Time to go..

Snart ska jag dra mig hemifrån så jag hinner med lite saker innan jobbet... Ni vet vad.. :)
Jag och syster Lindali har bestämt att vi ska på Töreboda-festivalen, hahahaha :) Aldrig varit där men kan nog bli bra. Bättre än och sitta hemma iaf. Får ju bara ångest av att aldrig få något gjort här, hihi.. Behöver verkligen städa, kanske blir att jag gör det på fredag eller söndag. Sen har jag bara semester, semester, semester..!!
Fick ett vykort från mina söta systersöner. Dom ska ha kalas så ska försöka hinna maila henne nu. Vet dock inte hur jag ska göra än??? :O hahaa.. Måste ju upp och hälsa på dom men vet inte om jag ska åka då eller en annan dag.
Tror kissen kommer våga gå ut snart hihi.. Ställde hans kattlåda i "kattrummet" så han måste vara nära dörren hihi.. :)

Ha en underbar dag i solen :)


Puss..


 

Solning...

När jag åkte till jobbet igår så fick jag en lagom chock när jag såg att dom hade öppnat nya motorvägen, hahaha.. Visste knappt vart jag skulle ta vägen. Men gick bra och kul och köra i 110 :) woohoo.. Dock är inte min bil asrolig att köra fort med eftersom den varvar så högt och dånar... hahaha.. Men ska man behålla körkortet iaf prövotiden ut så :)

Nu var kissen precis på väg ut, hahaha.. Lilla fegisen, vore så skönt om han lärde sig gå ut snart. För fyfan va arg jag var i natt, pallar inte att han väcker mig 3 ggr minst varje natt...!!

Ja ja.. Idag har jag inte hunnit med så mkt, blev frukost sen en liten kort solning.. Var riktigt skönt ute eftersom det blåser lite idag. Men eftersom man ska jobba sen så måste det duschas och massa såna tråkiga saker. Ska åka förbi Jonstorp innan jobbet med och hämta nyckeln till lägenheten och sen åka till lägenheten och kasta in dom så slipper jag tänka på det mer, woohoooo!!!!

3 dagar kvar nuu...!!! Fyfan va nice.. Hoppas vädret håller i sig, annars får det fan bli solarium!! hahaha...


Puss...


 

Utekatt..?

O Herregud, hur ska jag få denna lilla kissen att bli en utekatt? Hahaha.. Visst dom sa att han skulle vara inne i 2 veckor, men pallar verkligen inte kattlåda... Blää..!!! Så tänkte att köper jag ett koppel och börjar träna honom att vara ute lite så kanske han kan vara ute själv om 2 veckor. Hmm... Tänk om! Var iväg och köpte koppel och sånt + lite leksaker som han kan ha när jag jobbar sen. Ja då över till att jag skulle försöka få ut honom. Satte på koppel och sånt och sen öppna jag dörren. Han ligger väldigt hårt tryckt mot golvet och då tänker jag att det kanske går enklare om jag hjälper honom ut. NOT!! Han får panik den lille stackaren och lyckas komma ut selen och gömmer sig bakom mina leca-block som står här ute. *Pust* Han står och jamar och undrar vart han ska ta vägen. Jag försöker visa honom ingången men inte. Han springer förbi och ställer sig på andra sidan dörren, till slut hittar han dörren, springer in och gömmer sig bakom soffan. Ja ja, får göra ett nytt försök imorn.
Ute är det så sjukt varmt. Tar 2 sek så är man helt genom svett när man kommer ut. Fyfan..!! Får nog bli att lägga sig och sola imorn :) med eller utan kissen bredvid haha... :)
Kom på att jag måste ringa Thomas med så jag kan bli av med lägenhetsnycklarna så fort som möjligt...



Puss hej...





Nedräkning..

Äntligen kan man börja räkna ner på riktigt..! 4 dagar kvar, sen fan är det semester i 2 veckor...!!!! Ska bli så skönt, trist att man bara tog 2 veckor men det är absolut bättre än ingenting..! Ska bli så skönt och slippa åka till den där fabriken.. Kommer nog bli en toppen semester tror jag.. Till helgen tänkte jag börja ta ut kissen lite, den lilla fegisen, hihi... Pallar inte att ha han instängd, han blir ju så uttråkad. Har öppet fönstret här nu, skönt med lite luuuft...
Undra vad man ska göra idag innan jobbet...?? Är inte så sugen på att göra något, hahaha.. Vill bara till jobbet så det bara är 3 dagar kvar sen, hahaha... Är lite småseg med eftersom jag inte kan sova ordentligt på nätterna när katten har cp-ryck, haha.. Orka! Skönt det blir när han blir utekatt ;) hehe... Måste ju få sova..!!

Ha en underbar dag i solen.. Kanske hörs senare..!


Puss..


 

En vaaarm dag...

Oj oj, vart ska man börja??? Urk.. Denna dagen har varit så sjukt varm... Att klippa gräset i en kvart var pest... hahaha... Tur det inte var mer kan jag säga =P Blev ingen frukost i solen, har inget matlust alls nu när det är så varmt..!! Drog till syrran sen och följde med henne ner till Götene där vi tömde lägenheten och hämtade Tuva som hade varit på kalas på badhuset. Handlade lite mat och åkte hem till syster och lagade mat :) Grillad gös med färskpotatis och creme fraiche sås med rom :) Mums mums mums..! Till efterrätt åt vi självklart jordgubbar...!!! Åkte hem sen och kollade om min kisse hade klarat sig och självklart låg han bakom soffan, hahaha.. Så knäpp.. Känner på mig att han kommer terrorisera mig hela natten igen.. Tur man jobbar em..
Ska nog vila en lite snabbis på soffan nu...
Hoppas ni har det gött där ute i sommarsverige..!!


