Söndagkväll...

God afton!

Nu äre kväll = Mys!

Louise var här en snabbis förut och tjöta lite skit :) Trevligt trevligt.

Annars har det tamejfasen inte hänt något alls idag. Kollat tv, sminkat mig, duschat, sminkat mig igen hahaha :) Kuligt med smink ♥

Nu sitter jag och fixar till naglarna, dom är verkligen jättesletna :( Skivade och fula, allt efter att jag hade lösnaglar på nyår :O hmm..

Blir nog soffan snart. Blåsningen är igång på TV3, haha, det är så bra!
Sen vet jag inte vad det blir för film, kvällens Wallander har jag nog sett ganska nyligen, tyckte jag kände igen namnet på den iaf.

Ja ja, inte illa om man lägger sig i tid heller med tanke på att man ska upp halv 5 imorn :) wohoo..

Imorn är det dags för frissan med, gööööött :) Slippa den fula utväxten. Får hålla tummarna för att det blir fint :)


Puss!!


28 Februari 2010

God morgon..?

Nej det är kanske inte morgon längre :)
Men trist och skriva Hej, Tja, Hejsan osv..

Har funderat lite på Melodifestivalen igen. Nu undrar jag mest hur fan dom tänkte när dom klädde artisterna. Fin liten söt ljus klänning med röda Converse!?! Eller en cerise bandspagetti-klänning och stark blå sminkning? Njaaaa..

Ja ja :)

Nu är det söndag, den sista dagen i februari också! Om man inte tittar på en av mina räkningar där man hade till 30 februari på sig att betala.. Haha...

Så vad ska man göra idag tro? Jag städade ju hela dagen igår så har ju gjort det. Skulle kunna tänka mig en promenix, men inte så skoj själv. Blää..
Nu skulle Tezz varit hemma då hade man kunnat tvinga ut henne, för fyfaaan va vi ska gå när du kommer hem :)

En vecka kvar, sen kryper ångesten på en igen, haha. Fyfan.
Ska ju egentligen på personalfest på lördag men tror faktiskt jag skiter i det :( Inget kul ju.
Blir nog till att bjuda hem farsan och farfar och farmor och lite annan släkt, jipppi!! (NOT) Men känner mig lite tvingad. Det dåliga samvetet kommer ju annars :(


Puss!!


Lördagkväll...

Tjena!!

Det är lördagkväll. Miljonär svennar har suttit hemma och kollat på Melodifestivalen och även jag idag.
Vet ni vad jag gjorde? Jag skämdes, jag rodnade! FYFAN va pinsamt allt är!! Ska vi skicka en av dessa till Eurovision Song Contest? Kanske inte just någon av dom som sjöng ikväll, för 268 artister till ska ju sjunga i de 114 deltävlingar som det har blivit!! WHY???
Det är såå pinsamt alltihop. Skämdes över att vara svensk där fan! Usch!!

Lägg ner Melodifestivalen!!

Det är ingen idé längre. Sverige kommer aldrig att ta hem det ändå.
Inte med den skiten man har sett idag.

Ledsen alla ni fina artister som ställer upp, riktigt ledsen är jag!

Den enda som gjorde liite bra ifrån sig var Pernilla, men vafan hon kan ju sjunga och hon har väl egentligen redan gjort sitt. Ingen som vill ha sånt. Det är ingen annan en tråkiga svenska som lyssnar på sån skit som spelas i våran svenska melodifestival. Sorry!!
Carola gick det piss för, The Ark gick de piss för, Marlena gick det piss för. Ja behöver jag säga mer? Jag kommer inte på några fler iaf.

Jag kanske bara ska skita i och se det, så ni andra som gillar den svenska melodifestivalen får fortsätta skänka bort era pengar 14 veckor i streck. Ja ja.
Slöseri säger jag!

