mumsigt!


Puss på er!

 

 

Hopp..?

Jag vill inte ge upp hoppet om att min kisse. Tror faktiskt att han finns där ute någonstans, vid liv. Så sitter och försöker framkalla lite bilder nu. Men gå så låååångsamt. Har suttit hur länge som helst nu och dom har ännu inte laddat färdigt. Och det är bara Orust bilderna, måste ju ha med en bild på kissen med som jag kan hänga upp. Blir väl till att ringa till Djurens vänner imorn med. Urk!

Ska dra mig iväg till mamma nu och tjöta lite. Kajsa med familj åker ner till pappa och Kicki sen och jag följer nog med. Beror lite på känner jag dock. Har ont och är lite tom i huvudet efter kattens försvinnande. Många som påpekat det.
Mamma ringde och väckte mig klockan 11, hihi. Frågade om hon skulle komma och hjälpa mig med elementen och sådant sen när Kajsa och dom åker, så får se hur jag gör. Om jag följer med ner till pappa eller om jag och mamma åker hit. Hmm...

Nu ska jag dra mig tror jag.. Orkar inte vänta på bilderna mer.
Behöver ju komma hem i tid sen med eftersom det är dags att jobba fm igen.


Puss puss..

 

Solen skiner...

... och himlen är blå.

Och inte ska jag klaga på det. För det var underbart och sitta ute och käka glass tillsammans med syrran, Johan och huligan barnen. Värre var det efteråt när jag skulle klippa gräsmattan som hade blivit för tok på lång. Usch! Var ett jävla gympass det. Svettigt som fan. Så fick bli en härlig dusch. Nu ska jag dra mig iväg till kusinen, sen hem till mamma igen för ännu en myskväll.

Hörs senare kanske..


Puss...

 

Går in på...

... dag 3.

Nu så börjar jag bli sjukt orolig. Vart är han??
Usch usch usch.. Min lilla kissemiss.. Var 4 veckor allt jag fick med honom?

Måste iaf ta tag i dagen nu. Syrran med familj kommer om en stund och ska kika på mitt lilla krypin. Ska nog ta med mig mobilsladden och kanske kameran för att ta ut en bild på kissen när vi kommer till mamma senare och sätta upp i affärerna. Någon kanske sett min kisse. Han är ju lite speciell så förstår om folk blir förtjusta i honom.

Iaf. Syrran kommer snart, så får la snygga te mig lite iaf. Sen ska jag nog klippa gräset. Är ju lite sol här nu så får väl passa på innan det blir en riktig äng. Åker senare hem till kusinen för att fira sötingen i efterskoooott! Hihi.. Godingen, längtar verkligen efter den lille plutten. Han kan ju göra vem som helst glad och jag kan behöva det nu. Ikväll blir det grillning hos mor. Mums mums...

Igår kom jag och tänka på nu. Så hade vi en liten mini kräftskiva hos mamma. Vi åt kräfor, paj och vissa åt hamburgare, folk är ju leta känsliga när det kommer till kräftor. Och speciellt dom från kusten som bara vill ha havskräftor. Johans mamma och kille var där + johans lillebror och flickvän. Satt och tjöta och hade det trevligt. Alltid lika mysigt när man är hemma hos mamma.

Nu ska jag göra mig iordning. Dom kommer här om en liten stund så.


Puss på er.. Ha en underbar helg!

 


Vart är du?


Mår dåligt...

Usch usch usch..
Mår så sjukt dåligt när jag inte vet vart min katt är.
Han har ju inte bott här så länge och jag vet att dom brukar vara ute och svira, men inte min katt. Han är en fegis, han lämnar inte sin matte så snabbt. Jag vet det. Känns som det har hänt något otrevligt. Åkte den andra vägen hem från mamma och dom nu för att kolla lite på väggen/diket men såg inget. Finns ju 100 olika saker som kan ha hänt. Han kan ha blivit inlåst i någons garage, han kan ha kommit hem till någon som ville kela med honom eftersom han är sjukt kelig och fortfarande ganska mager, dom kanske tycker synd om honom. Men han har sitt reflexhalsband runt halsen så folk vet att han tillhör någon, MIG!!

Jag får bara hålla tummarna. Tyvärr är jag beredd på det värsta även om jag inte vill vara det. Fy Fy... Är det så att han skulle ha blivit påkörd så kommer jag inte att skaffa en katt så länge jag bor här. Har så svårt att tro att han skulle vara påkörd dock eftersom han är så feg. usch va jobbigt detta är.

Ska iaf försöka lägga mig nu. Har varit en trevlig kväll hos mamma ikväll iaf. Skriver nog mer om det imorn.


Natti och puss...

 

RSS 2.0