Puss...


 

Fixardag..

Min lilla kissemiss vill inte att jag skulle sova inatt. Blev rätt less till slut så nu sitter jag här istället. Har ju massa saker o göra med så. Blir till att klippa gräset, ta en frukost i solen, måste ner till lägenheten och hämta det sista, sen får man se vart dagen tar en :) hehe..


Puss...


 

Lördagkväll...

Tråkigaste lördagen på länge.. Är så varmt här inne, är väl för att tvn varit igång länge nu =/ urk...!! Brukar vara svalt och skönt här annars... Kissen är framme nu och jamar och grejsar.. Hahaha.. Sötnosen :) Nu ligger han och vilar under skrivbordet. Slötittar på Göta Kanal, orkar egentligen inte titta på tv, men finns ju inget annat och göra.. =/ Vill ju inte åka hemifrån nu när kissen är här första dagen.. =/ Imorn måste jag dock åka till lägenheten och hämta det sista.. Urk! Kanske kan få med mig syrran eller nåt.. Blir nog sängen snart, läsa lite kanske eller nåt...
Nu vakna kissen igen, hahaha.. Låter så gulligt när han "försöker" jama :) hehe..
Får väl fortsätta tråka framför tvn en stund till, sen sääängen... :) bla bla.. Har fan inget och säga.. Man sitter bara och tänker på massor och sen när man sätter igång bloggen så är man helt nollställd.. hmm..


Puss på er sålänge iaf... :)


 

Kattägare..

Nu är min söta lilla kisse på plats :) Är så glad jag och syrran kom iväg till Djurens Vänner. Fick en liten katt till slut. Han var väldigt eftertraktad min lilla vita söta gosnos :) men jag fick honom!! Så nu ligger han bakom tvättmaskinen och gömmer sig, vore väl konstigt annars. Låter han vara så han får känna av läget lite. Han ligger där och sover så. Han är väldigt speciell min kisse, han är nämligen vit med ett blått och ett gul/brunt öga :) Så fin! Född i oktober är han så är inte ett år än. Hoppas verkligen han kommer trivas här :) Han var kelig på djurhemmet så :) hihi.. Nu ska han vara inne i 2 veckor så han får känna sig hemma innan han kommer ut, vill ju inte han ska springa bort lille busen :) hihi... Ska lägga upp bilder på han sen när han vågar visa sig :) hihi..


Puss...


 


Lördag..

Va jag har längtat efter denna dagen! Var så skönt och sova utan att behöva ställa klockan. Vaknade dock 04:55 första gången, men somnade om snabbt :) Vid tio gick jag upp. Har inte gjort ett piss sen dess. Fick ett mess från syrran, så nu kommer vi nog iväg till Öppet Hus iaf :) Wiieiieeee.... :) Kissekatterna here I come.. Myspys... :) Undra hur det är där?? Ska bli spännande och se. Om vi nu hittar, hihi.. :) Blir bra :) Ska bli kuligt kuligt.. Ska sminka färdigt mig nu, sen blir det nog en liten frukost i solen :) Underbart... :)


Puss.. Ha en underbar helg!!!

 

Humor...!

 



Njut nu av lite HippHipp!!!!


Synd Sverige! Ni var nära seger där :)

Snackat lite med Tereze idag, på Skype, gick ju sååådär.. Hahaha... :)


Puss...

 

Ungkarlsliv...

Jag lever ungkarlsliv, fyfan va gött!!!!
Är så otroligt trött idag med. Helt sjukt. Jobbet var segt och tråkigt. Efteråt åkte jag till lägenheten och dammsög och svabbade, äntligen klart!! Sprang ner till bilen med speglar, påsar, dammsugare mm, till slut fanns det inte plats kvar i min lilla pärla. Så har en spegel, hink+ mopp och en micro kvar där nu. Får ta det i helgen!
Åkte hem, bytte om, åkte till Coop och handla mys, sen beställde jag en kycklingtallrik från Rocco..!!! Vart annars. Njööööt så mycket av maten, såååå gott!! Och nu tittar jag på fotboll, Sverige-England. Kan det bli mer ungkarl?? Hahahaha... :) Underbart. Ska snart hämta in sakerna från bilen, sen ta en dusch i pausen. Blir soffan sen resten av kvällen, kan inte bli bättre!!
Kanske får strunta i att åka till Djurens vänner imorn :( Ingen som kan följa med mig. Får se hur det blir. Nu ska jag njuta av helgen..!!!


Puss...


Ps. R.I.P Michael J... ds.

Shoppingrunda med familjen...

Idag har jag varit iväg med mamma, Lindis och Tuva och kikat i affärer i Skövde :) Köpte lite saker faktiskt, hihi. Köpte en tröja, trosor, nessäser, mascara, filar och tofsar på H&M! Sen lyktor att ha i trädgården, krokar till badrummet och örhängen på Indiska. Sen ett par sandaler på DinSko :) Härligt. Lite av sommaren räddad.. Hihi.. :) 
Nu sitter jag här och tittar på Supersize vs Superskinny, rätt bra tycker jag, intressant att kolla på. Nu ska jag slappa vidare innan jag går och däckar i sängen.. 


