Fars Dag...

Hejsan hoppsan...

Har haft en underbar helg. Vilket har gjort att jag inte haft så mkt tid över för att skriva. Men nu kommer det lite uppdatering..

I fredags låg jag, Lindis och Tuva på soffan och bara tryckte i oss allt möjligt, kokosbollar, ölkorv, cola, must, chokladbilar, juleskum, guacamole med taco-chips! Vi mådde rätt så illa sen, urk.
Tittade på Idol iaf och hade mys. Blev jävligt förvånad dock när Mariette hängde löst!!?! What???
Blev att slänga sig på luren fort som fan.
Hon och Erik ska ju stå i finalen!! Hallå Sverige!?!

Lördagen började med att man gick upp 8, käka frukost, slängde på sig lite smink och drog till frissan. Där det blev 3 timmar med blekning och färgning. Lovely. Håret blev mörkblont kanske man kan säga, så himla nöjd. Blev verkligen skitbra!! Känns skönt och slippa de mörka håret. Värdelöst när man inte kan färga det till nån rolig färg, är ju bara den vidriga utväxten som får färg när håret nästan är helt svart. Usch!
Så nu är jag lycklig över håret ett litet tag fram över iaf. Hihi...
På eftermiddagen åkte jag hem till Josse och tjöta lite innan vi drog ner till Götene för att handla mat till kvällen, fondue!
Åkte till Maria med all mat och började förberedda. Gjorde en sallad, dipper, morot och gurk-stavar, vitlöksbröd och fixade med fondue-grejset, haha. Blev en extra sväng ner till Ica eftersom det behövdes lite extra cocosfett. Blev iaf en supermysig kväll efter lite om och men. Fler gånger tack! Hihi..
Slängde oss senare i soffan och åt fruktsallad med vaniljglass, mums. Orkade dock inte så mkt efter att ha suttit och käkat mat i 2 timmar, haha.

Idag äre söndag (vilodag) hihi.
Har varit en sväng på Jula idag och skaffat tråkiga men nödvändiga ting.
Ska nog snart åka till min mor och terrorisera dom lite, inte minst kissekatten, våldsgooos!
Senare ikväll blir det till att åka till syrran och ha skaldjursfrossa med pappa och Kicki, vem vet kanske Fanny med.

Ha en underbar fars-dag!


Puss..

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0