Märkte ni vad olika siffror det bli, från 268 artister, 114 deltvälingar och sen bara 14 veckor. Ja ja. Jag skiter i vilket, utdraget är det och pengar tjänar dom ju. Men förmodligen inte tillräkligt eftersom dom har Dolph med, hahahaha. Han tar väl det mesta av vinsten om det skulle bli nån.
Även om klippet med han var rätt roligt idag.

Men men... Nu lägger jag ner mitt gnäll (typisk svennebanan) haha..


Puss och Godnatt. För nu drar jag täcket över huvudet och låtsas som om inget hänt.


Puss!!


27 Februari 2010

Tjoho!

Då var det lördag igen. Och vad kan man med en liten lördag göra..? Hmm..
Blir nog till att tvätta, dammsuga och svabba golven ordentligt (Josse moppade golvet lite snabbt efter festen förra helgen, sååå kanske dags för en ordentlig städning?)

Så skoj ska jag ha!

Kanske blir en sväng till Lbn med, får se. Var jääättelängesen jag var där nu ju. Säkert 2 veckor sen, inte likt mig :)

Är sjukt shoppingsugen med så kanske drar en sväng på några hemsidor och kanske hittar en födelsedagspresent till mig själv, det får man väl köpa! En present till sig själv när man fyller år? Det tycker jag iaf. Härligt med undanflykter. Haha!


Puss!! ♥

Löning = dags och betala räkningar...

Hej Hej!!

Nu har jag fixat med alla mina räkningar. Alltid lika kul.
Fick ju räkningen på datorn nu och eftersom jag ogillar krediter och avbetalningar och sådant så betala jag hela skiten på en gång. Så nu slipper jag tänka på det!! Gött!!

Har ju fortfarande en skuld till mamma men den betalar jag ju av annars, så inget man måste betala för och inte hamna hos kronofogden eller nåt :)

Ja ja, nu när de tråkiga är ur världen så kan man ju fokusera på helgen!!
Underbart!

Nu ska jag ta och göra mig vacker, hahahaha.. Nej då.. Jag ska sminka te mig lite. Mamma kommer senare och tar med mig ut på Jula för att köpa luftvärmepump :) Härligt!


Puss så länge..!!









24 Februari 2010

Heej!

Har inte så mkt och skriva, kände bara att det var längesen.

Mamma var här igår och skottade av määängder med snö från mitt garagetak och även lite på husets tak. Man fattar inte hur mkt snö det är förrän man ser det med egna ögon. Var sjukt mkt snö på ena sidan av garaget. På den sidan där förrådet är som tur är kanske. För lite stryk har de tagit. Får nog be min käre far att titta på det i vår. Hmm.
Ja ja. Håller bara tummarna för att det inte kommer mer nu. Snön måååste bort!!! Djur och människor dör ju av detta oväder! Usch helt sinnesjukt.
Synd man inte går i skolan då hade man fått lite extra lov nu, hihi. Måste ju se det positiva i det hela.

Har så satans ont i ryggen idag efter gårdagens skottning. Även om det var mamma som tog ner snön från taket så var ju jag den som fick flytta på den från marken. Eller gången mellan parkeringen och dörren var ju full med snö som jag inte hade lust att ta mig igenom så var ju bara att sätta igång med skyffeln. Urk!!

Så Massage tack!!! Haha... Ska nog lyckas lura nån till att massera mig :P Hoppas det iaf.


Puss puss!!


20 Februari 2010

Hejsan!!

Nu var det ett tag sen man skrev igen. :)
Inte haft tid riktigt...

Det har ju varit lite sådär här.

I torsdags var jag och Josse i Lidköping en sväng. En ganska dyr sväng, hahaha. Men det var kuligt och det var skönt att få lite vårkläder :) Ska försöka lägga upp lite bilder på de sen, nångång. Måste nog även lägga upp lite bilder från gårdagen, hahaha.