Puss.. 

6 dagar kvar..

6 arbetsdagar kvar, sen är det semester mina vänner!!! Ska bli sååå härligt!!
Idag har varit en ganska meningslös dag. Haha.. Jobbade, åkte och handlade, hem och starta en tvättmaskin, laga mat, starta diskmaskin och sen en nice dusch och nu sitter man här och har kollat lite på Cops, hahaha.. Så bra :) Får se vad tvn bjuder på ikväll.. (?) Nu blir det 2½ män, sen såg jag att det var Lyxfällan ikväll, måste nog nästan se det, brukar vara kuligt så. Hihi..
Imorn ska jag, mamma, Lindis med familj åka till Skövde och kika lite. Är så suuugen på att shoppa :) wohooo...
Helt uppe i 2½ män nu så kan inte skriva mer, tappar bara bort mig, hahahaha :)


Puss..


En härlig dag..

Har varit en halvbra dag på jobbet idag, lite segt och jävligt.. Direkt efter jobbet drog jag till Jysk och köpte gardinstänger :) När jag hade varit hemma en stund ringde pappa och fråga om jag skulle följa med till Beijers, vilket jag gjorde. Oh fyfan va virke vi köpte, hahahaha.. Så jäklar vilken altan jag lär få :) Kommer bli så niice. Längtar massor...! En stund senare som kom syrran med Cantons Pekingsoppa och Kyckling med Cashewnötter :) Mums mums vad gott det var..!! Sen hjälpte hon mig att sätta upp gardinstängerna + lite andra saker :) Härligt härligt med lite hjälp.. Har även packat upp lite mer saker idag. Så bara 4 lådor kvar nu, hahaha...

Nu är det fotboll, U21, Sverige - Serbien. Och va grejer det händer, kollat 15 min kanske och dom har spelat 31. Redan då jag bytte kanal stod de 1-0 till Sverige, sen gjorde dom ett mål till (2-0, på straff), sen gör Serbien ett mål och ganska nyss gjorde Sverige ett till. Hahahaha.. Sånt gillar jag! Det ska hända saker hela tiden! Men nu ska jag sova, blir spännande och se om det blir en seger åter igen för Sverige! Heja Heja... :)


Natti natt.. Puss..

Ps. På lördag ska jag till Stenum till Djurens Vänner som har öppet hus, då får vi se om jag kanske kan skaffa mig en liten kissemiss :) En liten Mingus... :) hihi... ds.

En riktig måndag...

Bläää...
Var en rätt seg dag på jobbet, krångel och så.. Efter jobbet åkte jag till lägenheten där bästa mamman i världen hade städat, eller städade, flyttstädade!! Jag kom dit med kebabtallrik och cola hihi.. Sen städa vi 2 timmar ihop eller så, kändes som det inte hände något! Urk. Får åka dit imorn kanske och se vad som behövs göras mer. Åkte vidare till Ica och handlade. Väl hemma så var jag bara tvungen och ta mig en dusch, men precis då ringde det på dörren. Då kom min storasyster och hälsade på en snabbis, hihi.. :) Trevligt trevligt.. Nu har jag duschat, fönat håret och krypt upp i soffan...!! Så nu sitter jag här och kikar på tv :) Mommas boys?? Ärligt!! Urk! Bättre med Roomservice som jag hittade på 5an :) hihi...


Puss på er...

Nerbäddad i soffan...

Det är såå skönt att man kan få bädda ner sig i soffan med mysbyxor, tjock myströja OCH filt!! Det är inte svinkallt i huset det är det inte, men det är mkt kallare än i min bastu till gamla lägenhet! Blev lite förvånad när jag kände att jag satt på mattan framför datorn och frös. Så satte på mig en myströja, som jag knappt vet när jag använde sist, säkert ett år sen. Tyckte det skulle bli skönt och bädda ner sig i soffan med och då åkte filten över fötterna, fyfan va mysigt det är! Längtat efter detta :) Myspys...
Kom på en till sak som nu är lite annorlunda efter det att jag bott här en dag, hahaha. En dag! Att det enda som finns i diskhon är en kastrull, resten står i diskmaskinen som nu är igång. Livet är väl underbart.
Nu ska ni få lite fina grävmaskinsbilder.


Här sitter pappa i grävmaskinen.


Här tas resterna av busken bort. Gick bättre än jag trodde.


Här är kvarlevorna...! Hahaha...
Bra jobbat Krille och pappa som fick bort den fule..


Puss, nu ska jag fortsätta mysa framför tvn..


Middag/Kvällsmat...


Nu blir det kvällsmat :) Det blir ugnsmackor med tonfisk!! Mums mums.
Var väldigt nära att ringa Rocco eller Canton, men icke!! Hihi...
Pappa, Kicki och Fanny har varit här en sväng. Pappa har grävt upp min stackars gräsmatta :) Lägger inte bilder på det senare ;) hihi...


Puss...

Packar upp..!

Börjar bli segt och packa upp nu. Vet inte vart jag ska få plats med allt?!?! Hahahaha...
Dagen började iaf med att jag vaknade upp i ett ganska kallt hus, men var varmt och mysigt under täcket! Hade ingen vidare lust att gå upp då! Väl uppe så tog jag mig lite frukost och satte mig vid datorn :) Vart annars? Hihi... La in lite bilder på FB, dom kommer även upp här såklart :) Sedan fick det bli en dusch eftersom jag inte hann det igår :O Riktigt skönt! Inte världens största dusch dock, men men :) Sen har jag fixat och trixat med alla saker som ska få plats. Nu hamna jag här igen, och när man känner efter så är jag hungrig med, orka!! Ska nog iaf plocka lite till, sen dra iväg till coop skulle jag tro. Har lite saker jag behöver ordna med, som ni vet, jag har ju ingen tv som fungerar för tillfället!!!! Lägger upp lite bilder, sen måste jag börja fixa igen, blääää... Tur man har P3 som kör massa bra musik! :)


Nu har lilla Arla-Trollet lämnat Götene.


Kaoset i tv-rummet...


Ännu mer kaos.


Massa flyttlådor i sovrummet.

Nu ska jag göra lite nytta... Har hunnit med en hel del under tiden jag laddat upp bilder, hahaha.. Hinner inte vänta på sånt så har gjort lite nytta under tiden. Men nu ska jag sätta lite fart igen.

Puss puss...



 


Kaos i mitt lilla hus...

Färdig!!! Nu är all "skit" äntligen på plats i det lilla huset! Eller på plats, det är inom husets väggar iaf. Sååååå skönt och slippa de där förbannade trapporna nu. Kommer väl behöva gå upp någon gång till kanske men sen är det över och ingen är gladare än mig för det!!
Jag, mamma och Bosse kämpade mängder med timmar. Ni är mina änglar!!!!! Ni har verkligen räddat min dag! Vi körde två lass med bussen, vi hade kartonger och mattor och hyllor och diverse saker. På kvällen kom syrran, Tobbe och Tuva och hjälpte till med det tyngsta, sängen, tv-bänken, tvn och lite annat smått och gott som blivit över. Självklart fick min lilla söta syster kramp i nån jävla muskel hon inte visste hon hade i axeln! Så då fick jag bära ner tvn tillsammans med Tobbe, shiiiet va tungt och händerna blev så svettiga så trodde tvn skulle glida mig ur händerna hela tiden! Nervös var jag lite där ett tag. Men nu står den på plats här. Köpte ju en 10 m lång antennsladd på Coop senare, men tro faaaan jag köpte fel!!!! Röva! Får åka dit imorn och fixa det. Kan ju inte leva utan tv!!
Nu sitter jag här iaf i den lilla röda soffan och tänkte lägga mig om en liten stund så jag orkar upp imorn och ta tag i detta kaos som är här nu! Mängder med lådor och påsar och grejer som man ska hitta plats till, hmmmm... :) Löser sig nog ska ni se! Lägger nog inte lite bilder på kaoset imorn :) hihi.. Orkar inte nu!

Puss på er så länge..!!

Nu kör vi...

Nu blir det flyttning hela dagen..!!
Har ätit frukost här hos mor nu och sminkat mig så nu är jag redo :)
Bosse ligger och sover frukost så får la vänta lite på han kanske. Men annars så bär det av mot Götene, sen från Götene till Skara :) Jag ska verkligen bo i BertTown! hahahaha..

Ska väl försöka sätta lite fart här. Har så otroligt mycket och göra, kunde knappt sova inatt =/ usch.

Nu får jag ångest när jag sitter här.


Puss....


 

Sängen...

Nu ligger man här i sängen, trött är jag men kan inte sova! Så vad ska man hitta på? Borde spela något spel på datorn som ögonlocken blir tunga av.

Blev förresten ingen cykeltur, vet inte varför, blev inte så bara. Blev att vi åt havskräftor senare på kvällen dock, riktigt gott var det, även om jag själv föredrar "vanliga", haha. Har varit en riktig mysig kväll iaf här på Jonstorp.  Snart är det lördag och då blire flytt flytt flytt!!

Hörs imorn igen!

Natti natt, hoppas ni inte är för allt fyllesjuka imorn ;) Puss!!

Vågar man..?

Jag och mamma funderade på att ta en cykeltur upp till Kurorten och titta på midsommarstången dom har satt upp. Frågan är om vågar ta sig ut, regnskurarna verkar ju aldrig ta slut. Får väl se hur vi går :)

Puss..


Sverige - Italien

Jopp, nu sitter jag och ser på fotboll :) Ska nog sätta oss ute och kika på det.
Har varit i huset och grejsat lite idag, satte dit hyllorna i garderoberna. Annars har jag mest bara varit hemma hos mamma och snackat skit och skrattat, fyfan va jag skratta när Bosse steg upp ur sängen föurt. Eller såhär var det.
Jag och mamma satt och åt frukost och märker att det börjar se riktigt mörkt ut ute. Efter en liten stund så känner vi på oss att fan det kommer nog regn snart, dags och gå ut och väcka Bosse som ligger ute på en madrass på altanen. Precis då mamma öppnar dörren då kommer spöregnet, Bosse flyger upp från sängen och är inne på mindre än en sekund! Varav 3 sekunder senare det börjar hagla, alla kastar sig ut för att plocka in madrass, täcken, dynor och liknande. Är det inte bara helt underbart med svensk midsommar.
Nu skiner iaf solen och fotbollen är igång. Lite nörd har man ju blivit. Men bäst blir det då matchen är slut och tröjorna flyger av, hahahaha :)


Puss...

Midsommar...

Glad Midsommar och trevlig semester för er som äntligen har startat eran!