Gårdagen var riktigt kul faktiskt. Efter alla förväntningar alla hade haft tycker jag det var roligt. Tiden gick så jäkla fort bara! Jag vann ju tävlingen då, yeeah... Dock är mitt pris borta :( Vet inte vart det tog vägen eller om någon råckat fått med sig det hem. Hmm.. Hahaha. Hade ju behövt en Kama Sutra, kamasutra, hur stavar man? hahaha.. Var en typ av kortlek iaf, tror jag.. Var väl mest kort med olika ställningar eller vad de ska vara hahahahaha.. Hann inte ens öppna den ju. Fan! Hahahahaha...
Var kuligt iaf. Lite öm i halsen idag dock.

Har precis fått i mig lite mat nu, det känns bra. Inte mått dåligt idag men inte haft ork att ta mig något och äta förrän nu.

Började ju dagen med chips o lite godis som fanns kvar sen igår, haha. Eller jag och Josse åt det till frukost :) Och cola, hihi. Sen när hon åkte var det ju bara att börja skotta!!!! Hade ju gjort det på natten runt 1-2 tiden efter att gästerna gått men har kommit asmycket i natt. Urk!!!! Jag och Josse städade även när folket hade gått, var niiiice att man gjorde det, så man slapp det idag! Behöver ju fortfarande städa, men golvet är inte klibbigt och alla flaskor ligger o påsar osv :) Göööött!!!

Nu blire soffan resten av kvällen, synd man får ligga själv på soffan bara.. Hmm.. ;)


Puss!!


Fyfan!

Tja...

Var bara tvungen och skriva nåt bara vad som helst. Händer så jävla sjuka saker nu och jag är så jävla förbannad hela tiden!!!!
Vad är det för folk... EGO jävlar!!!!!!

Sätter mig snart i bilen och åker dit, hahaha...

Men eftersom jag är den kloka i det här så håller jag mig därifrån!

Tänker inte skriva vad det är, har man med saken och göra vet man om det ändå!

Fan!!!!!

Usch...

Oh jo du tezzis :) jopp, minns när vi kika på filmen haha :) var ju inte så jättelängesen egentligen :) hihi.. Smarto mig!!


Puss!!


Söndagkväll...

Hej igen...

Nu är kvällen här och Wallander-filmen har precis börjat. Tror dock jag sett den ganska nyligen, så minns nog det mesta ;) Ovanligt för mig annars, haha!

Så då är frågan!?! Vad ska man göra..?
Gick någon dokumentär om pedofiler på Tv4Fakta snart, kanske skulle vara något.
Jag vet inte riktigt. Känns ju lite mobbat och lägga sig såhär tidigt en söndag (Alla hjärtans dag dessutom).
Vi får se, vi får se.

Såg förresten den sista skräckisen förut.
Även den hade jag sett, hahaha. Värt.
3 av 5 hade jag sett. Men denna var äcklig, inte så att man blir rädd utan mer att man mår illa av att se den. Blä!


The Hills have Eyes heter den iaf.

Nä om man skulle göra nåt, kan lika gärna städa känns det som. Haha!


Puss!

 


Skärpning...

Tjoho...

Nu har jag blivit taggad igen. Efter att jag tränade lite förut så känner jag att det är dags och sätta igång igen. Måste verkligen fokusera på sommaren 2010! Fan, nu ska man fan inte behöva gömma sig, nu ska man gå i bikini!! På badplatser där inte bara familjen är, så är det ju annars, man åker ner till farsan, haha. Där är det bara dom, där får dom leva med att se min kropp hahahaha :) Lovely.

Nu ska det bli skärpning, nu ska det göras situps klockan halv 5 på morgonen osv.

Nu kör vi!!

Här ska det käkas middag snart. Kommer väl inte göra så jättemkt åt maten nu även om jag borde, ska väl försöka ta bort så mkt kolhydrater som möjligt. Så nu blire kyckling med bea-sås och keso :) hihi...


Puss!! ♥

 


14 Februari 2010

♥Hej!!♥

Är väl ingen som har missat vilken dag det är iaf.
Lite depp blir man men vafan. Det får man ta, haha.