Jag är rätt nyvaken och har väl tänkt att ta tag i livet. Känner dock inte alls för det. Är riktigt seg idag och känner att det är lite meningslöst när vi ändå är fler imorn som hjälper mig och flytta. Men saker behövs göras innan dess.
Min söta mamma ska ju påbörja flyttstädningen i min lägenhet på måndag så! Hon är bäst!!!! Ska åka till henne och Bosse snart på lite frukost, "ska bara" lite först ;)
Fyfan va jag avskyr mina trappor här, hatar dom verkligen. Jag kanske har en ganska liiiten bil men det får plats en jäkla massa i den, tro det eller ej och när man är så kort och klen som jag är så blir det väldigt många, svettiga vändor upp och ner i trapporna! Ska inte lipa över det mer nu, utan ta tag i det! Blir ju fan inget gjort annars!

Simma lugnt!

Och Tezz, vi saknar dig här och det känns skönt att du börjar trivas bättre, men trivs inte för bra!! ;) Hem ska du igen..!!!


Glad Midsommar igen! Puss...

Regn...

= nu är det midsommar :) hahaha... Det slår nästan aldrig fel. Men jag skiter i vilket, imorn blire flytt! Ska köra dit lite saker iaf. Tömma kyl och frys och sånt tråkigt! Sen blir det myspys och fotboll, hahaha. Kan man tänka sig!?! Men lät spännande på radion då U21 var igång då Sverige - Vitryssland spelade, så måste nog faktiskt se Sverige - Italien!
Lördagen blir ju ännu bättre då de stora tunga sakerna ska flyttas, jiippiiii... :D

Ska snart göra mig klar för sängen tror jag, så jag orkar upp imorn. Ska åka till mamma och ta en frukost med. Hämta hammare och skruvmejsel så jag kan få ner det sista från väggar och tak :) Kommer bli så bra när jag får börja pyssla där borta sen. Kommer bli pisstråkigt och börja pendla men :) Det kommer det vara värt. Är ju bara 2 veckor kvar och jobba, sen är det semester i 2 veckor. Fan va jag ångrar det! Men men, kunde ju inte veta jag skulle skaffa hus, var inte mycket man visste för några månader sen! Men lika glad för det är jag, men gladast är nog räven? hahahaha... Trött nu :)


Natti natt... Puss...!


Nu så..

Nu är jag på banan igen :)
Min dator hade ett litet ryck igår! Försökte skriva flera inlägg men hände inget. Så nu är jag igång igen och ska väl försöka ta ikapp det ni inte missade igår ;)

Ringde en som ville kolla på lägenhet, han var här nyss med sin bror och kikade, så vi får se hur det går.
Sen ringde min pappa med och snackade lite om altanen som ska byggas snart :) weiiiee...

Igår så blev det väl äntligen bestämt att det blir på lördag jag flyttar efter lite om och men! Ska bli sååå kul, även om jag vill ha det gjort tidigare :) Men lördag är ju bättre än, hmm, inget? :)

Idag ska man börja jobba klockan 14 också, jippi... För ett jävla möte som kommer bli kaos, hahaha :) Nej då, blir nog bra. Får ju sluta tidigare vilket kan behövas för imorn ska jag packa packa packaaaaa. Förstår inte hur jag ska hinna få ihop allt innan lördag. Vet att det kommer lösa sig, det gör det ju alltid, eller hur? :)

Kanske skriver senare, är helt fast i Våra bästa år!!


Puss...

Måla måla...

Nu sitter man här i soffan och kollar på nyhetsmorgon och äter frukost. Ska snart packa ner lite i bilen sen dra iväg och fortsätta måla. Riktigt drygt och komma upp ur sängen, usch. Men måste ju för snart ska man flytta och det längtar jag ju till så... :) Kommer bli super.

Ska sätta lite fart nu.


Puss puss.... :)

Måste sova..

Måste verkligen lägga mig, varför är det alltid så när man måste något så drar man sig för det?! Men nu måste jag iaf sova, då har jag ingen dåligt ursäkta till att inte gå upp i tid imorn, jag måste verkligen komma upp i tid imorn. Måste komma iväg i tid till huset, jag vet ju hur jävla stressad jag blir annars. Urk! Blir trött och stressad redan nu känner jag. Så nu måste jag lägga mig.


Puss på er.. Hoppas eran dag har varit bra era Mugglor :)

Snart börjar den...

...arbetsdagen alltså. Har suttit hela dagen och funderat på när jag ska gå upp imorn, så ligger lite före haha.. Får la göra lite mackor till jobbet så man är klar att gå sen. Får bli till att gå denna veckan. Är ju riktigt skönt och åka bil, men så länge det inte regnar så får jag väl ta vara på de få dagar jag har kvar att gå. Sen blir det ju bil varje dag istället :) På tal om bil, fyfaaan va bensinen är dyr och jag som måste tanka =/ ångest. Inget kul alls. Har ju inte så mycket val så. Packat ner lite tavlor i bilen nu, ska ta med mig lite mer saker sen när jag går, så man har med sig lite saker då man åker imorn. Blir nog till att försöka komma upp vid 8, jiiipppiiii... Längtar redan, NOT! Får väl ta mig i kragen och fixa lite här.


Puss...

Måndag...

Då var det en ny vecka igen. Här sitter man och gör ingen nytta, har inte tid med det! Fan! Borde sminka mig och sen dra iväg och handla lite. Behöver packa och städa och fan och hans moster.. blääää.. Ni förstår säkert varför jag drar mig för det. Ska vara fadder på jobbet idag med. Va? Jag? Fyfan. Det är verkligen inte min grej, men jag måste ju tydligen så. Då är det väl bara att se glad ut och göra det. Som tur är så är hon duktig och har jobbat på linjen innan. Så vi kan nog lära varann, hahaha :)

Nu ska jag sätta lite fart!


Hej då.. :)

Queen sized

Sitter här i soffan och kikar på film, Queen Sized. Det är rätt okej faktiskt. Lite småtöntig men, lite trött på allt tjöt om vikt överallt. Snackas om det i massa olika tv-program, orkar fan inte med det mer. Massa babbel om tjocka, smala och hit och dit. Urk..!!
Nu ska jag ta och fortsätta mysa vidare här i soffan!

Ha det bäst..!!


Puss...

14 juni -09

Kunde hitta någon bättre rubrik just nu i huvudet.
Tänkte lägga upp lite bilder, men gör det i slutet av inlägget.
Jag och mamma har varit i huset idag igen, såklart! Vi har målat och tapetserat, så nu är äntligen alla tapeter uppe!! Woohoo. Vi har även målat, eller JAG har målat hyllplanen och garderoberna på insidan. Så mycket bättre det blev alltså. Väggen i sovrummet där det är massa rör och skit har vi även målat vitt. Blir så rent och fräscht. Ska åka iväg i veckan och måla klart hyllplanorna och garderoberna innan jobbet. Inte så kul och behöva stressa iväg men det måste jag! Blir ju kul och få det klart med så :) För sen börjar flyyytten! Jippi!!
Nu så ska ni få lite bilder.
För jag måste gå och göra några kvällsmackor innan jag svälter.


Här har vi dom färdigtapetserade garderoberna.


Den fula väggen i sovrummet, som nu är vitmålat.


Här står mor och gräver, hahahaha...


En söt liten rosväxt jag fått av mormor.

 
Här har jag målat hyllplan, lite kladdigt blev det!

Nu äntligen ska jag få äta!
Hej svejs...!
 

Goooood morning Sweden...

Hade varit nice och sagt att man varit utomlands nu efter den rubriken, men inte då...

Vet inte varför jag skrev så, är väl för att jag är nyvaken, men iaf.
Nu har vi samlat nya krafter och ska käka frukost, så man kan skynda iväg till huset. Blir spännande och se hur mycket vi hinner med. Hmm...

Är väl bara att gå upp då. Trodde ju mamma skulle storma in vid halv 9, 9 men näää, hon bara sover och sover...


Simma lugnt....


Ps. Babel var in riktig skitfilm....!!

Babel..

Jag och mamma sitter här framför tvn och kikar på Babel.. Ingen rolig film alls. Långsam och svår att hänga med i, eller inte svår men jobbig och hänga med i. Byter från olika länder hela tiden. Vi har riktigt mysigt  iaf. Äter Polly och dricker cola. Blir nog sängen snart så vi kommer upp i tid imorn och kommer iväg till huset för och göra klart det sista med tapeterna och lite målning. Har fått gjort en hel del idag ändå. Köpt en torkvinda och lite sånt :) Bra bra.. Sen kan jag få flytta liiite, woohooo...

Nu ska jag se klart på filmen här...

Muggla...

Hahaha... Min systerson är världens sötaste, eller båda hennes söner och självklart min andra syrras dotter!
Fick höra små söta ord från Måns idag. Han är bara för söt!!!

Igår hade han sagt till sin mamma (Kajsa) att han hade ont i blöjan!! Hahahahaa....
En annan dag så hade dom försökt komma på olika djur som började på samma bokstav som på deras namn, Felix hennes snart 6 åriga så kom ju på lite olika djur, fisk, fågel osv.. Sen satt Måns och fundera på vad han skulle komma på för djur på M...? Hmm, Mmmmm Muggla!!! Hahahahaha...!!!! Tycker det är asroligt!! Sötaste någonsin.
Även ett fint litet fel i språket som han hade kommit på var, smugsmälla!! Hahahaha... Nu har vi döpt om flugsmällan till Smugsmälla, bara så ni vet!

Ja, ja... Jag tyckte det var roligt iaf och jag saknar mina små änglar hur mycket som helst :) Hoppas kunna åka till dom snart. Vi vet ju inte hur det blir med våra filminspelningar ;) Vill till Liseberg och sånt kul med. Får väl se hur det går med det också :) Blir nog en toppen sommar iaf känner jag på mig!!


Simma lugnt... :)

Väntar...

Här sitter jag och väntar på min mor. Det kan ju ta sin lilla tid så egentligen borde jag äta något. Vet annars att jag kommer att bli hungrig när jag kommer till huset sen.
Ska hämta upp lilla Tuvisen sen med. Då ska hon få jobba, hihi :) Hon har varit så himla duktig när vi varit i huset, även om det är svårt och sätta henne i arbete ibland :) Hon gillar att hjälpa till, men finns ju saker hon inte riktigt klarar av heller, eller som tar för lång tid för oss om hon ska hjälpa till. Men har funkat jättebra iaf, och nu ska hon med mig och mamma idag. Blir kul det! Fick höra att min mormor skulle komma och hälsa på med! Treeevligt tycker jag. Hon har ju aldrig varit i min lägenhet under den tiden jag bott här (2½ år) så är väl på tiden att hon  ser huset iaf.