Själv tränar jag en dag som denna.
Hittat en jävligt bra låt att bli peppad av. Drygt 3 minuter är inte så lång tid kan man tycka men i träningssyfte är det pest! Fyfan!
Ska lägga upp ett youtube-klipp med låten. 


Denna låten kör jag "hopprep" till, utan hopprep. Haha.. Jag hoppar och använder armarna precis som med hopprep, det gör jag i refrängen när det är som mest fart. Sen kör jag "änglahopp" i de lugna partierna. Det är nice, borde prövas. Ska nog köra den en gång till innan jag hoppar in i duschen. 
Det armhävningar (på knäna), situps och rygglyft. 
Härlig söndag!! Hahaha...

Önskar alla en underbar Alla ♥-ans dag!!


Puss!!

 


Shoppat...

Tjaaa...

Nu är det läggdags här hos mig :)

Blev en shoppingrunda förut med L och mor.
Köpte inte så mycket faktiskt. Haha.

  
Detta handlade jag på Kicks, rakgel, Fiberwig mascara (hoppas den är bra, behövdes tydligen lite träning för att få det bra, hihi) och ett puder!

Annars blev det en musmatta och la lite pengar på en tröja som mamma köpt till mig i födelsedagspresent ;) haha.. Men det har jag glömt då, host.. Haha!

Åkte hem till mor efter rundan och åt mat, mums mums! Mormors kinamat kallar vi det, göööött!!
Sen såg vi lite patetiska bidrag i Melodifestivalen, haha. Slutade med cp-ryck, hahaha...
Åkte hem till kussen en snabbis och hämtade T´s CV. Lycka till till dig!!! :)

Kom hem och satte på den fjärde skräckisen, *poff* sa det så var den slut, hahaha.
1h och 10 min, haha. Töntigt!
Rätt okej var den väl men, hmm, jaa..
 

Så ser den ut REC!
Spansk var den med, men gick rätt bra och kika på ändå.
Har lite svårt för om det inte är svenska eller engelska. :)

Nu är det läggdags!!

Natti natt, Puss!!

 


13 Februari 2010

Hejsan Hoppsan...

Ska dra iväg på en liten shoppingsväng med Lindis och Mor!
Blir mysigt det.
Hoppas man kan hitta lite smått och gott.. Lite vårkläder och annat.
Finns massor jag behöver, tex: Musmatta, hahaha.. Mycket viktigt!
Sen får jag nog ta en sväng på Stadium, hmm.. Hihi...


Puss!!

 


12 Februari 2010

Hejje!!!

Har inget kuligt och skriva.

Har sett 3 av 5 filmer som R gav mig.
Kan man kalla dessa för Rysare, Skräck, Thriller..?? Inte om man frågar mig.
2 av de hade jag redan sett. Den tredje var rätt okej men inte äcklig för 5 öre.
Den första skratta jag i, hahaha :) Sån är jag! Hmm..

2 till att ta sig igenom, vet inte om jag ska ta en nu eller om jag ska vänta tills imorn..?

Känner att jag skulle behöva komma iväg på en shoppingrunda egentligen imorn. Hmm.. Mor?
Kanske, får se.

  

Jaa, dessa har jag sett hittills...
Inget att hänga i granen precis... Haha..


Längtar till fredag nu, hahaha... Jihaaa...
Och även till MARS!! Woho!

Saaaknar diiiig så mkt.. Kommer bli så kul!!!


Puss!!

 


11 Februari 2010

Hello!!!

Gissa om jag är glad! Jag har sån jäkla tur ibland, bara IBLAND. Men fick ledigt från 16 idag.. Yes yes yes..
Nu blire långhelg. Lovely!

Får la sminka te mig, äta frukost och dra.. 12 börjar jag. Möte möte möte. Alltid lika givande möten, jihaaa!!

Nu kör vi..

Läääängtar...

Ska nog roa Anna med en eller två visningar av min "gravid-mage" med som tack, hahahahahahaha!