Ska nog packa ner lite nödvändiga saker, ska ju sova hos mamma inatt så. Sen ringa henne så jag vet läget lite + äta frukost + fixa med lite annan packning till huset. Vill flytta dit allt men det går ju inte än :)


Vink vink till er...

Får gå...

Vinnaren var okej! Grattis...

Fy satan vad det är varmt här!!!! Dags och öppna fönstren... Tror det är den förbannade tvn som värmer upp en del =P

Vet inte varför jag sitter här och skriver massa goja :)


Tezz starta sin cam förut och visa lite från där hon bor nu :) Poolrummet och lite sånt ;) Nice nice... Och den lilla söta hunden, hahaha :) Sikken liten bus. Vill också åka iväg, bort från allt, men samtidigt inte. Har ju huset och ta hand om :) Kommer bli mys det, med katt och allt sen längre fram :) Toppen...


Nu ska jag platta mitt hår, mkt viktig info :) Sen blir det nog ingen mer action idag, kanske får packa ihop min smutstvätt, den får allt följa med till huset imorn :) hahaha... Nice nice..



Puss...





Inte igen...!

VA?? Snälla.. Om och om och om igen så får man fan skämmas för att vara svensk!!!! Allt blir ju fiaskon! Nu hoppas jag verkligen att vinnaren i Talang inte blir nån tönt. Jag borde väl egentligen inte säga något, jag röstar för det mesta inte. Blir bara arg då jag lagt pengar på något så vinnar nån annan sen :) Fel tänk, jag vet.
Just nu dansar Akira loss, han är en värdig vinnar helt klart. Jag hade hoppats på att Lennart Bång hade kommit vidare, röööstade faktiskt på han, men icke. Då kom det förbannade svenskafolket och la sina röster på nån liten 9 åring som inte ens kan sjuuuuunga! Please, låt han komma förbi målbrottet innan han får sin chans!!

Nu ska jag inte sitta här och spy mer. Kom och tänka på juryns och svenskarna wildcard?!?! Hallå, helt sanslöst. Vet att det finns känslor bakom dom som fick den chansen, men fanns bättre, sorry. Är ju alltid så! Då var det reklam redan..!!

Värdelöst. Blir till att lyssna på Zacke feat Movits - Spela mig på Radion....


Yeeah... :)

Cops...

Hahahahaha.....!!!

Fyfan va tragiskt egentligen och här sitter man och skrattar. Usch, fy mig! Men Cops är riktigt roligt!

Har laddat upp här nu med allt gott :) Hann tom diska förut så nu slipper jag se den skiten :)

Var tydligen finalen på Talang idag, får man väl se på då. Får man se när svenskafolket gör bort sig igen med att rösta fram fel fjant :) haha.. Sitter och snackar med Tereze nu med. Hon brukar hinna in en snabbis då barnen sover :) Tomt här utan dig tjejen. Men du verkar ju verkligen ha  the time of your life :) Grymme!!! Lite avis på sätt och vis, vill inte bli au pair men just själva grejen att bara lämna landet! Underbart! Får nog resa till dig snart, hihi :)

Nu ska jag mysa vidare...

Myskväll...

Då var det äntligen helg..!

Var en riktigt tråkig dag på jobbet, skitmaskin!

Åkte till Ica efter jobbet iaf, för att köpa lite mys! Så ikväll blire chips, dip, cola, godis och bara slappa! Tog mig en lång och skön dusch nyss, rakade benen osv. Är ju så underbart!

Fick ett mail från syrran idag som har fått mig att längta lite extra till semestern :) Hon har ett skolprojekt som jag och min andra syrra kanske får vara med att hjälpa till med :) Lät verkligen askul Kajsa! Detta måste vi prata mer om.
Är ju så att jag och mina kära systrar har spelat in lite filmer och ljudböcker mm som yngre och visst vore det kul och göra om det igen! Klockrent. Längtar efter att få höra mer om det!!

Dags och göra lite dip kanske. För nu blire myskväll i soffan!!!


Simma lugnt...!!

Lägenhetens dag...

Idag har jag pysslat om lägenheten lite. Jag har diskat, lagat mat, diskat igen, plockat lite, packat en låda till, bytt sängkläder och duschat! Nu skrev jag nyss ett mail till Syster-Yster.
Annars sitter jag bara här i soffan med datorn i knät och har en bamseskål med popcorn vid sidan av mig! Det är ju fotboll, Sverige - Malta, då får man äta popcorn, dricka cola och äta Fruxo! Haha..

Malta höll precis på att göra mål vilket gjorde att jag stannade upp lite, man får ju en klump i magen varje gång dom skriker till!!

Imorn ska jag iväg till huset iaf efter jobbet. Ska dit och slippa lite tror jag och packa upp lite lådor med kökssaker som jag packat ner idag.

Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen :) Heja Sverige!


Puss...

Bilder...


Visst är det nice och se på när andra jobbar!
Här är det Lindis och Kjelle som gör fondväggen i sovrummet!

Här är det Kjell som kämpar med garderoberna!


Här ser vi Tuva, Josse och Neo.. + min fina hall!!


Här har vi fondväggen i "salen"


Här ser man fondväggen (till höger) lite bättre i sammanhanget kanske :)


Krille sågade ner den fula busken! Så niiice!!
Sen står Josse i "katt-rummet"!

Det är vad jag hade och bjuda på nu.