Hoppas R har med sig filmerna idag!!! Fasen...


Puss!!

 


10 Februari 2010

Hejje!!

Håller tummarna stenhårt för att jag ska få vara ledig från 15 imorn!! Hoppas hoppas..

Denna veckan roar jag mina kära kollegor med att visa min "gravid-mage", hahahaha.
Dom flesta hoppar ögonen ut på, haha, så jävla kul med allas reaktioner :)
Love it!!
Så väntar på att ryktet ska börja gå :) haha..
Brukar säga att det är Jesus där inne :) Jungfrufödsel!!

Ja ja...

Längtar som fasen till nästa fredag nu! Kul kul...
Ska lägga upp en låt nångång som passar så bra in där.
Jag ska stå och sjunga den på trappan när folket kommer och Ronnie ska spela säckpipan? Hahaha...



Puss!!

 


9 Februari 2010

Hejsan!

Ska snart åka till jobbet, möte mellan 12-15 idag, jippi!!
Slutar ju strax innan 21 inte illa :) wohoo..
Samma blir det på torsdag men då hoppas jag att jag slutar 15 redan, hoppas hoppas :) Vore så nice. Riktig långhelg blir det i så fall!! :)
Känner att det börjar bli dags och gå på bio eller nåt.
Får väl se vad som händer.

Nu ska jag fixa och trixa lite innan jobbet.


Puss!!

 


8 Februari 2010

Goddag!!

Då var det måndag igen. Vart tog helgen vägen? Urk!

Snart dags för jobb iaf. Jippi. Dags och ställa sig på linjen igen. Haha. Ska nog gå bra. Imorn börjar man 12, möte möte möte.. Jippi där med fan :) haha...

Har inget värt och skriva så.. Bye bye..


Puss!!

 


Grym!!!


Var längesen jag la in ett klipp så får se om det funkar :)

 
 


7 Februari 2010

Hej Hej!

Kände att det var dags och skriva lite igen.

Var ju jättelängesen jag skrev ju! Kikade på mitt senaste inlägg, haha. Inte lätt. Dock är jag gladare nu igen.
Man måste väl få ha sina kassa dagar ibland?
Så vad kan ha hänt sen dess?
Jobb, körde sista riktiga upplärningsveckan nu. Fredagen gick jag ensam med Anna. Fyfan vilken dag! Blev en del spring och annat jobb. Men tycker det är kul, skönt att man har och göra och att man kan lära sig nya saker. Blir nog linjen denna veckan som kommer och sen ännu en vecka med upplärning :)
Kul kul...

Jo en sak till som hänt är ju att inbjudningarna äntligen kom iväg, haha. Måste se nån, har ju inte en aning om hur dom ser ut. Ska bli jäkligt kul den 19e iaf, wohoo...

Mamma fyllde år i torsdags, grattis grattis till henne. Var hos henne och Bosse igår och firade. Jag och mina systrade hade köpt presentkort på hårbottenmassage och klippning. Hon blev nog riktigt glad. Jag måste med till frissan ju, vore kul och gjort det vid nästa löning. Har ju så jävla ful utväxt. Kan va kul och pigga upp färgen innan våren nu.
Våååår, vill ha vår!!

Idag har jag städat, fyfan va snuskigt det var hemma. Man blir jäkligt hemmablind asså. Blä blä bläää..
Känns skönt att det är gjort iaf så kanske man kan hålla de lite småfint fram till 19e så man slipper storstäda då igen.

Kollade Solsidan nu på TV4 play, hahahaha. Riktigt bra är det faktiskt!
Härligt med ett riktigt humorprogram på fredagarna nu.

Nu ska jag snart ta och göra mat, tacos blire idag! MUMS!!!

Kollar på Spårlöst nu, faaan. Varför kollar jag på det för, lipar ju bara!

Dags och dra, har lite svårt att få ett bra avslut. Haha.


Puss!!

 




RSS 2.0