Har varit en seg dag på jobbet idag.. Tur det bara är 3 dagar kvar att jobba. Åkte till mamma efter jobbet och fick lite mat och sånt gött :) Sen for jag hem, var så trött!
Så nu sitter jag här och kikar på nätet och läser bloggar!
Ska nog skriva ett mail till syrran, sen svara Susy på hennes mail. Så tråkigt. Gillar inte att skriva på engelska, men jag måste verkligen höra av mig, känner mig så dum, nu när Ron varit sjuk och så.


Hej så länge...


Hej...

Pallar inte skriva idag heller.. tar det imorn när jag har lite mer tid.
Nu blir det till att lägga sig, för imorn ska man upp kl 5 igen... urk!!!

simma lugnt...

...

Detta är nog den värsta dagen i mitt liv!
Tänker inte skriva varför eller något sådant!
Säger bara att det är den värsta dagen i mitt liv!




Damm..

Jag har damm i hela näsan, halsen och lite överallt!
Gårdagen var fullspäckad med grejer! Jag, syrran och Tuva jobbade förfullt.


Tuva var en pärla som städa upp alla tapet-rester.

Vi avslutade kvällen hemma hos Josse, vi tog en ugnsmacka och te.
Sen färgade vi håret halva natten! Var hemma 2 den natten.

Var uppe 10 idag och tog det lugnt på morgonen. Åkte och kika på Färg och fantasi som har öppnat igen, sen hämtade jag mina tapeter på Colorama! Vid halv ett kom syrran och hämta mig så drog vi till huset! Började med en fika! Haha..


Festis, muffins och finska pinnar!

Efter en massa arbete som kom äntligen den första tapetvåden upp!


Duktigt Lindis!

Skriver mer imorn tror jag :) Kanske kommer fler bilder med!


Puss puss...

Jopp, precis så många timmar har jag kvar att jobba nu :) weiieee.. eller ja, denna veckan asså...

Imorn ska jag till mamma på frukost, sen drar vi till huset så hon får kika lite på tapetpärmarna. Sen är det dags och börja jobba kl 12.30. Då blir det möte i 2½ timme sen dags och dra till huset igen med syrran. Åker väl kanske och hämtar halltapeterna med.
Vi har ju och göra så, blir nog bra till slut :) wohoo...

Skriver väl kanske mer imorn om jag hinner.

Puss puss...

Bilder...


Här står lilla mamma i "salen".


Här är hon i det blå rummet (sovrummet)


Den gröna hallen


Det lilla inglasade! (Den ev. kattens rum) hihi..

Det var lite bilder iaf.

Idag har jag varit ganska duktig. Gick upp och tog en dusch och en frukost. Sen bara det iväg till Colorama där jag beställde tapeter till hallen, får se hur det blir. Bilder kommer så småningom :) Tog med mig massa pärmar med olika tapeter för och se hur jag ska göra i sovrummet. Köpte EasyCover med, sååå dyrt =/ shiet.. Ja ja, ska det bli fint så :) Åkte ut till huset sen och grejsa, tog ner massa krokar och sånt. Så imorn så börjar äventyret på riktigt hihi... Då ska det grejsas :) Syrran kommer med och hjälper till, hela helgen ;) Hoppas vi hinner en del!!

Nu ska jag kika lite på nätet..


Puss puss.. (L)

Sorry...

Jag är ledsen men bloggen hamnar inte överst på listan numera :) haha...
Har inte tid och skriva massor.. Kanske hinner med lite imorgon beroende på vad jag känner för :) Måste bort till färgaffären + att jag kanske drar förbi huset och tittar till det..! Duscha står högst upp på listan hahahaha.. Kände mig inte så fräsch idag, inte för att jag blev svettig av att riva ner tapeterna men dammar ju en del!

Ja ja, nu är mina ägg klara, så blir till att stoppa i sig ett kanske, om jag hinner. Vill bara lägga mig så jag orkar upp imorn :D

Brännan känns lite bättre nu, iaf sista timmen på jobbet. Hoppas jag kan sova ordentligt!
Blev 6 champinjoner till kvällsmat istället ;) hahaha...


puss (L)


Nu så..

Äntligen får jag åka till mitt hus imorn!
Säger inte mer. Får se imorn hur det blir. Kanske kommer med lite bilder!
Nu ska jag nana, är så överdrivet varmt i lägenheten bara!
Får bli att sätta på fläkten och kanske kanske sova med fönstret öppet, troligen inte eftersom jag tycker det är obehagligt när jag sover själv :)

Natti natt.
Tereze, hoppas verkligen du kan höra av dig så fort som möjligt!
Så jääävla typiskt dom ska gå ut med massa flygolycksnyheter just idag!!!
Som tur är har jag inte hört om något som du borde suttit på!
Saknar dig redan muttis! :)


Puss puss.. (L)

Bacon och ägg..

Det blev det till lunch idag.
Snart dags för jobbet, då blir det utbildning, sen möte i 2 timmar, jippiiii....!!
Sen är det bara att stå ut på jobbet.
Imorn ska jag och mamma åka till huuuset!!
Just de, var på banken idag och fixade me mer papper och fick mina nycklar!!
Ska nog till Järnia någon dag med och göra snygga nycklar ;) hihi...

Ja ja.. Simma lugnt, har inget och skriva, eller känner att jag inte orkar :)
Får se hur det går imorn..


Puss (L)

RSS 2.0